FÓRUM
FÓRUM ‹ BLOGY hráčů ‹ BLOGY hráčů
chiko - téměř každodenní challenge
Re: chiko - téměř každodenní challenge
Ano, byl to důstojný večer!
Docela mě pobavilo, že by se tam někdo skoro nechal pochcat jen aby mu borec hodil kostičku. Trochu divný
No a ten vypečenej deal se mi taky s 5 BB hodil, co mám povídat. 

-
- lookafter82 (offline)
- Obdržel: 18 poděkování
lookafter82 píše:Ano, byl to důstojný večer!Docela mě pobavilo, že by se tam někdo skoro nechal pochcat jen aby mu borec hodil kostičku. Trochu divný
No a ten vypečenej deal se mi taky s 5 BB hodil, co mám povídat.
tys mel jeste o 1,5 bb min jak ja jo?

Skandál

No jako pochcání bylo co jsem slyšel ještě z těch přijatelnějsích variant

Tvrdí borci vznikaj jedině v tvrdých podmínkách :D
Práce je vždy posledním zoufalým pokusem člověka, jak získat peníze
Blog- téměř každodenní challange
Dneska ten deal můžem zopakovat, ale vzhledem k tomu, že se cejtím na výhru tak asi řeknu ne 

-
- lookafter82 (offline)
počkej tento týden už si hrál to je nějaký divný že jdes aj dneskalookafter82 píše:Dneska ten deal můžem zopakovat, ale vzhledem k tomu, že se cejtím na výhru tak asi řeknu ne

chiko píše:počkej tento týden už si hrál to je nějaký divný že jdes aj dneskalookafter82 píše:Dneska ten deal můžem zopakovat, ale vzhledem k tomu, že se cejtím na výhru tak asi řeknu neJá dneska nic vecer nemám tak se nejspis taky asi po 2 mesisich ukázu na pátecním turnaju
a měl sem zustat doma...stejně jsem tam už o pul 11 byl po dvou nepovedených buyinech

-
- lookafter82 (offline)
Tak chtělo by to tu napsat zase něco nového 
Měli jsme doma takovou naší běžnou tématickou párty tentokrát na velice profláknuté téma "havaj"
.
Přítelkyně je hrozně akční na tyhle věci a vyrábí různou výzdobu vždycky a smutné je že termín akce je zhruba 2 měsíce předem danej a ona to stejně vyrábí na poslední chvilu takže to dopadá tak že je nervní že nestihá a 14 dní před akci se nevidíme protože prostě jen vyrábí nápisy,palmy,ananasy
tak jsem měl aspon trochu času stáhnout několik koučingů se kterejma jsem dost pozadu v poslední dobe a mám asi na celý léto vystaráno abych vše viděl
Takhle to u nás nějak vypadá když se 20 lidí obleče do havajskejch hader a chlastá jen kokteily
Tady ta fotka má zvláštní kouzlo protože jsem byl vykonat potřebu ke křoví a "kamarád" do mě standartně drcnul a pochcal jsem si ruky
a pak když jsem si šel umejt ruce tak mě odchytili at se s nema vyfotím u Limbo tyče
kde následně probíhala soutěž v "podlízání"
(vyloženě pokerové téma
)
Akčně jsem chtěl udělat na grilu nejaký havajský jídlo a né klobásu a kuřecí prso s hermelinem jak kazdej
tak jsem si vybral pražmu královskou a byl jsem dost zklamanej
ani né tolik z ryby jak z prodavačky co me jí prodávala protože jsem chtel původne jen filet ale kdyz mi rekla ze mají jen v celku tak jsem ji rikal ze se bojím ze si s tím nebudu umet poradit ale ona me ujistila ze to mám naopak jeste jednodusí práci a strcím do ni proste bylinky nejaký a hodim to na grill
nejak jsem tu logiku nechápal ale její trik vyšel a ryby prodala
prijdu domů a hodinu pred akcou do ní chci strcit teda nejakou mnou vypestovanou bylinku ale mám smulu prootze je samozrejme i s nitřnostma
takže "jen strčíš bylinky a jíš" uplně neplatilo
naštěstí to bylo jednoduchý a kuchalo se to prostě jako makrela
Pak už poklidné odpoledne/večer se začlo klaicky zvrhávat a lidi se zapálenejma loučema začli vycházet do ulic (myslím moje kamarády né sousedy
) a šli směr morava ve které se mueli nutně vykoupat
tak jsme tam v tech hadrech šli a váleli se pod mostem ve vode v 11 a pak i ve 2 ráno
takže z ná lidi opet mueli mít radost
Naštěstí bylo jen málo vody max nad kotníky a vrátili jsme se na "afterparty" v plném počtu
ale i v kaluži se dá prej utopit jsem slyšel 
Jinak co se týče pokeru tak me trošku rozčiluje že nám dali freeroll na čtvrtek vecer kdy jsem mel v plánu uz chlastat na Seči
ale takhle budu muset odjezd přsunout o jeden den no
příjde mi že každej druhej freeroll me dají na uplně dementní datum kdy už mám nějakou prakticky neodkladnou akci 
Jinak se nic senzačního nedělo když nepočítam večer kdy jsem měl během jednoho orbitu 2x quads a 2x full nebo štráse..blbý bylo že jsem handu předtím prohrál AA do QQ za stack takže jsem se díky těm monsterům dostal kousek nad starting a stejně jsem byl před půlnicí doma
.. i tak to někdy bejvá
I takovou podobu může mít naše tématická párty
asi inspirace na téma " bezdomovci "
Tak zase příště a snad příště více o pokeru a nějaké pěkné výhře
příležitostí v druhé polovině července bude mnoho na Pardubicích v Olomouci
jak tomu někteří rádi říkají 
Zdarec

Měli jsme doma takovou naší běžnou tématickou párty tentokrát na velice profláknuté téma "havaj"

Přítelkyně je hrozně akční na tyhle věci a vyrábí různou výzdobu vždycky a smutné je že termín akce je zhruba 2 měsíce předem danej a ona to stejně vyrábí na poslední chvilu takže to dopadá tak že je nervní že nestihá a 14 dní před akci se nevidíme protože prostě jen vyrábí nápisy,palmy,ananasy

tak jsem měl aspon trochu času stáhnout několik koučingů se kterejma jsem dost pozadu v poslední dobe a mám asi na celý léto vystaráno abych vše viděl

Takhle to u nás nějak vypadá když se 20 lidí obleče do havajskejch hader a chlastá jen kokteily

[Ukázat] Spoiler:
[Ukázat] Spoiler:
Tady ta fotka má zvláštní kouzlo protože jsem byl vykonat potřebu ke křoví a "kamarád" do mě standartně drcnul a pochcal jsem si ruky

Akčně jsem chtěl udělat na grilu nejaký havajský jídlo a né klobásu a kuřecí prso s hermelinem jak kazdej

prijdu domů a hodinu pred akcou do ní chci strcit teda nejakou mnou vypestovanou bylinku ale mám smulu prootze je samozrejme i s nitřnostma

