FÓRUM
FÓRUM ‹ BLOGY hráčů ‹ BLOGY hráčů
chiko - téměř každodenní challenge
Re: chiko23 - Měsíc zivejch MTT(mini challenge)
sloska píše:110 v utery to už je mazec, v patky tam bude bývat tak 200 lidi už ne ? Planuju někdy teďka jet do olmiku, takže se snad někdy uvidime.
To by už museli dat stoli aj na hajzl

Tvrdí borci vznikaj jedině v tvrdých podmínkách :D
Práce je vždy posledním zoufalým pokusem člověka, jak získat peníze
Blog- téměř každodenní challange
Ahoj
dnes to trochu zkratim čtvrtek jsem byl mnohem soustredenejsi na turnaji za 500 to stejný i v patek za litr takže ty první 3 dny v týdnů byly spis nejaka náhoda kdy jsem byl hlavou jinde 
Čtvrtek jsem byl asi za hodinu a pul doma kdy jsem prohral s 99 do KK po nějaké btn,Sb,bb akci kdy jsem to na bb 4bet pushoval za nejakejch 35 bb
Patek byl větší škoda kdy jsem vypadl na 8 místě a prvních 6 bralo ...šestej tuším 6000 a první 20 000 docela se dařilo a mel jsem snad az do semifinálu shorthandet double avarage ale pak jsem mel nějaký menší odhozy a když jsem šel krást tak to borci většinou nasli
tak jsem dostal alespoň vocher na uterni super turbínu kterou jsem už nechtěl hrát po minulé zkušenosti
ale tak neplivu na to a zahraju si to samozřejmě 
Jinak jsem byl na plese kde jsem jeden z TOP regularu na tombolu takže díky mému propracovanému systému jsem vyhrál 10 kilo mouky(kurva to bude langosu a domácího chleba
) a mlada ma nějakou kosmetickou paradu do nějakého studia a já LED televizi s úhlopříčkou 81cm která stoji na netu 5500 
Takže aspoň mala spravedlnost po tom patku
BTW kdyby někdo důvěryhodný tu TV chtěl koupit tak se mužem pres soukromé zprávy domluvit:D mám myšlenku ze bych ji prodal za 4400,- + poštovny vzhledem k tomu ze dvě LEdky už doma mam
Po 5 ti hracích dnech jsem 1700 v plusu + voucher na turnaj za 600,-

Čtvrtek jsem byl asi za hodinu a pul doma kdy jsem prohral s 99 do KK po nějaké btn,Sb,bb akci kdy jsem to na bb 4bet pushoval za nejakejch 35 bb
Patek byl větší škoda kdy jsem vypadl na 8 místě a prvních 6 bralo ...šestej tuším 6000 a první 20 000 docela se dařilo a mel jsem snad az do semifinálu shorthandet double avarage ale pak jsem mel nějaký menší odhozy a když jsem šel krást tak to borci většinou nasli

Jinak jsem byl na plese kde jsem jeden z TOP regularu na tombolu takže díky mému propracovanému systému jsem vyhrál 10 kilo mouky(kurva to bude langosu a domácího chleba

Takže aspoň mala spravedlnost po tom patku

BTW kdyby někdo důvěryhodný tu TV chtěl koupit tak se mužem pres soukromé zprávy domluvit:D mám myšlenku ze bych ji prodal za 4400,- + poštovny vzhledem k tomu ze dvě LEdky už doma mam

Po 5 ti hracích dnech jsem 1700 v plusu + voucher na turnaj za 600,-

TOP reg na tombole, to se mi moc líbí 

Se štítem, nebo na něm!

Officoe píše:TOP reg na tombole, to se mi moc líbí
Taky jsem býval.
Nejlepší trefu kariery jsem udělal, když jsem svýmu doprovodu slíbil na jednom plese, že jí vyhraju druhou cenu - prodloužení vlasů v hodnotě 12k, pak jsem nakoupil tombolu asi za 600 a pokusil se neúspěšně v zákulisí podplatit Patrika Hezuckýho, kterej to moderoval, abych nakonec vyhrál první cenu - zahradní krb v hodnotě 15k a na pódiu jsem veřejně do mikrofonu vyzval pána, co vyhrál ty vlasy, aby to se mnou vyměnil a ten se samozřejmě nenechal přemlouvat. Dámy v sále omdlévali, co jsem to za džentlmena, pánové si ťukali na čelo.
Mělo to teda takovou smutnou dohru, že kadeřnickej mág, kterej tu poukázku do tomboly dal, od slečny vzal asi 4000 za přípravu hlavy na to prodloužení a pak ji udělal proceduru, za kterou si jinde brali asi 6000.
-
- PetaMexiko (online)
- Obdržel: 1760 poděkování
to by bylo abych nezačal svuj post větou " dnes to teda zkrátím " 
jeden prustřel za druhým netočí to vubec
pondělí 500 FO kde jsem v hlavní hře nevytočil FD s GS proti OESD proste podvod
uterý jsem sel na ten crazy turnaj na kterej jsem mel vstup zdarma ale sel jsem stejne rychle jako den predtím 99 do TT ...jediné co stojí za zmínku ze hráci jsou cimdál vetsí kokoti s prominutím...s jednou dealerkou se docela dost bavíme a zjistil jsem na druhej den ze si na ní prej stezovali 2-3 hráči kvůly tomu ze jsme se bavily tesne pred tou hrou s 99 ja to tam 3bet pushnul sotva jsme dokoncily vetu a ona tak friendly rekla" neboj devítky chodijou" a tocila board.... a za to si na ní stezovali nejací dva mistři sveta....
Jako chápu ze dealer má bejt objektivní a "nefandit" nekterýmu z hrácu vic nez druhýmu nebo tak ale kdyz to je vylozene videt ze to rekla ze srandy s tím ze dokoncovala vetu kdyz sme se bavily a bylo evidentni ze se proste bavime tak by to clovek el pochopit a vzít s usmevem a ne si stezovat ze to dealerka ovlivnuje a privolavá smulu na nekoho
dalsí vec ve spojení s tím na kteoru jsem mozná zapomel která e stala tak mesic zpet kdy se taky tocil board hráci byl preflop v plne a jeden mel tusím uz na flopu set TT proti AQ na boardu Txx turn K a jeden borec rekl..."tyjo to uz es mrtvej" a jinej prakticky šeptem řekl "jeste jack hraje" a prisel jack na riveru a typek s TT mu div nenatahnul.....
se zacal uplne rozcilovat ze to privolal toho J a at priste drzí hubu a nekomentuje to" byl to fakt takovej ten typyckej vidlák co by mu byl schopen fakt dát do drzky za to ze to privolal
nastestí tam ten clovek uz nikdy neprisel co vím protoze byl prece prokletej....
středa bída 900BI ... nevytočil jsem asi nic
jo jednou KJ do A2 do mega ryby kde jsem tech 15bb pushnul for value prakticky....jinak jsem nevytocil JJ do Q7 kdy 2 hráci rekli ze Q zahodili
pak AA do A8 potom 22 do AK a AK to jsem prozmenu splitnul
a tak nejak to jelo celej vecer
ani nevim kde jem furt bral chipy na to abych je mohl prohrat v tockách
ctvrtek taky na hovno
500 BI kdy jsem taky nejak nevytocil KQ do KJ ..a v hande predtím me 2 páry me splitnuly protoze dosla postupka
no proste spatné ale patrí to k tomu co si budem
Jinak televize prodaná, 3 kila mouky pouzitý (delal jsem langose a dvakrát pekl chleba zeny a dívky perte se o mě
) a zítra jdu na 1500 FO s garancí 150 000 tak to nejspis zlomím na tom turnaji jak pátecní mizerii(v pátek jsem tam vyhrál naposled kdyz to byly turnaje s 20 000 garancí
) tak tocici formu 
mejte se zdarec
-200 za 10 hracích dní

