FÓRUM
FÓRUM ‹ BLOGY hráčů ‹ BLOGY hráčů
Kory 8 - Blog živých turnajů [MTT]
Re: Kory 8 - Blog živých turnajů [MTT]

Naposledy upravil PanTau dne ned 05. říj 2014 17:40:08, celkově upraveno 1

Ahoj, blíží se konec října a v příštích měsících čeká Českou republiku skutečně hekticky nabitý pokerový kalendář. Většina plánovaných událostí mě nemine z novinářského hlediska, ale do několika akcí určitě zasáhnu i jako hráč. A tak zbývá vypsat, na co všechno se můžeme těšit. Návrat za pokerové stoly na mě čeká už příští pátek...
25. - 27. 10. ČPT Masters, buy-in: 3 300 Kč, garance: 1 000 000 Kč
06. - 07. 11. ČPT Listopad, buy-in: 7 900 Kč, garance: 1 000 000 Kč
13. - 17. 11. Czech Poker Festival "Milionář", buy-in: 2 800 Kč, garance: 1 000 000 Kč pro vítěze
21. - 24. 11. Czech Poker Festival MČR, buy-in: 12 800 Kč, garance: 4 000 000 Kč
Tyto čtyři turnaje bych si neměl nechat utéct a už je na čase předvést nějaký úspěch. Celý rok jsem zatím žádného významného úspěchu nedosáhl. Český pokerový festival ale nabídne minimálně dva velmi atraktivní turnaje a rozhodně vybízejí k velkému odhodlání. Rozehrávka v podobě Masters mě ale láká také. V říjnu jsem z již zmíněných důvodů vynechal Main Event ČPT, a tak se alespoň rozehraju před listopadovou smrští.
Co se týká mého blogu, určitě o svém hráčském účinkování budu informovat. Dále bych ale chtěl zavést publicistickou rubriku, která se nebude týkat mě samotného. Půjde o publicistický žánr, kde vždy okomentuju nějakou aktuální událost ze světa pokeru, můj pohled na věc. Podobně jako jsem nedávno napsal komentář k třetímu titulu Maria Bureše na ČPT. Předpokládám, že téma většinou samovolně vyplyne, ale pokud by měl někdo speciální návrh či žádost, může mi klidně napsat a třeba se právě tomu tématu budu věnovat.
25. - 27. 10. ČPT Masters, buy-in: 3 300 Kč, garance: 1 000 000 Kč
06. - 07. 11. ČPT Listopad, buy-in: 7 900 Kč, garance: 1 000 000 Kč
13. - 17. 11. Czech Poker Festival "Milionář", buy-in: 2 800 Kč, garance: 1 000 000 Kč pro vítěze
21. - 24. 11. Czech Poker Festival MČR, buy-in: 12 800 Kč, garance: 4 000 000 Kč
Tyto čtyři turnaje bych si neměl nechat utéct a už je na čase předvést nějaký úspěch. Celý rok jsem zatím žádného významného úspěchu nedosáhl. Český pokerový festival ale nabídne minimálně dva velmi atraktivní turnaje a rozhodně vybízejí k velkému odhodlání. Rozehrávka v podobě Masters mě ale láká také. V říjnu jsem z již zmíněných důvodů vynechal Main Event ČPT, a tak se alespoň rozehraju před listopadovou smrští.
Co se týká mého blogu, určitě o svém hráčském účinkování budu informovat. Dále bych ale chtěl zavést publicistickou rubriku, která se nebude týkat mě samotného. Půjde o publicistický žánr, kde vždy okomentuju nějakou aktuální událost ze světa pokeru, můj pohled na věc. Podobně jako jsem nedávno napsal komentář k třetímu titulu Maria Bureše na ČPT. Předpokládám, že téma většinou samovolně vyplyne, ale pokud by měl někdo speciální návrh či žádost, může mi klidně napsat a třeba se právě tomu tématu budu věnovat.
Naposledy upravil Kory8 dne ned 05. říj 2014 17:40:08, celkově upraveno 1
"Whatever Thierry Henry achieves, his name will be forever associated with Highbury. And on the last day here, he has a hattrick. The King of Highbury." Martin Tyler
Kory 8 - Blog živých turnajů

