FÓRUM
FÓRUM ‹ BLOGY hráčů ‹ BLOGY hráčů
Kory 8 - Blog živých turnajů [MTT]
Re: Kory 8 - Blog živých turnajů [MTT]
Mě to přijde jako brečení na špatným hrobě. Tzv. když se s tím nehodláš smířit, tak co s tím chceš konkrétně ty udělat? Mě se to taky nelíbí, ale nic s tím neudělám. Že bych kvůli tomu musel dělat takový haló mi přijde zbytečný. Jak psal Crashed, ať ho pořeší disciplinárka, to je tak jediný. Takovejch penalt bylo a ještě bude...
Naposledy upravil Officoe dne ned 05. říj 2014 17:40:21, celkově upraveno 1
Se štítem, nebo na něm!

Officoe píše:Mě to přijde jako brečení na špatným hrobě. Tzv. když se s tím nehodláš smířit, tak co s tím chceš konkrétně ty udělat? Mě se to taky nelíbí, ale nic s tím neudělám. Že bych kvůli tomu musel dělat takový haló mi přijde zbytečný. Jak psal Crashed, ať ho pořeší disciplinárka, to je tak jediný. Takovejch penalt bylo a ještě bude...
no jako takhle, když každej, komu se to nelíbí, to i řekne, tak to bude hlas tří čtvrtin fotbalový obce a to je to, co může něco znamenat a někam to posunout. Kdyby nebylo tlaku fanoušků, tak by se do dneška nemluvilo o žádnym zavedení videa do fotbalu, Blatter by si jel to svoje a všechno by zůstalo v zajetejch kolejích. Ale když vidí, jak se po tom všeobecně volá, tak to nemůže ignorovat. Se simulováním to může bejt stejnej případ. Tudíž dávat najevo svou znepokojenost je naprosto v pořádku.
Naposledy upravil maaaarty dne ned 05. říj 2014 17:40:21, celkově upraveno 1
https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482
"Úspěchu ve svém oboru dosáhnete, pokud nevíte, jestli to, co děláte, je práce nebo zábava." Warren Beatty
"Čím víc řešíte, co si o vás myslí druzí, tím spíš byste měli přemýšlet, jaké mínění o sobě máte vy." ....
"Každé zbytečné slovo je zbytečné." Jára Cimrman
"Úspěchu ve svém oboru dosáhnete, pokud nevíte, jestli to, co děláte, je práce nebo zábava." Warren Beatty
"Čím víc řešíte, co si o vás myslí druzí, tím spíš byste měli přemýšlet, jaké mínění o sobě máte vy." ....
maaaarty píše:Officoe píše:Mě to přijde jako brečení na špatným hrobě. Tzv. když se s tím nehodláš smířit, tak co s tím chceš konkrétně ty udělat? Mě se to taky nelíbí, ale nic s tím neudělám. Že bych kvůli tomu musel dělat takový haló mi přijde zbytečný. Jak psal Crashed, ať ho pořeší disciplinárka, to je tak jediný. Takovejch penalt bylo a ještě bude...
no jako takhle, když každej, komu se to nelíbí, to i řekne, tak to bude hlas tří čtvrtin fotbalový obce a to je to, co může něco znamenat a někam to posunout. Kdyby nebylo tlaku fanoušků, tak by se do dneška nemluvilo o žádnym zavedení videa do fotbalu, Blatter by si jel to svoje a všechno by zůstalo v zajetejch kolejích. Ale když vidí, jak se po tom všeobecně volá, tak to nemůže ignorovat. Se simulováním to může bejt stejnej případ. Tudíž dávat najevo svou znepokojenost je naprosto v pořádku.
To si právě nemyslim, podle mě na nás sere jak na placatej kámen.
Se štítem, nebo na něm!

Sorry, teď jsem tady něco pokonil, nějak mi to nechtělo citovat a smáznul jsem Ti, jak mi říkáš, že je to zoufalej přístup
To, co je teďka jakože si psal ty je moje reakce...

Se štítem, nebo na něm!

Officoe píše:Sorry, teď jsem tady něco pokonil, nějak mi to nechtělo citovat a smáznul jsem Ti, jak mi říkáš, že je to zoufalej přístupTo, co je teďka jakože si psal ty je moje reakce...
mg, dva dny moderátor a třikrát zneužití pravomocí

Naposledy upravil maaaarty dne ned 05. říj 2014 17:40:21, celkově upraveno 1
https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482
Prostě podle mě nejde říct já s tím nic nemůžu udělat, tak to nebudu řešit. To jsou pro mě stejný kecy jako když se lidi vymlouvaj, že jejich hlas u voleb nic neznamená. Není pravda, že s tím nikdo nemůže nic dělat. Fotbal je pořád závislej na divácích, potažmo na mně a tobě. Dokud nebude fungovat osvěta ani na týhle mikroúrovni, pak asi nejde očekávat, že se něco pohne ve vyšších kruzích.
P.S.: Odeberte tomu patlalovi moderátorství!!!