jeden prustřel za druhým netočí to vubec

pondělí 500 FO kde jsem v hlavní hře nevytočil FD s GS proti OESD proste podvod

uterý jsem sel na ten crazy turnaj na kterej jsem mel vstup zdarma ale sel jsem stejne rychle jako den predtím 99 do TT ...jediné co stojí za zmínku ze hráci jsou cimdál vetsí kokoti s prominutím...s jednou dealerkou se docela dost bavíme a zjistil jsem na druhej den ze si na ní prej stezovali 2-3 hráči kvůly tomu ze jsme se bavily tesne pred tou hrou s 99 ja to tam 3bet pushnul sotva jsme dokoncily vetu a ona tak friendly rekla" neboj devítky chodijou" a tocila board.... a za to si na ní stezovali nejací dva mistři sveta....
Jako chápu ze dealer má bejt objektivní a "nefandit" nekterýmu z hrácu vic nez druhýmu nebo tak ale kdyz to je vylozene videt ze to rekla ze srandy s tím ze dokoncovala vetu kdyz sme se bavily a bylo evidentni ze se proste bavime tak by to clovek el pochopit a vzít s usmevem a ne si stezovat ze to dealerka ovlivnuje a privolavá smulu na nekoho

dalsí vec ve spojení s tím na kteoru jsem mozná zapomel která e stala tak mesic zpet kdy se taky tocil board hráci byl preflop v plne a jeden mel tusím uz na flopu set TT proti AQ na boardu Txx turn K a jeden borec rekl..."tyjo to uz es mrtvej" a jinej prakticky šeptem řekl "jeste jack hraje" a prisel jack na riveru a typek s TT mu div nenatahnul.....

středa bída 900BI ... nevytočil jsem asi nic

ctvrtek taky na hovno

no proste spatné ale patrí to k tomu co si budem

Jinak televize prodaná, 3 kila mouky pouzitý (delal jsem langose a dvakrát pekl chleba zeny a dívky perte se o mě

mejte se zdarec

-200 za 10 hracích dní

No dnes to fakt zkratim
protože si na nic moc nevzpomínám ze by se dělo neco hroznyho nebo vtipnyho kromě toho ze jsem posledních 16 dni extra zasmolenej
když jsem o parník lepší tak splituju nebo prohraju
když jsem horší nic 'navíc' nevytocim
když postflop bluffcatchuju největšího agro typka tak na riveru me poseka
a distribuce karet taky bejvava lepší
a když už to vypadá na dobrej spot kdy něco seberu i se spatnejma kartama tak hráč predemnou to vzdycky nějak dojebe svou akci
....no des...
Tento měsíc zatím -2900,- a zítra mám ticket za vypadnuti na bublině z pondelka tak aspoň něco
jo jinak patek co byl velkej turnaj tak špatný...vyřadil jsem majitele casina tod asi vše jinak jsem vypadl snad 35 a cash byl od 16 tuším takže bída hrálo snad rekordnej počet ten den nejakejch 140 entrees tuším.....
Jo ještě jsem dostal vlastně sakac kdy jsem si koupil vouchery na squash kdy mám hodinu + druha zadarmo....člověk se těší ze po sta letech zase zacnu pravidelnejs hrát a ono to je jen od neděle do čtvrtka....což je blby když se od vcerejska trepu jak pudem v patek a ono nic

Tento měsíc zatím -2900,- a zítra mám ticket za vypadnuti na bublině z pondelka tak aspoň něco

Jo ještě jsem dostal vlastně sakac kdy jsem si koupil vouchery na squash kdy mám hodinu + druha zadarmo....člověk se těší ze po sta letech zase zacnu pravidelnejs hrát a ono to je jen od neděle do čtvrtka....což je blby když se od vcerejska trepu jak pudem v patek a ono nic