Už se těšim na publicistiku, sám sem zvědavej jak to uchopíš, mám teď to samý se sportem. A na všech těch turnajích se určitě potkáme, nevim jenom jestli pudu ten ME festivalu, přece jenom 13k je 13k 

Naposledy upravil Officoe dne ned 05. říj 2014 17:40:08, celkově upraveno 1
Se štítem, nebo na něm!

Ahoj,
dnes se po více než měsíční pauze opět vypravím za pokerovými stoly. Nenechám si totiž ujít ČPT Masters, které má dnes na programu první flight. Podrobnosti turnaje nebudu dokola omílat, popsané jsou v článku. Za připomenutí stojí, že ve hře bude 1 000 000 Kč.
Vynucená přestávka způsobila mnoho změn. Předně se docela těším, za ten měsíc absence mi poker snad zase trošku znevšedněl. Paradoxně pro mě bude možná trochu dělat problém čas. Za poslední dobu jsem zvyklý chodit spát nejčastěji okolo 21:00 a výjimku tvořily pouze zápasy LM, po kterých jsem okamžitě mazal na kutě a vynechal i následné sestřihy.
Co se týká hry, tak mám jeden jediný cíl. Nenechat se nikým a ničím vytočit, ať už hulvátským chováním nebo skandálními sehrávkami, což ilustrují zejména dva pánové B. (Mr. Nasypanej & Mr. 3-time žampion). Poslouchat si v klidu hudbu ze sluchátek a hrát to nejlíp, jak dovedu.
Protože si Víťa dovolenkuje v Londýně, tak budu jediným řepským reprezentantem Poker-Areny. Tak snad to bude za něco stát, občas možná napíšu průběžné info. Report jinak tradičně najdete zde: http://www.pokerzive.cz/turnaje/cpt/onl ... s-den-1a3/
dnes se po více než měsíční pauze opět vypravím za pokerovými stoly. Nenechám si totiž ujít ČPT Masters, které má dnes na programu první flight. Podrobnosti turnaje nebudu dokola omílat, popsané jsou v článku. Za připomenutí stojí, že ve hře bude 1 000 000 Kč.
Vynucená přestávka způsobila mnoho změn. Předně se docela těším, za ten měsíc absence mi poker snad zase trošku znevšedněl. Paradoxně pro mě bude možná trochu dělat problém čas. Za poslední dobu jsem zvyklý chodit spát nejčastěji okolo 21:00 a výjimku tvořily pouze zápasy LM, po kterých jsem okamžitě mazal na kutě a vynechal i následné sestřihy.
Co se týká hry, tak mám jeden jediný cíl. Nenechat se nikým a ničím vytočit, ať už hulvátským chováním nebo skandálními sehrávkami, což ilustrují zejména dva pánové B. (Mr. Nasypanej & Mr. 3-time žampion). Poslouchat si v klidu hudbu ze sluchátek a hrát to nejlíp, jak dovedu.
Protože si Víťa dovolenkuje v Londýně, tak budu jediným řepským reprezentantem Poker-Areny. Tak snad to bude za něco stát, občas možná napíšu průběžné info. Report jinak tradičně najdete zde: http://www.pokerzive.cz/turnaje/cpt/onl ... s-den-1a3/
"Whatever Thierry Henry achieves, his name will be forever associated with Highbury. And on the last day here, he has a hattrick. The King of Highbury." Martin Tyler

taky půjdu zatočit, zejtra se hraje El Clasico, takže dneska je jediný možný den 

Naposledy upravil Mr.M@r dne ned 05. říj 2014 17:40:08, celkově upraveno 1

Schovavate se pod stolem, nebo jsem zas prisel az pote, co kory vylitnul? 

