FÓRUM
FÓRUM ‹ Poker obecně ‹ Poker a zákon
Overeni pobytu
• Stránka 1 z 1
Overeni pobytu
Ahojte,
napadají vás nějaké možnosti, jak vyfuckovat s tím ověřením pobytu v zahraníčí?
Předem poprosím moralisty, aby si nechali své poučky.
Chci hrát přes vpn. Už mi došla trpělivost, potom co zrušili ty KOs. Hodlám klidně risknout ban.
Pokud by mi někdo s tím pomohl, odměna ho nemine.

napadají vás nějaké možnosti, jak vyfuckovat s tím ověřením pobytu v zahraníčí?
Předem poprosím moralisty, aby si nechali své poučky.
Chci hrát přes vpn. Už mi došla trpělivost, potom co zrušili ty KOs. Hodlám klidně risknout ban.
Pokud by mi někdo s tím pomohl, odměna ho nemine.

-
- plshope (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
Re: Overeni pobytu
Poučky si mají nechat jenom moralisti nebo i realisti?
-
- PetaMexiko (offline)
- Obdržel: 1759 poděkování
VPN Ti nepomůže, ty účty jsou pozastavené, tudíž ho zprovozní, až jim pošleš důkaz, že bydlíš tam, kde se smí hrát, VPN na to nemá žádný vliv.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá výmluvy.

Mr.Green píše:VPN Ti nepomůže, ty účty jsou pozastavené, tudíž ho zprovozní, až jim pošleš důkaz, že bydlíš tam, kde se smí hrát, VPN na to nemá žádný vliv.
čiže prakticky mozem hrat z CR cez VPN a ked mi pozastavia ucet len im poslem nejaky doklad o tom ze byvam na slovensku?

In the long run we are all dead
-
- tennajkrajsi (online)
- Obdržel: 54 poděkování
No jen se to nepise takhle verejne
a slovensko ti myslim neprojde tam to ted taky zkhrouhli

Sheridan píše:No jen se to nepise takhle verejnea slovensko ti myslim neprojde tam to ted taky zkhrouhli
jako? vzdyt na slovensku stale na PS hraji vsechno

In the long run we are all dead
-
- tennajkrajsi (online)
- Obdržel: 54 poděkování
Co do toho motáte VPN? To je úplně k ničemu v tomhle případě...pokud mám třeba u PartyPokeru účet vedený s CZ adresou tak je ten účet neaktivní nezávisle na tom jestli se do něj budu snažit přihlásit z Čech, Německa, VPNkou atd. atd. Dokud nezměním bydliště a nenechám si změnit adresu v klientu, tak se do žádné hry nepřihlásím a je jedno kde fyzicky jsem nebo s jakou IPnou se přihlašuju.
If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is. (John von Neumann)
Alkaatchuv nepravidelny blog

Alkaatchuv nepravidelny blog

A když jim pošlu dokumenty že bydlím v zahraničí, a pak se do stars.com přihlásím z české I.P. tak je to ok? (Žiju v domnění že ne.)
-
- beatlemanic (offline)
- Obdržel: 31 poděkování
Na Stárech, myslím, kontrolují i tu IP adresu (jsou zbytečně aktivní - zákon se netýká hraní z Čech, ale hráčů s českým bydlištěm). Takže kromě doložení dokladů bys musel použít i tu VPN, což je porušní pravidel našeho partnera, které ti tu nikdo nebude doporučovat, jednak protože to z tohoto důvodu smažeme, a druhak protože používat VPN klienta u herny, která kontroluje, jaké všechny programy máš otevřené, povede pravděpodobně k tomu, že si ty KO turnaje na PS nezahraješ nikdy a odnikud.
-
- PetaMexiko (offline)
- Obdržel: 1759 poděkování
• Stránka 1 z 1