FÓRUM
FÓRUM ‹ BLOGY hráčů ‹ BLOGY hráčů
Deníček live cash game poker rega
Re: Deníček live cash game poker rega
Musím uznat, že moc pěkně sepsané
.
Já osobně jsem se o Šempiona začal více zajímat po jeho triumfu na druhém ČPT mám pocit. A vím, že už tehdy jsem na různých webech četl spoustu kritiky na jeho chování, podivně zahrané handy apod.
Osobně téhle kritice úplně nerozumím. Samozřejmě ho kritizují lidé, kteří s ním sedí u stolu a on si zacalluje OOP J6o a pošle je ven z turnaje za 10k. Ale řeči typu "Tohle zahrál jak hovado". "on neví co dělá" apod. mi přijdou úplně nepodložené.
Získal 3 tituly, byl na několika finálových stolech a na kritiku odpovídá tím nejlepším způsobem.
Pravděpodobně to není génius, co se týká matematiky, nepočítá během handy implied odds a nerozebírá každý move do puntíku, ale to srdce a to zapálení z něj dělá toho rozdílového hráče. Hru jako takovou člověk prostě musí milovat a pokud tak činí, pak se může stát nejlepším.
Mě osobně inspiruje minimálně tím, jak k pokeru přistupuje. Jak vystupuje a chová se mimo stůl je už věc druhá
.
I když je mi jasné, že lidé, kteří s ním mají nějakou špatnou osobní zkušenost ho dost možná vnímají jinak
.
Ale já jako v "divák" ho vidím takhle
.

Já osobně jsem se o Šempiona začal více zajímat po jeho triumfu na druhém ČPT mám pocit. A vím, že už tehdy jsem na různých webech četl spoustu kritiky na jeho chování, podivně zahrané handy apod.
Osobně téhle kritice úplně nerozumím. Samozřejmě ho kritizují lidé, kteří s ním sedí u stolu a on si zacalluje OOP J6o a pošle je ven z turnaje za 10k. Ale řeči typu "Tohle zahrál jak hovado". "on neví co dělá" apod. mi přijdou úplně nepodložené.
Získal 3 tituly, byl na několika finálových stolech a na kritiku odpovídá tím nejlepším způsobem.
Pravděpodobně to není génius, co se týká matematiky, nepočítá během handy implied odds a nerozebírá každý move do puntíku, ale to srdce a to zapálení z něj dělá toho rozdílového hráče. Hru jako takovou člověk prostě musí milovat a pokud tak činí, pak se může stát nejlepším.

Mě osobně inspiruje minimálně tím, jak k pokeru přistupuje. Jak vystupuje a chová se mimo stůl je už věc druhá

I když je mi jasné, že lidé, kteří s ním mají nějakou špatnou osobní zkušenost ho dost možná vnímají jinak

Ale já jako v "divák" ho vidím takhle

Naposledy upravil Tywinn dne ned 05. říj 2014 17:41:24, celkově upraveno 1
příprava pokerroomu ve stanu

shuffle up and deal

OFC session

floorman, new deck!

fish na Slapech (mimo záběr)

shuffle up and deal

OFC session

floorman, new deck!

fish na Slapech (mimo záběr)

Naposledy upravil ruzovka_cz dne ned 05. říj 2014 17:41:24, celkově upraveno 1
Blog z live CG https://www.facebook.com/deniceklivecashgamepokerrega
-
- ruzovka_cz (offline)
- Obdržel: 1484 poděkování
Ty si rybár?
Naposledy upravil Pan Pavek dne ned 05. říj 2014 17:41:24, celkově upraveno 1
Pan Pavek CG blog
Jedem do Královýho Dvora pro cement a on v Berouně řekne „Beroun“. A dost. Má vystaráno.
Jedem do Královýho Dvora pro cement a on v Berouně řekne „Beroun“. A dost. Má vystaráno.
Pan Pavek píše:Ty si rybár?
zatim jen pasivní divák
-
- ruzovka_cz (offline)
Pokud snad existuje někdo, kdo ještě neviděl tenhle film s Leovo výbornym svahilskym akcentem a hudbou by James Newton Howard, tak neváhejte, pět nominací na Oskara, ČSFD 84%, osobně řadim do TOP20,
no a když už, tak ze stejné lokality je i tenhle, ČSFD 86%
a do třetice jeden slabší, z něhož by stačila Monica Bellucci a hudba od Hanse Zimmera
no a když už, tak ze stejné lokality je i tenhle, ČSFD 86%
a do třetice jeden slabší, z něhož by stačila Monica Bellucci a hudba od Hanse Zimmera
-
- ruzovka_cz (offline)
Diky za typ, ten krvavy diamant urcite kuknem 

