FÓRUM
FÓRUM ‹ Živý poker (turnaje, cash game) ‹ Živé pokerové turnaje (reporty, výsledky...)
Highroller Savarin 1M GTD
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Highroller Savarin 1M GTD
Tak dnes zajímavý turnaj s pěknou garancí. Protože všechny turnaje v poslední době v RS měly oberlay, měla by účast být EV+
Já to beru jako trénink na turnaje s deep strukturou. Stihne se to odehrát za jeden den a přitom flipovací ruleta začala v minulém vydání až na SF stole, a to ještě jen pro někoho...
Kvalda právě začíná, naostro se začne od 17:00

Já to beru jako trénink na turnaje s deep strukturou. Stihne se to odehrát za jeden den a přitom flipovací ruleta začala v minulém vydání až na SF stole, a to ještě jen pro někoho...

Kvalda právě začíná, naostro se začne od 17:00

-
- RekreacniREG (offline)
- Obdržel: 676 poděkování
Re: Highroller Savarin 1M GTD
Obrovská gratulace! 

Úspěšný člověk je ten, jenž ráno vstane, večer si lehne a mezitím dělá, co ho baví.
Vždy to vypadá jako nemožné, dokud to někdo neudělá.
yntos-ucici-se-pulec-cg-t15123.html
"Rozhodujem sa v živote oveľa viac emocionálne ako by som si myslel."
Vítězství
Poprvé v životě jsem vyhrál pokerový turnaj. Pár runner-upů už jsem nastřádal, ale první místo je prostě první místo.
Celé to začalo zajímavě, dostal jsem na stůl samé regy s výhrami o řád většími, než mám já. Novou tváří pro mě byl Pavel Taška Kellner, kterého jsem doposud znal jenom jako VIP komentátora EPT streamů. Když jsem mu vychytal 3-barel bluff, naladil jsem se na vítěznou vlnou a tu jsem dokázal udržet.
V šestém levelu jsem se dostal na dvojnásobek průměru po velké 3way sehrávce, kdy jsem donutil na riveru zahodit oba soupeře a jeden dokonce zahodil face up top pár.
Postupně jsem se dostal na turnajový čiplíd a ten jsem udržel i přes bublinu a i většinu finálového stolu. Nakonec jsem se prokousal do headsupu, ve kterém jsem jako čiplídr nadhodil téma dealu. Soupeř mě uzemnil, že dealy nikdy nedělá a tak jsme hráli. Po několikahodinovém heads upu z WSOPC jsem nechtěl hrát tak dlouho a byl jsem připraven hrát agresivně. Soupeř ale chtěl hrát ještě ostřeji a nakonec jsem po půlhodině slavil nečekané vítězství.
P.S: pro dotěrné šťouraly přiznávám: 2x jsem měl v turnaji ESA...

Poprvé v životě jsem vyhrál pokerový turnaj. Pár runner-upů už jsem nastřádal, ale první místo je prostě první místo.

Celé to začalo zajímavě, dostal jsem na stůl samé regy s výhrami o řád většími, než mám já. Novou tváří pro mě byl Pavel Taška Kellner, kterého jsem doposud znal jenom jako VIP komentátora EPT streamů. Když jsem mu vychytal 3-barel bluff, naladil jsem se na vítěznou vlnou a tu jsem dokázal udržet.
V šestém levelu jsem se dostal na dvojnásobek průměru po velké 3way sehrávce, kdy jsem donutil na riveru zahodit oba soupeře a jeden dokonce zahodil face up top pár.

Postupně jsem se dostal na turnajový čiplíd a ten jsem udržel i přes bublinu a i většinu finálového stolu. Nakonec jsem se prokousal do headsupu, ve kterém jsem jako čiplídr nadhodil téma dealu. Soupeř mě uzemnil, že dealy nikdy nedělá a tak jsme hráli. Po několikahodinovém heads upu z WSOPC jsem nechtěl hrát tak dlouho a byl jsem připraven hrát agresivně. Soupeř ale chtěl hrát ještě ostřeji a nakonec jsem po půlhodině slavil nečekané vítězství.

-
- RekreacniREG (offline)
RekreacniREG píše:Vítězství![]()
![]()
![]()
Aby to teda bylo kompletní, tak pro ještě větší šťouraly by si měl přidat i info, na kolik nábojů jsi to šel

(v kontextu - na jeden náboj je to špatně a na víc je to taky špatně ...