Naposledy upravil jelly dne ned 05. říj 2014 17:40:08, celkově upraveno 1
break 9.425. Celou dobu nic a posledni hru jsem musel foldnout AA.

out. Dostal jsem se asi na 19k, pak velkej bluff na KQ8x s TT, cizinec bohuzel tank call s AQ. Pak sem zivoril se zbytkem, na 858 c/shove 76, smolne do 99 a gutter se nekonal 

Naposledy upravil Kory8 dne ned 05. říj 2014 17:40:09, celkově upraveno 1

Škoda, tak snad to vyjde v listopadu v těch honosnějších eventech 
Jinak, Mr. Nasypanej, už by podle toho, co jsem se doslech na posledních celebritách, nikoho v Cardu otravovat neměl. Má údajně filmovýho Oscara (nebo snad dokonce několik), na kterýho nejni pyšnej, tak se asi moc ukazovat nebude

Jinak, Mr. Nasypanej, už by podle toho, co jsem se doslech na posledních celebritách, nikoho v Cardu otravovat neměl. Má údajně filmovýho Oscara (nebo snad dokonce několik), na kterýho nejni pyšnej, tak se asi moc ukazovat nebude

Naposledy upravil maaaarty dne ned 05. říj 2014 17:40:09, celkově upraveno 1
https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482
"Úspěchu ve svém oboru dosáhnete, pokud nevíte, jestli to, co děláte, je práce nebo zábava." Warren Beatty
"Čím víc řešíte, co si o vás myslí druzí, tím spíš byste měli přemýšlet, jaké mínění o sobě máte vy." ....
"Každé zbytečné slovo je zbytečné." Jára Cimrman
"Úspěchu ve svém oboru dosáhnete, pokud nevíte, jestli to, co děláte, je práce nebo zábava." Warren Beatty
"Čím víc řešíte, co si o vás myslí druzí, tím spíš byste měli přemýšlet, jaké mínění o sobě máte vy." ....
Čas běží rychle a já se ještě nedostal k tomu, abych zdokumentoval své účinkování na ČPT Masters. Bohužel to byla úplně jiná písnička než výkon Ondry, kterému ještě jednou gratuluju ke 4. místu
ačkoli je mi naprosto jasné, že jeho pocity jsou smíšené, protože je tak o parník a půl lepším hráčem než oba účastníci heads-upu.
No nic, zpátky k mému účinkování. Los mi přidělil stůl i pozici číslo 4, tedy v zadním rohu. Shodou okolností jsem u stejného stolu seděl i při mém posledním turnaji, což bylo pro změnu zářijové Masters. Z mých protihráčů jsem znal od pohledu jen jednoho. Spíš rekreační hráč, ale vybavuju si ho z nějakého finálového stolu ČPT. Měl jsem na něj přímou pozici. Jinak byl stůl poměrně slabý, ze začátku se jevil jako velmi silný pouze mladý kluk na seatu 2.
Do hry jsem přisedl zhruba v polovině prvního levelu a hned asi čtvrtou hru jsem našel na big blindu A
K
. Někde na EP byl open 125, kompetent na dvojce BTN 3bet 400 a za ním SB cold call. Rozhodně jsem neměl v plánu hrát proti třem soupeřům, a tak jsem se uvedl cold 4betem za 1375. Dorovnal mě soupeř na buttonu, což byla celkem nepříznivá zpráva. Ale flop se otočil parádně - K
5
3
. Volil jsem tricky check, oponent checknul behind. Na turnu T
už sázím 2200, call. River 4
jdu ještě jednou pro value za 3300 a znovu call. Protivník dorovnává a rovněž obrací A
K
, takže vlastně mnoho povyku pro nic 