Naposledy upravil tightfish dne ned 05. říj 2014 17:41:24, celkově upraveno 1
Vyje**ne fotony 

Jak natočit s ruským rozpočtem americký 3D velkofilm, trailer taky solid, čsfd 53%
-
- ruzovka_cz (offline)
Vocaaas píše:Dalsi famozni deal na svete..mistr Mrakes si muze prijit na castku o tri tisice vetsi, nez bylo puvodne vypsane prvni misto..
:D Hlavne ze mi to vcera u kulecniku rikal, ze to takhle udela..
:D
![]()
Pěknej deal v PM Milion, nakonec 503.700 v turnaji, kde první měl brát 500k, základ je si to dopředu nalajnovat.

Jo a mám prej napsat nějakou pohádku pro Šebrleho, aby měl ráno co číst, ale nějak mě nic nenapadá.
-
- ruzovka_cz (offline)
červen zatim -65k, to je nelidský ty vole to je nelidský

-
- ruzovka_cz (offline)
dědič s dědičovou v headsupu dědičovky, made my day
-
- ruzovka_cz (offline)
lol

-
- ruzovka_cz (offline)
asi založim backgammon studijní skupinu, poslední týdny mě tahle hra úplně pohltila
-
- ruzovka_cz (offline)
Nerad to hijackuju zrovna po Gusovi, pže backgammon je vskutku krásná hra, ale ten modrej článek made my day. Nemůžu se rozhodnout, jestli je víc hilarious, že se domníváš, že tento konkrétní autor píše to, co si opravdu myslí, nebo to, že kvalitu hráčů pokeru hodnotí někdo, kdo si myslí, že se dá z UTG cold4betnout. WP Pájo.
That being said, byl jsem u toho, že Paštika řekl Šempionovi, že by si radši koupil procenta u něj, než u většiny lidí v sále, pže on to aspoň může vyhrát. Jsem si jist, že netrolloval, a i když to není zrovna EV calculation, tak to není pitomost.
That being said, byl jsem u toho, že Paštika řekl Šempionovi, že by si radši koupil procenta u něj, než u většiny lidí v sále, pže on to aspoň může vyhrát. Jsem si jist, že netrolloval, a i když to není zrovna EV calculation, tak to není pitomost.
Naposledy upravil jelly dne ned 05. říj 2014 17:41:24, celkově upraveno 1
jelly píše:Nerad to hijackuju zrovna po Gusovi, pže backgammon je vskutku krásná hra, ale ten modrej článek made my day. Nemůžu se rozhodnout, jestli je víc hilarious, že se domníváš, že tento konkrétní autor píše to, co si opravdu myslí, nebo to, že kvalitu hráčů pokeru hodnotí někdo, kdo si myslí, že se dá z UTG cold4betnout. WP Pájo.
Cold4bet na UTG ve zmiňovaném textu bouchnul do očí asi každýho, hned po zveřejnění se o tom "Taškovalo" na facebooku, tak to tu snad nebudem zase vytahovat. Když už jedeme na veselou notu, tak proč by nemoh vítěz ME ČPT hodnotit vítěze ME ČPT? Novotňák je sice extra troll, ale zrovna tenhle jeho text ve smyslu "Maria má koule" je imo celkem trefnej. I když chápu, že tam někomu může chybět nějakej dovětek o tom, že "Mario coby českej Gus Hansen o sobě sice občas dá pořádně vědět, ale dlouhodobě bude svým stylem hry stejně prohrávat baráky". Jsem si ho s tebou měl tehdy crossbooknout, jak jsi mi to tu někde v diskuzi nabízel. Bych teď už byl pěkně v balíku.
-
- ruzovka_cz (offline)
Zase story z hiltonu na 50/100:
Preflop se dostanu s KK do all-inu s Izraelcem a Vietnamkou a Izraelec se mě ještě před vyložením boardu ptá, jestli mám esa. Tak se na chvíli zaraduju, že bych z nich snad moh mít i nejlepší handu než mi teda na riveru hošík ukáže zrovna esa. Tak na něj chvíli čumim a ptám se ho, proč se mě jako ptal, jestli mám esa, když sám má esa. A on na to že se bál, že to bude split. No wtf?
Aby toho nebylo málo, tak Vietnamka, se kterou jsem v té handě točil ještě o 6k side-pot, k udivení celého stolu muckne svojí handu na boardu 89TQx aniž by karty ukázala. Jen co dealer začne oddělovat main pot a side pot, tak se ona začne dost hlučně dožadovat zpět svých karet (dealer už je má v ruce, ale ještě je nevložil do balíčku). S ohledem na její styl hry a na trochu nejasná pravidla ohledně mucknutí karet hráče v all-nu už ani neprotestuju proti splitování side potu do jejího KK.