Pak už poklidné odpoledne/večer se začlo klaicky zvrhávat a lidi se zapálenejma loučema začli vycházet do ulic (myslím moje kamarády né sousedy

Naštěstí bylo jen málo vody max nad kotníky a vrátili jsme se na "afterparty" v plném počtu

Jinak co se týče pokeru tak me trošku rozčiluje že nám dali freeroll na čtvrtek vecer kdy jsem mel v plánu uz chlastat na Seči

Jinak se nic senzačního nedělo když nepočítam večer kdy jsem měl během jednoho orbitu 2x quads a 2x full nebo štráse..blbý bylo že jsem handu předtím prohrál AA do QQ za stack takže jsem se díky těm monsterům dostal kousek nad starting a stejně jsem byl před půlnicí doma

I takovou podobu může mít naše tématická párty

[Ukázat] Spoiler:
asi inspirace na téma " bezdomovci "

Tak zase příště a snad příště více o pokeru a nějaké pěkné výhře

Zdarec

Tak dnes zase nepokerově o pokeru
Nevím jestli to sem patří mám nějaku potřebu to semka hodit protože hodně z vás mě zná osobně a vypili jsme spolu ne jeden kalich... někteří mě neznají tolik osobně ale znají mě minimálně odsud z komunity i jako pruderního moderátora nebo blogera co v tomto blogu píse o pokeru tak 3 vety z celýho postu a zbytek je uplně o něčem jiným
takže kdo to nechce číst a zahlcovat si kapacitu před session mejma výlevama tak at to radej vynechá
(ale nemyslím to špatně) obecně nejsem moc fanouškem tehle postů ale v poslední dobe zjistuju ze to nemám ze sebe jak "vyvetrat" ...
Na poker moc ted chut není...clovek si myslí jak jede na vlně a ze se nemuze nic stát a to co mu chybelo ted má ... ale přitom z té vlny spadl a chybý mu hned vsechno a co má je mu málo....( nj je to asi divná veta
ale proste pisu z patra jako vzdy a nerad mazu uz napsanej text
)
No kromě první letošní koupačky se toho stalo víc co me moc na psychice nepridává
Po kalbě do 8 ráno jsem vezl kamosovy kolo co jsem si od nej pujcil abych nemusel pesky domu...(bydlíme od sebe asi kilometr a pak jsme chteli hned jet odpoledne na kolich na piskovnu... no... uplně to nevyšlo a šlapkou jsem brnkl o druhou šlapku a rozsekal jsem se jak nikdajz
tak to dopadlo tak ze jsem musel jeste ozralejm kamoum kteri nesli ani spat musel volat at si prijedou autem pro kola ze je nejsem schopnej dovýst uz
tak jsem krásné nedelní odpoledne ztrávil na pohotovosti litáním z jednoho vysetrení na druhý
na rentgenu jsem mel kamosa doktora tak byla celkem prdel no
takže tak...
Clovek má herně jeden z top mesiců po té BE sračkách a uz si tak nejak plánuju co vse udelám a jak bude vse ruzoví...zplatím pritelkyni kus dluhu a jeste jsem mel naplánovaný udelat z meho pokoje s plakáty hokejistů a zlámanejch hokejek povesenejch na zdi hezkou loznici aby se pritelkyne proste mohlo prestehovat do komfortu a necejtila se furt po tech letech jako u nejakýho středoškoláka....
do toho jsem chtel dodelat šatnu kterou jsem měl rozdělanou ve vedlejsí mistnosti ale proste nebyly penize na finish...ted jsou ale chut není...
spolecne jsme vybrali veskerej design, nábitek jak by mel zhruba vypadat koberce, vymalovali jsme spolu a 3 dny na to se dozvím že je neco spatne... ze z ní neco vyprchalo a ze se boji ze zmizel i tkovej ten moment kdy se k sobe lidi proste nastehujou hned ... jsme spolu 7 let a jí bylo 17 a já teprv poslední 2-3 roky jsem zodpovednej a myslím na budoucnost a snazim se nejak zabezpecit a vrázet prachy do spolecnýho bydlení který zatím moc spolecný není....... clovek najednou resi takový ty veci jak bude sám a jak si já "starej" borec který za mesíc a půl oslaví 27 bude hledat nejakou zenskou ?
... (jasne tyhle zoufali reci má kazdej ale na chvíli jsem se zamyslel pri tech nekolika nekonecných dnech a hodinách uzírání ze mám problem...moji top kamarádi si udelali decka..nebo se odstehovali za prací do prahy....a s tema min top se uz tak nevidám nebo ze bych jim napsal" hej kámo pojd jdeme na dobrodruzství..." driv to tak bylo nez meli rodiny s detma ze se proste nekam slo a obcas se tam nesla nejaká normální holka kterou privedla jedna z partnerek mejch kamarádu atd... ted je to horsi protoze clovek jde z práce domu za detma a ženou...nemuzou sehnat hlidání vecne atd... furt mysleli jak to bude super mít decko co nejdrív dokud jsou babicky mladý ze e jim o ne budou starat a oni budou moct dál chodit parit ale opak je pravdou..babicky proste uz mají svuj zivot a chtej mit vuj klid svoje uz si oddelali... takže se proste s " mou bandou" top bandou chodí jednou za sto let nekam..max na mé tématické akce kdyz je ohlásím 3 mesíce predem a oni si na ten den to hlídání domluvej...
Pak si clovek uvedomí ze na nej zbejvaj jen disko girl který obyvkle nebejvaj dobrý partie no...
Tak z toho clovek je takovej smutnej kdyz si clovek mysli ze delá vsechno dobre a osoba o které by me nikdy nenapadlo ze to odpálíme nekdy a ze to bude na furt to najednou není na furt a je tam spousta pochybností....
a to si predstavím ze jeste tak 6 let jsem byl hroznej a každá jiná by me poslala dávno doprdele a ted kdyz delám vse i podle ní dobre tak je neco spatne
divný proste
Hrát dál poker? Co delat místo nej ? :
Uprimne jsem asi z páprdovatel... ona zacala víc chodit na diskotéky a akce kdyz já chodil soboty hrát..a ikdyz jsem skoncil treba ve 2-3 ráno tak jsem stejne rekl ze to nemá cenu abych prijel na hodku a kousek a jel rovnou domů spát...
radej jsem sel na grilovacku nebo si zahrál s kamosema nejakou deskovku u vína nez proste blbnout na diskotéku...tak je jasný ze to není moc velký vzrůso ale taky se obcas deli divociny v centru mesta nebo na nejakejch festácích atd...ale nebylo to asi dost castý... pak proste kdyz neco "resime" ted tak zjistím ze by chtela dát vypoved v práci ze jí vadí krátkej dlouhej týden a chce mit proste volný víkendy... coz me taky moc nenahrává kdyz já " delam" nejvíc víkendy a vejlety plánujem kdyz to jde pres týden... Takze myslenky jsou takový ze pokerovej hrác si blbe hledá holku kdyz vikendy hraje...a premejslim jestli nezacit delat neco " normálního" protoze ne kazdá delá krátkej dlouhej aby se to dalo uzpůsobit pro zivot...
Já se nikdy nevidel na nejakých high stakes kdy veskerý výhru pumpuju do rollu abych hrál to nejvetsí co jde... vzdy jsem vse vrázel do baráku a ani auto nemám ty vole..ani si ho nemám od koho pujcit z rodiny... ted kdyz si nejakou treba najdu a reknu jí hele jedem mastnou tyčí do kina tak bude urcite odvázaná z toho
Co me mrzí ze hodne vecí co jsme si na baráku vymysleli tak sem mel treba puvodne predstavu jinak sám za sebe ale kdyz rekla nejakej návrch tak jsem nemel problem s tím ustoupit a doplnit to o to moje...ted kdyz uz jsem to chtel vsechno pomalu to "zábavný" malování,nábytek,podlahy atd delat postupne tak ted clovek váhá jestli to má vubec delat kdyz tu treba za 1-2 bude semnou nekdo jinej komu se to nebude libit vubec a buduto zase menit coz nesnásím
( jasne je to ten nejmensi problem ted)
Mindset: clovek si myslí jak ho má v pohode z " ocelenej" ze me Honza Chvojka nebo ruzný knízky co jsem precetl na toto téma pomohli ale stejne to v této situaci zapomínám... clovek je podezrivavej...premejsli co kdyby a co bylo nebo co bude... pritom nejdulezitejsi je resit co je "tady a ted " a nicim jiným nefungovat... to je tak strasne dulezitý az to není hezký
a hlavne strane rozumný.... nebo neresit neco co nedokázu sám ovlivnit... to vse se dá z pokeru tak dobre pouzit i v zivote... idkyz to znám spis z pokeru a v zivote jsem to nikdy moc pouzivat nemusel
.....
Nevím no... dneska máme nejaký právdepodobne poslední "sezení" kde e ukáze co bude... vředy co me pred meícem a půl splaskli zase narostli...a co jsem myslel ze uz nikdy zazívat nebudu zase zazivám ikdyz pred tema 7-8 rokama to bylo neco trosku jinýho a trosku kratsího rázu
a nedá se to srovnávat ale cloveka proste bolí kdyz neco na co byl " zvyklej " a bral to jako samozrejmost odchází a komplet se mení zivot vzhuru nohama....
Trosku uz sám váhám jestli to z mé strany je/byla "láska" nebo me jde jen o to nebýt sám a ze jsem uz byl zvyklej ze kdykoliv jsem chtel na brusle,squash,kolo koupák,koukat na film tak bylo jasný komu reknu jako první...a vedel jsem ze pujdem... je to celkem hnusný takhle o tom uvazovat...
clovek proste nemá rád neznáma nebo alepson já ne... uz nejsem tak " ztřeštěnej" jak jsem byl a je to asi skoda ze se nejradej vidím s nohama na stole v obyváku u krbu s drinekm v ruce nebo nekde na plázi na lehátku... a né ze skácu bungee ze skály nebo ze nekde driftuju autem a takový voloviny ... cejtim se trochu jak nudar už .. nudar kterej umí celkem varit...je pracovitej...umí si odebírat od huby aby si na neco pockal a mel v budoucnu díky tomu víc... ohleduplnej... jezdím mastnou tyčí a auto si kupuju uz 8 let
bejvá semnou občas i sranda chci psa v dohledné dobe (hned po autu) a deti tak za 3-4 roky
svatba předem
(berte to jako seznamku
kdyby náhodou
)
Omlouvám se za tyhle zblitky co jsem tu napsal ale obcas to asi postihne každýho... necekám tu vela komentárů ani lajků nezbejvá nez se schopit a neco delat a treba neco vyresíme... nejaká nadeje tu je...
Tak příště snad už doopravdy víc o pokeru a jeste jednou sorry za vás cas ctením techto výkalů