Naposledy upravil Kory8 dne ned 05. říj 2014 17:40:21, celkově upraveno 1
"Whatever Thierry Henry achieves, his name will be forever associated with Highbury. And on the last day here, he has a hattrick. The King of Highbury." Martin Tyler
Kory 8 - Blog živých turnajů

Kory8 píše:Prostě podle mě nejde říct já s tím nic nemůžu udělat, tak to nebudu řešit. To jsou pro mě stejný kecy jako když se lidi vymlouvaj, že jejich hlas u voleb nic neznamená. Není pravda, že s tím nikdo nemůže nic dělat. Fotbal je pořád závislej na divácích, potažmo na mně a tobě. Dokud nebude fungovat osvěta ani na týhle mikroúrovni, pak asi nejde očekávat, že se něco pohne ve vyšších kruzích.
Já si akorát nemyslím, že někdo dá na náš názor. Volby konkrétně ovlivníš, tohle podle mě ne.
K tomu mýmu failu, stydím se

Souhlasím s Martym, odeberte mi moderátorství, jsem nýmand, povedlo se mi to ještě v Yosarianově blogu

Naposledy upravil Officoe dne ned 05. říj 2014 17:40:22, celkově upraveno 1
Se štítem, nebo na něm!

Kory8 píše:oproti Praze cítím zásadní nedostatek. Když u nás budu mít po desáté večerní hodině hlad, určitě v centru narazím na nějaký čínský, turecký či jiný kiosek, večerku. Tahle absence mě ve Vídni okamžitě praštila do očí (a do žaludku).
Na každé zastávce metra (Kromě Schönbrunnu, kde není nic) máš turka a dobrý kebab

ps: na fotbal nekoukám taky hodně kvůli těm simulantům

Naposledy upravil ChildCZ dne ned 05. říj 2014 17:40:22, celkově upraveno 1
Supernova Elite : 80%
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
crashed píše:Lol tohle nemůžete myslet vážně, on bez cizího zavinění spadne a chce nasimulovat mega důleitou penaltu a vy to hájíte a jste proto aby tohle nebylo tretánoTřeba ani ne při zápase(rozhodčí nemají ve většině případů šanci to správně vidět) ale po zápase by disciplinárka měla dát takovému hráči minimálně 3 zápasy stopku, aby se tohle vymýtilo. Barcelona má nejvíc anti fans právě díky tomuhle
To prostě kurví fotbal, když tam furt Neymar a další trapně simulují
Barcelona má nejvíce anti fans ... ale díky tomu, že z neznámých důvodu se spoustě lidí líbí fotbal, dlouhej nákop a následný boj hlava nehlava, pravidla nepravidla, alias Pepe style
simulují hráči na celým světě, ve všech věkových i výkonnostních kategoriích, takže vaše přání odbourat to je celkem nereálný
Naposledy upravil Mr.M@r dne ned 05. říj 2014 17:40:22, celkově upraveno 1

pane bože, ale když je něco nereálný zcela odbourat, tak přece kvůli tomu to nebudeme přehlížet , nebo jo?
Takhle to platí pro normální problémy společnosti, tak to lze jednoduše převést pro problémy fotbalový společnosti.
Všude se krade, tak na to kašlu, a začnu krást taky? Všude se korumpuje, nemá cenu s tim něco dělat? Na každym rohu faťák, seru na to, protože to neovlivnim? Fotbalisti simulujou, tak to budu akceptovat a učit to i malé kluky?

Takhle to platí pro normální problémy společnosti, tak to lze jednoduše převést pro problémy fotbalový společnosti.
Všude se krade, tak na to kašlu, a začnu krást taky? Všude se korumpuje, nemá cenu s tim něco dělat? Na každym rohu faťák, seru na to, protože to neovlivnim? Fotbalisti simulujou, tak to budu akceptovat a učit to i malé kluky?
Naposledy upravil maaaarty dne ned 05. říj 2014 17:40:22, celkově upraveno 1
Říct, že se simuluje všude na světě, ve všech věkových kategoriích, takže je to vlastně OK a budeme dělat, že to ke sportu patří. Leda hovno. Simuluje se proto, že je to simulantům umožněno. Když tady bude nějaká osvěta, tak se právě ti malí kluci budou od útlého věku učit to, že trojtý Robbenův vrut není něco, co by měli na hřišti zkoušet.
Tohle vlákno je teda asi hodně blbým odrazem společnosti, jestli to takhle ve světě funguje, pak jdeme hodně strmou cestou do propasti, protože jak už jsem naznačil já s politikou či Maaaarty s korupcí, takový nezainteresovaný přístup je nehoráznou omezeností. Když nedokážeme bojovat ani v něčem, kde je celkem snadné stanovit pravidla, tak jak to pak bude vypadat jinde? To si jako za pár let budeme říkat, že když mě někdo pobodá na ulici, tak je to v pořádku, protože se vraždí na celém světě a ve všech věkových kategoriích?
Tohle vlákno je teda asi hodně blbým odrazem společnosti, jestli to takhle ve světě funguje, pak jdeme hodně strmou cestou do propasti, protože jak už jsem naznačil já s politikou či Maaaarty s korupcí, takový nezainteresovaný přístup je nehoráznou omezeností. Když nedokážeme bojovat ani v něčem, kde je celkem snadné stanovit pravidla, tak jak to pak bude vypadat jinde? To si jako za pár let budeme říkat, že když mě někdo pobodá na ulici, tak je to v pořádku, protože se vraždí na celém světě a ve všech věkových kategoriích?
Naposledy upravil Kory8 dne ned 05. říj 2014 17:40:22, celkově upraveno 1
"Whatever Thierry Henry achieves, his name will be forever associated with Highbury. And on the last day here, he has a hattrick. The King of Highbury." Martin Tyler

