FÓRUM
FÓRUM ‹ BLOGY hráčů ‹ BLOGY hráčů
PJAY týdenní challenge 180tek
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
PJAY týdenní challenge 180tek
Čau PA,
po dnešním (8.3.) ranním probuzení, odpočat z nové pracovní pozice, si uvědomuji 3 věci:
1) Mám týden volno.
2) Konec roku a letošek se stal online každodenní záležitostí tak je potřeba to posouvat.
3) Chci.
Vlastně ještě jednu, ostříhat se.
Během standardního procesu stříhání se mi ale dnes povedlo vymyslet poměrně promyšlený
týdenní plán:) Pak se rozhodnu jak upravím pro další týden.
Tento týden co den to:
* Ranní analýza ten den včerejší session.
* Dopolední session 180man
* Tady to mam volný (PS4, knihy, filmy, fitness, přítelka a ostatní...)
* Podvečerní session.
* 30-50 180tek denně.
Nebudu Vám psát přesný časový rozvrh, to stejně nikoho nezajímá, já ho mám v hlavě.
Jako karetní náhledovka : 5x týdne online 3-7h, 1-2x live G4G Pardubice, do práce chodím tak 15x za měsíc.
Od letoška mám pocit, že jsem některé věci pochopil a vidím na stolech dost snadný cíle, živě i virtuál.
Letos mám 1200 180tek odjeto a hlubší pokrovou historii mezi 2006 - 2016 nechci rozebírat, prostě začátky, prostředky a konečky.
Na živo to jede jako brigáda, víc bych to taky nepitval:)
Jinak jsem z Pardubic je mi 28 a v práci jsem dostal super přezdívku, P.J. ...
Nehledám staking, nehledám stáj a ani chatovací blog z toho neudělám, kolektivní práce mě ale baví.
Pro mě PA slouží hlavně hlavně jako motivační záležitost, zdroj informací a stejně karetně orientovaná komunita.
Příspěvky jsem se rozhodl pouštět ven jednou týdně se záznamem z každého dne a okrajově to zpestřím rozborem vlastní hlavou .
po dnešním (8.3.) ranním probuzení, odpočat z nové pracovní pozice, si uvědomuji 3 věci:
1) Mám týden volno.

2) Konec roku a letošek se stal online každodenní záležitostí tak je potřeba to posouvat.

3) Chci.

Vlastně ještě jednu, ostříhat se.
Během standardního procesu stříhání se mi ale dnes povedlo vymyslet poměrně promyšlený

Tento týden co den to:
* Ranní analýza ten den včerejší session.
* Dopolední session 180man
* Tady to mam volný (PS4, knihy, filmy, fitness, přítelka a ostatní...)
* Podvečerní session.
* 30-50 180tek denně.
Nebudu Vám psát přesný časový rozvrh, to stejně nikoho nezajímá, já ho mám v hlavě.
Jako karetní náhledovka : 5x týdne online 3-7h, 1-2x live G4G Pardubice, do práce chodím tak 15x za měsíc.
Od letoška mám pocit, že jsem některé věci pochopil a vidím na stolech dost snadný cíle, živě i virtuál.
Letos mám 1200 180tek odjeto a hlubší pokrovou historii mezi 2006 - 2016 nechci rozebírat, prostě začátky, prostředky a konečky.
Na živo to jede jako brigáda, víc bych to taky nepitval:)
Jinak jsem z Pardubic je mi 28 a v práci jsem dostal super přezdívku, P.J. ...

Nehledám staking, nehledám stáj a ani chatovací blog z toho neudělám, kolektivní práce mě ale baví.

Pro mě PA slouží hlavně hlavně jako motivační záležitost, zdroj informací a stejně karetně orientovaná komunita.
Příspěvky jsem se rozhodl pouštět ven jednou týdně se záznamem z každého dne a okrajově to zpestřím rozborem vlastní hlavou .
„I přes to všechno negativní co s sebou poker nosí, musí hráč tu hru milovat od pondělí do neděle“ "PJAY"

Re: PJAY týdenní challenge 180tek
Čau, vítej u nás 
Jaký hraješ stakes jen pro zajímavost?
BTW: když to máš hlavně jako motivační záležitost, nechceš se zapojit do Soutěže pro bloggery o 1 000$