Na poker moc ted chut není...clovek si myslí jak jede na vlně a ze se nemuze nic stát a to co mu chybelo ted má ... ale přitom z té vlny spadl a chybý mu hned vsechno a co má je mu málo....( nj je to asi divná veta

No kromě první letošní koupačky se toho stalo víc co me moc na psychice nepridává
Po kalbě do 8 ráno jsem vezl kamosovy kolo co jsem si od nej pujcil abych nemusel pesky domu...(bydlíme od sebe asi kilometr a pak jsme chteli hned jet odpoledne na kolich na piskovnu... no... uplně to nevyšlo a šlapkou jsem brnkl o druhou šlapku a rozsekal jsem se jak nikdajz

takže tak...
Clovek má herně jeden z top mesiců po té BE sračkách a uz si tak nejak plánuju co vse udelám a jak bude vse ruzoví...zplatím pritelkyni kus dluhu a jeste jsem mel naplánovaný udelat z meho pokoje s plakáty hokejistů a zlámanejch hokejek povesenejch na zdi hezkou loznici aby se pritelkyne proste mohlo prestehovat do komfortu a necejtila se furt po tech letech jako u nejakýho středoškoláka....

Pak si clovek uvedomí ze na nej zbejvaj jen disko girl který obyvkle nebejvaj dobrý partie no...
Tak z toho clovek je takovej smutnej kdyz si clovek mysli ze delá vsechno dobre a osoba o které by me nikdy nenapadlo ze to odpálíme nekdy a ze to bude na furt to najednou není na furt a je tam spousta pochybností....

Hrát dál poker? Co delat místo nej ? :
Uprimne jsem asi z páprdovatel... ona zacala víc chodit na diskotéky a akce kdyz já chodil soboty hrát..a ikdyz jsem skoncil treba ve 2-3 ráno tak jsem stejne rekl ze to nemá cenu abych prijel na hodku a kousek a jel rovnou domů spát...
radej jsem sel na grilovacku nebo si zahrál s kamosema nejakou deskovku u vína nez proste blbnout na diskotéku...tak je jasný ze to není moc velký vzrůso ale taky se obcas deli divociny v centru mesta nebo na nejakejch festácích atd...ale nebylo to asi dost castý... pak proste kdyz neco "resime" ted tak zjistím ze by chtela dát vypoved v práci ze jí vadí krátkej dlouhej týden a chce mit proste volný víkendy... coz me taky moc nenahrává kdyz já " delam" nejvíc víkendy a vejlety plánujem kdyz to jde pres týden... Takze myslenky jsou takový ze pokerovej hrác si blbe hledá holku kdyz vikendy hraje...a premejslim jestli nezacit delat neco " normálního" protoze ne kazdá delá krátkej dlouhej aby se to dalo uzpůsobit pro zivot...
Já se nikdy nevidel na nejakých high stakes kdy veskerý výhru pumpuju do rollu abych hrál to nejvetsí co jde... vzdy jsem vse vrázel do baráku a ani auto nemám ty vole..ani si ho nemám od koho pujcit z rodiny... ted kdyz si nejakou treba najdu a reknu jí hele jedem mastnou tyčí do kina tak bude urcite odvázaná z toho

