FÓRUM
FÓRUM ‹ Cash game ‹ Jakub Hovorka a jeho CG poradna pro full ring
KK na MP1
• Stránka 1 z 1
KK na MP1
Ahoj, zdravím všechny přátele pokeru na PA
Dnešní příspěvek bych uvedl myšlenkou, kterou jsem vyčetl.
Každý, kdo zdůvodňuje výsledky hry kvalitou nebo nekvalitou soupeřů, se tím vlastně zbavuje své vlastní odpovědnosti za to, co se ve hře děje.
Hráči, kteří se naopak soustředí na sebe, berou hru takovou, jaká je, a uvědomují si svou vlastní odpovědnost. Tito hráči vědí, že mohou pracovat pouze na své hře, nikoli na hře soupeřů. Vnímají nevydařené sessions a downswingy jako důvod pro zlepšení své vlastní hry.
Jako jeden z hlavních cílů (v tomto roce) pro zlepšení mé hry je pochopit, jak se správně hrají různé karetní kombinace.
Začínám u AA,KK.
Vybral jsem následující handu:
Poker Stars, $0.01/$0.02 No Limit Hold'em Cash, 9 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
SB: $2.01 (100.5 bb)
BB: $2.28 (114 bb)
UTG+1: $3.54 (177 bb)
UTG+2: $3.91 (195.5 bb)
Hero (MP1): $2 (100 bb)
MP2: $5.41 (270.5 bb)
MP3: $2 (100 bb)
CO: $1.61 (80.5 bb)
BTN: $2.51 (125.5 bb)
Preflop: Hero is MP1 with K
K
2 folds, Hero raises to $0.08, 2 folds, CO calls $0.08, 3 folds
Flop: ($0.19) T
J
T
(2 players)
Hero bets $0.14, CO calls $0.14
Turn: ($0.47) 8
(2 players)
Hero bets $0.34, CO calls $0.34
River: ($1.15) 5
(2 players)
Hero bets $1.11, CO calls $1.05 and is all-in
Chtěl bych vědět, jestli linie, kterou jsem zahrál je z dlouhodobého hlediska správná a jestli mám tyto kombinace takto hrát i nadále.
Děkuji všem za vaše názory.
Dnešní příspěvek bych uvedl myšlenkou, kterou jsem vyčetl.
Každý, kdo zdůvodňuje výsledky hry kvalitou nebo nekvalitou soupeřů, se tím vlastně zbavuje své vlastní odpovědnosti za to, co se ve hře děje.
Hráči, kteří se naopak soustředí na sebe, berou hru takovou, jaká je, a uvědomují si svou vlastní odpovědnost. Tito hráči vědí, že mohou pracovat pouze na své hře, nikoli na hře soupeřů. Vnímají nevydařené sessions a downswingy jako důvod pro zlepšení své vlastní hry.
Jako jeden z hlavních cílů (v tomto roce) pro zlepšení mé hry je pochopit, jak se správně hrají různé karetní kombinace.
Začínám u AA,KK.
Vybral jsem následující handu:
Poker Stars, $0.01/$0.02 No Limit Hold'em Cash, 9 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
SB: $2.01 (100.5 bb)
BB: $2.28 (114 bb)
UTG+1: $3.54 (177 bb)
UTG+2: $3.91 (195.5 bb)
Hero (MP1): $2 (100 bb)
MP2: $5.41 (270.5 bb)
MP3: $2 (100 bb)
CO: $1.61 (80.5 bb)
BTN: $2.51 (125.5 bb)
Preflop: Hero is MP1 with K

2 folds, Hero raises to $0.08, 2 folds, CO calls $0.08, 3 folds
Flop: ($0.19) T

Hero bets $0.14, CO calls $0.14
Turn: ($0.47) 8

Hero bets $0.34, CO calls $0.34
River: ($1.15) 5

Hero bets $1.11, CO calls $1.05 and is all-in
[Ukázat] Spoiler:
Results: $3.25 pot ($0.11 rake)
Final Board: T
J
T
8
5
Hero showed K
K
and lost (-$1.61 net)
CO showed T
J
and won $3.14 ($1.53 net)
Final Board: T

Hero showed K

CO showed T

Chtěl bych vědět, jestli linie, kterou jsem zahrál je z dlouhodobého hlediska správná a jestli mám tyto kombinace takto hrát i nadále.
Děkuji všem za vaše názory.
" Tyhle limity nejsou nutně o vydělávání peněz, ale o tom pochopit základy a zažít si je s minimálníma ztrátama..."
"Prohrávání je to, co tě na začátku "kariery" žene k lepší a tvrdší práci na své hře."
Poker není jen o volbě správné strategie, ale především o vaší psychice.
"Prohrávání je to, co tě na začátku "kariery" žene k lepší a tvrdší práci na své hře."
Poker není jen o volbě správné strategie, ale především o vaší psychice.
Re: KK na MP1
Přispěju se svojí troškou do mlýna, než se k tomu vyjádří fundovanější
Podle mě hrát na NL2 agresivně kombinace, když to máš je dobře, lidi ti toho spoustu zaplatí a z dlouhodobého hlediska je to profitabilní, tolik obecně. Musíš se ale podle mě přizpůsobovat i boardu a případně statům soupeře, když v tomhle případě bych ten river asi checknul, nebo dal bet jen malý bet a zahazoval na raise, protože podle mě se pot betem na riveru jen izoluješ do lepší. Když se vezmu jeho range, se kterou dojde na river, tak je tam pár busted draws, protože cluby nedošly a kromě Q9 a 97 nedošly ani postupky (ale Q9 bych tam teda spíš nečekal s ohledem na ten tvůj raise PF a 97 byl zase spíš nečekal vzhledem k velikosti betu na flopu), nějaký ten jack, možná 99, trapnuté QQ a AA a pak monstery jako JJ, TT, 88 a JT, z téhle range ale porážíš jen busted draws, toho ojedinělého jacka, 99 a QQ, zbytek poráží tebe, takže river bych šel spíš check a podle velikosti sázky x/c nebo x/f, když do 50% potu bych to nejspíš zalepil s tím, že asi dobrej budu aspoň tak, abych to měl profitabilní dlouhodobě a nad 1/2 potu bych to asi zahazoval, protože tam bych čekal, že bude betovat lepší a dlouhodobě profitabiní call to nebude.

-
- Oviii Kenobi (offline)
- Obdržel: 56 poděkování
Re: KK na MP1
bet bet bet je fajn, cokoliv jinýho je naprostá ztráta value. Jinak obecně výmluvy typu "neporážim to, protože hraju s lidma, co mě furt callujou", jsou na uninstal klienta 

• Stránka 1 z 1