FÓRUM
FÓRUM ‹ Vše o portálu Poker-Arena.cz ‹ Vy a Poker-Arena.cz
Letní setkání na Plumlově 2017 - registrace
• Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Letní setkání na Plumlově 2017 - registrace
SMELA78 píše:Čau všichni, rád bych jel na tuhle akci i s rodinou a psem, tak jsem si chtěl rezervovat chatku extra a odepsali mi, že je plno. Tak jsem tam radši volal, jestli je aspoň místo na stan a to že prý je místa dost. Když jsem zmínil, že by tam měl být v tomhle termínu sraz pokerových hráčů, vůbec o ničem nevěděl a tvrdí, že 90% chatek má rezervovaná nějaká olomoucká firma nebo co. Tak nevim jak to tam s tou rezervací vlastně je. Někdo nějaký podrobnosti ohledně toho?
Prý tam má být v sobotu nějaká soutěž ve vaření kotlíkových gulášů a kapela, jak už někde zmiňoval Alkáč. Že se prej dobře nažeru
Hned to prověřím.
-
- PetaMexiko (offline)
- Obdržel: 1754 poděkování
Tak je to všechno OK, já jsem nás neohlašoval jako pokerové hráče a panu vedoucímu to podle mailovky s doménou pokerarena.cz nedošlo. Jinak zatím máme na ty čtyři chatky asi 25 lidí a někteří tam ani spát nechtějí nebo tam nebudou celou dobu, tak je možné, že byses mohl i s rodinou ubytovat třeba v jednom patře té 10-lůžkové chatky, možná zbyde i jedna celá.
Trochu si mě vystrašil, musím říct

-
- PetaMexiko (offline)
Tak Yntosak taky in, pravděpodobně 27-29 
E: tak nakonec budu moct jen 27-28

E: tak nakonec budu moct jen 27-28

Úspěšný člověk je ten, jenž ráno vstane, večer si lehne a mezitím dělá, co ho baví.
Vždy to vypadá jako nemožné, dokud to někdo neudělá.
yntos-ucici-se-pulec-cg-t15123.html
"Rozhodujem sa v živote oveľa viac emocionálne ako by som si myslel."
PetaMexiko píše:Tak je to všechno OK, já jsem nás neohlašoval jako pokerové hráče a panu vedoucímu to podle mailovky s doménou pokerarena.cz nedošlo. Jinak zatím máme na ty čtyři chatky asi 25 lidí a někteří tam ani spát nechtějí nebo tam nebudou celou dobu, tak je možné, že byses mohl i s rodinou ubytovat třeba v jednom patře té 10-lůžkové chatky, možná zbyde i jedna celá.
...tak dobrý, já jsem samozřejmě nevěděl na koho je to rezervovaný, tak jsem řekl jen pokerový hráči

Aký je konečný termín, do ktorého sa treba zaregistrovať ?
Rrr píše:Aký je konečný termín, do ktorého sa treba zaregistrovať ?
dokud bude místo

-
- PetaMexiko (offline)
Re: Letní setkání na Plumlově 2017 - DŮLEŽITÉ!
Ahoj, menší změna:
Sraz byl původně plánovaný do soboty 29.7., ale z nějakého důvodu jsem chatky zarezervoval do neděle 30.7. a ve stejném duchu jsem to inzeroval i tady na Areně. Podle toho, co jsem ale zjistil, tak o tu neděli stejně převážná většina zaregistrovaných nestojí, skončíme už v tu sobotu 29.7.
Sraz byl původně plánovaný do soboty 29.7., ale z nějakého důvodu jsem chatky zarezervoval do neděle 30.7. a ve stejném duchu jsem to inzeroval i tady na Areně. Podle toho, co jsem ale zjistil, tak o tu neděli stejně převážná většina zaregistrovaných nestojí, skončíme už v tu sobotu 29.7.
-
- PetaMexiko (offline)
Tak najonec nikam nejedu a to jsem si ještě včera myslel že jo. Večer mi volal šéf a zrušil mi dovolenou na příští týden prý má málo lidí Tak si to užíjte a snad to výjde příště. 

A který den je na Plumlově do řízkožraní a koncert? Není to v tu sobotu?
Keep the Passion

Evka píše:A který den je na Plumlově do řízkožraní a koncert? Není to v tu sobotu?
... je to v sobotu. Zůstávám do neděle. Žranici po páteční pitce si nenechám ujít

Ja jeste taky zvazim zustat i v sobotu, jestli Peta, odhlasoval nedavno chatky ze soboty na nedeli, tak je slusna sance, ze bude neco volnyho jeste, takvtreba se nejak domluvime behem pobytu a vezmem neco.
https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482
I am really good at folding
Jestli bude zrovna v sobotu koncert a řízky tak mi přijde škoda to už nedat do neděle. Vcelku bych to takhle taky dala do neděle..
Keep the Passion

teda nechci být špatným prorokem, ale festival řízků, nebo jak tomu říkaj, byl loni pěknej propadák. ale třeba to budou mít letos líp ošéfovaný
a večer koukám tam hraje ell jay, to je sympatickej kluk, ale je to spíš taková poslechovka, nečekejte od toho nějakej pařící a chlastací koncert 