Co me mrzí ze hodne vecí co jsme si na baráku vymysleli tak sem mel treba puvodne predstavu jinak sám za sebe ale kdyz rekla nejakej návrch tak jsem nemel problem s tím ustoupit a doplnit to o to moje...ted kdyz uz jsem to chtel vsechno pomalu to "zábavný" malování,nábytek,podlahy atd delat postupne tak ted clovek váhá jestli to má vubec delat kdyz tu treba za 1-2 bude semnou nekdo jinej komu se to nebude libit vubec a buduto zase menit coz nesnásím

Mindset: clovek si myslí jak ho má v pohode z " ocelenej" ze me Honza Chvojka nebo ruzný knízky co jsem precetl na toto téma pomohli ale stejne to v této situaci zapomínám... clovek je podezrivavej...premejsli co kdyby a co bylo nebo co bude... pritom nejdulezitejsi je resit co je "tady a ted " a nicim jiným nefungovat... to je tak strasne dulezitý az to není hezký

Nevím no... dneska máme nejaký právdepodobne poslední "sezení" kde e ukáze co bude... vředy co me pred meícem a půl splaskli zase narostli...a co jsem myslel ze uz nikdy zazívat nebudu zase zazivám ikdyz pred tema 7-8 rokama to bylo neco trosku jinýho a trosku kratsího rázu

Trosku uz sám váhám jestli to z mé strany je/byla "láska" nebo me jde jen o to nebýt sám a ze jsem uz byl zvyklej ze kdykoliv jsem chtel na brusle,squash,kolo koupák,koukat na film tak bylo jasný komu reknu jako první...a vedel jsem ze pujdem... je to celkem hnusný takhle o tom uvazovat...
clovek proste nemá rád neznáma nebo alepson já ne... uz nejsem tak " ztřeštěnej" jak jsem byl a je to asi skoda ze se nejradej vidím s nohama na stole v obyváku u krbu s drinekm v ruce nebo nekde na plázi na lehátku... a né ze skácu bungee ze skály nebo ze nekde driftuju autem a takový voloviny ... cejtim se trochu jak nudar už .. nudar kterej umí celkem varit...je pracovitej...umí si odebírat od huby aby si na neco pockal a mel v budoucnu díky tomu víc... ohleduplnej... jezdím mastnou tyčí a auto si kupuju uz 8 let

(berte to jako seznamku

Omlouvám se za tyhle zblitky co jsem tu napsal ale obcas to asi postihne každýho... necekám tu vela komentárů ani lajků nezbejvá nez se schopit a neco delat a treba neco vyresíme... nejaká nadeje tu je...
Tak příště snad už doopravdy víc o pokeru a jeste jednou sorry za vás cas ctením techto výkalů

Joo jak já jsem se v tomhle textu našel
, ne teda teď, ale zhruba před rokem a půl jsem prožíval něco podobnýho
..
Ono je důležitý to nějak překlenout a hlavně to moc neutápět v chlastu
, čas to všechno spraví a zas se objeví nějaká jiná osoba.. To je život, i když je to někdy drsný
glgl ve všem v čem je třeba 

Ono je důležitý to nějak překlenout a hlavně to moc neutápět v chlastu

Tywinn píše:Joo jak já jsem se v tomhle textu našel, ne teda teď, ale zhruba před rokem a půl jsem prožíval něco podobnýho
..
Ono je důležitý to nějak překlenout a hlavně to moc neutápět v chlastu, čas to všechno spraví a zas se objeví nějaká jiná osoba.. To je život, i když je to někdy drsný
glgl ve všem v čem je třeba
Docela me po dobu toho řešení co neco resime pomáhá proste pracovat rukama...nastestí me náhodou asi po půl roce zavolal tata ze by chtel helmpnout s nejakou zakázkou (montáze bezpecnostních kamer a tahání kabelů) dokonce to bylo na 2 dny a celý dny az do vecera takže fakt super

Ale jako ožrat se nekterej den zase budu muset jít to je jasný...ale pravidlo v tom kvůly tomu nevidim

Ted jsem cetla Tvoje posledni prispevky .. a musim rict, ze me mrzi, ze Ti to zrovna doma nevychazi ---
A chci Ti napsat, ze ses fajn chlap! A ze kdyz to nevyjde tentokrat, urcite nejakou dobrou holcinu potkas! Ono to vypada, ze jsou vsichni zadani, ale zadny velky obavy - rozhodne nejsi jedinej, komu to zrovna nevyslo, tech lidi je plno a je otazka casu, kdy se cesty potkaji...
A co ted delat? No, myslim, ze je cas bejt poradnej sobec a ujasnit si, co vubec chces Ty sam. Co Te bavi, co je pro Tebe dulezity. Ono pak kdyz to clovek prednese zenske, tak ta to paradoxne hrozne oceni. Protoze kdyz chlap vi, co chce, dela, co ho bavi, a je sam stastnej, tak to tak nejak prenasi i na ostatni kolem sebe. A navic se vyrazne zvysuje sance, ze najdes takovou, ktere se budou libit stejne veci jako Tobe. Takze co s barakem? - to je jasny! - udelej to, jak se to libi Tobe! A vsechno ostatni taky!
Pa,
E.
A chci Ti napsat, ze ses fajn chlap! A ze kdyz to nevyjde tentokrat, urcite nejakou dobrou holcinu potkas! Ono to vypada, ze jsou vsichni zadani, ale zadny velky obavy - rozhodne nejsi jedinej, komu to zrovna nevyslo, tech lidi je plno a je otazka casu, kdy se cesty potkaji...
A co ted delat? No, myslim, ze je cas bejt poradnej sobec a ujasnit si, co vubec chces Ty sam. Co Te bavi, co je pro Tebe dulezity. Ono pak kdyz to clovek prednese zenske, tak ta to paradoxne hrozne oceni. Protoze kdyz chlap vi, co chce, dela, co ho bavi, a je sam stastnej, tak to tak nejak prenasi i na ostatni kolem sebe. A navic se vyrazne zvysuje sance, ze najdes takovou, ktere se budou libit stejne veci jako Tobe. Takze co s barakem? - to je jasny! - udelej to, jak se to libi Tobe! A vsechno ostatni taky!
Pa,
E.
Keep the Passion

Chiko, ty mas neskutecnej dar porad zamenovat y/i!!!

A pak mas taky jeste dar, ze kdyz pises nejakej text, kterej je treba ve skutecnosti smutnej, skeptickej, letargickej, tak z nej i tak vyzaruje neco pozitivniho
nevim, jestli je to tema smajlikama, nebo tim, ze jsem te nikdy nevidel nazivo mracit se, nebo jestli to jde vylozene fakt z toho textu, ale i po precteni tohohle vlastne neveselyho postu, jsem si jistej, ze ty s tvoji povahou nepropadnes nejaky celkovy skepsi a prejdes vsechno, co se postavi do cesty!
A presne vim, jaky mas pocity (nebo ne treba presne, mozna je to u kazdyho trochu jinak, ale hned jsem si vzpomnel na par takovejch svejch nalad), ze to nema cenu, ze se nema cenu snazit, atd. Jak clovek nema chut hrat, protoze je sto stejne k nicemu...A to se musi proste jen preckat a stoprocentne to prejde a brzy se dostavi zas optimismus. Aspon u lidi, co v longrunu optimisty jsou, coz myslim, ze ty jses, ne? Mne ty negativni nalady az na vyjimku nikdy nevydrzely dlouho.
Kazdopadne glgl ve vsem, brzo se uzdrav a treba to dopadne dobre i s pritelkyni! A kdyby ne, tyvole na Seci zas preplaves prehradu tam a zpatky a pockej kolik frajerek bude uz na brehu cekat s rozevrenejma.....narucema!

