FÓRUM
FÓRUM ‹ Sit and Go turnaje (SNG) ‹ Alkáčova 9/10-max SNG poradna
A4 vs draw
• Stránka 1 z 1
A4 vs draw
Zdravím,
můžu se zeptat na toto zahrání? Soupeř to po handě komentoval slovy "nice call" tak si stím teď trochu hraju v PT a myslím že ten výsledný call byl v pohodě.
Sice může mít v rangi pár lepších A ale počítám že ten allin tam většinou hodí právě s FD nebo SD.
Akorát ten můj sizing je asi trochu
PokerStars - $3.16+$0.34|25/50 NL - Holdem - 8 players
Hand converted by PokerTracker 4
UTG: 33.9 BB (VPIP: 13.04, PFR: 10.14, 3Bet Preflop: 9.09, Hands: 139)
UTG+1: 29.3 BB (VPIP: 5.26, PFR: 2.63, 3Bet Preflop: 6.25, Hands: 39)
MP: 21.42 BB (VPIP: 13.64, PFR: 9.09, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 22)
MP+1: 35.98 BB (VPIP: 23.17, PFR: 15.85, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 84)
CO: 33.56 BB (VPIP: 31.67, PFR: 6.67, 3Bet Preflop: 4.00, Hands: 62)
BTN: 15.28 BB (VPIP: 9.52, PFR: 7.14, 3Bet Preflop: 3.23, Hands: 84)
SB: 35.7 BB (VPIP: 31.82, PFR: 13.64, 3Bet Preflop: 12.50, Hands: 22)
Hero (BB): 64.86 BB
SB posts SB 0.5 BB, Hero posts BB 1 BB
Pre Flop: (pot: 1.5 BB) Hero has
fold, fold, fold, fold, fold, fold, SB raises to 2.5 BB, Hero calls 1.5 BB
Flop: (5 BB, 2 players)
SB bets 2 BB, Hero raises to 7.3 BB, SB raises to 33.2 BB and is all-in, Hero calls 25.9 BB
Turn: (71.4 BB, 2 players)
River: (71.4 BB, 2 players)
Díky
(omluvám se za název tématu ale lepší pojmenování teď nevymyslím
)
můžu se zeptat na toto zahrání? Soupeř to po handě komentoval slovy "nice call" tak si stím teď trochu hraju v PT a myslím že ten výsledný call byl v pohodě.

Akorát ten můj sizing je asi trochu

PokerStars - $3.16+$0.34|25/50 NL - Holdem - 8 players
Hand converted by PokerTracker 4
UTG: 33.9 BB (VPIP: 13.04, PFR: 10.14, 3Bet Preflop: 9.09, Hands: 139)
UTG+1: 29.3 BB (VPIP: 5.26, PFR: 2.63, 3Bet Preflop: 6.25, Hands: 39)
MP: 21.42 BB (VPIP: 13.64, PFR: 9.09, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 22)
MP+1: 35.98 BB (VPIP: 23.17, PFR: 15.85, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 84)
CO: 33.56 BB (VPIP: 31.67, PFR: 6.67, 3Bet Preflop: 4.00, Hands: 62)
BTN: 15.28 BB (VPIP: 9.52, PFR: 7.14, 3Bet Preflop: 3.23, Hands: 84)
SB: 35.7 BB (VPIP: 31.82, PFR: 13.64, 3Bet Preflop: 12.50, Hands: 22)
Hero (BB): 64.86 BB
SB posts SB 0.5 BB, Hero posts BB 1 BB
Pre Flop: (pot: 1.5 BB) Hero has

fold, fold, fold, fold, fold, fold, SB raises to 2.5 BB, Hero calls 1.5 BB
Flop: (5 BB, 2 players)

SB bets 2 BB, Hero raises to 7.3 BB, SB raises to 33.2 BB and is all-in, Hero calls 25.9 BB
Turn: (71.4 BB, 2 players)

River: (71.4 BB, 2 players)