Ahoj , dnes je na pořadu crying day
....
-Ctvrtek jsem standartne vypadnul na bubline FT
kdy jsem v 5ti lidech do open limpu na UTG pushnul 15bb prakticky for value A6o .... ptáte se jaktoze for value? Protoze od tohoto soupere standartne vidím foldy s AJ a cally s 75s v prakticky totoznejch situacích
no tentokrát lámačka a call s A7o
a zazrak se nekonal
za mnou 10 bb stack fold AQ prej
pak me docela prekvapila jedna holcina co jsem ji tam videl poprvé a na muj vkus to hrála hodne zdrave (ne ze bych byl ten pravej co by to mel nejak hodnotit
) ale zkrátka se me jeji hra libila a vesmes co jsem videl tak dávala dost smysl coz tam nebejva k videní často a myslim ze dokonce byla na vedlejsim semifinalu kdyz já vyletel tak snad to aspon vyhrála
s cím si to u me pokazila byla hlaska asi 2 hodiny predtím nez jsem vyletel kdy ve hře po jejím pushy z UTG za 13bb tak za ní byl hned repush asi za 8bb extra vytiltovaný ryby a ja se lámal jestli callnout 88 do té akce na CO ....za sebou 2 tight hráce 3 loose ryba na bb,ale asi ne tak loose aby callnul 3x allin treba s KJ
...no tak kdyz jsem karty po chvilce premejsleni a prepocitavaní stacku hrácu za sebou foldnul tak prý" Džeci? jo?" tak jsem mírne vyvalil bulvy a rekl ze JJ urcite ne
s JJ bych s tema 30 bb co jsem mel vytáhl i mobil z kapsy a penezenku a hodil jí do potu 
(mobil nijak skvelej nemám a v penezence toho taky moc nebylo
)
pak jem byl párkrát pokáranej (né od ní ) ze KQ na BTN vs CO nebude nikdy dobrej resteal za 15 bb v jiné hre uplne s jiným souperem
... no jde to zkopce asi se vsema ne jenom semnou 
-Pátek byl 1 000,- s 1xre-entry tam se asi nic moc zajimavýho nedelo az na to ze jsem mel uz v ruce i neco jinýho než něčí trus rozmazanej na plastové kartě
a hrál jsem místama i docela jako člověk s mozkem v hlave takze me to stacilo na "krásne" 22 místo
kdy jsem se s AJ vysypal do agro ryby s AA preflop ,ale tak do nej to bude taky super on casto limpuje a já ho casto izoluju pro sebe a tenhle týden jsem s nim sedel skoro kazdej turnaj na stole a on me po pravici takze mu obcas ujedou nervy a vyšle tam do boje nejakou parádou kdyz ho tak furt prudím tema raisama
No kazdopádne celkove je to spatné tenhle mesic ....hraju 4x týdne nekdy 5x zive a dokonce i dodrzuju nedělní online coz je asi jediná vec ve které em na sebe trošku pysnej tenhle mesic protoze zatím kazdou sobotu jsem byl na nejaké akci(oslava narození kamosového dítěte,třídni sraz,narozeniny) vzdy jsem prisel v 6 ráno domů spal do 1 odpoledne do vecera jsem se otřepal a stejne zapnul pocál a hrál coz je hustý protoze jsem se vzdy musel mega přemlouvat a furt sem si vsugerovaval ze je me hur než doopravdy je
ale pak sem si rekl ze ne je me suprove a že to nemuzu takhle ojebávat a fakt me bylo dobre behem chvilky a šlo se na to
ikdyz bez oslnivejch výsledků
dnes to vypadá taky dost blede s tema posledníma sworčstackama co tam na tech poslednich dvou stolech mám
Co me ale nejvíc sere tenhle mesíc je ze prestoze jsem ted hodne četl precetl 2 knizky jednu co jsem dostal od arény (ještě jednou děkuji za ní
) a dalsí co jsem si vybral jako dárek na vánoce
no kazdopádne jedna z nich je o psychologii v pokeru a o tom met to v hlave srovnaný proste
me vzdycky prislo ze to mám v hlave supr srovnaný a ze tohle kdyz prectu a budu aplikovat tak to bude uplne mocný ,ale spís se pristihuju jak uz jsem v minulejch postech psal ze jsem extra nepozorný v poslední dobe dokonce i medituju jak vul
a ikdyz se po ni citim strasne dobre naledujicich treba 20 minut tak ve hre vecer si pak pripadám uplne ale uplně jinde
mozná jsem naopak mnohem vic pozornej díky tomu a tim vic si vsimám a uvedomuju to ze jsem nepozornej pri hre
cehoz jsem si treba driv nevsimal ....tak se to mozná dá brát jako +
Dalsí vec co me sere ze jsem chtel uz pomalu zae zacití hrávat zivou cashovku 25-50(jiná totiz nejede) tak jsem mel trosku problem s bankrollem kterej se sice jeste uplne nevyresil ale vypadalo to chvilku ze uz by to slo abych nebyl moneyscared a rozhejbe se to semnou zase o neco víc
jenze to by nesmel z niceho nic prijet tata za mou máti ze chce do 2 mesicu vyplatit půl koule za barák ve kterým já s máti bydlím a kterej posledni 2 roky rekonstruuju a sypu do nej prachy horem spodem
máti samozrejme zadnou financní rezervu nemá a moje segra je ignorant kterej vydelává 30 cistýho , nemá auto,děti, a prakticky nulový náklady vzhledem k tomu ze byt ve kterým zije se svým pritelem je jeho a celej ho platí on a ona jen teda vari a do ksychtu me tvrdí ze nemá ani korunu aby jsme spolecne tuhle situaci vyresily protoze i ona hold má nárok na pulku baráku tak by se na tom vyplacení tátu mela podílet ale ona se na to vysrala a aby se nemusel prodat pod cenou tak se zkusene zadluzim já
strasně se na to tesim
chtelo by to nejakou prijemnou trefu co nejdrív
Jinak zitra jdu konečně na ten squash uz e tesim jak malej ze se zase budu hejbat trosku
pouhé procházky z casina me moc nenaplnovaly pohybove nebo tech pár zhybů na zahradě na "rambotyči"
a hlavne premejslim kdy jsem se naposledy regulerne rozběhl
to uz tak dva roky budou
a to jsem bejval takovej nadějnej sportovec 
tak at to točí zdárek
takže leden máme stále 4000,- minus a mám na to uz jen 8 dní s tím neco udelat