A pak mas taky jeste dar, ze kdyz pises nejakej text, kterej je treba ve skutecnosti smutnej, skeptickej, letargickej, tak z nej i tak vyzaruje neco pozitivniho

A presne vim, jaky mas pocity (nebo ne treba presne, mozna je to u kazdyho trochu jinak, ale hned jsem si vzpomnel na par takovejch svejch nalad), ze to nema cenu, ze se nema cenu snazit, atd. Jak clovek nema chut hrat, protoze je sto stejne k nicemu...A to se musi proste jen preckat a stoprocentne to prejde a brzy se dostavi zas optimismus. Aspon u lidi, co v longrunu optimisty jsou, coz myslim, ze ty jses, ne? Mne ty negativni nalady az na vyjimku nikdy nevydrzely dlouho.
Kazdopadne glgl ve vsem, brzo se uzdrav a treba to dopadne dobre i s pritelkyni! A kdyby ne, tyvole na Seci zas preplaves prehradu tam a zpatky a pockej kolik frajerek bude uz na brehu cekat s rozevrenejma.....narucema!

https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482
I am really good at folding
I am really good at folding
Zdarec chlapáku.
Osobně tě sice neznám, jako ostatní tady, ale čtu tvoje příspěvky a úplnej pesouš fakt nebudeš, takže je to jen nějaké blbé období. Píšeš, že ti bude 27 a (v podstatě to tak teď cítíš) rozpadá se ti vztah, plány, život? Kámo v tomhle věku jsem teprve našel svou vyvolenou (po dlouhém vztahu a bolestném rozchodu s bývalkou, kdy jsem se cítil, jako ty a každý jiný v téhle situaci). Navíc, i teď po letech se ženou a i s úžasným dítětem a vcelku pohodovým spokojeným životem mě tyhle nálady občas přepadají. Ale to většinou přejde. A co se tobě teď jeví černě, vůbec tak nemusí být. Tvoje "poslední sezení" může být ještě jedno z mnoha na cestě společnou budoucností, nebo taky opravdu poslední, ale rozhodně to není konec ničeho. V 27 letech hledat babu není vůbec nic nenormálního a rozhodně to není o nic těžší, než v šestnácti
A jak se tu píše, když neklapne tohle, klapne třeba něco ještě líp, tak hlavu vzhůru a bojuj s blbou náladou 
Zdarec a drž se
Osobně tě sice neznám, jako ostatní tady, ale čtu tvoje příspěvky a úplnej pesouš fakt nebudeš, takže je to jen nějaké blbé období. Píšeš, že ti bude 27 a (v podstatě to tak teď cítíš) rozpadá se ti vztah, plány, život? Kámo v tomhle věku jsem teprve našel svou vyvolenou (po dlouhém vztahu a bolestném rozchodu s bývalkou, kdy jsem se cítil, jako ty a každý jiný v téhle situaci). Navíc, i teď po letech se ženou a i s úžasným dítětem a vcelku pohodovým spokojeným životem mě tyhle nálady občas přepadají. Ale to většinou přejde. A co se tobě teď jeví černě, vůbec tak nemusí být. Tvoje "poslední sezení" může být ještě jedno z mnoha na cestě společnou budoucností, nebo taky opravdu poslední, ale rozhodně to není konec ničeho. V 27 letech hledat babu není vůbec nic nenormálního a rozhodně to není o nic těžší, než v šestnácti

Zdarec a drž se

Evka píše:Ted jsem cetla Tvoje posledni prispevky .. a musim rict, ze me mrzi, ze Ti to zrovna doma nevychazi ---
Pa,
E.
Dekuju skoda ze me prijde ze cim skvelejsi clovek je a chová se cimdál hezcejs a pozornejs k druhé osobe tím horsi to je potom...kdyz jsem nebyl kdovíjakej a celkove me ten vztah byl dost jedno první 3-4 roky tak to bylo asi nejlepsí prej...pritom kdyz rok zpet uz cejtila ze to mozná prehánim a ze ji je to lito ze delam ze si ji nevazim tak jsem zacal bejt postupne mazel jak svina a stejne je to spatný...
Ok dodelám to tak jak se to libi me ale blbý je ze se me to proste libí uz tak jak jsme se spolu dohodli ze to udeláme treba pred rokem kdyz jme si to plánovali... to me sere nejvíc

A moc díky necekal jsem ze to tu nekdo okomentuje

Maaarty: Díky no ja jsem prostě češtin

más pravdu moc to neumím bejt nejkej umrčenej a smutnej pred ostatníma... proste kdyz je dobrá parta nebo dobrej kamos tak se dokázu bavit... ale pak prijdu domu a brecim do polstáre jak malá holka

Jinak znechucenej k cemukliv cokoliv delat jsem to bez toho asi nejde... spis se proste bojím ze fakt jak koukám po casinu tak tam je to samej samotár.... pokud nepocitam vylozene ženatý rekreanty co mají normálni job a jdou si proste 2x do tejdne zagemblit....a nevím mozná i to jen myslím ale pripadám si dost jinej oproti 80% hrácu co tam chodej hrát a treba se tím ziví privydelávaj... nejsem uplne typ na kurvy chlast chlebicky

No dnes uvidime... z práce prijede mezi 21:30 a 22:00 tak uvidim.. ráno nez sla do práce jsme neco málo asi 15 minu resili a pokracování dnes... a já blbec (jeste nez jsme se videli dnes)sel koupit do Lidlu jak byl americkej týden červenou váhu pro ní protoze vim ze ji chtela uz loni ale vyprodali ji... a byly tam poslední dve a akčně jsem ji chtel v pátek pozvat na lososový sendviče s avokádem (protoze jeste v pondelí to vypadalo ze se to zlepsuje ) tak jsem to nakoupil a udelal uz dnes... tak s tím prinejhorsim flaknu o zed

Frankie: díky moc já vím s tím vekem to beru trosku s nadsázkou

Jinak co je nejvtipnejsí

Díky moc podporu ... jen me sere ze sotva jsem mel super období tak jsem zase tady v tom shitu