Jaký hraješ stakes jen pro zajímavost?
BTW: když to máš hlavně jako motivační záležitost, nechceš se zapojit do Soutěže pro bloggery o 1 000$
Rest? HA! There's plenty of time for rest in the grave. --Conan the Barbarian
Jakub Š. - blog o různých věcech
Jakub Š. - blog o různých věcech
Ahoj PA,
Na začátek je dobré začít technikou, jako ve sportu:)
- Používám stolní PC (zálohu pouze mobilní telefon
, UPS plánuji.
- 2 19"monitory a pak nic zvláštního.
- PT4 microstakes jako tracking a HoldemResources na P/F i hlubší rozbory, uniReplayer
- Ještě bych zmínil, že po ruce (.xls) mám vytvořené "pomocníky" pro P/F a něco jako sessions stats kde mám čísla po nahládnutí úspěčnosti session.
- Používám Sharkscope, kde zpětně vyhledávám označené hráče o kterých mě zajímá např jejich ROI na 180 po určitém vzorku.
Musím zmínit, že vlastnoručně vymyšlené nebo i záznamové dokumenty hodně přispívají ke správné motivaci, kdo nezná, vyzkoušej
Stojí to trochu úsilí, ale dost se to vrací, kladně mě to ovlivňuje a dost přidává na motivaci.
Mám výhodu, že mě "trénovat a tvořit kolem" baví hodně podobně jako "hrát", někdy i víc. Hraní je hodně automatizovaná činnost a kreativita přiřazování range soupeřů je zábavnější.
Grafy//čísla statistiky mě baví.
Chci zmínit také tyto obecné informace.
- Hraji s rollem 200-300bi, na 2.5tkách - postupně cashoutuji+platím si z toho zmíněné software.
- Přechod na 8ičky plánuji v půlce roku, tj. březen duben květen žádný cashout a udělat saferoll (300-400bi pro 8).
- Neplánuji se zabývat 3,5r.
- Přikládané MTT max 5% z celkového volume - důvod je jasný.
- 10-12 stolů.
- Měsíčně 600-800 turnajů podle času.
- Na 50h hraní / 15hodin (HR, PT4, videa, rozbory s reg).
Čím Vás nezatěžovat naopak co by mohlo být někomu užitečné ??
- Nebudu a nemyslím si, že je zajímavé rozebírat hry typu suck XY na boardu ABC, toho je všude dost a nikomu to nijak nepomůže.
- Rozhodl jsem se prodloužit svoji licenci na Holdem Resources a jelikož nabízí na 2 PC( nevyužiji) zkusil jsem podporu co z nich dostanu:) Odpověď byla v celku rychlá a nelze zakoupit licenci pouze na 1 PC, ale je možné využít link v emailu na celkovou 20%slevu, což je dobré a využívám - Kdo bude kupovat, stačí v podstatě napsat že je pro něho zbytečné mít licenci na dva PC a dostanete slevu.
- Taky jsem zjistil, že pořízením SKRILL karty s poplatkem (10e/rok) ušetřím zajímavé částky při cashoutu (Nebude sice aktuální, ale kartu jsem objednal a po cca 10dnech je v ČR připravená na aktivaci). Převody PS-Scrill-karta/účet jsou slušně zpoplatňovány a karta se vyplatí i microstakes hráči.
Obecně zmíním svůj "dopolední rozbor "
- Celkově mám hodně tight začátek s postupným uvolněním až do P/F, je velice důležité si uvědomit, že malé částky z 75bb stacku jsou v pozdních fázích rozhodující v hraničních případech turnajového života.
Tohle bylo asi největší změnou ve hře, odstranění - loose začátky, nemám moc času se věnovat post-flop na x tablingu deep v early..
Jak probíhá můj dopolední rozbor?
1) HR quick analyze všech odehraných turnajů předchozí den IMC modelem a rychlé nahlédnutí na odchylky v P/F, v případě, že je něco mimo upozornění učím se přímý rozsah range.
2) V každém turnaji přes UR projedu všechny prohrané handy a hledám lepší provedení-jak získat větší euity, handy v P/F fázi basic analyzuju do blindů 500/1000 ChipEV modelem, nad tyto blindy ICM modelem.
3) Dále u každého turnaje analyzuju "advanced" hendu, která mě stála turnajový život, nebo výrazně mě k tomu přiblížila, pokud se jedná o nízký počet bb standardně projedu push-callovací range - Advance analyzování je asi časově nejnáročnější, zato nejrozmanitější tvorba.
4) Pak vyberu deep hendu, u které nevím ani zpětně jak přesně zahrát nejlépe, shromáždím HUD info pokud mám a kopíruji si do spec.složek určené pro hlubší rozbor s hráčem vyššího skillu.
BTW: Jakubovi Š. jsem odepsal PM, nějak jsem nastínil jak tento blog chci vést a proč si nemyslím že je dobré ho hlásit do vaší soutěže:) A odpověd jaké stakes je výše.
A na závěr jedna věc, týden "trocha víc" úsilí mí nastínila jaká to je asi procházka zahradou ...
Další týden ahoj.
Na začátek je dobré začít technikou, jako ve sportu:)
- Používám stolní PC (zálohu pouze mobilní telefon

- 2 19"monitory a pak nic zvláštního.
- PT4 microstakes jako tracking a HoldemResources na P/F i hlubší rozbory, uniReplayer
- Ještě bych zmínil, že po ruce (.xls) mám vytvořené "pomocníky" pro P/F a něco jako sessions stats kde mám čísla po nahládnutí úspěčnosti session.
- Používám Sharkscope, kde zpětně vyhledávám označené hráče o kterých mě zajímá např jejich ROI na 180 po určitém vzorku.
Musím zmínit, že vlastnoručně vymyšlené nebo i záznamové dokumenty hodně přispívají ke správné motivaci, kdo nezná, vyzkoušej
Stojí to trochu úsilí, ale dost se to vrací, kladně mě to ovlivňuje a dost přidává na motivaci.
Mám výhodu, že mě "trénovat a tvořit kolem" baví hodně podobně jako "hrát", někdy i víc. Hraní je hodně automatizovaná činnost a kreativita přiřazování range soupeřů je zábavnější.
Grafy//čísla statistiky mě baví.

Chci zmínit také tyto obecné informace.
- Hraji s rollem 200-300bi, na 2.5tkách - postupně cashoutuji+platím si z toho zmíněné software.
- Přechod na 8ičky plánuji v půlce roku, tj. březen duben květen žádný cashout a udělat saferoll (300-400bi pro 8).
- Neplánuji se zabývat 3,5r.

- Přikládané MTT max 5% z celkového volume - důvod je jasný.
- 10-12 stolů.
- Měsíčně 600-800 turnajů podle času.
- Na 50h hraní / 15hodin (HR, PT4, videa, rozbory s reg).
Čím Vás nezatěžovat naopak co by mohlo být někomu užitečné ??

- Nebudu a nemyslím si, že je zajímavé rozebírat hry typu suck XY na boardu ABC, toho je všude dost a nikomu to nijak nepomůže.

- Rozhodl jsem se prodloužit svoji licenci na Holdem Resources a jelikož nabízí na 2 PC( nevyužiji) zkusil jsem podporu co z nich dostanu:) Odpověď byla v celku rychlá a nelze zakoupit licenci pouze na 1 PC, ale je možné využít link v emailu na celkovou 20%slevu, což je dobré a využívám - Kdo bude kupovat, stačí v podstatě napsat že je pro něho zbytečné mít licenci na dva PC a dostanete slevu.
- Taky jsem zjistil, že pořízením SKRILL karty s poplatkem (10e/rok) ušetřím zajímavé částky při cashoutu (Nebude sice aktuální, ale kartu jsem objednal a po cca 10dnech je v ČR připravená na aktivaci). Převody PS-Scrill-karta/účet jsou slušně zpoplatňovány a karta se vyplatí i microstakes hráči.
Obecně zmíním svůj "dopolední rozbor "
- Celkově mám hodně tight začátek s postupným uvolněním až do P/F, je velice důležité si uvědomit, že malé částky z 75bb stacku jsou v pozdních fázích rozhodující v hraničních případech turnajového života.
Tohle bylo asi největší změnou ve hře, odstranění - loose začátky, nemám moc času se věnovat post-flop na x tablingu deep v early..
Jak probíhá můj dopolední rozbor?
1) HR quick analyze všech odehraných turnajů předchozí den IMC modelem a rychlé nahlédnutí na odchylky v P/F, v případě, že je něco mimo upozornění učím se přímý rozsah range.
2) V každém turnaji přes UR projedu všechny prohrané handy a hledám lepší provedení-jak získat větší euity, handy v P/F fázi basic analyzuju do blindů 500/1000 ChipEV modelem, nad tyto blindy ICM modelem.
3) Dále u každého turnaje analyzuju "advanced" hendu, která mě stála turnajový život, nebo výrazně mě k tomu přiblížila, pokud se jedná o nízký počet bb standardně projedu push-callovací range - Advance analyzování je asi časově nejnáročnější, zato nejrozmanitější tvorba.
4) Pak vyberu deep hendu, u které nevím ani zpětně jak přesně zahrát nejlépe, shromáždím HUD info pokud mám a kopíruji si do spec.složek určené pro hlubší rozbor s hráčem vyššího skillu.
BTW: Jakubovi Š. jsem odepsal PM, nějak jsem nastínil jak tento blog chci vést a proč si nemyslím že je dobré ho hlásit do vaší soutěže:) A odpověd jaké stakes je výše.
A na závěr jedna věc, týden "trocha víc" úsilí mí nastínila jaká to je asi procházka zahradou ...

