FÓRUM
FÓRUM ‹ BLOGY hráčů ‹ BLOGY hráčů
Denek - CG challenge
• Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Denek - CG challenge
Vidim, ze za tu odvahu k sepsani toho postu se ti dostalo reakce odbornika.
To jo 

Naposledy upravil Denek dne pon 07. zář 2015 22:57:01, celkově upraveno 1
Zdravím arénu, jsem zde s reportem
HRŮZA pokračuje v plné parádě, musím říct že myšlenky na konec s pokerem jsou čím dál častější (to se ale nestane
) Pořád si pinkám NL10 a ne a ne se s tama vyhrabat. Co se týče nějakých mých dojmů z těchto limitů (řeknu to na férovku jak to dle mého názoru je, jestli se někoho dotknu tak se omlouvám). NL4 na party je podle mě naprosto tragická, tolik nesmyslných věcí co tam lidi dělají to se jen tak nevidí. Většina jsou dost zanitování lidi s 3betem 2-3% foldy na stealy 85 atd. Moje rady na NL4: Nemáme-li jiné ready tak populačně - nedělat 4bet blufy, stealovat z btn klidně 100%(to že budeme overfoldovat na resteal není vůbec problém - nikdo to není schopen trestat) ze SB něco jako 80% není problém. 3barel - není "nikdy" bluf, miss cbet/fold často 80% a víc - TRESTAT. NEŘEŠIT žádné balancování a podobné věci prostě easy ABC poker. momentálně mě nic moc jiného nenapadá. Na Nl10 je vidět určitý pokrok, objevují se už lepší "regové" lidi se nevysypou s každou kravinou. Ale zase klasika velký XF, velký fold to steal a nebluffují zdaleka tak často jak by měli. Dost lidí taky overcbetuje flop. Prostě klasické věci co se píšou v každém druhém článku. Ne že bych byl nějak superpovolaný tyto limity hodnotit, ale třeba to nějakému začátečníkovi, který se tu náhodou ocitne, pomůže
Abych taky napsal něco k mé hře - TRAGÉÉDIE, TRAGÉDIE. Ten hotrun, který už jistě čeká za dveřmi bude opravdu monstrózní
. Tu je nějaký obrázek. Redline je dost tragická, dost jsem ubral na agresivitě, musím na tom zamakat - taky mi minimálně ze začátku( a někdy i ted) dělalo dost problém se nějak kreativně soustředit(pocit že hraju o malé peníze) a byl jsem takový random buton clicker. V tom vidím asi hlavní příčinu redliny.(8 dní dovča - proto to volume) Btw ještě pár bodů a bude připsán bonus 500 doláčů - to hezky boostne roll.
No to je tak vše, cca za týden se zase ozvu jak mit o krásně JDE !!!

Abych taky napsal něco k mé hře - TRAGÉÉDIE, TRAGÉDIE. Ten hotrun, který už jistě čeká za dveřmi bude opravdu monstrózní

No to je tak vše, cca za týden se zase ozvu jak mit o krásně JDE !!!

Ahoj, je tady týdenní update, pořád se mrskám na nl4-nl10. Začala škola, takže času je o dost méně, ale i tak to jde relativně dobře kombinovat, nastahoval jsem si desítky videí do mobilu, hlavně od Galfonda a využívám tak čas při cestování busem o něco produktivněji
Vážně uvažuju o přechodu na regular stoly, občas to projedu table scanerem a rybiček se tam mrská docela dost. Ale přechod bude pravděpodobně až od nl25, na nl10 bude asi table selekce ještě ztráta času, rybek je tuna i na fastu. Tak uvidím jak se to vyvrbí.
Co se týče řeči obrázků, asi se dám Hidejosiho microstakes cestou
První graf NL4, druhý NL10, asi jsem našel svůj limit
(konec srandy, opravdu mě to už dost tiltuje, je neuvěřitelné co se na té NL10 děje, a pořád ne a ne to obrátit... No snad už v brzké době...)
Mějte se

Vážně uvažuju o přechodu na regular stoly, občas to projedu table scanerem a rybiček se tam mrská docela dost. Ale přechod bude pravděpodobně až od nl25, na nl10 bude asi table selekce ještě ztráta času, rybek je tuna i na fastu. Tak uvidím jak se to vyvrbí.
Co se týče řeči obrázků, asi se dám Hidejosiho microstakes cestou