Hele, spousta lidi ma praci, ktera neni dobra pro vztahy. Ve fabrikach, kdyz se lidem toci smeny po tydnech denni- odpo - nocni. Nebo prodejci, co jezdi na nekolik dni pryc za zakaznikama, taky zadny terno.. Lidi v pohostinstvi - kuchari, pinglove, prodavaci, co chodi na smeny do osmi do vecera nebo jeste pozdejc plus vikendy a svatky. Nebo naopak lidi vstavaji extremne brzo, ridici, ......... Vlastne je to blby skoro vzdycky, kdyz se ti dva mijeji uz i treba 2 hodiny denne. Je to blby s tema pracovnima hodinama, ale tam poker neni az takova vyjimka, jak to na prvni pohled vypada.. A az budes mit deti, budes prvni roky rad, ze s nima muzes byt pres den / tyden doma a muzete se vystridat...
Ad chlebicky - radsi ji dej cas a nehrot to, at nema pocit, ze ji do neceho tlacis.. Jak ty, tak ona potrebujete cas si to cely prebrat a nejak ujasnit. I kdyz je mozny, ze se uz rozhodla. A pokud ne, tak je strasne dulezity, aby si do toho planovani vnesl svoje predstavy a svoje "pozadavky", nenechavat vsechno smerovani jen na ni, protoze to je hodne narocny, to cely "tahnout".
A ze si "prilis hodnej" - problem je, ze kdyz je clovek prilis hodnej na toho druhyho, tak jednak trochu ztraci sam sebe (protoze min veci dela podle sveho a vic podle druheho, a i kdyz Ti prijde, ze Ti to vyhovuje, dlouhodobe to neni dobre). Pak tady ten druhej muze mit vlastne az omezujici pocit, mit nedostatek vlastniho prostoru a pocit, ze na nem moc visis. Jenze i v dlouhodobym vztahu musi clovek fungovat aspon trochu sam za sebe, mit svoje zajmy, zaliby, a za tema si jit. Tak jak rikam, mysleno v dobre, sobecky rozmysli, co TY sam chces. A kdyz to je nejlepsi, jak jste to v dome vymysleli dohromady, tak to tak proste udelej .. Muzes to vzit tak, ze ona proste jen vylepsila Tvuj navrh. Stejne tak by ho vylepsil treba architekt..
Ad chlebicky - radsi ji dej cas a nehrot to, at nema pocit, ze ji do neceho tlacis.. Jak ty, tak ona potrebujete cas si to cely prebrat a nejak ujasnit. I kdyz je mozny, ze se uz rozhodla. A pokud ne, tak je strasne dulezity, aby si do toho planovani vnesl svoje predstavy a svoje "pozadavky", nenechavat vsechno smerovani jen na ni, protoze to je hodne narocny, to cely "tahnout".
A ze si "prilis hodnej" - problem je, ze kdyz je clovek prilis hodnej na toho druhyho, tak jednak trochu ztraci sam sebe (protoze min veci dela podle sveho a vic podle druheho, a i kdyz Ti prijde, ze Ti to vyhovuje, dlouhodobe to neni dobre). Pak tady ten druhej muze mit vlastne az omezujici pocit, mit nedostatek vlastniho prostoru a pocit, ze na nem moc visis. Jenze i v dlouhodobym vztahu musi clovek fungovat aspon trochu sam za sebe, mit svoje zajmy, zaliby, a za tema si jit. Tak jak rikam, mysleno v dobre, sobecky rozmysli, co TY sam chces. A kdyz to je nejlepsi, jak jste to v dome vymysleli dohromady, tak to tak proste udelej .. Muzes to vzit tak, ze ona proste jen vylepsila Tvuj navrh. Stejne tak by ho vylepsil treba architekt..
Keep the Passion

Tak konečně mi jednou můj věk připadá jako výhoda....mám už něco za sebou a mohu srovnávat. Určitě si odpustím chytré canci a nebudu dávat rady co a jak.....jen ti povím, že já přišel díky "cizímu" přičinění(ach ty partnerské 3úhelníky
) o manželku a byl jsem vypuzen ze svého bytu od svých dvou malých slečen. I když jsem myslel, že se celý život sesypal, tak nakonec čas vše zahojil a nyní jsem happy guy. Nezaměňovat za happy gay
i když těsně po rozvodu děti ve školce všem hlásili, že maminka teď bydlí se strejdou Jirkou a tatínek se strejdou Máriem(hold jsem neměl kam jít, a ve svých 32letech jsem se nechtěl vracet k rodičům a tak mne poskytl dočasný azyl kamarád). Člověk se cítil pod psa, ale nad vodou mne udržely koníčky, přátelé a sport! Tak se určitě nezříkej toho co tě baví a nepřestávej hrát hru co máš rád!!!
A i já si pak v 33, rozveden s dvěmi dětmi našel tolerantní a hodnou...prostě tu pravou....ženu. A z mnoha důvodů(i těch jak píšeš ty, že jsem se už necítil na diskohrátky)...a hlavně nedostatku příležitostí jsem to prostě riskl přes NET a SEZNAMKU
...a vyšlo to. Sice má nastávající žila půl roku v domnění, že mám jen jednu malou holčičku a ne dvě
ale pak už poznala mé kvality a nějak ustála holou pravdu, kterou jsem jí svěřil až cca po 5 měsících vztahu
.....prostě jsem měl strach, že mne s 2 dětmi už nebude žádná chtít.
Jak se hodilo bluffování a umění pokerové tváře
...a ty máš oproti mne všechny trumfy v kapse..
- vlastní bydlení
- věkem vlastně ještě zajíček
- bez závazků
- ex tě pravděpodobně neodrbe o vše
TAKŽE HLAVU VZHŮRU.....kdyžtak ti najdem někoho na Seči

A i já si pak v 33, rozveden s dvěmi dětmi našel tolerantní a hodnou...prostě tu pravou....ženu. A z mnoha důvodů(i těch jak píšeš ty, že jsem se už necítil na diskohrátky)...a hlavně nedostatku příležitostí jsem to prostě riskl přes NET a SEZNAMKU

Jak se hodilo bluffování a umění pokerové tváře

- vlastní bydlení
- věkem vlastně ještě zajíček
- bez závazků
- ex tě pravděpodobně neodrbe o vše