Díky
(omluvám se za název tématu ale lepší pojmenování teď nevymyslím

Re: A4 vs draw
Čau,
defend je v pořádku, tu a tam do určitých lidí to klidně i 3betuj, často ti soupeř složí.
Tvoje akce na flopu se mne moc nelíbí. Za prvé, tím raisem na flopu vytlačíš horší handy jako 9x, těch 5x tam asi moc nemá. Pak nějaké pocket páry a pár random hloupostí. S tím, že pokračovat budou zpravidla pouze lepší handy + FD.
To co úplně nechceme je z handou jako A4 nafukovat pot hned na flopu.
Je fakt, že ten jeho mincbet, spíš bude značit slabost a svádí to právě k agresivnějšímu pojetí. Dobří hráči toto vědí a budou takto často indukovat akci od slabších hand (slabší Ax, FD atd) do jejich TOP range, či super trefených flopů.
Není od věci se dostat s podobnou kartou co nejlevněji( tzn. udržovat pot spíš nižší) do showdownu kde máme určitou value...
Nevím jak často zde budeš stát právě proti případné FD či SD( i když žádná SD na flopu není), ale do dobrého rega bych rozhodně potcontroloval a nepouštěl se do divočejších akcí.
Do ryby v nějakém autopilotu a fealingu v dané situaci možná insta call, pokud vím, že soupeř je hyperAG a hraje takto běžně svá draws. I přes to se mne to celé moc nezdá.
Nezřídka budeš dominován a zbytečně tak odpálíš cca 35BB. Ono vlastně nejlepší variantou proti, které v dané situaci můžeš stát bude právě nějaká draw, oproti zbytku jeho range budeš dost pozadu.
Za mne teda spíš v pozici kontrolovat pot s tím, že pokud by soupeř na zbylých streetách šel další barelly nebál bych se i zahodit. Možná se to zdá jako hodně tight, na daném boardu však není A4 nic extra. V podobných sehrávkách(SB vs BB) určitě hodně záleží i na protihráči a jeho tendencích...
defend je v pořádku, tu a tam do určitých lidí to klidně i 3betuj, často ti soupeř složí.
Tvoje akce na flopu se mne moc nelíbí. Za prvé, tím raisem na flopu vytlačíš horší handy jako 9x, těch 5x tam asi moc nemá. Pak nějaké pocket páry a pár random hloupostí. S tím, že pokračovat budou zpravidla pouze lepší handy + FD.
To co úplně nechceme je z handou jako A4 nafukovat pot hned na flopu.
Je fakt, že ten jeho mincbet, spíš bude značit slabost a svádí to právě k agresivnějšímu pojetí. Dobří hráči toto vědí a budou takto často indukovat akci od slabších hand (slabší Ax, FD atd) do jejich TOP range, či super trefených flopů.
Není od věci se dostat s podobnou kartou co nejlevněji( tzn. udržovat pot spíš nižší) do showdownu kde máme určitou value...
Nevím jak často zde budeš stát právě proti případné FD či SD( i když žádná SD na flopu není), ale do dobrého rega bych rozhodně potcontroloval a nepouštěl se do divočejších akcí.
Do ryby v nějakém autopilotu a fealingu v dané situaci možná insta call, pokud vím, že soupeř je hyperAG a hraje takto běžně svá draws. I přes to se mne to celé moc nezdá.
Nezřídka budeš dominován a zbytečně tak odpálíš cca 35BB. Ono vlastně nejlepší variantou proti, které v dané situaci můžeš stát bude právě nějaká draw, oproti zbytku jeho range budeš dost pozadu.
Za mne teda spíš v pozici kontrolovat pot s tím, že pokud by soupeř na zbylých streetách šel další barelly nebál bych se i zahodit. Možná se to zdá jako hodně tight, na daném boardu však není A4 nic extra. V podobných sehrávkách(SB vs BB) určitě hodně záleží i na protihráči a jeho tendencích...

"Svět patří těm, co se neposerou"
Charles Bukowski
-
- FoRzzA88cz (offline)
- Obdržel: 332 poděkování
Re: A4 vs draw
Díky za rozbor,
já jsem to právě bral tak že na tomhle boardu bude c-betovat snad pokaždé ale zároveň jsem si nebyl jistej jestli chci tu handu se slabým A hrát dál nebo to urvat hned.
A protože celkově mi zatím postflop/turn/river hra úplně nejde na 100% tak se tyhle handy snažím urvat hned...
já jsem to právě bral tak že na tomhle boardu bude c-betovat snad pokaždé ale zároveň jsem si nebyl jistej jestli chci tu handu se slabým A hrát dál nebo to urvat hned.
A protože celkově mi zatím postflop/turn/river hra úplně nejde na 100% tak se tyhle handy snažím urvat hned...

• Stránka 1 z 1