Keep the Passion

Gratuluju k výhře, jinak jestli se můžu zeptat jako nit amatér, ten raise-call 10BB shovu na bublině s K-9 se vejde?Případně jaká by tam měla být calling range:)
Duckys198 píše:Gratuluju k výhře, jinak jestli se můžu zeptat jako nit amatér, ten raise-call 10BB shovu na bublině s K-9 se vejde?Případně jaká by tam měla být calling range:)
Zajímavý dotaz:)
Podle mě nevejde, ale nevím, jestli jsem soupeři nedal moc úzkou range (15,2%, A9+,66+,JTs,QJo), ale takhle by asi skoro bez FE mohla být si myslím:)..Ale třeba nám to někdo vyvrátí.)
sekducz píše:Duckys198 píše:Gratuluju k výhře, jinak jestli se můžu zeptat jako nit amatér, ten raise-call 10BB shovu na bublině s K-9 se vejde?Případně jaká by tam měla být calling range:)
Zajímavý dotaz:)
Podle mě nevejde, ale nevím, jestli jsem soupeři nedal moc úzkou range (15,2%, A9+,66+,JTs,QJo), ale takhle by asi skoro bez FE mohla být si myslím:)..Ale třeba nám to někdo vyvrátí.)
Prijde mi divny v jedny vete spojeni ze nekdo nema FE, ale soucasne pak rict ze kdyz uz rekrereg raisne ( nikde sem nenasla jakej mel stack a jak rozlozeny byly ostatni chopy, ale beru to ze byl vyrazny chipleader) tak by to mel zahodit na 10bb push (kdyz vezmem v uvahu blindy, ante a ten 2bb raise). Ja si teda myslim ze tam urcita FE porad je, ale K9 uz zrovna nezahodim (i kdyz to nebude nadsenej call) a v ty rangi soupere bych videla navic i 22+ a vsechna esa plus navic i par dalsich suited connected veci

mkandash píše:
Prijde mi divny v jedny vete spojeni ze nekdo nema FE, ale soucasne pak rict ze kdyz uz rekrereg raisne ( nikde sem nenasla jakej mel stack a jak rozlozeny byly ostatni chopy, ale beru to ze byl vyrazny chipleader) tak by to mel zahodit na 10bb push (kdyz vezmem v uvahu blindy, ante a ten 2bb raise). Ja si teda myslim ze tam urcita FE porad je, ale K9 uz zrovna nezahodim (i kdyz to nebude nadsenej call) a v ty rangi soupere bych videla navic i 22+ a vsechna esa plus navic i par dalsich suited connected veci
Tak bylo to myšlený, že asi počítá s tím, že už nezahodí na 10BBpush a že by s tím měl počítat. Je pravda, že jsem nepočítal s ICM, ale vyšlo mi do mé range 34,44%Eq a potřebuje 36%...
sekducz píše:mkandash píše:
Tak bylo to myšlený, že asi počítá s tím, že už nezahodí na 10BBpush a že by s tím měl počítat. Je pravda, že jsem nepočítal s ICM, ale vyšlo mi do mé range 34,44%Eq a potřebuje 36%...
Ja si prave myslim ze rekrereg mel jako chipleader otvirat sirsi range, timpadem i 10bb stack muze pushovat sirsi range, prave proto ze vi ze CL otvira hodne a dost hand je pak schopnej jeste foldnout na push. No nevim, podle me ten ss proste pushuje vic nez jsi mu dal ty

V takových případech mě štve, že jsem v rachotě a nemůžu se mrknout do ICMizeru, vastně nejen v takových
tak určitě hodně záleží jak jsou na tom ostatní hráči a na PJ....jak se říká špatný názor, taky názor:)