Další týden ahoj.
„I přes to všechno negativní co s sebou poker nosí, musí hráč tu hru milovat od pondělí do neděle“ "PJAY"

Dopolední session 180man
to kolko hravas stolov? sak to tam musis mat priemerne 5 stolov ked hras len 180ky
to kolko hravas stolov? sak to tam musis mat priemerne 5 stolov ked hras len 180ky
In the long run we are all dead
-
- tennajkrajsi (offline)
- Obdržel: 45 poděkování
Zdarec vítam tě na PA a těším se na další blogy
Libí se mi tady to precizní rozpracování informaci v blogu do detailu
Čtu že hráváš v mé oblíbené síti casin
akorát v pardubkách.
Vy tam taky máte v plánu nějaký kvalifikacni dny na RedBet Hunter kdy se pak finálové dny budou hrát "u mě"
v olomouci.
Budeš zkoušet nějakej den hrát ?

Čtu že hráváš v mé oblíbené síti casin

Vy tam taky máte v plánu nějaký kvalifikacni dny na RedBet Hunter kdy se pak finálové dny budou hrát "u mě"

Hlavní moderátor

Tvrdí borci vznikaj jedině v tvrdých podmínkách :D
Práce je vždy posledním zoufalým pokusem člověka, jak získat peníze

Ahoj PA,
- Obecně zmíním nastavení svého HUDU, konkrétnější ohledně barevných limitů příště.
- Nastavím si novou challenge - na delší dobu.
- Nakouknu do 3bet lin/pol range, v soukromí, tady to nechci rozebírat jelikož to neumím pořádně aplikovat.
- Nakousnu značkování hráčů.
Několik bodů na studium.
1) Ne vždy stejně volím 2bb/3bb open sázku v pozdních pozicích. Musím sjednotit.
- Standardně do 15/30 volím 3bb open sázky, 25/50+ 2bb open sázky.
- Zdá se mi ale, že i na 15/30 dávám v pozdějších pozicích slušnou šanci mě 3betovat, zvlášť když má hráč moje staty.
- Proto začínám pracovat se strategií lineární / polarizovaná range 3betu - v tom zatím dost plavu.
2) Dost tight calluju na mém bb něčí open shove LJ, HJ, CO + zároveň reshove za ním, v modelu ChipEV mi potom reshovu range na call výrazně roste hlavně se suited.
3) Celkově předělávám systém "značkování hráčů" tedy klasické notes - k tomu napíšu více jaké jsem zvolil značení podrobněji.
NOTES - Značkování hráčů, nástřel.
1) Zelená - obecně horší hráč, fish, značeno po vzorku 0,1k hand.
2) Žlutá - u hráče mám přímou poznámku ze hry.
3) Oranžová - semi reg + / většinou na základě celkového ROI ze Sharkscope + vzorku 0,5k hand se mnou
4) Rudá - reg + / celkové ROI + vzorek 0,5k hand se mnou.
5) Stříbrná - vyhledat hráče, zjistit podrobné informace.
6) Modrá - Normal player, Medium +
HUD Nastavení pro 180ky
*PlayerName/ VPIP / PFR
CBF/CBT/CBR
DB/3B/Fto3B
Hands/ BB
- Moormanova kniha pokeru -Super pohled na přemýšlení Chrise, za to jeho kamarád Byron, jehož hry Chris rozebírá je ryba, nevěřím že má pokerovou "školu" co tam píšou.
- Gus Hansen : Hra za hrou - Největší síla knihy jsou aktuální poznatky ze hry, Gus napsal knihu na základě komentářů z diktafonu přímo z vyhraného turnaje.
Na řadě:
Doufám, že speciály stg mi nabídnou použitelné informace k 180 manum, min ICM final.
- Strategie Sit-n-go : Collin Moshman
- Tajemství Sit'n'go : Phil Shaw
BTW: Nová challenge.
Všeobecně rád čtu, mám rád svoji knihovničku (Lee Child thrillery, historický, válečný, sportovní a celou 2WW) a dal jsem si další challenge. Začíst to číst v originále.
Dlouhodobá challenge, se bude týkat výuky angličtiny.
B1/2 chci samostudiem posunout na C, nyní mam za sebou 5 "semestrů" firemních jazykových kurzů (2,5let). Nedávno jsem kvůli snaze získat lepší pracovní postavení absolvoval anglický pohovor s rodilým mluvčím a opět mam chuť skill updatovat.
od tennajkrajsi » pon 14. bře 2016 19:46:32
Dopolední session 180man
Ahoj, 6 jich jede max.
Druhý monitor zaplňuji články/píšu blog dopoledne, čas využívám na jinou práci.
Zadruhé u méně stolů dost často přemýšlím o hře hlouběji, viděl bych to, že dopolední session spojuji užitečné s potřebným, dále sleduji hru TOP regů na těchto limitech.
od chiko » úte 15. bře 2016 17:02:07
Čtu že hráváš v mé oblíbené síti casin akorát v pardubkách.
Vy tam taky máte v plánu nějaký kvalifikacni dny na RedBet Hunter kdy se pak finálové dny budou hrát "u mě" v olomouci.
Chikovi jsem psal PM.
Krom díku jsem uvedl jasně , že RB Hunter je těžce mimo můj roll.
PJAY
- Obecně zmíním nastavení svého HUDU, konkrétnější ohledně barevných limitů příště.
- Nastavím si novou challenge - na delší dobu.