První graf NL4, druhý NL10, asi jsem našel svůj limit

Mějte se

Dokopu se aspon ke krátkému reportu, graf ani nemusím dávat. Pořád ta samá písnička, ted se k tomu přidalo období kdy jsem za !!!! 11k hands !!!! POUZE 3x obral někoho o stack na stejšnovité NL10 !!!. S bluelinou v mínusu to asi nahoru moc nepůjde. Nemám rád uplakánky, co všude okolo sebe prskají jak jsou nejsmolnější na celém světě, ale ze mě už si tu někdo fakt musí dělat p***.
Pak je problém že na ten 500 dolarový bonus mám limit pouze do neděle a zbývá 300 bodů. Na NL4 to leze strááášně pomalu, a momentálně jsem ve fázi kdy nemám roll ani na desítku, ale bude se to muset nějak agro odehrát.
Je o teď dost na palici no, za těch 17 měsíců co se věnuju pokeru jsem měl jeden ztrátový měsíc, teď už se rýsuje 3. v řadě. No nic, pobrečel jsem a teď go hard or go home
Doufám, že se vám daří lépe než mi, mějte se zas za týden 
Pak je problém že na ten 500 dolarový bonus mám limit pouze do neděle a zbývá 300 bodů. Na NL4 to leze strááášně pomalu, a momentálně jsem ve fázi kdy nemám roll ani na desítku, ale bude se to muset nějak agro odehrát.
Je o teď dost na palici no, za těch 17 měsíců co se věnuju pokeru jsem měl jeden ztrátový měsíc, teď už se rýsuje 3. v řadě. No nic, pobrečel jsem a teď go hard or go home

Casto te sleduji (i tve posty k handam), takze vydrz ono se to otoci. Navic, kdyz vyclearujes ten bonus, tak to zase bude s rollem o neco lepsi. Takze hlavu vzhuru, bude lip 

uf, 3 stacky za 11k hand neni uplne moc, ale stane se no
muze se tesit, ze po takovyhle smule na tebe nekde v budoucnu cekat zazracna desetiminutovka, kdy vyhrajes stacku aspon tak 14 

je to tady !!! :)
Ahoj ahoj, jsem zde s reportem tentokrát o den dříve, jelikož zítra už hrát neplánuju. Tento týden byl hodně náročný honil jsem body abych stihl bonus, který už mám zdárně za sebou - + 500 do mého bankrollu
Začátek se nesl v duchu minulých týdnů, blue line se ani nehla od nuly, začínal jsem opět proklínal všechny pokerové bohy. Poté jsem byl nucen sáhnout do mých finančních rezerv, abych mohl hrát mix nl10/25, jinak bych neměl šanci stihnout bonus. Zprvu jsem se cítil super nekomfortně, pak se začly dít pro mě už zapomenuté věci, např. flopnutí setu a stacknutí soupeře
. Nejlepší asi bude obrázková řeč.
Světe div se, dokonce jedu nad EV !!! Co mě ale dost štve je ta ujetá redline, občas to mělo od A game dost daleko - ZAPRACOVAT NA TOM !!!
Takže díky Tadochu, že si mi to přivolal, snad budu pokračovat v tomhle tempu. Za vyhrané peníze si pořizuji partycaption, což je nuts soft - výrazná pomoc při sizování a urychlení hry.

Světe div se, dokonce jedu nad EV !!! Co mě ale dost štve je ta ujetá redline, občas to mělo od A game dost daleko - ZAPRACOVAT NA TOM !!!
Takže díky Tadochu, že si mi to přivolal, snad budu pokračovat v tomhle tempu. Za vyhrané peníze si pořizuji partycaption, což je nuts soft - výrazná pomoc při sizování a urychlení hry.
kurna, a ja mel tak pekny hotrun a ted to je spis naopak. jsi mi sebral stesti!!! 

No možná je to záležitost celý areny, taky jsem nemohl nikdy nic z nikoho dostat a včeera se to zlomilo a začal jsem stackoffovat lidi se setem
každiopádně ať ti to dlouho vydrží 

Jééje díky i tobě samozřejmě
Tadochu, nemůžeš být pořád na hotrunu, bud kolegiální a poděl se i s ostatními
Že by to měli card distribution rozdělenou podle affilate ?
Asi si řekli, že těm ubohým areňákům taky dají přičichnout k penězům
Ať se daři i tobě 

Tadochu, nemůžeš být pořád na hotrunu, bud kolegiální a poděl se i s ostatními

Že by to měli card distribution rozdělenou podle affilate ?

Ahoj ahoj, dneska report se zpožděním, celý víkend jsem dával do kupy notas + škola. Trochu jsem zainvestoval a koupil si SSD disk, a wow, už ted se vyplatil s tím, kolik nervů mi ušetřil (když nepočítám montáž a klonování disku, to jsem ho měl chuť vyhodit) 
Minulý týden byl VELMI úspěšný, těšil jsem se až přidám krásný + graf, ale jak už to tak bývá, podcenil jsem zálohu databáze a o dost hand přišel... Takže bylo to krásných 600 doláčů +. Doufám že už to pojede v tomto tempu. Dost jsem se opřel i do studia, jedu teď videa od Alana Jacksona. Zameřuje se hlavně na práci v HEMu, analýzy filtry atd. Dalo mi to opravdu hodně, zároveň mě baví jeho styl analýz.
Dále jsem při obnovování databáze narazil na mou starou handhistory, hodně mě potěšilo, když jsem viděl jaký pokrok ve hře jsem udělal. Ještě v březnu tohoto roku jsem hrál něco jako 18/15 4 3bet a foldy na steal okolo 80. Cbety klasicky 70/50/40
Sám sobě jsem se zasmál.
Ještě bych mohl zmínit, že jsem si vytiskl mental game of poker a aplication of no limit holdem, Jak je to na počítači, tak u toho nikdy nevydržím. Po dalším cashoutu se odměním koupí členství na runitonce, cant wait for it
!!! (Snad to není přímý konkurent areny tak reklama nevadí, kdyžtak smažu
)
Takže tak, mějte se všichni a zas za týden s reportem.
Na závěr jeden z oblíbených mixů k session.
https://www.youtube.com/watch?v=85MMl-EQiKU