-Ctvrtek jsem standartne vypadnul na bubline FT

pak me docela prekvapila jedna holcina co jsem ji tam videl poprvé a na muj vkus to hrála hodne zdrave (ne ze bych byl ten pravej co by to mel nejak hodnotit

s cím si to u me pokazila byla hlaska asi 2 hodiny predtím nez jsem vyletel kdy ve hře po jejím pushy z UTG za 13bb tak za ní byl hned repush asi za 8bb extra vytiltovaný ryby a ja se lámal jestli callnout 88 do té akce na CO ....za sebou 2 tight hráce 3 loose ryba na bb,ale asi ne tak loose aby callnul 3x allin treba s KJ

(mobil nijak skvelej nemám a v penezence toho taky moc nebylo

pak jem byl párkrát pokáranej (né od ní ) ze KQ na BTN vs CO nebude nikdy dobrej resteal za 15 bb v jiné hre uplne s jiným souperem

-Pátek byl 1 000,- s 1xre-entry tam se asi nic moc zajimavýho nedelo az na to ze jsem mel uz v ruce i neco jinýho než něčí trus rozmazanej na plastové kartě

No kazdopádne celkove je to spatné tenhle mesic ....hraju 4x týdne nekdy 5x zive a dokonce i dodrzuju nedělní online coz je asi jediná vec ve které em na sebe trošku pysnej tenhle mesic protoze zatím kazdou sobotu jsem byl na nejaké akci(oslava narození kamosového dítěte,třídni sraz,narozeniny) vzdy jsem prisel v 6 ráno domů spal do 1 odpoledne do vecera jsem se otřepal a stejne zapnul pocál a hrál coz je hustý protoze jsem se vzdy musel mega přemlouvat a furt sem si vsugerovaval ze je me hur než doopravdy je

Co me ale nejvíc sere tenhle mesíc je ze prestoze jsem ted hodne četl precetl 2 knizky jednu co jsem dostal od arény (ještě jednou děkuji za ní

Dalsí vec co me sere ze jsem chtel uz pomalu zae zacití hrávat zivou cashovku 25-50(jiná totiz nejede) tak jsem mel trosku problem s bankrollem kterej se sice jeste uplne nevyresil ale vypadalo to chvilku ze uz by to slo abych nebyl moneyscared a rozhejbe se to semnou zase o neco víc

jenze to by nesmel z niceho nic prijet tata za mou máti ze chce do 2 mesicu vyplatit půl koule za barák ve kterým já s máti bydlím a kterej posledni 2 roky rekonstruuju a sypu do nej prachy horem spodem

Jinak zitra jdu konečně na ten squash uz e tesim jak malej ze se zase budu hejbat trosku

