FÓRUM
FÓRUM ‹ Multi-table turnaje (MTT) ‹ Obecná diskuze o MTT turnajích
Go and go / go and fold?
• Stránka 1 z 1
Go and go / go and fold?
Ted se mi stalo, hral sem nejaky turbo a chvilicku pred bublinou sme byla dva bigstacy u sebe (meli sme oba cca 30bb coz bylo supr hodne) .. Mel na me pozici, vedel sem, ze je hodne agresivni a celou dobu dost kradl, ale vetsinou na 3bety skladal..
A pak pprisla handa kdyz on otevrel BU a ja na BB AQo ,callovat se mi to nechce, a na resteal je to velkej stack uz, takze sem rikal,ze to 3betnu tak na 10,5 a necham si 20 na push flop,,, Ale on udelal poprvy neco co jeste ne, snap to tam poslal... ja vim ze bych to mel dat, musim dat 2O do 40cca, ALE myslel sem, ze by to neudelal, se slabsi handou,navic by neriskoval tesne pred bubl. s jeho supr stackem, myslel sem, ze by to udelal AK+ a TT/JJ+ ...
a ikdyz to bylo strasny, tak sem zahodil,,, jde proste nekdy zahodit v pulce planu? nebo sem uz to mel dat, ikdyz sem najednou mel pocit, ze budu horsi?... ...ikdyz to bylo jedno, zahodil sem nakonec,, on mel JJ...
A pak pprisla handa kdyz on otevrel BU a ja na BB AQo ,callovat se mi to nechce, a na resteal je to velkej stack uz, takze sem rikal,ze to 3betnu tak na 10,5 a necham si 20 na push flop,,, Ale on udelal poprvy neco co jeste ne, snap to tam poslal... ja vim ze bych to mel dat, musim dat 2O do 40cca, ALE myslel sem, ze by to neudelal, se slabsi handou,navic by neriskoval tesne pred bubl. s jeho supr stackem, myslel sem, ze by to udelal AK+ a TT/JJ+ ...
a ikdyz to bylo strasny, tak sem zahodil,,, jde proste nekdy zahodit v pulce planu? nebo sem uz to mel dat, ikdyz sem najednou mel pocit, ze budu horsi?... ...ikdyz to bylo jedno, zahodil sem nakonec,, on mel JJ...
Naposledy upravil LudvikCS dne pát 26. říj 2012 12:09:26, celkově upraveno 1
Důvod: Schváleno
Důvod: Schváleno
-
- iHateRussians (offline)
- Obdržel: 5 poděkování
Re: go and go / go and fold?
Tak tohle samozrejme zahodit nejde - proti JJ+ AK budes mit dostatek equity na call. Navic pokud jsi ho uz 3betoval a on to skladal jak pises tak taky muze ted 4betovat trosku vic loose nez bys cekal.
If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is. (John von Neumann)
Alkaatchuv nepravidelny blog

Ja si prave taky myslim, ze bych to zahodit nemel,ale pak sem z toho mel takovej divnej pocit, a slo by to zahodit pri mensim 3betu? Jako asi nebude nejlepsi play 3b/fold ale callovat oop se mi to taky nechce, a slo by to zahrat 3b/f do nekoho, o kom vim, ze vubec ne4betuje krom nuts hand? To by slo ne..
Nebo co je nejlepsi play? 30bb AQ oop? neni lepsi to treba fakt jen callnout?)
Nebo co je nejlepsi play? 30bb AQ oop? neni lepsi to treba fakt jen callnout?)
-
Teoreticky to zahodit jde, pokud si myslis ze je souper super tight, ale pak je otazka jestli ho teda vubec 3betovat s AQo a jen to treba necallnout. Zmenit svuj plan v prubehu handy je spatny a u tebe tohle premysleni obcas vidim. Ty uz kdyz ho s tim AQo 3betujes tak musis mit jasnej plan = 3betuju s planem odcallovat to, nebo 3betuju s planem zahodit. Nemuzes 3betnout a pak si rict "hmm on 4betnul to je nejake divne, to se mi nelibi, nechci vypadnout, to radsi foldnu....." To sis mel rozmyslet uz pred tim 3betem co budes delat na 4bet...a pokud se ti ta akce nelibi tak treba vubec ne3betovat.
If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is. (John von Neumann)

yes, to mas pravdu, taky to u sebe vidim,,, vim, ze to neni moc dobre, ale pride mi, ze si tim jakoby zuzuju ty range,co muze oponent hrat,,, vis jak,3betnu s AQ protoze mi to pride normalni proti stealu z BU, ale kdyz uz 4betne, tak mi to pride divny, ze by big stack, riskoval vyrazeni pred ITM, a tak,, myslel sem, ze neni spatny, obcas zmenit plan, ale asi nee, kdyz uz investuju tretinu stacku, to bude asi chybka
..ted se z ni poucit 

-

If you think the math isn't important, you don't know the right math.
No chess grandmaster is normal. They only differ in the extent of their madness.
By failing to prepare, you are preparing to fail.

https://www.pokerarena.cz/forum/open-ended-is-for-beginners-t13104.html
No chess grandmaster is normal. They only differ in the extent of their madness.
By failing to prepare, you are preparing to fail.

https://www.pokerarena.cz/forum/open-ended-is-for-beginners-t13104.html
tak ja si myslim, ze i premyslim dopredu (snazim se
) ALE obcas se mi v hlave ukotvi nejakej "plan" a pak sem dost prekvapenej/zmatenej kdyz to tak neni

-
Re: Go and go / go and fold?
Jenze pan je prave co udelas na VSECHNY mozne pokracovani. Plan neni 3betnu ho a on to slozi, plan je 3betnu ho, kdyz to slozi OK, kdyz ne tak calluju/folduju. Nebo raisnu jeho cbet a kdyz me reraisne tak delam XY. Nebo cbetnu, kdyz me raisne foldnu, kdyz callne tak barreluju tyhle turny, tyhle turny vzdavam atd.

• Stránka 1 z 1