OK to samozřejmě není, ale těžko se to dá nějak jednoduše změnit, celý je to na posouzení hl. rozhodčího a ty hráči to zkouší, on to často nevidí, pravidla jsou často nejasná, viz ofsajdy a ruce, ... taky se mi nelíbí, že Neymar často padá
Tím uzavírám tuhle diskusi, čau !
Naposledy upravil Mr.M@r dne ned 05. říj 2014 17:40:22, celkově upraveno 1

Mr.M@r píše:OK to samozřejmě není, ale těžko se to dá nějak jednoduše změnit, celý je to na posouzení hl. rozhodčího a ty hráči to zkouší, on to často nevidí, pravidla jsou často nejasná, viz ofsajdy a ruce, ... taky se mi nelíbí, že Neymar často padá
Tohle právě vůbec složitý není, na rozdíl od těch ofsajdů a rukou, jak už jsem napsal. U tohohle lze celkem snadno dávat dodatečný tresty.

Myslim, že mi ani jeden s Ondrou to nepodporujeme. Já se na to dívám takhle, tohle maj řešit lidi, co jsou za to zodpovědný. Stejně jako ty, a jenom ty jsi zodpovědnej za svoji práci/povinnosti/školu... My s tím můžeme nesouhlasit, to je tak to jediný co s tím zmůžem. Maminka mi vždycky říkala, bojuj jenom tam, kde máš šanci zvítězit. Doufám, že chápete jak to myslím.
Se štítem, nebo na něm!

Tak jsem tam dneska byl, abych přišel, když začínalo 50/100 a nedožil se ani konce 75/150. První supr handa, když jsem flatnul K
Q
, šli jsme ve třech na flop K
9
8
. Původní agresor cbet, tak jsem to jen callnul, abych dal šanci i tomu třetímu (kompetent na SB) a ten to taky dorovnal. Turn J
a kompetent hned lead, ten další fold. Tak jsem to znova callnul. River brick a další velkej bet. Tak jsem tankoval a vytopil to, obv koukám do A
T
. Už od turnu mi to bylo divný, ale prostě tohle zahodit neumim.
Další hra, kdy otevřu 5
4
a dostanu čtyři cally (já hraju post flop jako druhej). Flop A
K
4
nikdo nevsadí, stejně tak turn Q
. River 4
teda betnu a kompetent hned za mnou raise, tak co tam asi může mít? Hm, tak jsem to zahodil.
A do třetice do jeho openu jsem z blindu shovenul 20bb s ATo a samo do jacků. Takže třikrát do toho samýho a mohl jsem jít domů. Jsem fakt nadšenej, že dostávám samý vyblitý coolery a vždycyk jen na tý horší straně. Včera v Concordu už jsem letos počtvrtý za asi 15 odehranejch turnajů dostal KK do AA, včera to ještě bylo jen za 40% stacku, protože pán byl po jeho 5bet pushi tak nedočkavej, že ty esa obrátil než sem stačil callnout, takže jsem to ještě zahodil.

Další hra, kdy otevřu 5

A do třetice do jeho openu jsem z blindu shovenul 20bb s ATo a samo do jacků. Takže třikrát do toho samýho a mohl jsem jít domů. Jsem fakt nadšenej, že dostávám samý vyblitý coolery a vždycyk jen na tý horší straně. Včera v Concordu už jsem letos počtvrtý za asi 15 odehranejch turnajů dostal KK do AA, včera to ještě bylo jen za 40% stacku, protože pán byl po jeho 5bet pushi tak nedočkavej, že ty esa obrátil než sem stačil callnout, takže jsem to ještě zahodil.

Právě jsem zaplatil letenku a hotel, 25. června jedu na dvacet dní do Las Vegas.

Tak ať se daří Kory a neudělej si z toho Hangover 

Naposledy upravil Cind3r3lla96 dne ned 05. říj 2014 17:40:22, celkově upraveno 1
Everybody can play like Ivey, but nobody does.

-
- Cind3r3lla96 (offline)
- Obdržel: 889 poděkování
Závist 

Se štítem, nebo na něm!

Tak doufám, že troufneš výkon hownořeze z loňska
Nejdříve ale vyhrej nějakou tu 200$ kvaldu do ME WSOP jako Jerry Yang

Nejdříve ale vyhrej nějakou tu 200$ kvaldu do ME WSOP jako Jerry Yang

Naposledy upravil visnak dne ned 05. říj 2014 17:40:22, celkově upraveno 1
a to tam letíš sám, nebo s nějakou českou skupinou ?
Naposledy upravil sloska dne ned 05. říj 2014 17:40:22, celkově upraveno 1