FÓRUM
FÓRUM ‹ BLOGY hráčů ‹ BLOGY hráčů
Like a G6 - Kvéšestův blog [MTT]
Re: Like a G6 - Kvéšestův blog [MTT]

Naposledy upravil zquick dne sob 10. pro 2016 22:06:19, celkově upraveno 1

Nice, slušnej run 

Rest? HA! There's plenty of time for rest in the grave. --Conan the Barbarian
Jakub Š. - blog o různých věcech
Jakub Š. - blog o různých věcech
Dobre ten Jarda hovoril, ze stary jsou levy... Toto uz nemoze byt nahoda. 

Jsem bezvýhradný ateista, až se bojím, že mě Pánbůh potrestá.
gratz stastnaku, pral sem ti to obhajit.. todle taky dobry..

-
- L.v.Bethoven (offline)
- Obdržel: 43 poděkování
Tak dnes nejen, že jsem sonic nevyhrál, nedostal se na final, ale dokonce jsem ho ani necashnul 
Jinak žádnej obří cashout, akorát nějaký zajimavý deepruny. Celkem na prd bylo točit AK do QQ a 88 o chiplead v posledních 60 lidech €100 W Series, kde první bere €37,5k, vidět A high flop, blank turn a Q river.
Ale když jsem nevyhrál nic pořádnýho já, tak mi aspoň udělal radost Víťa cashoutama 1866+1050
edit:
---zrušenej prodej---

Jinak žádnej obří cashout, akorát nějaký zajimavý deepruny. Celkem na prd bylo točit AK do QQ a 88 o chiplead v posledních 60 lidech €100 W Series, kde první bere €37,5k, vidět A high flop, blank turn a Q river.

Ale když jsem nevyhrál nic pořádnýho já, tak mi aspoň udělal radost Víťa cashoutama 1866+1050

edit:
---zrušenej prodej---
Naposledy upravil Like_a_G6 dne pon 07. zář 2015 3:57:26, celkově upraveno 3
Prodas jen ten super knockout ?
“It's the questions we can't answer that teach us the most. They teach us how to think. If you give a man an answer, all he gains is a little fact. But give him a question and he'll look for his own answers.”
― Patrick Rothfuss, The Wise Man's Fear
― Patrick Rothfuss, The Wise Man's Fear
Tak změna. Vzhledem k blížícim se státnicim si radši dám v pondělí studijní grind. Stačí, že jsem teď hrál 3 dny v kuse. Úterý ještě uvidíme. y0kovi posílám zpět.
Tak jsem si chtěl dát menší session, protože jsem byl v day 2 nějakýho winamaxu a z nějakýho důvodu mi přišlo jako dobrej nápad pustit deepstack 55. To se totiž k malý krátký session vyloženě hodí.
Takže po 34k dolarech za hodinu a třičtvtě představuji druhý konec spektra, 2k dolarů za 10 hodin a třičtvrtě. HU byl naštěstí už odstřílenej allinama naslepo ale to hraní ve třech bylo nekonečný. NiGDawG deeprunil PLO WCOOP, tak se nás rozhodl mučit a blokovat deal.
Něco zajimavýho, co jsem si hodil na boom:
semift: http://www.boomplayer.com/en/poker-hand ... 74554BE59F
ft: http://www.boomplayer.com/en/poker-hand ... EF1D761FA5
(v obou případech hlavní role Nig)
Takže po 34k dolarech za hodinu a třičtvtě představuji druhý konec spektra, 2k dolarů za 10 hodin a třičtvrtě. HU byl naštěstí už odstřílenej allinama naslepo ale to hraní ve třech bylo nekonečný. NiGDawG deeprunil PLO WCOOP, tak se nás rozhodl mučit a blokovat deal.
Něco zajimavýho, co jsem si hodil na boom:
semift: http://www.boomplayer.com/en/poker-hand ... 74554BE59F
ft: http://www.boomplayer.com/en/poker-hand ... EF1D761FA5
(v obou případech hlavní role Nig)
Zaprvý prodávám 25% na dnešní dvoudenní
$530 progressive superknockout 750k gtd od 20:00, procento za $5,5
LlKE A G6 (letadlo v avataru)
Zadruhý jsem si koupil další rok icmizeru a teď vůbec nechápu, proč mi ty nenažranci nabízej ještě nějakej další příplatek za icmizer 2 PRO nebo co, ale každopádně jsem dostal 7week trial key, tak můžete někdo tu novinku ozkoušet.

LlKE A G6 (letadlo v avataru)
Zadruhý jsem si koupil další rok icmizeru a teď vůbec nechápu, proč mi ty nenažranci nabízej ještě nějakej další příplatek za icmizer 2 PRO nebo co, ale každopádně jsem dostal 7week trial key, tak můžete někdo tu novinku ozkoušet.
Hele nejde ti to poslat
vyskakovací okno mi říká, že tě mám kontaktovat.

cukrman1 píše:Hele nejde ti to poslatvyskakovací okno mi říká, že tě mám kontaktovat.
Posíláš to na správnej nick? LlKE A G6 , druhý písmenko je malý L.
Like_a_G6 píše:cukrman1 píše:Hele nejde ti to poslatvyskakovací okno mi říká, že tě mám kontaktovat.
Posíláš to na správnej nick? LlKE A G6 , druhý písmenko je malý L.