FÓRUM
FÓRUM ‹ Vše o portálu Poker-Arena.cz ‹ Vy a Poker-Arena.cz
Letní setkání na Plumlově 2017 - registrace
• Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Letní setkání na Plumlově 2017 - registrace
IN, nenechám si ujít partu fajn lidí.
„I přes všechno negativní co s sebou poker nosí, my hráči nikdy nepřestaneme milovat tuhle jedinečnou hru" "PJAY"

Thomi píše::( budu od pátečního večera do neděle na svatbě. Je možno dojet jen na čtvrtek? Za předpokladu ovšem, že se všichni neseberete a nepojedete do Hodolan...
Jasně, určitě přijeď.
-
- PetaMexiko (offline)
- Obdržel: 1754 poděkování
to si nenecham ujít. IN!

Nebojte se kluci, já to vyřídím. Nějaký strážník, Probléme?
Randy Marsh
Já bych docela dorazil, pokud můžu. Jen pár lidí znám osobně, tak by to bylo fajn 
Akorát bych mohl dorazit asi až tak v sobotu, nebo v pátek k večeru.

Tywinn píše:Já bych docela dorazil, pokud můžu. Jen pár lidí znám osobně, tak by to bylo fajn
Určitě doraž, aspoň jak se ti to hodí.
-
- PetaMexiko (offline)
Tak nakonec můžu už od čtvrtka.
Naposledy upravil Fanda2696 dne úte 11. črc 2017 16:57:00, celkově upraveno 1
Ahoj, tož koukám, že sraz je kousek od Olomouce..., což je suprrr... v sobotu máme s kapelou koncert a to se dost kříží
... Já bych se mohl přidat jedině z pátku na sobotu, což mi příjde sice málo, ale aspoň něco
... Pokud jde dojet jen na jednu noc, tak bych aj dorazil a poznal Areňáky fyzicky 

-
- RelaXukafe (offline)
- Obdržel: 111 poděkování
In ale ubytko asi nepotrebuju

ITM% is the most useless stat in poker. Those with the highest ITM% are the biggest nits, and don't make much money, if any at all.
U stolů jste sami sobě tím nejhorším soupeřem.
-
- medvidek98 (offline)
- Obdržel: 497 poděkování
Ahoj, jsem dost rekreační a ani tady nikoho neznám, chci se zeptat, jestli bude kemp i nějak strukturovany a budou tam mit místní hvězdy nějaký vstupy, přednášky, rozbory, analýzy nebo půjde čiště jen o setkání, pokec a chlastani. Diky 

Stewen — Moderátor fóra "Knihy a časopisy o pokeru" a "Poker videa a poker v TV".
-
- Stewen (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
Stewen píše:Ahoj, jsem dost rekreační a ani tady nikoho neznám, chci se zeptat, jestli bude kemp i nějak strukturovany a budou tam mit místní hvězdy nějaký vstupy, přednášky, rozbory, analýzy nebo půjde čiště jen o setkání, pokec a chlastani. Diky
vetsinou se planujou prednasky a koucinky, ale nejcasteji to skonci u chlastani

https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482
I am really good at folding
I am really good at folding
Bohužel out
nebudu v ČR

"Whatever Thierry Henry achieves, his name will be forever associated with Highbury. And on the last day here, he has a hattrick. The King of Highbury." Martin Tyler
Kory 8 - Blog živých turnajů

Kory 8 - Blog živých turnajů

Stewen píše:Ahoj, jsem dost rekreační a ani tady nikoho neznám, chci se zeptat, jestli bude kemp i nějak strukturovany a budou tam mit místní hvězdy nějaký vstupy, přednášky, rozbory, analýzy nebo půjde čiště jen o setkání, pokec a chlastani. Diky
Obvykle živé coachingy bývaly, ale tentokrát jedeme na nové místo a moc nevíme, jak to tam bude vypadat s nějakou společenskou místnosti, takže je zatím ani neplánujem. Když budeš ale potřebovat s jakýmkoliv koučem cokoliv probrat, bude ti k dispozici (akorát Alkaatch mívá trochu jinej biorytmus než ostatní

-
- PetaMexiko (offline)
Nevíte, jestli bude na chatkách lednička? A varná konvice?
Ad doprava - přemýšlím jestli vzít auto.. přidal byste se někdo autem z Prahy, nebo chcete všichni vlakem?
Ad doprava - přemýšlím jestli vzít auto.. přidal byste se někdo autem z Prahy, nebo chcete všichni vlakem?
Keep the Passion

Evka píše:Nevíte, jestli bude na chatkách lednička? A varná konvice?
čau-auto nemám a pěšky se mi z phy nechce tak se rád přidám když pojedeš a přidám na béňo

The first step to finding people like yourself is to show up as yourself.
HolzMyAss píše:Evka píše:Nevíte, jestli bude na chatkách lednička? A varná konvice?
čau-auto nemám a pěšky se mi z phy nechce tak se rád přidám když pojedeš a přidám na béňo
OK, dohodneme se finálně ten týden před Plumlovem.. Ještě byste se někdo přidal, koho znám osobně?

Keep the Passion

Čau všichni, rád bych jel na tuhle akci i s rodinou a psem, tak jsem si chtěl rezervovat chatku extra a odepsali mi, že je plno. Tak jsem tam radši volal, jestli je aspoň místo na stan a to že prý je místa dost. Když jsem zmínil, že by tam měl být v tomhle termínu sraz pokerových hráčů, vůbec o ničem nevěděl a tvrdí, že 90% chatek má rezervovaná nějaká olomoucká firma nebo co. Tak nevim jak to tam s tou rezervací vlastně je. Někdo nějaký podrobnosti ohledně toho?
Prý tam má být v sobotu nějaká soutěž ve vaření kotlíkových gulášů a kapela, jak už někde zmiňoval Alkáč. Že se prej dobře nažeru
Prý tam má být v sobotu nějaká soutěž ve vaření kotlíkových gulášů a kapela, jak už někde zmiňoval Alkáč. Že se prej dobře nažeru

• Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5