Potom téměř nehraju až do konce třetího levelu, občas nějaký malý pot seberu, občas nevyjde cbet. Několikrát flatuju suited Ax, ale flop mě nikdy k nějaké iniciativní akci nepodpořil. Suma sumárum jsem okolo starting stacku a přichází poslední rozdání před přestávkou. Zatímco půlka stolu už myslí na večeři, já nacházím A
A
. Otevírám 350 a už to vypadá, že pouze seberu blindy. Jenže na bigu se probouzí podprůměrný hráč 3betem za 1100. Nemám důvod ho vyplašit, takže calluju. Na flopu K
J
T
nahazuje 1600 a já zřejmě chybně opět dorovnávám. Na turnu 6
checkuje a já tedy pálím 2300. Následuje ovšem check-raise 6600, což je od takového hráče dost silný move. Pravděpodobně stojím proti setu, ale mám silné draw a spoustu karet na výhru. Točit to nemusím, takže dorovnávám. River jde brick 2
a na soupeřův all-in skládám. Tato hra mě stála půlku stacku, takže na break nejdu úplně nejšťastnější.
Po přestávce jsem spadl asi na 7000 a později nacházím na UTG J
J
. Po mém openu přichází od kompetenta na small blindu push za 5000, který rovnám. Do 8
8
vytáčím. Pak ještě seberu několik potů. Velkou naději na pěkný přísun chipů skýtá mé Q
Q
, které si vesele 3betuju v pozici a dostávám call od dvou hráčů. Snový flop A
Q
9
doplácí pouze jeden, ale po turnu 4
už nic nedostanu. Nicméně postupně jsem se dostal asi na 19K.
O malou chvíli později mám ještě na blindech 100/200/25 zase T
T
a někde na CO otvírám 450. Po callu přichází silný 3bet z BB za 1600, který dorovnávám a připojuje se i původní caller. Opět jsem v pozici a hraju proti dvěma stejným soupeřům jako předtím s QQ. Tentokrát jde flop K
Q
8
. Po checku nepřichází cbet a já cítím, že tenhle pot může být můj. Sázím 3300. Loose fish jde ze hry, ale původní 3betor, cizinec, dorovnává. Já ovšem cítím, že rozhodně nebude mít nějakou velmi silnou ruku. Turn jde 3
a v potu je asi 12 000. Zhruba tolik má protivník za čárou a já ho vystavuju do all-inu. Tankuje pěkných pár minut a nakonec se odhodlá k pěknému callu s A
Q
. River ještě zpečetí A
a mně zbývají poslední dva tisíce. Hand soupeře jsem sice správně odhadl, ale špatně jsem vyhodnotil to, že jí (ne)zahodí.
Ještě se nějak dostávám na 6k, jednou jdu double s 2
2
proti A
K
, kdy se po flopu Kxx pomalu zvedám, ale river jde 2
. Končím ale poté, co na BB doplácím minraise se 7
6
, protože ve hře už jsou 3 protivníci. Flop se pro mě točí ideální 8
8
5
, a tak čekám na sázku. Ta přichází a po ní samozřejmě můj check-shove. Protihráč dorovnává a bohužel obrací 9
9
, což je pro mě horší kombinace než kdyby měl tu osmičku. Z mého up&down straight draw se stává pouze to down, ale zázračný gutter se nekoná a já se odebírám ze sálu.
Příštím turnajem bude listopadová ČPT a já si musím připomenout chvíle, kdy jsem se u stolu cítil komfortně a přesně věděl, co dělám. Ačkoliv jsem asi nedělal nějaké úplně zásadní chyby (AA jsem mohl zahrát jinak, ale bluff s TT se mi zdá jako OK), rozhodně ve mně nebyla taková ta vnitřní sebedůvěra, kdy člověk cítí dominanci nad ostatními hráči a sálá z něj síla, ze které mají soupeři respekt a strach. Vím, že to umím, ale musím ze sebe dostat to nejlepší