TAKŽE HLAVU VZHŮRU.....kdyžtak ti najdem někoho na Seči

Nazdar
ted se toho událo fakt hodne a se vsím jdu dost se zpozdením
Ani nevím kde zacít
No nejdriv bych zacal tim pro me nejdulezitejsim a to ze to co jsem resil v minulém postu je zase ok a mozná i lepsí
...cítím se jak 14ti letá pubertacka
... na to jak to vypadalo ze to dost hnusne odpálime tak se to zase zvrtlo správným smerem
... a snad uz vás tim nebudu zatezovat
Freeroll/SEČ!!!
Potom pred Seci jsem hrál vlastne jen 2 turnaje klasickej 8kiláč o 100 000,- ve kterým jsem vypadl postupným prohráváním jednoho potu za druhým a vlastne jsem tam ani nejak nechtel sedet a byl jsem prote jinde
tak jsem si ani nebral re-entry a sbalil se
Potom jsem hrál čtvrtek freeroll ve kterým jsem byl zhruba v půlce tabulky protoze je fakt ze jsem odehrál hrozne málo v tech posledních 2 mesicích takže to bylo znát na obdržených chipech
Jako základ byl se 150 deep stacknout s druhým setem proti třetímu setu multiway na FD flopu a zdoublit se
takze pak jsem mel jeden z top stacků a uz to tak nejak slo sbírat ruzný poty a občas to i mít je potřeba
první bral hezké kilo tak jsem si rikal ze by to dnes mohlo klapnout
no nakonec z toho bylo myslím 5 místo uz nevím... kazdopádne 30K dobrejch na to ze jsem hrál poslední mesic uplný lejno
Akorát me mrzel ten první den Seče ze jsem propásl
ale myslím ze jsem to na druhej den celkem dohnal to co jsem zmeškal ve ctvrtek
CO vím tak okrajove v bodech ze jak jsme vysli z vecere do ulic tak me hned Kuba Urubek nahecoval ze má chut na panáka( ty vole sotva vylezl z knajpy presel jen o ulici dál ze by dal panáka do druhé
) tak sme dali asi nejvetsihi panáka jegra co jsem kdy videl
( byly to tak 4 velký nebo nevím
) to sme tak nejak usrkali mezi místníma štamgasty v maskáčích a odešli asi 2 metrů do další knajpy kde jsem videli ruch našeho zbytku
tam vím ze jsem se nechal z ostudit ve fotbálku 10:0 a musel jsem tam vytřít zem klasicky
( uprimne ani nevím s kym jsem hrál
mam pocit ze jsme hrál proti Palinovy ale zbytek sestavy uz nevím
ale jako fakt byly doby kdy jsem byl obávanej souper:D akorát kdyz prijdu na Seč tak nevidim sotva pred sebe a uz chtejí dávat matche a dostanu vzdy naprdel
No a pak jsme šli na oblibenej winter disko
tímto děkuju nekomu ( tusím pepemu
) ze me vyzvedl ze zahrátky pred diskotékou bůh ví kdy
Jako vím ze me Pepe vyzvedl z ranních(asi 6 ráno ) šlapadel a že me vytáhl do toho giga kopce jak jsem se tam nekde válel u vody
alee tou diskotékou si nejsem jistej jestli to byl on kdo me odvedl
Každopádne prdel byla si myslím
nekterý jsem naucil "breakovat" atd no 
Druhej den jsem vstal asi ve 2 odpoledne a podstate sel do toho znovu
pizzerie klasika aperol na snidani a dve plechovky piva od vietnamca po ceste ze snidane
a pak bylo potreba vypít i tu druhou láhev hruskovice a opet smer diskotéka 
Kde nás bylo uz o kousek mín nez den předtím ale i tak to bylo slusný a jelo to tam hodne i ze stran jinejch kempařů a celkove tam bylo ai o kousek víc lidi jeste
S Vojtou sem na diskotéce klasicky prohrával v hodech o panáky jeho cinknutou kostkou takže to vypadalo ze nebudu mít uz ani hotovost na vlak
zvlást kdyz i v cashovce jsem na Seci prohrál 4 BI z toho 2 do Pana Tau skandálne
ve 3 betnutým potu a ve 3betnutým flopu me snap callnul s nejakým 7 high snad a vyhrál do mojeho K high na trefenou 7 na riveru
a ten druhej BI do nej byl taky nejaká specialitka myslim ale nastestí uz si jí nepamatuju 
A tohle je jedinej 4 nohej poker-arenák Ganysek si me oblíbil asi nejvíc protoze me furt chtel lízat mou rozsekanou nohu
nebo me klátit do té druhé nohy
takze me uz trosku rozciloval a byl jsem na nej místama az hnusnej ale neslo to jinak
tvrdá ruka je tvrdá ruka
Jinak zpet k diskotéce... tam jsme nejdýl vydrzeli já s vojtou proste a zbytek nekam zmizel... pak zmizel i vojta a já se tentokrát zmenil z hlídace zahrádky na zamykače diskotéky
kdy jsem se najednou ohlidl a byl jsem tam jen já a vyhazovači
Tak jsem se zbalil i s jedním se svej 3 klobouků který jsem vyhrál a další dva me nekdo sfouknul nebo ztratil jsem je ztratil
a sel spat... v půl 9 me nekdo budi a kouknu a je to René
kterej tam celou dobu vubec nebyl
Tak me rekl ze jede z festáku a ze jede pres olomouc tak ze me hodej s jeho bandou tak jsem vzal bágl a sel jsem
(omlouvám se ze jsem tentokrát nepomohl z uklidem a ze jsem takhle zmizel
priste to vynahradím opet dalsíma lahvema a dobrou zábavou
no a nakonec z toho byl trip na Výkleky atd... já samozrejme ze břehu protoze do vody jsem nemohl jeste
no a zbytek si nechám na příste
Bylo toho fakt hodně 

Ani nevím kde zacít

Freeroll/SEČ!!!
Potom pred Seci jsem hrál vlastne jen 2 turnaje klasickej 8kiláč o 100 000,- ve kterým jsem vypadl postupným prohráváním jednoho potu za druhým a vlastne jsem tam ani nejak nechtel sedet a byl jsem prote jinde

Potom jsem hrál čtvrtek freeroll ve kterým jsem byl zhruba v půlce tabulky protoze je fakt ze jsem odehrál hrozne málo v tech posledních 2 mesicích takže to bylo znát na obdržených chipech

první bral hezké kilo tak jsem si rikal ze by to dnes mohlo klapnout

Akorát me mrzel ten první den Seče ze jsem propásl

No a pak jsme šli na oblibenej winter disko

Jako vím ze me Pepe vyzvedl z ranních(asi 6 ráno ) šlapadel a že me vytáhl do toho giga kopce jak jsem se tam nekde válel u vody

Druhej den jsem vstal asi ve 2 odpoledne a podstate sel do toho znovu

Kde nás bylo uz o kousek mín nez den předtím ale i tak to bylo slusný a jelo to tam hodne i ze stran jinejch kempařů a celkove tam bylo ai o kousek víc lidi jeste

A tohle je jedinej 4 nohej poker-arenák Ganysek si me oblíbil asi nejvíc protoze me furt chtel lízat mou rozsekanou nohu

Jinak zpet k diskotéce... tam jsme nejdýl vydrzeli já s vojtou proste a zbytek nekam zmizel... pak zmizel i vojta a já se tentokrát zmenil z hlídace zahrádky na zamykače diskotéky

Tak ja sa skoro prizabijem aby som ťa vytiahol hore na kopec a on si to chlapec ani nepamätá, fml 

"I don’t get lucky, I make my own luck." Harvey Specter

Hej kopec si práve pamatujupepe4477 píše:Tak ja sa skoro prizabijem aby som ťa vytiahol hore na kopec a on si to chlapec ani nepamätá, fml

Přesně tak, tvrdá ruka musí být
Jen je zajímavý, že nikomu jinýmu se nohu nakrýt nesnažil, až na tu tvoji
Seš prostě fenečka Chiko 

Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá výmluvy.