tak at to točí zdárek

takže leden máme stále 4000,- minus a mám na to uz jen 8 dní s tím neco udelat

Ahoj bohužel ukončuji tento mesic bezezmen...v pondelí jsem sel na ten squash pri kterým jsem se ani nezpotil abych pravdu rekl
(byl jsem s pritelkyní která to hrála poprvé) a porázet holky v jakýmkoliv sportu me vzdycky šlo
kazdopádne chudera prvni pul hodinu se snazila podávat tak aby to vubec doletelo do mé výseče
a aniz by trefila reklamy nad hraniční čárou nebo pod ní
a dalsí pul hodina byla aby vubec trefila jedny z mejch slabsich podání
takze to bylo takové"rozbruslení"
ale snazila se a bavilo jí to coz je hlavní
furt mrčí ze se válíme doma a nesportujem vubec,coz je docela pravda
ale nemuzu za to ze plavaní me s nou nebaví protoze me do toho furt mele nebo pauziruje a ja si chcu plavat svoje tempo
na zimák na bruslák jsme taky chodily dokud sem si málem neutrhl kotnik kdyz se me urval nůž od boty pri brzdení
od té doby jsem si nový nekoupil a to jsem mel v té dobe dokonce draftovanej do jednoho prestizního týmu v noční hokejové lize ze prý potřebují do jedný lajny technicky velice zdatného nahravace
...pak jsem chtel teda hrát ale uvedomil jsem si ze noc není pro me uplne ideální time na hokej vzhledem k tomu ze v noci hrávám tu divnou hru s kartama
takze zase nic
no a na inlajnech ted v zime toho moc nepojezdíme tak nevím uz co by chtela
jeste hráváme sporty na xbox kinekt tak fakt nevím co jeste chce 
no trosku jsem odbocil
ten leden jsem teda ukončil standartne jako prosinec kdy jsem po tom squashy proste lehl s nejakým turbo kašlem(asi tubera nebo černej kašel podle mojeho odhadu)
a lezim do ted v né uplné forme kdy jsem vcera dojedl nejaký prášky a ve stredu uz teda nacnu dalsí mesic kterej bude snad uspesnejsi nez proflákanej a prolezenej prosinec a leden kterej jsem mel docela nahecovanej hrál jsem 4x v týdnu urcite ale sekalo me to kde se dalo a dobrý runny jsem nepromenil dál nez na bubble FT atp ....ale ten záver me taky nasral kdy jsem zase onemocnel....tady si clovek uvedomuje ze zdraví je fakt nejdulezitejsí
bez zdraví se clovek muze nazit sebevíc a muze bejt sebelepsi v cemkoliv tak je stejne v riti......
Jinak dneska jsem teda musel jit resit ten uver abych vyplatil tatu z baráku a jak se riká ze hráči pokeru to maj na hovno ze nedostanou ani hypoteku kdyz budou nutne potrebovat tak to taky není uplne pravda
akorát jsem se nad tim tolik nezamejslel protoze jsem si uver nikdy brát nechtel
ale je to vlastne docela easy....a nemyslím ted nejaký ty lichvársky "houmkredity" a "providentíky" to vubec.... clovek si jen musi zalozit stavebko na nej cashnout35% z pozadované cástky kterou si chce pujcit a muzete bejt klidne bezdomovec co v zivote nebyl zamestnanej ani nepodnikal a ani nic nemá
a nemusite nic nikde potvrzovat....melo by to bejt bez problemu a nikdo o vás nebude ani vedet...ale jeste si to musim torsku overit ty detaily ale je to síla 
Smutné je ze jsem v tomhle bussinese hned po strední delal asi 3 roky a o tomhle jsem v té dobe nevedel ze to tak jde
kazdopádne mesíc Leden je spatnej a skoncil - 4000,- coz je vlastne nic nejakej AVG BI kdyz je 800,- tak tohle je 5BI takze easy game docela
... easy game to nebude kdyz ted budu muset podstatnou cást bankrollu vybrat a bustnu kvůly tomu
Navíc na online hernách me uz taky asi nechcou
na party resim uz pres 3 tejdny zmenu hesla
nastesti problem jsem vyresil díky Kubovy a Jardovy jinak bych neprisel na ten problem jakej tam byl....a na stárech me nechcou po migraci na EU. furt me nejde soft rozjet proste
ale je fakt ze jsem jim posílal e-mail s problemem az dnes takze moje chyba
No nemám to ted jednoduchý uplne
muj zivotní graf je ted hodne dole
ale red line vidím hodne vysoko takze to bude chtít cas ale dockám se nejsem prece zádnej blb a ani sračka
takze cus 

furt mrčí ze se válíme doma a nesportujem vubec,coz je docela pravda

takze zase nic

no a na inlajnech ted v zime toho moc nepojezdíme tak nevím uz co by chtela

no trosku jsem odbocil

a lezim do ted v né uplné forme kdy jsem vcera dojedl nejaký prášky a ve stredu uz teda nacnu dalsí mesic kterej bude snad uspesnejsi nez proflákanej a prolezenej prosinec a leden kterej jsem mel docela nahecovanej hrál jsem 4x v týdnu urcite ale sekalo me to kde se dalo a dobrý runny jsem nepromenil dál nez na bubble FT atp ....ale ten záver me taky nasral kdy jsem zase onemocnel....tady si clovek uvedomuje ze zdraví je fakt nejdulezitejsí

Jinak dneska jsem teda musel jit resit ten uver abych vyplatil tatu z baráku a jak se riká ze hráči pokeru to maj na hovno ze nedostanou ani hypoteku kdyz budou nutne potrebovat tak to taky není uplne pravda

Smutné je ze jsem v tomhle bussinese hned po strední delal asi 3 roky a o tomhle jsem v té dobe nevedel ze to tak jde

kazdopádne mesíc Leden je spatnej a skoncil - 4000,- coz je vlastne nic nejakej AVG BI kdyz je 800,- tak tohle je 5BI takze easy game docela

Navíc na online hernách me uz taky asi nechcou

No nemám to ted jednoduchý uplne

hele to s tím úvěrem ze stavebka se mi moc nezdá, že by ta stavební spořitelna nechtěla po Tobě nějaký potvrzení příjmů, pokud to tak je, tak by to bylo super, ale osobně se mi to moc nezdá, známá teď vyřizuje právě úvěr ze stav. spoření na rekonstrukci domu a vím že musí doložit i výměr na invalidní důchod svýho manžela a to tam mají určitě taky už něco naspořeno (jestli ale celou třetinu, to netuším), každopádně držím palce, ať to nějak vyřešíš..
Život není to, co chceme, ale to co máme. Arnošt Lustig

Hanes2 píše:hele to s tím úvěrem ze stavebka se mi moc nezdá, že by ta stavební spořitelna nechtěla po Tobě nějaký potvrzení příjmů, pokud to tak je, tak by to bylo super, ale osobně se mi to moc nezdá, známá teď vyřizuje právě úvěr ze stav. spoření na rekonstrukci domu a vím že musí doložit i výměr na invalidní důchod svýho manžela a to tam mají určitě taky už něco naspořeno (jestli ale celou třetinu, to netuším), každopádně držím palce, ať to nějak vyřešíš..
Díky:)
me to taky hodne prekvapuje...ale ten prijem nemusis od nikoho potvrzovat pokud tam más minimálne tech 35% cástky staci ze ty sám jim reknes ze más prijem nad 10K cistýho a podepíses se pod to a nemusís rikat odkud to je

aha, tak to je možný, oni si chtějí půjčit víc než půl mega..
Život není to, co chceme, ale to co máme. Arnošt Lustig