No nic, zpátky k mému účinkování. Los mi přidělil stůl i pozici číslo 4, tedy v zadním rohu. Shodou okolností jsem u stejného stolu seděl i při mém posledním turnaji, což bylo pro změnu zářijové Masters. Z mých protihráčů jsem znal od pohledu jen jednoho. Spíš rekreační hráč, ale vybavuju si ho z nějakého finálového stolu ČPT. Měl jsem na něj přímou pozici. Jinak byl stůl poměrně slabý, ze začátku se jevil jako velmi silný pouze mladý kluk na seatu 2.
Do hry jsem přisedl zhruba v polovině prvního levelu a hned asi čtvrtou hru jsem našel na big blindu A

Potom téměř nehraju až do konce třetího levelu, občas nějaký malý pot seberu, občas nevyjde cbet. Několikrát flatuju suited Ax, ale flop mě nikdy k nějaké iniciativní akci nepodpořil. Suma sumárum jsem okolo starting stacku a přichází poslední rozdání před přestávkou. Zatímco půlka stolu už myslí na večeři, já nacházím A

Po přestávce jsem spadl asi na 7000 a později nacházím na UTG J

O malou chvíli později mám ještě na blindech 100/200/25 zase T

Ještě se nějak dostávám na 6k, jednou jdu double s 2

Příštím turnajem bude listopadová ČPT a já si musím připomenout chvíle, kdy jsem se u stolu cítil komfortně a přesně věděl, co dělám. Ačkoliv jsem asi nedělal nějaké úplně zásadní chyby (AA jsem mohl zahrát jinak, ale bluff s TT se mi zdá jako OK), rozhodně ve mně nebyla taková ta vnitřní sebedůvěra, kdy člověk cítí dominanci nad ostatními hráči a sálá z něj síla, ze které mají soupeři respekt a strach. Vím, že to umím, ale musím ze sebe dostat to nejlepší

Já dám do placu taky 5% ze zítřejšího Main Eventu ČPT. Ale protože na poker jsme tady všichni naprostí odborníci, tak bude moje otázka složitější, než nechal jsem se průhledně uhrát pánem s K-high 
OTÁZKA: Kolik gólů celkem padne v dnešních zápasech Ligy mistrů?
Uzávěrka tipů pochopitelně dnes ve 20:45, kdy mají všechna utkání výkop. Vyhrává nejbližší tip, v případě remízy split výhry.

OTÁZKA: Kolik gólů celkem padne v dnešních zápasech Ligy mistrů?
Uzávěrka tipů pochopitelně dnes ve 20:45, kdy mají všechna utkání výkop. Vyhrává nejbližší tip, v případě remízy split výhry.

21 nemá kam

Naposledy upravil sloska dne ned 05. říj 2014 17:40:09, celkově upraveno 1
17 gólů
Naposledy upravil visnak dne ned 05. říj 2014 17:40:09, celkově upraveno 1
19
Naposledy upravil Luky dne ned 05. říj 2014 17:40:09, celkově upraveno 1

24

Naposledy upravil wwwdafy dne ned 05. říj 2014 17:40:09, celkově upraveno 1
20 fíků
Naposledy upravil maaaarty dne ned 05. říj 2014 17:40:09, celkově upraveno 1
https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482
20 je to správné číslo
, teda pokud Plzeň alespoň udrží morálku 

Naposledy upravil TomVonSchau dne ned 05. říj 2014 17:40:09, celkově upraveno 1
-
- TomVonSchau (offline)
- Obdržel: 279 poděkování
14 bez zapasu Plzen-Bayern, 19 aj s Plznou. 

Naposledy upravil A_Rimmer dne ned 05. říj 2014 17:40:09, celkově upraveno 1
Jsem bezvýhradný ateista, až se bojím, že mě Pánbůh potrestá.
22 

Naposledy upravil Vocaaas dne ned 05. říj 2014 17:40:09, celkově upraveno 1
bude to strelnice 23 

Naposledy upravil ChildCZ dne ned 05. říj 2014 17:40:09, celkově upraveno 1
Supernova Elite : 80%
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.