Mám tu dlaší menší pokračování z mejch pokerovejch i nepokerovejch "dramat" 
No prijel jsem ze Seče a v Olomouci už jel v plném proudu první olomoucký pokerový festival coz je luxus met to za barákem
tak jsem si dal hned v pondelí druhej nejvetsí turnaj na programu coz byl Moravia Cup kterej jsem standartně reportoval takze víc podrobností zde ve vlákne
moravia-cup-o-1-500-000gtd-v-hodolanech-day1c-t17506.html
Potom shodou náhod byla na ten den domluvená players párty coz vzhledem k tomu ze jsem na sále videl v moravia cupu asi 3 zeny a dealerky i barmanky meli prisnej zákaz na tu akci jít tak každej ocekával ze to bude klobás show
Tak jsem pro jistotu vytáhl zenu at taky vidí za jakejma dezolátama chodím skoro kazdej vecer hrát
Prisli jsme jako jedni z prvních tak jsem hned nabehli na střesní terasu kde to mám proste nejradsi jako starej povalec
ubehlo asi půl hodiny a bylo tam lidi jak psu...co bylo vtipnejsi ze pomer holky kluci byl tak 40/60 coz asi necekal nikdo
a vlastne ani nevím kde se to tam vzalo a ze by casino zaplatilo tolik hostesek se me nejak nezdá
Já se samozrejme i luxusne navecerel... zrádla tam bylo požehnane od salámovejch mís,sýru, rizku az po tatarák melouny a jiný veci...coz nevím jestli se vsichni ostýchali a nejedli ale v tech 5 hodin ráno co nás vyhodili z klubu tak tam bylo furt jakoby se toho nikdo nedotknul a nebo s to furt doplnovalo 
Pak asi ve 3 ráno jsme potkali i Hanese z PA tak jsme nejak zacali kalit spolu
a vlastne jsem ten vecer / den zakoncovali spolu
kdy jsme sedeli jeste do 8 ráno v Illi kavárne kde jsme si uplne kávu nedávali no
Jako hodne luxusní vecer to jsem ani necekal
puvodne jsme si to plánovali ze se tam jen otocíme a pujdem treba ve 2 ráno domů nebo tak
ale nakonec fakt super
kazdopádne poté akci bylo vtipný vstávat na 2 odpoledne na dalsí den Moravia cupu
kterej jsem myslel ze se zhroutím na stole (jednomu pánovy se to povedlo o dva dny pozdeji a dokonce rpo nej musela prijet sanitka :-O ..ale to já se uz trepal zimou prootze jsem byl primo pod klimou a nevzal si mikinu
)
Jinak potom jsem ve středu nehrál nic a hrál az ctvrtek a pak i pátek Main Event o 4 000 000 kterej se nakonec prebral dokonce skoro na 6 000 000 coz je hodne dobrý a nikdy bych neveril ze se v Olomouci neco takovýho odehraje jeste treba dva roky zpet
tak pro zájemce odkaz na report z obou dnu který byly fakt dost zoufalý z mé strany
red-bet-hunter-o-4-000-000gtd-v-hodolanech-t17522.html
Pak jsem byl na tatove a nevlatní segry oslave narozenin a opet e neco vypilo ...ale taky dobrá seance no
proste léto to se moc poker nehraje no
No a v pondeli jsem si dal teda 6max championship kterej vypadal chvílema docela nadejne ale pak jsem nevytocil OESD do FD a prohrál do High card coz bylo docela neprijemný ale mel preflop 20bb tak jsem to byl uz ochotnej stacknout ...tak me zbylo asi 17bb a nejak me to zralo na 13 a pak jsem nevytocil 77 do TT no a zdarec
takze jsem festival celkem proflákal ...ale ikdyz jako 5 hracích dnu z 11 není zadná ostuda vlastne
kdyz jsem byl z toho 3 dny na Seči a skoro 2 dny na oslave..takze vlastne dobrý az na ty výsledky 
Takže to je asi vsechno k festivalu i k players párty
Pak nebo spíš jeste predtím
jsem si teda řekl dost MHD a koupil si "lambo" ... no proste klasickej kundolap s kterým človek na krizovatce probuble s motorem .. jezdí drifty na kazdým kruhácu a zavodí sprinty který odstartovávaj jen spoře oblečený holky vyhzením kalhotek do vzduchu
........ no tak zase zpátky na zem
kazdopádne jsem rád a necekám od toho zádný zázraky na to ze jsem 7 let neřídil prakticky tak to bude stacit nez se koupí ta slavná amerika
Je hrozný jaká je to pohoda.. clovek to mel dva dny v servise a pripadal jsem si jakoby me urizli nohy 
tak máme naplánovanejch spoustu vejletů tak snad bude slouzit a léto proletíme kde se dá
nejhorsí je ze je tolik akcí vsude ze se navíc tak blbe krejou az me to pekne sere
... kazdopádne na konci léta chcem na bouzov na festival Hrady tak treba se tam nekde uvidim s nekým
Ale do té doby nejspís jeste nejakej post do blogu hodím
mejte se famfárove
BTW tímto zádám nekoho kdo má nejak víc fotek ze Seče at je posle prijde me ze letos nikdo nefotil
krom tech fotek co mám stazený tady z PA z clánků o Seci 

No prijel jsem ze Seče a v Olomouci už jel v plném proudu první olomoucký pokerový festival coz je luxus met to za barákem

Potom shodou náhod byla na ten den domluvená players párty coz vzhledem k tomu ze jsem na sále videl v moravia cupu asi 3 zeny a dealerky i barmanky meli prisnej zákaz na tu akci jít tak každej ocekával ze to bude klobás show

Pak asi ve 3 ráno jsme potkali i Hanese z PA tak jsme nejak zacali kalit spolu

Jinak potom jsem ve středu nehrál nic a hrál az ctvrtek a pak i pátek Main Event o 4 000 000 kterej se nakonec prebral dokonce skoro na 6 000 000 coz je hodne dobrý a nikdy bych neveril ze se v Olomouci neco takovýho odehraje jeste treba dva roky zpet

red-bet-hunter-o-4-000-000gtd-v-hodolanech-t17522.html
Pak jsem byl na tatove a nevlatní segry oslave narozenin a opet e neco vypilo ...ale taky dobrá seance no

No a v pondeli jsem si dal teda 6max championship kterej vypadal chvílema docela nadejne ale pak jsem nevytocil OESD do FD a prohrál do High card coz bylo docela neprijemný ale mel preflop 20bb tak jsem to byl uz ochotnej stacknout ...tak me zbylo asi 17bb a nejak me to zralo na 13 a pak jsem nevytocil 77 do TT no a zdarec

Takže to je asi vsechno k festivalu i k players párty

Pak nebo spíš jeste predtím

tak máme naplánovanejch spoustu vejletů tak snad bude slouzit a léto proletíme kde se dá

Ale do té doby nejspís jeste nejakej post do blogu hodím

mejte se famfárove

BTW tímto zádám nekoho kdo má nejak víc fotek ze Seče at je posle prijde me ze letos nikdo nefotil