- Nakouknu do 3bet lin/pol range, v soukromí, tady to nechci rozebírat jelikož to neumím pořádně aplikovat.
- Nakousnu značkování hráčů.

Několik bodů na studium.
1) Ne vždy stejně volím 2bb/3bb open sázku v pozdních pozicích. Musím sjednotit.
- Standardně do 15/30 volím 3bb open sázky, 25/50+ 2bb open sázky.
- Zdá se mi ale, že i na 15/30 dávám v pozdějších pozicích slušnou šanci mě 3betovat, zvlášť když má hráč moje staty.
- Proto začínám pracovat se strategií lineární / polarizovaná range 3betu - v tom zatím dost plavu.
2) Dost tight calluju na mém bb něčí open shove LJ, HJ, CO + zároveň reshove za ním, v modelu ChipEV mi potom reshovu range na call výrazně roste hlavně se suited.
3) Celkově předělávám systém "značkování hráčů" tedy klasické notes - k tomu napíšu více jaké jsem zvolil značení podrobněji.
NOTES - Značkování hráčů, nástřel.
1) Zelená - obecně horší hráč, fish, značeno po vzorku 0,1k hand.
2) Žlutá - u hráče mám přímou poznámku ze hry.
3) Oranžová - semi reg + / většinou na základě celkového ROI ze Sharkscope + vzorku 0,5k hand se mnou
4) Rudá - reg + / celkové ROI + vzorek 0,5k hand se mnou.
5) Stříbrná - vyhledat hráče, zjistit podrobné informace.
6) Modrá - Normal player, Medium +
HUD Nastavení pro 180ky
*PlayerName/ VPIP / PFR
CBF/CBT/CBR
DB/3B/Fto3B
Hands/ BB
- Moormanova kniha pokeru -Super pohled na přemýšlení Chrise, za to jeho kamarád Byron, jehož hry Chris rozebírá je ryba, nevěřím že má pokerovou "školu" co tam píšou.
- Gus Hansen : Hra za hrou - Největší síla knihy jsou aktuální poznatky ze hry, Gus napsal knihu na základě komentářů z diktafonu přímo z vyhraného turnaje.
Na řadě:
Doufám, že speciály stg mi nabídnou použitelné informace k 180 manum, min ICM final.
- Strategie Sit-n-go : Collin Moshman
- Tajemství Sit'n'go : Phil Shaw
BTW: Nová challenge.
Všeobecně rád čtu, mám rád svoji knihovničku (Lee Child thrillery, historický, válečný, sportovní a celou 2WW) a dal jsem si další challenge. Začíst to číst v originále.
Dlouhodobá challenge, se bude týkat výuky angličtiny.
B1/2 chci samostudiem posunout na C, nyní mam za sebou 5 "semestrů" firemních jazykových kurzů (2,5let). Nedávno jsem kvůli snaze získat lepší pracovní postavení absolvoval anglický pohovor s rodilým mluvčím a opět mam chuť skill updatovat.
od tennajkrajsi » pon 14. bře 2016 19:46:32
Dopolední session 180man
Ahoj, 6 jich jede max.
Druhý monitor zaplňuji články/píšu blog dopoledne, čas využívám na jinou práci.
Zadruhé u méně stolů dost často přemýšlím o hře hlouběji, viděl bych to, že dopolední session spojuji užitečné s potřebným, dále sleduji hru TOP regů na těchto limitech.
od chiko » úte 15. bře 2016 17:02:07
Čtu že hráváš v mé oblíbené síti casin akorát v pardubkách.
Vy tam taky máte v plánu nějaký kvalifikacni dny na RedBet Hunter kdy se pak finálové dny budou hrát "u mě" v olomouci.
Chikovi jsem psal PM.
Krom díku jsem uvedl jasně , že RB Hunter je těžce mimo můj roll.
PJAY

PA opět po týdnu zdravím.
Dnes to bude malinko jiné
prosím
- Mám v plánu s Vámi sdílet jeden svůj běžný den, ať si třeba někdo nový udělá obrázek, jak se dá vymyslet nějaký denní plán, jak se dá hrát a zároveň i normálně žít, nebo normálně - prostě u nás normálně
- Nastíním zajímavé údaje ze svých session, jelikož je konec měsíce projdu to tady ať se podíváte jak mě to řeže:)
- K živé hře to tak obsáhlé nebude, nicméně - každý měsíc zmíním kolik jsem toho odehrál a popíšu "zajímavosti" pokud nějaké budou.
_______________________________________________________________________________________________________
1) Jednoduše, pokud mám volno mám rád když je nějaký ten plánek
Opět, pomáhá mi to k motivaci něco dosáhnout. Dnešní detail :
- 7:30 budíček/ snídaně / koupelna / hudba / emaily / web.
- Holdem Resources včerejších 17 turnajů + Unireplayer vlastní procházení "červených"her a analýza hry.
- Phil Shaw tajemství SitnGo (dočítám to po třech dnech) Poslední třetina knihy nejvíc zajímavá v jasnými
příklady rozhodování ve hře, komentářem Phila co ne podle něj nejlepší a proč. Celkově je knížka dost "mírně
pokročilý" ale přinesla něco zajímavého, i maličkosti, proto čtu.
- PA blog - týdenní Challenge - tahám to tu poznámkového bloku a paměti.
- Dopolední session, malé volume, nízký traffic. Proč a co jsem uváděl výše.
- Oběd atd, zábava poo.
- Tady se mi bude kolem 14:00 vracet přítelkyně z práce, tak to trochu poklidím tady
( je to EV+...)
- Odpoledne volné (3/týden fit u kamaráda / takový malý klasický železářství
, čtu, sleduju filmy, nebo
něco ve dvou
)
- Večerní session
- Volný večer.
2) Stíním pro někoho zajímavé/nezajímavé čísla za poslední měsíc a půl.
Jako zdrojová data mi poslouží výtažek z poznámkového souboru.
Záměrně neukazuji všechna data, spíš jde o pozornost pro možnost porovnání, stále mám na 2,5kách malý vzorek.
Ale co je vidět, byl to mizerný měsíc.
Date BI_[$] ROI _[%] max tables added MTT's [Y/N] FT ITM
21.2. 2,5 -23,28 10 N 1 2
22.2. 2,5 -90,24 12 N 0 2
23.2. 2,5 9,19 12 N 3 7
24.2. 2,5 -52,94 10 Y 1 2
26.2. 2,5 1030 3 N 1 2
27.2. 2,5 -15,69 10 N 4 9
28.2. 2,5 -28,84 10 Y 2 5
29.2. 2,5 -88,18 10 N 0 2
3.3. 2,5 -49 12 N 1 4
4.3. 2,5 -93,35 10 N 0 1
5.3. 2,5 14,86 10 N 1 3
6.3. 2,5 -43,21 10 N 1 6
8.3. 2,5 42,21 10 N 1 4
9.3. 2,5 -22,9 12 Y 3 6
10.3. 2,5 -87,12 8 N 0 1
12.3. 2,5 -43,87 12 N 4 8
13.3. 2,5 -42,91 12 N 1 3
14.3. 2,5 -0,38 12 N 1 6
18.3. 2,5 -70,17 12 N 0 3
19.3. 2,5 -79,61 12 Y 0 4
20.3. 2,5 3,78 10 Y 2 3
25.3. 2,5 133,9 5 N 1 1
26.3. 2,5 28,33 10 N 2 2
27.3. 2,5 26,27 10 Y 1 3
28.3. 2,5 24,02 10 N 3 4
3) Standartně v G4G Pardubice, níže to dokreslím pro rok16 ať to je trefné, hraji převážně pátky, letos docházka špatná
Pozn: 18. je 18. a každé horší umístění.
25.03.2016 1 x RE Bigger Friday Pardubice 6.
26.02.2016 Big Friday 1xRE Pardubice 8.
24.02.2016 Crazy Night 1xRE Pardubice 18.
17.02.2016 Super Crazy Night 2xRE Pardubice 5.
12.02.2016 Big Friday 1xRE Pardubice 18.
9.01.2016 800 NLH 1 x RE Big Friday Pardubice 18
15.01.2016 800 NLH 1 x RE Big Friday Pardubice 3
Jinak s tou živou hrou Vás tady nebudu otravovat pravidelně
, jednou do měsíce zkusím něco napsat, nebo když bude aktuální téma.
_____________________________________________________________________________________________________
Pozn:
Jediné v čem poslední dobou vůbec nemám jasno je jakou hudbu vlastně chci při hraní poslouchat, jsem [i]nerozhodnutelný [/i
Další týden čao, PJAY.
Dnes to bude malinko jiné

