FÓRUM
FÓRUM ‹ Sit and Go turnaje (SNG) ‹ Alkáčova 9/10-max SNG poradna
AJo flushdraw na turnu
• Stránka 1 z 1
AJo flushdraw na turnu
Cau,
poradite mi nekdo, jak to zahrat lip? Call byl podle me nesmysl, kdyz sem si to hodil do nejakyho kalkulatoru ze ma treba KTs, tak tech outu mi moc nezbyvalo a mel bych na vyhru tak 10-16%.. pokud barvu netrefil, tak bych mel asi outy navic do postupky..
Nevim no, nemyslim si, ze by sel za 59bb allin s airem.
Jo, handconvertor mi nefunguje, tak je handa takhle blbe. Jestli mate jinou stranku kde se to da delat, budu rad:)
1,5$ turbo knockout, level 15/30/4
poradite mi nekdo, jak to zahrat lip? Call byl podle me nesmysl, kdyz sem si to hodil do nejakyho kalkulatoru ze ma treba KTs, tak tech outu mi moc nezbyvalo a mel bych na vyhru tak 10-16%.. pokud barvu netrefil, tak bych mel asi outy navic do postupky..
Nevim no, nemyslim si, ze by sel za 59bb allin s airem.
Jo, handconvertor mi nefunguje, tak je handa takhle blbe. Jestli mate jinou stranku kde se to da delat, budu rad:)
1,5$ turbo knockout, level 15/30/4
Jen 100% úsilí přinese 100% výsledky

Re: AJo flushdraw na turnu
To je dobře zahraný, preflop to izolovat chceš, cbet do dvou taky ok (do jednoho spíš checknu) a callovat turn dobrý nebude i když on může mít občas něco jako
, tak to nestačí...

If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is. (John von Neumann)
Alkaatchuv nepravidelny blog

Alkaatchuv nepravidelny blog

• Stránka 1 z 1