Pospa2006 píše:teda nechci být špatným prorokem, ale festival řízků, nebo jak tomu říkaj, byl loni pěknej propadák. ale třeba to budou mít letos líp ošéfovanýa večer koukám tam hraje ell jay, to je sympatickej kluk, ale je to spíš taková poslechovka, nečekejte od toho nějakej pařící a chlastací koncert
Jakýkoliv festival jídla musí být vždycky +ev

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) Nevyhrávají karty,vyhrává hráč
2) Není důležité vyhrát co nejvíce hand,ale správně zahrát ty rozhodující
3) Když do 30 minut nepoznáš,kdo u stolu je hlupák,pak jsi to ty

1) Nevyhrávají karty,vyhrává hráč
2) Není důležité vyhrát co nejvíce hand,ale správně zahrát ty rozhodující
3) Když do 30 minut nepoznáš,kdo u stolu je hlupák,pak jsi to ty

Zdar,
potvrzuji účast.
Já bych si pomalu začal plánovat cestu.
V čtvrtek se vydám vlakem do Olomouce, původně jsem chtěl už ve středu a zahrát v Hodolanech turnaj, ale nakonec jsem upustil, otočím se tam v sobotu.
Pardubice-Olomouc-Prostějov-Plumlov
Asi to celé zvládnu vlakem až do Prostějova a pak to bude trochu operativní:)
Kdyby měl někdo podobnou cestu, nebo volné místo v autě někde po cestě, dávám CALL.
Těším na na známé tváře, těším se i na ty neznámé, ale blogem známé.
čtvrtek odp-sobota dop-pak směr Olomouc na ten ME, který bych chtěl stihnout od 14h.
(Ousek se bohužel nepřidá, pojedu na vlastní pěst.)
PJAY
potvrzuji účast.
Já bych si pomalu začal plánovat cestu.
V čtvrtek se vydám vlakem do Olomouce, původně jsem chtěl už ve středu a zahrát v Hodolanech turnaj, ale nakonec jsem upustil, otočím se tam v sobotu.
Pardubice-Olomouc-Prostějov-Plumlov
Asi to celé zvládnu vlakem až do Prostějova a pak to bude trochu operativní:)
Kdyby měl někdo podobnou cestu, nebo volné místo v autě někde po cestě, dávám CALL.
Těším na na známé tváře, těším se i na ty neznámé, ale blogem známé.
čtvrtek odp-sobota dop-pak směr Olomouc na ten ME, který bych chtěl stihnout od 14h.
(Ousek se bohužel nepřidá, pojedu na vlastní pěst.)
PJAY
„I přes všechno negativní co s sebou poker nosí, my hráči nikdy nepřestaneme milovat tuhle jedinečnou hru" "PJAY"

Já jsem bohužel OUT, stále se nacházím v nemocnici a cesta domů je víc než nejistá. Užijte si to! 

voki8 píše:Pospa2006 píše:teda nechci být špatným prorokem, ale festival řízků, nebo jak tomu říkaj, byl loni pěknej propadák. ale třeba to budou mít letos líp ošéfovanýa večer koukám tam hraje ell jay, to je sympatickej kluk, ale je to spíš taková poslechovka, nečekejte od toho nějakej pařící a chlastací koncert
.. Na srazu PA to ale beru jako win win situaci - buď se dobře najíš, nebo se dobře napiješ a nebo taky obojí (nesmíme zapomínat na implied odds)
Beru to stejně + moje osobní očekávání jsou hodně malá

Jen si říkám, jestli si nechceme teda radši zamluvit jednu tu chatku až do neděle? Je někdo pro?
Keep the Passion

Jako ja bych chtel dat taky jeden flight main eventu a jeste nevim,cjestli teda ctvrtek, nebo sobotu, tak nechci zatim slibovat, ze zustanu, ale pokud by bylo vic lidi pro, tak by se jedna vzit asi mohla.
https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482
Nemáte ještě náhodou někdo klasické "velké" šachové figurky + šachovnici? Jestli jo, tak vemte - vezmu taky, ať můžeme dát aspoň holanďana .. hraje se ve 4 na 2 šachovnicích naráz
.. pro ty, kdo holanďana neznaj jsem chtěla najít pravidla .. a koukám, že se v něm hraje i mistrovství
my to vždycky hrávali, protože to je dobrá p*del......... http://bughousechess.wz.cz/
.. pro ty, kdo holanďana neznaj jsem chtěla najít pravidla .. a koukám, že se v něm hraje i mistrovství

Keep the Passion

Vzal bych, ale od stěhování jsem je neviděl tak jestli to vůbec najdu 

If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is. (John von Neumann)
Alkaatchuv nepravidelny blog

Alkaatchuv nepravidelny blog

• Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5