FÓRUM
FÓRUM ‹ Poker obecně ‹ Poker a zákon
Ban na PS
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Ban na PS
Předpokládám, že mají PS větší hand historií mezi tebou a daným hráčem. Nechci zkoumat pravdu, ale někdy člověk proti známým, kamarádům nebo čechům hraje prostě jinak než proti ostatním, ikdyž nezná jeho karty. Třeba jsi často v turnajích foldoval na jeho all-iny nebo nepushoval to co běžně pushuješ do jiných hráčů... Na základě dvou hand mi to příjde moc přísné... než zakládat další účty bych se snažil vysvětlit co tě k tomu zahrání skutečně vedlo a že se to opakovat nebude... Mají možnost zablokovat společné regnutí s konkrétním hráčem, takže si už spolu nezahrajete... O to bych je požádal... jinak nevím co poradit...
Naposledy upravil RelaXukafe dne stř 26. črc 2017 17:00:08, celkově upraveno 1

-
- RelaXukafe (offline)
- Obdržel: 111 poděkování
makovec píše:Nikdy sem s PS nic neřešil.
No ono s nima nebudeš řešit nic ani teď. Collusion se prostě na stárech postihuje tvrdě. A samozřejmě to neni pouze kvůli těmhle dvěma handám. Rozhodně ti ani nedoporučuju zakládat si nový účty. Pravděpodobně si na nějakou dobu holt dohrál.

Doporučuji napsat na PS, moc se omluvit a slíbit, že se to nebude opakovat, že jste to nevěděli, že je to zakázané a hrajete pro zábavu atd. a třeba ti dají podmínku
Rest? HA! There's plenty of time for rest in the grave. --Conan the Barbarian
Jakub Š. - blog o různých věcech
Jakub Š. - blog o různých věcech
Prosim vas ja mam na svojom učte ban tak 4-5 rokov od tedy mam ucet na brata mamu a otca a hram stale z jedneho PC a z jednej IP takže PS na to akurat tak sere ...

Na Flope si Krááál, na Turne si Krááál a na River si OUT.
Spravodlivosť !?! Novodobá LOŽ a FaloŠ
amadeus píše:Prosim vas ja mam na svojom učte ban tak 4-5 rokov od tedy mam ucet na brata mamu a otca a hram stale z jedneho PC a z jednej IP takže PS na to akurat tak sere ...![]()
Hodně +EV se tím veřejně pochlubit

Ja nechci naseho umelce nijak pocenovat, ale podle by ten ban byl +EV
-
- PetaMexiko (online)
- Obdržel: 1754 poděkování
Ja som si tam dal ban sam vy tupela lebo to bolo riged aj je 

Na Flope si Krááál, na Turne si Krááál a na River si OUT.
Makovec...na stránce 1 jsi si odpověděl sám...stejná IP...tak jako je jasné, že jsi dostal banán za hru 2účtů z jedné IP, se vůbec divím, že to PS klient povolil...se pak pochlub, jestli jsi je uprosil 

-
- 3AMEternal (offline)
- Obdržel: 1 poděkování
Já jsem včera na PS dostal žlutou kartu za Combonar při spuštěné PS herně, ale se jedná o moji školáckou chybu nebo to je nějaká novinka?
TIMOZA píše:Já jsem včera na PS dostal žlutou kartu za Combonar při spuštěné PS herně, ale se jedná o moji školáckou chybu nebo to je nějaká novinka?
To hledím....by mě zajímalo kdo to stihne při hře naklikat než mu zmizí timebank

Tvrdí borci vznikaj jedině v tvrdých podmínkách :D
Práce je vždy posledním zoufalým pokusem člověka, jak získat peníze
Blog- téměř každodenní challange
Ja mel jen spusteneho klienta PS, ani jsem nehral a do toho instaloval Icmizer a hned po nainstalovani na me na PS vyskocila hlaska ze pouzivam nepovoleny software coz muze vest az k vylouceni ze hry a dalsi info mam pry v mailu, ale mail neprisel..nicmene zadny ban se zatim nekonal, jenom bububu 

TIMOZA píše:Já jsem včera na PS dostal žlutou kartu za Combonar při spuštěné PS herně, ale se jedná o moji školáckou chybu nebo to je nějaká novinka?
combonator aj. programy jsou pri hre zakazany ne?

by mě zajímalo kdo to stihne při hře naklikat než mu zmizí timebank
Záleží kolik hraješ stolů, ale dá se to zvládnout, občas jsem to dělal taky. Sice chápu že nechtějí aby lidi používali nějaké programy, ale kdo chce tak si to stejně nakliká někde vedle na druhém kompu/tabletu/telefonu takže to moc smysl nemá...
If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is. (John von Neumann)
Alkaatchuv nepravidelny blog

Alkaatchuv nepravidelny blog

nexy píše:Ja mel jen spusteneho klienta PS, ani jsem nehral a do toho instaloval Icmizer a hned po nainstalovani na me na PS vyskocila hlaska ze pouzivam nepovoleny software coz muze vest az k vylouceni ze hry a dalsi info mam pry v mailu, ale mail neprisel..nicmene zadny ban se zatim nekonal, jenom bububu
Já měl stejný problém a mail od nich jsem měl ve spamu a musel jsem na něj odepsat a omluvit se.

-
- rexik82 (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
rexik82 píše:nexy píše:Ja mel jen spusteneho klienta PS, ani jsem nehral a do toho instaloval Icmizer a hned po nainstalovani na me na PS vyskocila hlaska ze pouzivam nepovoleny software coz muze vest az k vylouceni ze hry a dalsi info mam pry v mailu, ale mail neprisel..nicmene zadny ban se zatim nekonal, jenom bububu
Já měl stejný problém a mail od nich jsem měl ve spamu a musel jsem na něj odepsat a omluvit se.
Díky za info, taky jsem to teď našel ve spamu, tak jsem jim odpověděl asi po týdnu. Vypadá to že by odpověď ani nepotřebovali, ale kdoví jestli by mě za nějakej čas bez odpovědi neblokli

• Stránka 2 z 2 • 1, 2