FÓRUM
FÓRUM ‹ Živý poker (turnaje, cash game) ‹ Obecná diskuze o živé hře pokeru
Kouření a kouř v hernách/kasinech (Praha)
• Stránka 1 z 1
Kouření a kouř v hernách/kasinech (Praha)
Zdravím,
ještě jsem nikdy nebyl hrát live tak by mě zajímalo, jak je to s kouřením, resp. kouřem z přilehlých prostor (a jejich (ne)větráním) v Pražských hernách a kasínech, kde se hrají turnaje. Mám na mysli asi takové jako Rebuy (Luka), Kajot (na Harfě), Showdown (Václavák) a Galaxie Háje (případně jiné začátečníkovy přívětivé).
Nejsem fanouškem cigaretového kouře, tak by mě zajímala situace, než někam případně zajdu. Děkuji za odpovědi.
ještě jsem nikdy nebyl hrát live tak by mě zajímalo, jak je to s kouřením, resp. kouřem z přilehlých prostor (a jejich (ne)větráním) v Pražských hernách a kasínech, kde se hrají turnaje. Mám na mysli asi takové jako Rebuy (Luka), Kajot (na Harfě), Showdown (Václavák) a Galaxie Háje (případně jiné začátečníkovy přívětivé).
Nejsem fanouškem cigaretového kouře, tak by mě zajímala situace, než někam případně zajdu. Děkuji za odpovědi.
-
- Frankienho (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
Re: Kouření a kouř v hernách/kasinech (Praha)
Frankienho píše:Zdravím,
Strasne dlouho uz jsem nikde nebyl, ale v Showdownu i Kajotu se kourilo vzdycky u cashovky, u turnajovych stolu ne, ale prostory nebyly oddeleny, takze to bylo stejne k nicemu. A tohle mi taky vadilo, i kdyz jsem kurak

u turnaju se nikde nekouri....nemel bys mit problem....u cg se tomu nevyhnes....
Já jsem les...Jak se do lesa volá,tak se z něho ozývá....

Zákaz kouření v restauracich se bude vztahovat i na casína?
***SUPERNOVA CHALLENGE***: 0,0% (00000/100 000)
""

""

ripi.ripi píše:u turnaju se nikde nekouri....nemel bys mit problem....u cg se tomu nevyhnes....
Pak tedy jde o to jak je místo pro turnaj odděleno, kolik je tam kouře od vedlejších prostor.
-
- Frankienho (offline)
Frankienho píše:ripi.ripi píše:u turnaju se nikde nekouri....nemel bys mit problem....u cg se tomu nevyhnes....
Pak tedy jde o to jak je místo pro turnaj odděleno, kolik je tam kouře od vedlejších prostor.
Na Lukach je to u turnaje relativne v pohode. Cg se rozjede pozde vecer a jen jeden stul, kterej je od turnaje trosku dal. Je to tam velkej prostor a zrejme maj i slusne vyreseny vetrani, ale u turnaje jsem tam s kourem nikdy problem nemel. V Showdownu a Kajotu je to zakoureny vecne. Jsou to maly prostory, v Showdownu je dojurveny vetrani, ktery asi trikrat jim zmrvili na zakazku a jeste to nikdo neopravil. Turnaj je trosicku oddelenej od cg, ale stejne je to blizko a treba u baru se kouri normalne a ten uz je u turnaje blizko. Kdyz je vetsi turnaj s vetsim polem, tak se dva stoly turnaje hrajou i u cg. Ted otevreli nejak horni patro, ale to nijak problem koure neresi. V Kajotu je kuracka chodba primo u turnaje, cg stul primo u turnaje, kouri se i na baru, takze kour je cejtit vsude. V Galaxii jsem byl jen jednou a cg stul je uplne jinde nez turnajove stoly. Ale stejne ta turnajova mistnustka neni uplne fresh a cela ta galaxie na me pusobi vic jako herna, kde se teda obcas hraje i malej pokerovej turnaj.
Ohledne privetivosti k zacatecnikovi bych zvolil zrovna ten Showdown nebo Kajot, coz jsou paradoxne zrovna ty dve zakourenejsi no