- Mám v plánu s Vámi sdílet jeden svůj běžný den, ať si třeba někdo nový udělá obrázek, jak se dá vymyslet nějaký denní plán, jak se dá hrát a zároveň i normálně žít, nebo normálně - prostě u nás normálně

- Nastíním zajímavé údaje ze svých session, jelikož je konec měsíce projdu to tady ať se podíváte jak mě to řeže:)
- K živé hře to tak obsáhlé nebude, nicméně - každý měsíc zmíním kolik jsem toho odehrál a popíšu "zajímavosti" pokud nějaké budou.
_______________________________________________________________________________________________________
1) Jednoduše, pokud mám volno mám rád když je nějaký ten plánek
Opět, pomáhá mi to k motivaci něco dosáhnout. Dnešní detail :
- 7:30 budíček/ snídaně / koupelna / hudba / emaily / web.
- Holdem Resources včerejších 17 turnajů + Unireplayer vlastní procházení "červených"her a analýza hry.
- Phil Shaw tajemství SitnGo (dočítám to po třech dnech) Poslední třetina knihy nejvíc zajímavá v jasnými
příklady rozhodování ve hře, komentářem Phila co ne podle něj nejlepší a proč. Celkově je knížka dost "mírně
pokročilý" ale přinesla něco zajímavého, i maličkosti, proto čtu.
- PA blog - týdenní Challenge - tahám to tu poznámkového bloku a paměti.
- Dopolední session, malé volume, nízký traffic. Proč a co jsem uváděl výše.
- Oběd atd, zábava poo.
- Tady se mi bude kolem 14:00 vracet přítelkyně z práce, tak to trochu poklidím tady

- Odpoledne volné (3/týden fit u kamaráda / takový malý klasický železářství

něco ve dvou

- Večerní session
- Volný večer.
2) Stíním pro někoho zajímavé/nezajímavé čísla za poslední měsíc a půl.
Jako zdrojová data mi poslouží výtažek z poznámkového souboru.
Záměrně neukazuji všechna data, spíš jde o pozornost pro možnost porovnání, stále mám na 2,5kách malý vzorek.

Ale co je vidět, byl to mizerný měsíc.

Date BI_[$] ROI _[%] max tables added MTT's [Y/N] FT ITM
21.2. 2,5 -23,28 10 N 1 2
22.2. 2,5 -90,24 12 N 0 2
23.2. 2,5 9,19 12 N 3 7
24.2. 2,5 -52,94 10 Y 1 2
26.2. 2,5 1030 3 N 1 2
27.2. 2,5 -15,69 10 N 4 9
28.2. 2,5 -28,84 10 Y 2 5
29.2. 2,5 -88,18 10 N 0 2
3.3. 2,5 -49 12 N 1 4
4.3. 2,5 -93,35 10 N 0 1
5.3. 2,5 14,86 10 N 1 3
6.3. 2,5 -43,21 10 N 1 6
8.3. 2,5 42,21 10 N 1 4
9.3. 2,5 -22,9 12 Y 3 6
10.3. 2,5 -87,12 8 N 0 1
12.3. 2,5 -43,87 12 N 4 8
13.3. 2,5 -42,91 12 N 1 3
14.3. 2,5 -0,38 12 N 1 6
18.3. 2,5 -70,17 12 N 0 3
19.3. 2,5 -79,61 12 Y 0 4
20.3. 2,5 3,78 10 Y 2 3
25.3. 2,5 133,9 5 N 1 1
26.3. 2,5 28,33 10 N 2 2
27.3. 2,5 26,27 10 Y 1 3
28.3. 2,5 24,02 10 N 3 4
3) Standartně v G4G Pardubice, níže to dokreslím pro rok16 ať to je trefné, hraji převážně pátky, letos docházka špatná

Pozn: 18. je 18. a každé horší umístění.
25.03.2016 1 x RE Bigger Friday Pardubice 6.
26.02.2016 Big Friday 1xRE Pardubice 8.
24.02.2016 Crazy Night 1xRE Pardubice 18.
17.02.2016 Super Crazy Night 2xRE Pardubice 5.
12.02.2016 Big Friday 1xRE Pardubice 18.
9.01.2016 800 NLH 1 x RE Big Friday Pardubice 18
15.01.2016 800 NLH 1 x RE Big Friday Pardubice 3
Jinak s tou živou hrou Vás tady nebudu otravovat pravidelně

_____________________________________________________________________________________________________
Pozn:
Jediné v čem poslední dobou vůbec nemám jasno je jakou hudbu vlastně chci při hraní poslouchat, jsem [i]nerozhodnutelný [/i

Další týden čao, PJAY.