Minulý týden byl VELMI úspěšný, těšil jsem se až přidám krásný + graf, ale jak už to tak bývá, podcenil jsem zálohu databáze a o dost hand přišel... Takže bylo to krásných 600 doláčů +. Doufám že už to pojede v tomto tempu. Dost jsem se opřel i do studia, jedu teď videa od Alana Jacksona. Zameřuje se hlavně na práci v HEMu, analýzy filtry atd. Dalo mi to opravdu hodně, zároveň mě baví jeho styl analýz.
Dále jsem při obnovování databáze narazil na mou starou handhistory, hodně mě potěšilo, když jsem viděl jaký pokrok ve hře jsem udělal. Ještě v březnu tohoto roku jsem hrál něco jako 18/15 4 3bet a foldy na steal okolo 80. Cbety klasicky 70/50/40

Ještě bych mohl zmínit, že jsem si vytiskl mental game of poker a aplication of no limit holdem, Jak je to na počítači, tak u toho nikdy nevydržím. Po dalším cashoutu se odměním koupí členství na runitonce, cant wait for it

Takže tak, mějte se všichni a zas za týden s reportem.
Na závěr jeden z oblíbených mixů k session.
https://www.youtube.com/watch?v=85MMl-EQiKU
Muzu se te zeptat kde ta videa, kde si hraje s HM2 najdu? Docela by se mi to hodilo, diky

Zpátky na stovce ?!
Ahoj, je to přesně týden od posledního postu, takže opět napíšu co se událo. Mám ted časový press ve škole, takže poker je na druhé koleji,a ještě minimálně týden tomu tak bude. Studium se tento týden moc nekonalo, jenom pár videí, zejména v buse po cestě ze školy 
Co se týče výsledků, pokračoval jsem v našlápnuté formě minulého týdne. Viz graf
Jsem spokojen se svou mental hrou, nerozhodily mě badbeaty (ač to nevypadá, našlo se jich docela dost), a nekonal se ani winning tilt, což u mě býval kdysi dost opomíjený problém.
Pomalu se znovu usazuju na NL100, uvidím jak to bude klapat, pořád budu mixovat NL25-NL100 podle aktuálního rozpoložení. Pro tento týden si nedávám žádné herní ani studijní cíle, budu rád když pinknu pár sessions, v pondělí mě čeká zkouška z anatomie, tak držte palce, ať mám při tahání šťastnou ruku.
Mějte se
Další report pravděpodobně za cca dva týdny.

Co se týče výsledků, pokračoval jsem v našlápnuté formě minulého týdne. Viz graf

Jsem spokojen se svou mental hrou, nerozhodily mě badbeaty (ač to nevypadá, našlo se jich docela dost), a nekonal se ani winning tilt, což u mě býval kdysi dost opomíjený problém.
Pomalu se znovu usazuju na NL100, uvidím jak to bude klapat, pořád budu mixovat NL25-NL100 podle aktuálního rozpoložení. Pro tento týden si nedávám žádné herní ani studijní cíle, budu rád když pinknu pár sessions, v pondělí mě čeká zkouška z anatomie, tak držte palce, ať mám při tahání šťastnou ruku.
Mějte se

Ahoj ahoj, jsem tady a se mnou krátký report. S časem je to teď dost bídné. Volume nic moc, ale se studiem jsem spokojen, Cítím že kvalita hry stoupá. Začal jsem spolupracovat s jedním microstakes hráčem tady z areny, nevím zda ho můžu zmínit, zatím tedy anonymně, doufejme že jej brzy uvidíme minimálně na 25ce 
Upřímně už se hodně těším na období vánoc, mám během nich velké pokerové cíle. Teď si vážím každé volné půlhodinky, kdy můžu zkouknout nějaké video nebo si dát session. Co se týče results, zase nějaké období kdy to v showdownech moc nešlape, snad bude brzy překonáno.
Tak jo dneska takhle na rychlo, mějte se a ať vám to chodí !

Upřímně už se hodně těším na období vánoc, mám během nich velké pokerové cíle. Teď si vážím každé volné půlhodinky, kdy můžu zkouknout nějaké video nebo si dát session. Co se týče results, zase nějaké období kdy to v showdownech moc nešlape, snad bude brzy překonáno.
Tak jo dneska takhle na rychlo, mějte se a ať vám to chodí !

• Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5