FÓRUM
FÓRUM ‹ Poker obecně ‹ Vtipy, zábavná videa a obrázky
Katastrofální bluff Viktora Bloma..
• Stránka 1 z 1
Re: Katastrofální bluff Viktora Bloma..
Tak jako A7 se tu dalo v klidu položit, a řekl bych, že bych tu já s timhle kickerem foldnul, takže zas takovej Epic to nebyl pro mě 

http://media.tumblr.com/tumblr_me7qojG30R1ru01ys.gif
"Neznám smutek, znám jen tilt."
"Neznám smutek, znám jen tilt."
To je ukázka, jak se dá absolutně nejhůř zahrát hand v pokeru
A komentář Normana Chada jako vždy vynikající!

"Whatever Thierry Henry achieves, his name will be forever associated with Highbury. And on the last day here, he has a hattrick. The King of Highbury." Martin Tyler
Kory 8 - Blog živých turnajů

Ziadny epic bluff to nieje, mal slusnu fold equity. Mnoho hracov by to A7 zahodilo....
Len dodam ze keby ten amater foldne tak nazov videa sa zmeni na Neuveritelny bluff Viktora Blooma
Len dodam ze keby ten amater foldne tak nazov videa sa zmeni na Neuveritelny bluff Viktora Blooma

Vyje**ne fotony 

tightfish píše:mal slusnu fold equity. Mnoho hracov by to A7 zahodilo....
sam neveris tomu, co si napisal

The biggest difference between winning and losing poker players is how they deal with variance...
aspire píše:tightfish píše:mal slusnu fold equity. Mnoho hracov by to A7 zahodilo....
sam neveris tomu, co si napisal
Predstav si ze verim

Vyje**ne fotony 

No potom co tam 3-betem na flopu nacpal polovinu efektiv stacku už to asi zahodit nemohl. Ale směje se tam jak debil a přitom měl totální bluffcatcher, neporážel vůbec nic kromě bluffu...

třeba spěchal na autobus, chápu ho....

Hey, hey, stay positive, pal.
Most people, they lose,they whine and quit.
But you got to be there for the turns.
Everybody's got good luck, everybody's got bad luck.
Don't run when you lose.Don't whine when it hurts.
Nobody likes a crybaby.
Most people, they lose,they whine and quit.
But you got to be there for the turns.
Everybody's got good luck, everybody's got bad luck.
Don't run when you lose.Don't whine when it hurts.
Nobody likes a crybaby.
-
- Roy4lpl4yor (offline)
- Obdržel: 219 poděkování
Luky píše:No potom co tam 3-betem na flopu nacpal polovinu efektiv stacku už to asi zahodit nemohl. Ale směje se tam jak debil a přitom měl totální bluffcatcher, neporážel vůbec nic kromě bluffu...
a ty by si sa nesmial keby v jednej hande zarobis na velky dom?:D
Species come and go, but the earth stands forever fast

Možná nevydělal ještě nic. Mám pocit, že to není Cash game, ale nějaký turnaj. Ale jinak bych sám to A7 asi calloval dost znechuceně, protože jak se znám, čuměl bych určitě do nějakého fullhouse

to video je z WSOP Europe 2009,
Munns se díky této handě sice dostal na chiplead, ale do peněz se nakonec nedostal,
handa je rozebraná na mnoha pokerových fórech, nejvýstižněji se závěrem "Don’t make sophisticated plays against people who are not sophisticated. They won’t get it."
Munns se díky této handě sice dostal na chiplead, ale do peněz se nakonec nedostal,
handa je rozebraná na mnoha pokerových fórech, nejvýstižněji se závěrem "Don’t make sophisticated plays against people who are not sophisticated. They won’t get it."
Blog z live CG https://www.facebook.com/deniceklivecashgamepokerrega
-
- ruzovka_cz (offline)
- Obdržel: 1518 poděkování
Roy4lpl4yor píše:třeba spěchal na autobus, chápu ho....
To ako je ked som bol niekde na freerolle

Vyje**ne fotony 

toho pičmundu Bloma nemám ráda , ale nadruhou stranu si troufnu říct , že tohle zahrál docela dobře....pár by mu ta ryba zahodila a A9- měl zahodit taky:-)
-
- starablazkova (offline)
- Obdržel: 8 poděkování
starablazkova píše:toho pičmundu Bloma nemám ráda , ale nadruhou stranu si troufnu říct , že tohle zahrál docela dobře....pár by mu ta ryba zahodila a A9- měl zahodit taky:-)
thats the point, že hrál proti rybě,...
Bejbi nebude sedět v koutě!
-
- Bandit Queen (offline)
- Obdržel: 168 poděkování
Bandit Queen píše:starablazkova píše:toho pičmundu Bloma nemám ráda , ale nadruhou stranu si troufnu říct , že tohle zahrál docela dobře....pár by mu ta ryba zahodila a A9- měl zahodit taky:-)
thats the point, že hrál proti rybě,...
To opěvování jeho blafu tady podle mě zas tak namístě neni. Ryba bude mít vždycky Ax a nikdy se nepustí. A profík mu to vytopí i s nějakým pocket pairem, protože ten bude většinou na Bloma bohatě stačit. Takže nevidím moc situací, ve kterejch by tenhle bluff zafungoval.
"Whatever Thierry Henry achieves, his name will be forever associated with Highbury. And on the last day here, he has a hattrick. The King of Highbury." Martin Tyler

kory, já nic neopěvuju, trust me
Bejbi nebude sedět v koutě!
-
- Bandit Queen (offline)
- Obdržel: 168 poděkování
Bandit Queen píše:kory, já nic neopěvuju, trust me
Jo já jsem kliknul na citaci u špatnýho postu, pardon me

• Stránka 1 z 1