PJAY píše:Pozn:
Jediné v čem poslední dobou vůbec nemám jasno je jakou hudbu vlastně chci při hraní poslouchat, jsem [i]nerozhodnutelný [/i![]()
Další týden čao, PJAY.
No s tou hudbou se doporučuje poslouhcat něco bez textů a hlasů

Hlavní moderátor

Ahoj PA,
Právě sedím na svém tradičním "předlive" turnajovým pivkem (fajn tradici jsem si to dal...)
Místo odepisování dlouholetému kámošovi (což jsem vždy dělal právě na pivku před turnajem) si zaznamenám aktuální myšlenky do blogu, jelikož jeho jsem vyřídil na středečním tradičním pivku před turnajem
- Po týdnu volna (výlet Slovensko) zkusím něco napsat o konkrétních změnách či plánech, které jsem napsal do své hry jako nový odstavec do scénáře amatérského krátkometrážního filmu.
- Shrnu a radši hned výkon-nevýkon březen, naložím si nějakou výzvu co se bodů pro splnění týče a začnu si hledat někoho do xy$/h na delší spolupráci, potřebuji posunout určité schopnosti a zkušenosti koupím.
Nakonec to nebyl tak ztrátový online měsíc jak to vypadalo ještě poslední týden. Prošel jsem si downswingem cca 200bi, což už mi trochu vadilo, ale na hře jsem to nepromítal, povedlo se mi EV lajnu oddělit od $ lajny o 300bi, což je snad dočasná věc:)
Březen byl dost náročný časově, čím víc chci, tím víc věcí musím udělat a začínám zjišťovat, že den je příliš krátký.
Odehrál jsem pouze "489" turnajů s kladným EV ale záporným C Net Won
K těm konkrétním změnám, úpravám a nebo nápadům ke hře:
1) Vyhnout se BreakEven P/F situacím
Dlouhodobě to nebude EV+ a jen tím zabíjím turnaje a čas, aspoň tak mi to přijde. Jde např. o open push který bude BE, to chci vyřadit ze hry a nevidím důvody proč to pushovat s equity 50%.
2) Najít leak ve statech v měsíci březnu.
K tomu jak jsem psal výše budu potřebovat víc hlav, víc ví. Osobně vidím nedostatek které chci kozultovat.
3) BB defend
Dost to nebráním, souvisí s tím nutnost to umět postflop a mít něco nadefendováno. Zkusím to dost aplikovat v early, hlavně abych měl možnost to mít "zalevno" a neodpálit turnaj, určité strategie nemám, zkusím to hrát hlavou v průběhu hry, určitě budou tyhle hry tématem mých rozborů abych zjistil, zda to je výdělečné nebo to hraji jako osel.
4) Notes ze hry system.
Každou session označím hráče, u kterých mám historii cca+500 hend a v mezičase nebo druhý den tyhle hráče drobněji zařazuji do skupin, nejde o poznámky ze hry, jen o zařazení do určité skupiny v porovnání s mým "skillem"
5) Ohodnotit svou session
Do už zavedené evidence "čísel" si přidávám hodnocení sám sebe jak jsem hrál, jde o dobrou pomůcku kterou jsem tady okoukal u někoho v blogu.
6) K dennímu standartnímu rozboru her přidám
- Dočīst J.littla 1+2 (Konečně něco agro, navíc obohaceno tím, že ten Johny L. co to psal má vážně názor, není stejných rozumů jako polulace, nekopíruje rady a snaží se to posunout s dobou svojí hlavou).
- Sledovat pro mě velice zajímavou twitch komentovanou session mtt's top cz nejmenovaného rega.
- Zařadit couching, resp delší spolupráci s někým koho si vyberu X kdo mě veme a akceptujeme si podmínky.
(Standartně the biggest leaks v odehraném turnaji, rád bych taky přidal další staty do HUDU v závislosti na mé hře, popřípadě zefektivnil používání stávajících a obecně nastavil stupně progresu které jsou nutné ke zdokonalení hry.
[b]6) Upravit velikost sázek preflop open kvůli vzhledem k formátu co hraji a načtenému materiálu od Littla:)[/b]
- Změnil jsem velikost sázek v závislosti na BB a to následovně.
75-40 2.5
40-15 2.25
BU a SB 3 v jakékoli fázi turnaje.
Anyway:
- Nakoukl jsem do bi8 180 a cítím se hodně podobně, zatím mi ale roll dovolí " sem tam nějaký shot" nic co bych dál rozváděl, není o čem:)
- Procházím jako tichý host nějvětší pokerové forum "=4" a informací je bilion, dost lítám v angličtině, prostě to mě brzdí, chci to mít do detailu a to bez dennodenního používání nebude.
- Taky jsem jednoznačně omezil multitabling na max8. Důvod je jednoznačný - dávám prostě přednost kvalitě, zlepšování se, studiu místo bezhlavého klikání, to mě ani nebaví.
-Testuju hudbu
: Foofighters + The Offspring když to jede a klidnější kygo mixy a úplně klidné saxofon mixy pro kvalitní myšlenkový pochod - Hezky prostě podle nálady.
Právě sedím na svém tradičním "předlive" turnajovým pivkem (fajn tradici jsem si to dal...)

