FÓRUM
FÓRUM ‹ Cash game ‹ Jakub Hovorka a jeho CG poradna pro full ring
Omaha - AA all in na turne
• Stránka 1 z 1
Omaha - AA all in na turne
Ahoj, práve som odohral live cash game omahu a nie som si istý či som zahral dobrý all in na turne.
Hrá sa 1€/2€ a môj stack ja už len cca 70€.
Po mojej pravici sú hráči čo hrajú každú handu. Som na SB a hráč na BTN da straddle (alebo missisipi) 5€.
dostal som handu
a navýšil som na 17€. všetci fold a CO a BTN call.
flop:
Hero: all in cca 50€ CO: call BTN: all in CO: call
turn:
river:
CO mal nakoniec flush draw a BTN na flope len pár 6 (na turne už set)
Je taký all in ziskový? Alebo je lepšie na omahe check/foldovať?
Hrá sa 1€/2€ a môj stack ja už len cca 70€.
Po mojej pravici sú hráči čo hrajú každú handu. Som na SB a hráč na BTN da straddle (alebo missisipi) 5€.
dostal som handu

flop:

Hero: all in cca 50€ CO: call BTN: all in CO: call
turn:

river:

CO mal nakoniec flush draw a BTN na flope len pár 6 (na turne už set)
Je taký all in ziskový? Alebo je lepšie na omahe check/foldovať?
Re: Omaha - AA all in na turne
Se dvema souperi to bude imo hrana, se trema uz bych urcite checkoval.
Preflop, pokud se tam aspon nejak obcas raisovalo, tak bych sel asi pro limp/raise. Tim openem uz ukazujes silu, ale zaroven je to pro lidi za tebou porad levny a budes dostavat dost callu a bude se ti to hrat spatne. SB je pri BTN stradlu jeste nevdecnejsi pozice, nez normalne.
Preflop, pokud se tam aspon nejak obcas raisovalo, tak bych sel asi pro limp/raise. Tim openem uz ukazujes silu, ale zaroven je to pro lidi za tebou porad levny a budes dostavat dost callu a bude se ti to hrat spatne. SB je pri BTN stradlu jeste nevdecnejsi pozice, nez normalne.
https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482
I am really good at folding
I am really good at folding
Dik za odpoveď:) No škoda že tu nie su vyukove videa aj z omahy pretože ju moc neviem hrať.
tie AA som raisoval preflop jednak preto, že CO a BTN dorovnávali všetko a mimo pozíciu sa mi to nechcelo limpovať.
Ale s tym flopom som si po odohrani vôbec nevedel rady a cestou domov som neustále o tej hande premýšľal.
tie AA som raisoval preflop jednak preto, že CO a BTN dorovnávali všetko a mimo pozíciu sa mi to nechcelo limpovať.
Ale s tym flopom som si po odohrani vôbec nevedel rady a cestou domov som neustále o tej hande premýšľal.
spr 1, flop shove je ok vs dva hraci
pises tu allin na turnu, ale to bylo na flopu ne?
jinak pre bych to raisnul a sel flat/4bs s horsima aaxx, tyhle jsou extremne silny, navic s tim k blockerem nebuse tolik akce od ostatnich
jinak pre bych to raisnul a sel flat/4bs s horsima aaxx, tyhle jsou extremne silny, navic s tim k blockerem nebuse tolik akce od ostatnich
stejne to nema, marmelade!
more rake is better!
vynasim rozumy u vsech formatu, ale nehraju je ;)
Blog SNG HU: https://www.pokerarena.cz/forum/hetmanek-blog-sng-hu-t6150.html
more rake is better!
vynasim rozumy u vsech formatu, ale nehraju je ;)
Blog SNG HU: https://www.pokerarena.cz/forum/hetmanek-blog-sng-hu-t6150.html
-
- hetmanek1337 (offline)
- Obdržel: 410 poděkování
hetmanek1337 píše:spr 1, flop shove je ok vs dva hraci
Dík moc za reakciu:) ano, all in som dal na flope. Takže preflop mam s extrémne silnými esami radšej limpnúť? Inak toto možno bola ina situacia pretože CO a BTN dorovnavali doslova všetko.
btw: mohol by som sa ohľadom omahy opýtať par otázok ss?:) Som v tom úplny laik.
Inak dnes som skončil podobne. Dostal som na ruku

na flope sa otočilo:

Môj stack bol už akurát na pot all in. Mal som X backdorov a 2 najvyššie páry. Napravo od CO ukázal QQ a ja som išiel domov opäť s prázdnymi vreckami:)
S AAxx určitě nikdy nelimpuj, když jsi short. Ztrácíš value. Možná, když bude nějaký hyper agro villain za Tebou s RFI 90%.
As played no brain. Parádní board pro Tebe (viz. příloha).
@AQTT: C-bet, ať máš jakýkoliv stack. Top 2 pairs + bdfd.
As played no brain. Parádní board pro Tebe (viz. příloha).
@AQTT: C-bet, ať máš jakýkoliv stack. Top 2 pairs + bdfd.
- Přílohy
-
- aakt.jpg (50.83 KiB) Zobrazeno 327 krát
• Stránka 1 z 1