JerryDark píše:Zákaz kouření v restauracich se bude vztahovat i na casína?
Slysel jsem, z vice zdroju, ze se jim to podari nejak preformulovat tak, aby oficialne nebyly "verejnym prostorem", ale soukromym a tim padem budou moci ten zakon obejit. Ale ruku do ohne bych za to zatim nedal. Bude to znamenat pro hrace dalsi nejakou registraci nebo neco podobneho, ale melo by to diky tomu jit obejit. Teoreticky, kdyz se nad tim zamyslim, tak by to potom mohla udelat i restaurace. Ale i tam by se kazdy nove prichozi asi musel nejake te "registraci" (nebo co to ma vlastne byt) podrobit, takze to asi normalni restaurace s pravidelnym prisunem novych potencialnich zakazniku delat nebude (nejakej pajzlik, kde se toci sami stamgasti, tomu by se to mozna vyplatit mohlo).
https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482
I am really good at folding
Nedávno jsem chtěl založit úplně stejný téma... 
Chtěl jsem se ale zeptat, kde (a jestli vůbec) někde v Praze jede nějaká menší cashovka, u které se nekouří buď vůbec, nebo je nadstandardně odvětraná.
Turnaje jsou celkem v pohodě, tam se ten kouř zas tolik nedostane (Luka a Showdown). Ale ještě jsem snad neviděl cashovku, kde by to nevypadalo jak v knajpě a nedělalo se mi šoufl jen z procházení kolem, natož abych tam seděl delší dobu.

Chtěl jsem se ale zeptat, kde (a jestli vůbec) někde v Praze jede nějaká menší cashovka, u které se nekouří buď vůbec, nebo je nadstandardně odvětraná.
Turnaje jsou celkem v pohodě, tam se ten kouř zas tolik nedostane (Luka a Showdown). Ale ještě jsem snad neviděl cashovku, kde by to nevypadalo jak v knajpě a nedělalo se mi šoufl jen z procházení kolem, natož abych tam seděl delší dobu.

-
- hanx (offline)
hanx píše:Ale ještě jsem snad neviděl cashovku, kde by to nevypadalo jak v knajpě a nedělalo se mi šoufl jen z procházení kolem, natož abych tam seděl delší dobu.
To asi v pze neuvidis...

jj, to ted urciteneni nikde momentalne :/
jeste je teda hodne funny, ze vetsina heren si osvojila to, ze na cg jsou dve nekuracky pozice - 1 a 9
vec, ktera je uplne k hovnu, akorat to jeste vic komplikuje situaci v nekterejch ohledech 
jeste je teda hodne funny, ze vetsina heren si osvojila to, ze na cg jsou dve nekuracky pozice - 1 a 9

https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482
to ani nevim...spis jsem zvedavej, jestli prestanou davat gablik, protoze v zakone je i to, ze nesmej davat zdarma obcerstveni...ale tak to se da asi uhrat, ze je to nejak v cene buynu...
a taky tam je ze provozovatel nesmi poskytovat info o tom kdo hraje,tedy reporty z turnyru,pokud nebudou mit svoleni od hracu taky moc neeee... respektive vysledky turnaju na webu.... kdy se bezne podle me tahali ty infa od kasina...ale tak treba jsem se jen prehlidnul
a taky tam je ze provozovatel nesmi poskytovat info o tom kdo hraje,tedy reporty z turnyru,pokud nebudou mit svoleni od hracu taky moc neeee... respektive vysledky turnaju na webu.... kdy se bezne podle me tahali ty infa od kasina...ale tak treba jsem se jen prehlidnul

Jak to teda je? Od zákazu kouření jsem nebyl na živém turnaji a chci to napravit. Ale dost mě odrazuje, že bych si u toho nezapálil.
Konkrétně nejvíc mě zajímá Kajot v Brněnské Olympii..

-
- ShDW (offline)
Konkrétně v olympii je zákaz kouření a žádná kuřárna zde není a myslím, že to tak je aji ve všech ostatních kasinech.
ShDW píše:Jak to teda je? Od zákazu kouření jsem nebyl na živém turnaji a chci to napravit. Ale dost mě odrazuje, že bych si u toho nezapálil.
Tak to sis u turnaje nezapálil ani tak nikde ne?

Tvrdí borci vznikaj jedině v tvrdých podmínkách :D
Práce je vždy posledním zoufalým pokusem člověka, jak získat peníze
Blog- téměř každodenní challange
V brněnským Kajotu se fakt musí ven před Olympii a je to kus cesty, lidi si stěžují, že to nestíhají během 10 minutovýho breaku, který tam bývají, v Atlantisu už se taky nekouří, ale je tam taková terasa/dvůr hned kousek od hracího sálu..
Život není to, co chceme, ale to co máme. Arnošt Lustig

• Stránka 1 z 1