Místo odepisování dlouholetému kámošovi (což jsem vždy dělal právě na pivku před turnajem) si zaznamenám aktuální myšlenky do blogu, jelikož jeho jsem vyřídil na středečním tradičním pivku před turnajem

- Po týdnu volna (výlet Slovensko) zkusím něco napsat o konkrétních změnách či plánech, které jsem napsal do své hry jako nový odstavec do scénáře amatérského krátkometrážního filmu.
- Shrnu a radši hned výkon-nevýkon březen, naložím si nějakou výzvu co se bodů pro splnění týče a začnu si hledat někoho do xy$/h na delší spolupráci, potřebuji posunout určité schopnosti a zkušenosti koupím.
Nakonec to nebyl tak ztrátový online měsíc jak to vypadalo ještě poslední týden. Prošel jsem si downswingem cca 200bi, což už mi trochu vadilo, ale na hře jsem to nepromítal, povedlo se mi EV lajnu oddělit od $ lajny o 300bi, což je snad dočasná věc:)

Březen byl dost náročný časově, čím víc chci, tím víc věcí musím udělat a začínám zjišťovat, že den je příliš krátký.
Odehrál jsem pouze "489" turnajů s kladným EV ale záporným C Net Won

K těm konkrétním změnám, úpravám a nebo nápadům ke hře:
1) Vyhnout se BreakEven P/F situacím
Dlouhodobě to nebude EV+ a jen tím zabíjím turnaje a čas, aspoň tak mi to přijde. Jde např. o open push který bude BE, to chci vyřadit ze hry a nevidím důvody proč to pushovat s equity 50%.
2) Najít leak ve statech v měsíci březnu.
K tomu jak jsem psal výše budu potřebovat víc hlav, víc ví. Osobně vidím nedostatek které chci kozultovat.
3) BB defend
Dost to nebráním, souvisí s tím nutnost to umět postflop a mít něco nadefendováno. Zkusím to dost aplikovat v early, hlavně abych měl možnost to mít "zalevno" a neodpálit turnaj, určité strategie nemám, zkusím to hrát hlavou v průběhu hry, určitě budou tyhle hry tématem mých rozborů abych zjistil, zda to je výdělečné nebo to hraji jako osel.
4) Notes ze hry system.
Každou session označím hráče, u kterých mám historii cca+500 hend a v mezičase nebo druhý den tyhle hráče drobněji zařazuji do skupin, nejde o poznámky ze hry, jen o zařazení do určité skupiny v porovnání s mým "skillem"

5) Ohodnotit svou session
Do už zavedené evidence "čísel" si přidávám hodnocení sám sebe jak jsem hrál, jde o dobrou pomůcku kterou jsem tady okoukal u někoho v blogu.
6) K dennímu standartnímu rozboru her přidám
- Dočīst J.littla 1+2 (Konečně něco agro, navíc obohaceno tím, že ten Johny L. co to psal má vážně názor, není stejných rozumů jako polulace, nekopíruje rady a snaží se to posunout s dobou svojí hlavou).
- Sledovat pro mě velice zajímavou twitch komentovanou session mtt's top cz nejmenovaného rega.
- Zařadit couching, resp delší spolupráci s někým koho si vyberu X kdo mě veme a akceptujeme si podmínky.
(Standartně the biggest leaks v odehraném turnaji, rád bych taky přidal další staty do HUDU v závislosti na mé hře, popřípadě zefektivnil používání stávajících a obecně nastavil stupně progresu které jsou nutné ke zdokonalení hry.
[b]6) Upravit velikost sázek preflop open kvůli vzhledem k formátu co hraji a načtenému materiálu od Littla:)[/b]
- Změnil jsem velikost sázek v závislosti na BB a to následovně.
75-40 2.5
40-15 2.25
BU a SB 3 v jakékoli fázi turnaje.
Anyway:
- Nakoukl jsem do bi8 180 a cítím se hodně podobně, zatím mi ale roll dovolí " sem tam nějaký shot" nic co bych dál rozváděl, není o čem:)
- Procházím jako tichý host nějvětší pokerové forum "=4" a informací je bilion, dost lítám v angličtině, prostě to mě brzdí, chci to mít do detailu a to bez dennodenního používání nebude.
- Taky jsem jednoznačně omezil multitabling na max8. Důvod je jednoznačný - dávám prostě přednost kvalitě, zlepšování se, studiu místo bezhlavého klikání, to mě ani nebaví.
-Testuju hudbu

Příprava na session, pro představu.
- Přílohy
-
- 12424902_1540499686252956_219791364_n_002.jpg (65.95 KiB) Zobrazeno 969 krát

Sobotní zábava v podobě ranní analýzičky.
To Sprint:
[*]Jede i na XP

To Sprint:
[*]Jede i na XP

- Přílohy
-
- 12940883_1330943126932203_1323556763_n.jpg (51.4 KiB) Zobrazeno 936 krát