Ahoj tak jsem začal další měsíc ve volnějším tempu kdy jsem odehrál středu rebuyák celkem za 900BI ...a pátek FO s re-entry za 1000,-
Středa byla taková všeljaka... moje neustálá nepozornost která se semnou fakt už dost vleče nebere konce
ted to nebyla sice ani tak nepozornost jako spíš zbkrlost kdy byla v druhým levelu(v záloze jeste rebuy) jsem na BTN nasel QQ
akce předemnou od jednoho z nejvetsich nitů (zaradil bych ho do TOP 3 nitu kterí se tam vyskutují
) proste otevrel na 300 za ním unknow(pozdeji ryba) call pak dobrej týpek co jsem ho snad nikdy nevidel udelat nejakou uplnou blbost call a pak jedna mega ryba call....no a já s QQ teda tocím na 2000(12 000 za čárou + moznost rebuye za 14 000) dostanu od nita 4bet za 4000 a me nenapadlo nic lepsího nez to do nej kejchnout za jeho 10 000 efektive po tom co vsichni foldnuli a dostávám samozrejme snap s AA ...
Samozrejme jsem byl rozhodnutej uz pri tom 3 betu odeme ze to uz nezahodím coz byla super chyba protoze on AK na ten muj 3bet jen callne...a TT,JJ,AQ bud rovnou foldne nebo jen callne...tocit to bude jen s QQ+ a jelikoz QQ jsem mel já tak nevim no
ale me to prislo za 100bb jako dobrej nápad kdyz uz jsem to 3betnul za 20bb....ale zpetne to byla volovina a nejspis je to easy fold....
tak me zbyly 2000 + kupuji rebuy a jedem dál...
tak nejak neco seberu neco prohraju zvedaj se blindy atd jak uz to bejvá
moc si nepamatuju ze by se neco stalo extra prece jen uz je to 3 dny
pak jen vím ze byla lavina limpu od UTG az po me na SB kde mám nejakej 25bb stack a predemnou 6 limperu tak to s K9s vyslu do boje a dostanu hned od prvního limpera celkem easy call tak uz si sbírám svejch 5 švestek s tím ze me zatrappoval s AAnebo tak a ejhle ono Q8o
takze to nakonec bylo for value 
tak mám zase peknej stack...
pak do dobrýho hráce jen zacalluju jeho 2,7bb raise z UTG(dost podezrelej na něj kdy vzdy jen v techto blindech 2,2xuje a videl bych to na 88-JJ) s mejma KK a calluje dalsí máme vsichni zhruba 50bb stack....zaprvé jsem nechtel zhodit toho UTG protoze jsem byl docela na tight vlne ten vecer a videl u me jen dobrý handy(pokud sledoval) a za druhé za náma byly dva 20bb stacky od kterých jsem cekal nejakou lumpárnu ale nikdo nic
.......
flop luxusní 225rainbow utg vsázi já tocim on posílá ja snap a on 99
takze dobrý...
pak vyuziju cerstve nabitýho readu kdy mám AK trefuji trips v pozici proti týpkovy kterej kdyz je na boardu prochekovaný A a on ho chce reprezentovat tak vsázi POT nekdy i pres POT ... tak to na turnu samozrejme udelal a já jen checkuji s tím ze posledne to udelal i na riveru tak cekám ze ho poslu..nakonec bohuzel jen X a já vsázim 3/4 potu coz nebude nic moc asi by na nej bylo vyrazne lepsi vsadit uplne nejaký lejno treba 1/5 potu aby to se svým egem poslal ale co uz priste
no pak se dýl nic nedelo prohrál jsem AK proti UTG raisu s tím ze on mel nejakejch 20bb a já ho raisnul na 5bb s tím ze jsem myslel ze uz to posle ale on to jen callnul a flop prisel nejakej J55 a já to jen priposrane x back coz bylo asi divný a dalo se to poslat ale byl by to dost overbet no ale on tam nic moc mít nebude ikdyz ruzný J v range mít bude....
no nevím zpetne bych to asi poslal....nevím videl jsem ho prvne...
no a pak jsem vyletel s nejakejma 22bb nejak na semifinalu kdy byl UTG limp za ním call a dalsí call a já na BTN poslu ATs a dostanu snap call od UTG s 77
no mohlo ho to potrestat protoze ten call je dost k zblití 
PÁTEK se me hrálo nejlíp za poslední 3 tejdny ....mel jsem obcas i handu rozumnou..neco jsem i vytocil "navíc" a dával jsem dost pozor a proste hrál jen proti tem proti kterejm jsem chtel hrát a hromadit chipy...uvedomoval si kdy zkusit nekoho vybarellovat abych bud mel velkej stack nebo abych mel pri nepovedené akci restealovací stack a zkrátka aby se mi to dobre hrálo celej vecer....a dost jsem si to hlidal jako driv tak snad uz jsem ty spatný dny prekonal a pojedu bomby
Jinak vypadalo to tak ze jsem za nejakejch 12bb z CO vyslal T7s a sucknul KQ na trips proti 2 párům coz bylo docela dulezitý
pak jsem vytocil AQ do 99 do stejnýho soupere...a pak jsem ustál TT do AQ toho stejnýho soupere
pak jsem dostal valentýnku od UTG kterej limpnul borec za ním poslal 5 bb s já s A7s na BB teda call protoze od UTG necekám agresicní akci a jdeme na flop asi 50deep ...flop jde A a nejaký draw tam jsou...vsázim dostávám call....(mám problem protoze ten UTG nemá problem si open limpovat AK nebo jen callovat takze lepsích A tam má asi miliardu
...jenze pricházi dalsí karta která otevírala nejaký draw...no a v potu uz byl docela randál tak jsem to tam vyslal a on lámačka pak najk tise rekl call....tak jsem trosku smutne se ho zeptal jestli to fakt dal?...a on ze jo...rikam hm tak to nejsem nadsenej
ale kdyz ukázal jen 88na ruce bez niceho tak se ke me hrnul peknej pot....
pak jsem nevytocil asi za 25 bb QQ do tight ženy do jejich KK coz me docela pochromalo stack ale furt jsem byl na stole asi CL ...no pak byl final kdy jsme byly vesmes 25 deep bez nejakýho výraznýho CL a já teda asi po hodine hry kdy jsem mel asi 13bb docela nepríjemne vypadl 7 za 3500,- kdy SB comletnul a ja na BB X s
a flop z říše snů
a z první dostávám plnou tak calluju a koukám do
coz je docela spokojenost
ale nevytocil jsem a prohravam kvůly kickeru
takže unor který zacinám standartne 10.den v mesici je po dvou turnajích slabích 1600,-
Středa byla taková všeljaka... moje neustálá nepozornost která se semnou fakt už dost vleče nebere konce

ted to nebyla sice ani tak nepozornost jako spíš zbkrlost kdy byla v druhým levelu(v záloze jeste rebuy) jsem na BTN nasel QQ
akce předemnou od jednoho z nejvetsich nitů (zaradil bych ho do TOP 3 nitu kterí se tam vyskutují