Preflop se dostanu s KK do all-inu s Izraelcem a Vietnamkou a Izraelec se mě ještě před vyložením boardu ptá, jestli mám esa. Tak se na chvíli zaraduju, že bych z nich snad moh mít i nejlepší handu než mi teda na riveru hošík ukáže zrovna esa. Tak na něj chvíli čumim a ptám se ho, proč se mě jako ptal, jestli mám esa, když sám má esa. A on na to že se bál, že to bude split. No wtf?
Aby toho nebylo málo, tak Vietnamka, se kterou jsem v té handě točil ještě o 6k side-pot, k udivení celého stolu muckne svojí handu na boardu 89TQx aniž by karty ukázala. Jen co dealer začne oddělovat main pot a side pot, tak se ona začne dost hlučně dožadovat zpět svých karet (dealer už je má v ruce, ale ještě je nevložil do balíčku). S ohledem na její styl hry a na trochu nejasná pravidla ohledně mucknutí karet hráče v all-nu už ani neprotestuju proti splitování side potu do jejího KK.
[Ukázat] Spoiler:
FIDPA
66.7
Utilizing Rule 1.1, the Floor Person may retrieve a technically mucked hand and declare it live if they believe there is good cause to do so, and the correct hand is clearly retrievable.)
67.4
Players are responsible for holding onto their cards until the winner is declared.
A player, who accidentally or intentionally folds/mucks their hand before the winning hand is determined, will forfeit his or her rights to be awarded the pot.
The hand will be considered a 'folded/mucked hand' and declared a 'dead hand,' unless a player is 'all-in' and players are in a 'showdown' situation.
67.5
If a player is 'all in' or any player involved in the 'showdown,' accidentally or intentionally folds/mucks their hand before cards are turned 'face up, the dealer must immediately bring this to the attention of a Floor Person or Tournament Director.
Management reserves the right to retrieve the 'folded/mucked' cards, if the cards are clearly identifiable.
Venues/ House Rules that are governed by juridicial gaming laws pertaining to a retrievable rule shall apply.
66.7
Utilizing Rule 1.1, the Floor Person may retrieve a technically mucked hand and declare it live if they believe there is good cause to do so, and the correct hand is clearly retrievable.)
67.4
Players are responsible for holding onto their cards until the winner is declared.
A player, who accidentally or intentionally folds/mucks their hand before the winning hand is determined, will forfeit his or her rights to be awarded the pot.
The hand will be considered a 'folded/mucked hand' and declared a 'dead hand,' unless a player is 'all-in' and players are in a 'showdown' situation.
67.5
If a player is 'all in' or any player involved in the 'showdown,' accidentally or intentionally folds/mucks their hand before cards are turned 'face up, the dealer must immediately bring this to the attention of a Floor Person or Tournament Director.
Management reserves the right to retrieve the 'folded/mucked' cards, if the cards are clearly identifiable.
Venues/ House Rules that are governed by juridicial gaming laws pertaining to a retrievable rule shall apply.
-
- ruzovka_cz (offline)
Jen co dealer začne oddělovat main pot a side pot, tak se ona začne dost hlučně dožadovat zpět svých karet (dealer už je má v ruce, ale ještě je nevložil do balíčku)
Klasicky za tohle by si měl seřvat toho dealera a to dost .

Naposledy upravil NWLrunner dne ned 05. říj 2014 17:41:24, celkově upraveno 1
Samozřejmě souhlas kolego, btw. pokud je dealer jednou vezme do ruky, tak neexistuje, aby je hráč dostal zpět, už jsou v mucku. Ikdyž ty cash game jsou u nás téma samo o sobě. 

