FÓRUM
FÓRUM ‹ Vše o portálu Poker-Arena.cz ‹ Vy a Poker-Arena.cz
Kdy dostanu opdpověď ohledně studijní skupiny?
• Stránka 1 z 1
Kdy dostanu opdpověď ohledně studijní skupiny?
Zdravím,
chtěl bych se zeptat kdy asi tak dostanu opdpověď ohledně studijní skupiny, email jsem odeslal již 23.12. a pořád žádná odpověď. Představení jsem již taky vyřídil. A dále bych se chtěl zeptat jak to v takové studijní skupině chodí, jak často a co se tam děje. Děkuji
chtěl bych se zeptat kdy asi tak dostanu opdpověď ohledně studijní skupiny, email jsem odeslal již 23.12. a pořád žádná odpověď. Představení jsem již taky vyřídil. A dále bych se chtěl zeptat jak to v takové studijní skupině chodí, jak často a co se tam děje. Děkuji
Naposledy upravil davidx178 dne ned 05. říj 2014 16:21:34, celkově upraveno 2
Důvod: Předmět "Studijní skupina - přihláška" upravený na "Kdy dostanu opdpověď ohledně studijní skupiny?"
Důvod: Předmět "Studijní skupina - přihláška" upravený na "Kdy dostanu opdpověď ohledně studijní skupiny?"
Můj blog kde popisuji své zážitky z micro stakes.
Re: Kdy dostanu opdpověď ohledně studijní skupiny?
ahoj,
jak presne to chodi ve skupine ti neprozradim, pac sem par dni novym clenem, takze sem sam zvedavy, a ohledne odpovedi na mejl - v mem pripade mi prisla odpoved na mejl obden, takze vzhledem k svatkum bych bez stresu pockal do pristiho tydne..mozna ze uz i o vikendu se dockas..
jak presne to chodi ve skupine ti neprozradim, pac sem par dni novym clenem, takze sem sam zvedavy, a ohledne odpovedi na mejl - v mem pripade mi prisla odpoved na mejl obden, takze vzhledem k svatkum bych bez stresu pockal do pristiho tydne..mozna ze uz i o vikendu se dockas..

Naposledy upravil zhilla dne ned 05. říj 2014 16:21:34, celkově upraveno 1

-
- zhilla (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
Email ktorý si odosielal ohľadom študijnej skupiny vybavuje môj kolega stanekmates, takže odpovede sa určite dočkáš. Takže tak ako píše zhilla, bez stresu 

Naposledy upravil LudvikCS dne ned 05. říj 2014 16:21:34, celkově upraveno 1
Mates ještě tráví kapra... 

Naposledy upravil 19bob70 dne ned 05. říj 2014 16:21:34, celkově upraveno 1
„Operátor? Dejte mi číslo na 911.“
Homer Simpson
http://www.pokerarena.cz/forum/19bob70-t8932.html#.UuATWNJNyM8
Homer Simpson
http://www.pokerarena.cz/forum/19bob70-t8932.html#.UuATWNJNyM8
Vydrz, taky cekam na odpoved, jsou Vanoce, kazdej ma zpoustu aktivit ..spani, koukani na TV, pojidani zdravych pokrmu apod. 

Naposledy upravil jkros_cz dne ned 05. říj 2014 16:21:34, celkově upraveno 1
co vy víte o tom, jak trávěj vánoce poker PRO

Naposledy upravil T-fon dne ned 05. říj 2014 16:21:34, celkově upraveno 1
Omlouvám se za pozdní odpovědi. Na mail odpovídám jak říká zhilla obden. Nedávno byl menší problém s mailem studijní skupiny, takže jsem začal používat poštovního klienta a trochu jsem s ním zápasil. Teď už by mělo být vše ok a na všechny maily jsem odpověděl a všechny Vás přijal 

Mít velké cíle je základní kámen pro váš úspěch
Stanekmates - Moje kariéra SnG na PS [SnG]
Pokud tvůj plán selhal, změň plán, ale nikdy neměň svůj cíl.
Stanekmates - Moje kariéra SnG na PS [SnG]
Pokud tvůj plán selhal, změň plán, ale nikdy neměň svůj cíl.
-
- stanekmates (offline)
- Obdržel: 66 poděkování
• Stránka 1 z 1