Samozrejme jsem byl rozhodnutej uz pri tom 3 betu odeme ze to uz nezahodím coz byla super chyba protoze on AK na ten muj 3bet jen callne...a TT,JJ,AQ bud rovnou foldne nebo jen callne...tocit to bude jen s QQ+ a jelikoz QQ jsem mel já tak nevim no

tak me zbyly 2000 + kupuji rebuy a jedem dál...
tak nejak neco seberu neco prohraju zvedaj se blindy atd jak uz to bejvá

tak mám zase peknej stack...
pak do dobrýho hráce jen zacalluju jeho 2,7bb raise z UTG(dost podezrelej na něj kdy vzdy jen v techto blindech 2,2xuje a videl bych to na 88-JJ) s mejma KK a calluje dalsí máme vsichni zhruba 50bb stack....zaprvé jsem nechtel zhodit toho UTG protoze jsem byl docela na tight vlne ten vecer a videl u me jen dobrý handy(pokud sledoval) a za druhé za náma byly dva 20bb stacky od kterých jsem cekal nejakou lumpárnu ale nikdo nic

flop luxusní 225rainbow utg vsázi já tocim on posílá ja snap a on 99

pak vyuziju cerstve nabitýho readu kdy mám AK trefuji trips v pozici proti týpkovy kterej kdyz je na boardu prochekovaný A a on ho chce reprezentovat tak vsázi POT nekdy i pres POT ... tak to na turnu samozrejme udelal a já jen checkuji s tím ze posledne to udelal i na riveru tak cekám ze ho poslu..nakonec bohuzel jen X a já vsázim 3/4 potu coz nebude nic moc asi by na nej bylo vyrazne lepsi vsadit uplne nejaký lejno treba 1/5 potu aby to se svým egem poslal ale co uz priste

no pak se dýl nic nedelo prohrál jsem AK proti UTG raisu s tím ze on mel nejakejch 20bb a já ho raisnul na 5bb s tím ze jsem myslel ze uz to posle ale on to jen callnul a flop prisel nejakej J55 a já to jen priposrane x back coz bylo asi divný a dalo se to poslat ale byl by to dost overbet no ale on tam nic moc mít nebude ikdyz ruzný J v range mít bude....

no a pak jsem vyletel s nejakejma 22bb nejak na semifinalu kdy byl UTG limp za ním call a dalsí call a já na BTN poslu ATs a dostanu snap call od UTG s 77

PÁTEK se me hrálo nejlíp za poslední 3 tejdny ....mel jsem obcas i handu rozumnou..neco jsem i vytocil "navíc" a dával jsem dost pozor a proste hrál jen proti tem proti kterejm jsem chtel hrát a hromadit chipy...uvedomoval si kdy zkusit nekoho vybarellovat abych bud mel velkej stack nebo abych mel pri nepovedené akci restealovací stack a zkrátka aby se mi to dobre hrálo celej vecer....a dost jsem si to hlidal jako driv tak snad uz jsem ty spatný dny prekonal a pojedu bomby

Jinak vypadalo to tak ze jsem za nejakejch 12bb z CO vyslal T7s a sucknul KQ na trips proti 2 párům coz bylo docela dulezitý

pak jsem nevytocil asi za 25 bb QQ do tight ženy do jejich KK coz me docela pochromalo stack ale furt jsem byl na stole asi CL ...no pak byl final kdy jsme byly vesmes 25 deep bez nejakýho výraznýho CL a já teda asi po hodine hry kdy jsem mel asi 13bb docela nepríjemne vypadl 7 za 3500,- kdy SB comletnul a ja na BB X s

takže unor který zacinám standartne 10.den v mesici je po dvou turnajích slabích 1600,-

Mám tu odehrány další dva dny....pondelok a středok
Na pondělí lidi jak psu (70) bylo docela překvapení obvykle je to tak kolem 50.... Myslím ze nic zajímavého se nestalo max to ze jsem vypadl 11 takže zase bez peněz
Streda supr malo lidi na rebuyaku kdy jsem mel asi 10x nízkej PP v nalimpovanejch nebo min raisnutejch potech predemnou ale set nikdy nikde
pak jsem mel několikrát pěkný Handy na open a dostávám rais a reraise
se asi všichni špatně vyspali a měli nějaký nervy
ne naštěstí to pak v showdownu vždycky měl takže žádném exploid na me to nebyl
Po několika takovejch odhozech jsem mel nejakejch 30 bb a mely se zvyšovat blindy byl tam utg open na 3bb což nebyl standart od toho tight hrace na téhle blindech....a 3 cally a já na bb najdu 88 tak jsem je vyslal a sucknu na flopu KK takže ten set konečně došel
Potom jsem nevytocil dvě hry do dvou shortu co měli cca 5-7 bb a spadl jsem zase na nejakejch 35 bb kdy otevřou
z
utg dostanu call od rega hned za mnou a další dva cally ....flop
sazim 7bb dostávám plnotuk od rega a calluji otáčí
což vidím celkem nerad
zda se me to divnynze tam ma takovou handu
No každopádně
na turnu me sundala:D
Jinak teda dneska nehrau je tam bounty turnaj kterém nevím pořádně jak hrát (asi agro no
) ale mezi tema loose rybama tam nevidím takovou edge jak na jinejch turnajích (mozna se pletu)a není to prostě typ turnajů kterým se chci věnovat a aspoň si mužů čtvrtky dávat online session
Dneska se tom ovšem netýká protože jdeme hrát deskovku hru o trůny huuuu
ještě asi před dvěma měsícema jsem nevěděl vůbec o co go ,ale vzhledem k tomu ze jsem za poslední 2 měsíce 3x narodil tak jsem to všechno po stahoval a viděl všechny série a goood
No nic jinak v patek teda day 1A na 450 000 garanci za 2600,- tak drzte pesti protože v sobotu případnej druhej náboj vyuzit nemůžu pac jdu na trojtou oslavu narozenin
Tak cus
Únor 3 hráči dny +200(nadhera):D