Naposledy upravil Pulinek1 dne ned 05. říj 2014 17:41:24, celkově upraveno 1
NL2 6max King
[url=http://www.pokerarena.cz/forum/pulinek1-zacatek-cesty-t10049.html#p102269]
ruzovka_cz píše:hned po zveřejnění se o tom "Taškovalo" na facebooku
Vím, co znamená "Taškovalo", ale co je jako ten facebook? To je nějaký nový poker fórum, který ještě nečtu?
jelly píše:I když chápu, že tam někomu může chybět nějakej dovětek
Fór je v tom, že ten dovětek má PN v hlavě, ale ví, že do textu nepatří.
Naposledy upravil jelly dne ned 05. říj 2014 17:41:24, celkově upraveno 1
jelly píše:Vím, co znamená "Taškovalo", ale co je jako ten facebook? To je nějaký nový poker fórum, který ještě nečtu?
Facebook je imperialistická kopie slavnějšího vkontakte.ru, provozovaná americkou tajnou službou a vydávaná za majetek Marka Cukrové Hory, něco jako kříženec twitteru a libimseti.
NWLrunner píše: Pokavad někdo muckne karty ,dealer je má okamžite presunou do mucku,okamžite ....nic přednějšiho neexistuje a už vubec neexistuje aby se nějak začal starat nejdřív o rozdělévání žetonu , proste ten okamžit spálení tech karet má trvat třeba 2 sec jesi prostě tam čuměl nejak do stropu a ty pak kuli tomu přijdeš o 7k side pot no wp
Otázka co rozumíš pod pojmem přesunout do mucku, protože dokud jsou jasně identifikovatelné (např. 2karty na vrchu balíčku), tak je lze pořád prohlásit za živé. Dost možná bych to v dané situaci i uhádal, ale ten side pot jsme splitovali, čili řeč je o 3.5k a sporu s frajerkou, která tam jeden z předchozích večerů bez problémů nechala 70k, čili tahle moje "ztráta" byla jednou z těch EV+.
Pulinek1 píše:Samozřejmě souhlas kolego, btw. pokud je dealer jednou vezme do ruky, tak neexistuje, aby je hráč dostal zpět, už jsou v mucku. Ikdyž ty cash game jsou u nás téma samo o sobě.
No právě že v turnaji má to vrácení karet z mucku daleko větší oporu v pravidlech než v cash game. Zásadní atribut je ten, že hráč je v all-inu. Pro jistotu jsem ještě včera v rychlosti googloval stejné situace a našel jsem jich hned několik, všechny se v podstatě shodují v rulingu že mucknuté karty jsou prohlášeny za živé, pokud jsou jasně identifikovatelné a jsou vítěznou handou.
Mimo jiné jsem našel ruling od Gawlika (floorman Planet Hollywood a supervizor na WSOP), kde řešili handu, v níž jsou dva hráči v all-inu, jeden na riveru zahlásí "pair", druhej muckne handu a ten co hlásil pár pak ukáže své horší xhigh a dodá "on board". Mucknutá handa byla prohlášena za živou a brala pot.
Obdobně na 2+2 se řešila handa z ANZPT, kde hráč s 55 shovne na Ad-9d-4c a dostane snapcall, přijdou další dvě diamantové karty a borec ty pětky muckne. Soupeř dobrovolně ukáže svoje AQ, ale jeden z přihlížejících hráčů se začne dožadovat, že chce vidět s čim tam borec shovoval, protože ruling říká, že při all-in/call situaci jsou obě handy faceup. Na to dealer otočí ty pětky a ukáže se, že jedna z nich je diamondová, tudíž má ten hráč flush. Opět je závěr takový, že pot měla brát ta mucknutá handa.
Do třetice přidám ještě video z WSOP, kde dealer ovšem muckne karty doprostřed balíčku, tudíž nejsou jasně identifikovatelné. Všimněte si, že přivolaný supervizor se podívá na horní dvě karty z balíčku a porovnává je s informací, kterou dostal od hráčky o její handě (AA) a tím že se to neshoduje, tak handu prohlásí za mrtvou. V komentáři můžete slyšet, že pokud by ty karty byly na vrchu balíčku, tak by je z mucku normálně vrátili.
-
- ruzovka_cz (offline)
Aha, to, že byla all-in se ztratilo v překladu
. V tom případě souhlasím (pokud jsou identifikovatelné), samozřejmě záleží na situaci.

Naposledy upravil Pulinek1 dne ned 05. říj 2014 17:41:24, celkově upraveno 1
NL2 6max King