Vidím, že se rozhořela diskuze k handě na bublině ITM. Proto doplním nějaké informace, abyste si mohli udělat přesnější obrázek.
LEVEL 16 - 15.000/30.000 - BBA30.000 ENTRIES: 8/68, AVG. STACK: 850.000
Jsem čiplídr a a mám 1,5M+, takže přes 50bb. Na svoje poměry jsem hrál vzhledem k čipům aktivně. Samozřejmě jsem sledoval, kdo je na blindech a buttonu, protože měkteří hráči defendovali vždy a někteří naopak skoro vždy zahazovali. Petra Škutu jsem viděl dnes poprvé, neměl jsem na něj žádnou předchozí zkušenost. Ale když byl na čipech, hrál hodně aktivně. Na FT dlouho zahazoval a stěžovali si, že je bez karet.
Otevřu
za 70k. Na doplacení allinu mám cca 8bb, ve stacku je ante a blindy, takže na call mám asi 35%. Považoval jsem svoji hendu na dostatek dobrou, aby mi to vydalo: s nízkými páry flipuju, s eso high mám 40%+, do monstru mám ještě pořád šanci na postupku...
To, že jsem byl před flopem napřed mě příjemně překvapilo a bulblina šťastně praskla.
Spoluhráči na stole to komentovali, že jsem to měl dovřít s ATC, tady v debatě cítím kritiku, že jsem moje zahrání bylo příliš loose. Já si tedy myslím, že K9 v této pozici je v živém turnaji v této situaci EV+, ale rád uslyším další názory.
LEVEL 16 - 15.000/30.000 - BBA30.000 ENTRIES: 8/68, AVG. STACK: 850.000
Jsem čiplídr a a mám 1,5M+, takže přes 50bb. Na svoje poměry jsem hrál vzhledem k čipům aktivně. Samozřejmě jsem sledoval, kdo je na blindech a buttonu, protože měkteří hráči defendovali vždy a někteří naopak skoro vždy zahazovali. Petra Škutu jsem viděl dnes poprvé, neměl jsem na něj žádnou předchozí zkušenost. Ale když byl na čipech, hrál hodně aktivně. Na FT dlouho zahazoval a stěžovali si, že je bez karet.
Otevřu

To, že jsem byl před flopem napřed mě příjemně překvapilo a bulblina šťastně praskla.

Spoluhráči na stole to komentovali, že jsem to měl dovřít s ATC, tady v debatě cítím kritiku, že jsem moje zahrání bylo příliš loose. Já si tedy myslím, že K9 v této pozici je v živém turnaji v této situaci EV+, ale rád uslyším další názory.
-
- RekreacniREG (offline)
ATC???....To si fakt nejsem jistý....samozřejmě bych to řekl, být u stolu na bublině:)....Ale jak jsi nap. potřebuješ cca 36% a proti jeho (mé, kterou jsem uvedl) máš 34,4%, kdyby jsi foldoval na pushe často, tak to chápu, že toho začali zneužívat, ale pokud by to byl první zához, tak to je v poho a můžeš na bublinu tlačit vesele dál, néé???.....Jak říkám, je to jen můj názor, tak když mi ho vyvrátíte, tak proč né:) 

dovřít s ATC? víš o tom že je to bublina? ICM? jeho range by tam měla být celkem silná, proti který budeš skoro vždy pozadu.. on by tam měl i celkem slušný handy jako třeba QJ callovat protože nemá moc FE preflop a flopy s EQ donkovat nebo c/r.. takže o to víc ta jeho range bude silnější.. navíc v tvym zájmu jakožto CL (neznám teda přesný stacky) je, aby bublina pokračovala a ty jsi mohl dál na ty lidi tlačit a sbírat čipy... tohle bude close i na chipEV...

sekducz píše:ATC???....To si fakt nejsem jistý....samozřejmě bych to řekl, být u stolu na bublině:)....Ale jak jsi nap. potřebuješ cca 36% a proti jeho (mé, kterou jsem uvedl) máš 34,4%, kdyby jsi foldoval na pushe často, tak to chápu, že toho začali zneužívat, ale pokud by to byl první zához, tak to je v poho a můžeš na bublinu tlačit vesele dál, néé???.....Jak říkám, je to jen můj názor, tak když mi ho vyvrátíte, tak proč né:)
Tak úvodem si přiznejme, že se ještě mám co učit.

A co se týče pozice, tak pokud si to pamatuju přesně, byl jsem HJ a on BTN.
-
- RekreacniREG (offline)
Asi jsem to předtím asi špatně spočítal, teď mi vyšlo že potřebuješ 34,1% a máš 34,44%...takže BE....ale pořád nevím zda to není zbytečné?
btw. Tak proto forum je, abychom se nějak dopátraly pravdě:)....a něco se přiučili
....proto se pořád dokola ptám jak blbec 
btw. Tak proto forum je, abychom se nějak dopátraly pravdě:)....a něco se přiučili

• Stránka 1 z 2 • 1, 2