Na pondělí lidi jak psu (70) bylo docela překvapení obvykle je to tak kolem 50.... Myslím ze nic zajímavého se nestalo max to ze jsem vypadl 11 takže zase bez peněz

Streda supr malo lidi na rebuyaku kdy jsem mel asi 10x nízkej PP v nalimpovanejch nebo min raisnutejch potech predemnou ale set nikdy nikde

Po několika takovejch odhozech jsem mel nejakejch 30 bb a mely se zvyšovat blindy byl tam utg open na 3bb což nebyl standart od toho tight hrace na téhle blindech....a 3 cally a já na bb najdu 88 tak jsem je vyslal a sucknu na flopu KK takže ten set konečně došel

Potom jsem nevytocil dvě hry do dvou shortu co měli cca 5-7 bb a spadl jsem zase na nejakejch 35 bb kdy otevřou

No každopádně

Jinak teda dneska nehrau je tam bounty turnaj kterém nevím pořádně jak hrát (asi agro no

Dneska se tom ovšem netýká protože jdeme hrát deskovku hru o trůny huuuu

No nic jinak v patek teda day 1A na 450 000 garanci za 2600,- tak drzte pesti protože v sobotu případnej druhej náboj vyuzit nemůžu pac jdu na trojtou oslavu narozenin

Tak cus
Únor 3 hráči dny +200(nadhera):D

chiko23 píše:Mám tu odehrány další dva dny....pondelok a středok![]()
Za tú snahu učiť sa slovenčinu ti udeľujem jeden "páčik"

Síce som tú stolnú hru GoT nehral, ale určite si nezvoľ na začiatku Stark family, majú to tam ostré zo začiatku vraj. Chápeš, to ti radím aby si mal edge trochu. Jo a podľa kamoša sa pri tom dá celkom slušne pohádať

"I don’t get lucky, I make my own luck." Harvey Specter

Dík ten stredok asi nebude dobře
ale tak o tom to je 
Me právě přišlo ze ti Starkové to maj v pohodě ze startu podle mapy protože jsou na kraji mapy a neútočí na ne každej ze všech stran
nejhůř jsou na tom podle me grayojove nebo jak se to píše
ale to je jen moje domněnka com jsem je jednou sledoval jak to hráli ale údajně by to melo bejt vyváženy ze jedni maj dobrý území,jedni hodně peněz,jedni zeleznej trun co ti dodá edge
jedni nějakou jinou spesl schopnost atd
ale hlavně my to prej budem losovat na začátku kdo za koho bude hrát tak snad to vytočím
nejraději bych hrál za matku draku
ale ti tam bohužel nejsou v te hře

Me právě přišlo ze ti Starkové to maj v pohodě ze startu podle mapy protože jsou na kraji mapy a neútočí na ne každej ze všech stran

jak tam můžou nebejt? Tak co to je za hru o trůny potom?

https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482
I am really good at folding
Kalísi nikomu nechýba, stejne je to kráva a nebyť drakú nikomu by nechýbala
navyše ju ťažko zakomponuješ do hry, keď by celý východ (čítaj samá púšť) patril len jej 

"I don’t get lucky, I make my own luck." Harvey Specter

No je pravda, že Khaleesi kromě svlíkání už jenom mele a mele 

Pro me je to s trpaslíkem nejoblíbenější postava
a šla by do toho nějak zakomponovat když vezmes Stárky tak ti maj taky sever a kolem nich nic moc není(ve hře maji min zasob ) tak khalesii by mela ještě min to by nebyl problém
problém je ze je z toho rodu jen ona a její divnej bratr
a ještě ten dědula na zdi
což by nevadilo asi ale nemají ze začátku žádný oficiální sídlo tak proto tam nejsou asi....
Jinak jsem si vylosoval Starky a skončil jsem nakonec 4
hrál jsem to poprvé a mel jsem tam v některých tazích nejasnosti a občas sem udělal tahy který proste nesly a já myslel ze jo
ale v posledním kole jsem mel plán na výhru kdy jsem se z posledního místa mohl dostat na první což by bylo přísný
ale hold to nemělo takovou funkci jak jsem myslel
ale jinak luxus hra a kdyby nebyly béčka všichni a mrceli ze chcou jít už spinkat protože je 1 ráno tak bych klidne dal rematch 

Jinak jsem si vylosoval Starky a skončil jsem nakonec 4

Mne se celkem libila v zacatku, ted uz to s ni jde doprdele vo tom zadna, ale porad je to jedna z hlavnich postav deje. Mohla by na zacatku bejt normalne rovnou s Dothrakama treba a pak at si dela, co chce. Ja teda tu hru jeste ani nikdy nevidel, ale myslim, ze zakomponovat neco do hry neni neresitelny 

https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482