Ahoj PA,
Místo motivačních odstavců, vět a chtíče něco dosáhnout Vás čeká čtení nečtení, takový sick duben.
Poslední týden byl plný událostí, které nesouvisí s pokerem.
Hodně věcí jsem tak nějak neovlivnil a dost mě vyčerpávaly životní aktivity, navíc mě ještě napadla nějaká viróza a ta nemá moc smyslu pro pochopení udělat 100 věcí denně.
Nicméně jsem odehrál co jsem chtěl, ale tak nějak bez "šťávy" a bez profitu, což už druhý měsíc po sobě není úplně zážitek. Situace je každopádně příznivá v tom, že vidím plusové nefinanční plusy
- Progres hry post flop
- Silnou převahu v showdownu
- Vyřazení BE spotů ze hry
Syndrom vlastní geniality mě netrápí:)
Dost si uvědomuju, že čím víc člověk studuje něco a chce víc, tím víc vidí, že nic neumí a je tam stále velká cesta, v podstatě lidi tvoří určité stupně vývoje tím, že hrají, takové jejich populační tendence -> odhalit a "přehrát".
Prostě žádný stereotyp, sám mám odpor k automatizovanému hraní.
Live hraní, na to teď vůbec není čas, více se soustředím na svůj "jistý" příjem a to je práce jako taková na plný úvazek ve velké firmě, stále tam řeším otázku budoucnosti a v podstatě ani nevím co chci dělat.
Nicméně mi to účty zaplatí a mít své "jisté" je pro priorita pro klidný život co se financí týče.
Navíc mám výhodu v tom, že mi zbývá dost volného času na tyhle další "koníčky" a zábavu stíhám taky:)
Pár věcí jsem přece jen chtěl uvést:
1) Počet odehraných hodin a poměr studia.
Jako příklad ukážu jeden z týdne duben:
Průměrný týden duben = 21,5h hraní
= 5h studia
= 5h četba
= 2h videa
2) Spolupráce se nikam nepohnula.
V podstatě přes jeden 2h couching s českým TOP regem a procházení mé HH jednoho vítězného turnaje nebylo nic. Nemyslím si, že mi něco uteče. Ale když vidím jaký přínos měly ty dvě hodiny, trochu mě kouše svědomí, že v tom nepokračuju.
3) Rozděleni 4bb do open raise místo shove.
Tuhle zajímavost vídám občasně u reg hráčů a funguje to na 2.5. Spousta hráčů to přehlédne, nebo si snad myslí, že jim to ještě foldne a hrají ho jako normální open.
Dost mě to pobavilo co to jako znamená a když jsem se na to podíval několikrát, je to EV+. Lol
4) Díra ve hře jako vrata.
Zjistil jsem, že jsem dost tight při těhle spotech a tady to bude lítat dost, navíc na 2.5 lidi neumí moc callovat openshove, i já v tom lítám občas jsem zbytečně tight.
Př: SB 20bb shove any two do BB<10bb.
5) Gold Star?
Zatím v nedohlednu, tohle je cíl na druhý půlrok, prostě to v červnu zlomí přechod na vyšší bi a tím nám to poroste přímou úměrou.
6) Neustálá aktualizace a kontrola napsaných notes.
Dost se mi stává, že nekomu něco přidělím a pak zjistím, že to vlastně zahrál výborně a chyba byla na mé straně:)
Zajímavost:
Někde jsem tu na četl, že se občas někomu stane, že při zapnutém klientovi pustí např PokerStove, no a a mě se to stalo také, ihned jsem byl upozorněn PS klientem. Dost jsem koukal:)
Postupoval jsem podle "varování" napsal email a kupodivu rychle odpověděli a vše jsem urovnal, ale vypadá to, že naposled!
Zajímalo by mě, jestli někdo má už třeba "druhé varování" nebo třeba zaražený kolík v účtě a nebo už "zase" aktivní účet.
Místo motivačních odstavců, vět a chtíče něco dosáhnout Vás čeká čtení nečtení, takový sick duben.
Poslední týden byl plný událostí, které nesouvisí s pokerem.
Hodně věcí jsem tak nějak neovlivnil a dost mě vyčerpávaly životní aktivity, navíc mě ještě napadla nějaká viróza a ta nemá moc smyslu pro pochopení udělat 100 věcí denně.
Nicméně jsem odehrál co jsem chtěl, ale tak nějak bez "šťávy" a bez profitu, což už druhý měsíc po sobě není úplně zážitek. Situace je každopádně příznivá v tom, že vidím plusové nefinanční plusy

- Progres hry post flop
- Silnou převahu v showdownu
- Vyřazení BE spotů ze hry
Syndrom vlastní geniality mě netrápí:)
Dost si uvědomuju, že čím víc člověk studuje něco a chce víc, tím víc vidí, že nic neumí a je tam stále velká cesta, v podstatě lidi tvoří určité stupně vývoje tím, že hrají, takové jejich populační tendence -> odhalit a "přehrát".
Prostě žádný stereotyp, sám mám odpor k automatizovanému hraní.
Live hraní, na to teď vůbec není čas, více se soustředím na svůj "jistý" příjem a to je práce jako taková na plný úvazek ve velké firmě, stále tam řeším otázku budoucnosti a v podstatě ani nevím co chci dělat.
Nicméně mi to účty zaplatí a mít své "jisté" je pro priorita pro klidný život co se financí týče.
Navíc mám výhodu v tom, že mi zbývá dost volného času na tyhle další "koníčky" a zábavu stíhám taky:)
Pár věcí jsem přece jen chtěl uvést:
1) Počet odehraných hodin a poměr studia.
Jako příklad ukážu jeden z týdne duben:
Průměrný týden duben = 21,5h hraní
= 5h studia
= 5h četba
= 2h videa
2) Spolupráce se nikam nepohnula.
V podstatě přes jeden 2h couching s českým TOP regem a procházení mé HH jednoho vítězného turnaje nebylo nic. Nemyslím si, že mi něco uteče. Ale když vidím jaký přínos měly ty dvě hodiny, trochu mě kouše svědomí, že v tom nepokračuju.
3) Rozděleni 4bb do open raise místo shove.
Tuhle zajímavost vídám občasně u reg hráčů a funguje to na 2.5. Spousta hráčů to přehlédne, nebo si snad myslí, že jim to ještě foldne a hrají ho jako normální open.
Dost mě to pobavilo co to jako znamená a když jsem se na to podíval několikrát, je to EV+. Lol
4) Díra ve hře jako vrata.
Zjistil jsem, že jsem dost tight při těhle spotech a tady to bude lítat dost, navíc na 2.5 lidi neumí moc callovat openshove, i já v tom lítám občas jsem zbytečně tight.
Př: SB 20bb shove any two do BB<10bb.
5) Gold Star?
Zatím v nedohlednu, tohle je cíl na druhý půlrok, prostě to v červnu zlomí přechod na vyšší bi a tím nám to poroste přímou úměrou.
6) Neustálá aktualizace a kontrola napsaných notes.
Dost se mi stává, že nekomu něco přidělím a pak zjistím, že to vlastně zahrál výborně a chyba byla na mé straně:)
Zajímavost:
Někde jsem tu na četl, že se občas někomu stane, že při zapnutém klientovi pustí např PokerStove, no a a mě se to stalo také, ihned jsem byl upozorněn PS klientem. Dost jsem koukal:)
Postupoval jsem podle "varování" napsal email a kupodivu rychle odpověděli a vše jsem urovnal, ale vypadá to, že naposled!
Zajímalo by mě, jestli někdo má už třeba "druhé varování" nebo třeba zaražený kolík v účtě a nebo už "zase" aktivní účet.

Čauves PA,
Nenapsal jsem větší dobu než jsem měl v plánu.
Nebudu nic vymýšlet ani chodit kolem horké kaše, ale online downswing kterým procházím není úplně senzační záležitost, hraní mě teď nebaví, motivaci jakoby odešla a vše jde o to pomaleji a přijde mi to hrozně náročné-náročné zvládat tolik aktivit a všeho kolem pokeru jako dřív.
Docela zajímavé je, že osobně se mi daří, v práci pohoda, doma klid a není důvod si myslet že mě ovlivňuje nějaká "osobní záležitost" nebo nešvar jinde, live mě baví a když už tak se jdu spíše odreagovat než pro pár stovek, výhra v desítkách tisíc by ale byla jiné omeleta:)
Trochu to shrnu, nastíním plán, ujasním pár věcí.
1) Duben byl odehrán ve volume mých možností a květen bude celý relaxový, nějaké to sag pro udržení silver a asi i pinknutí něčeho pro odreagování od mého formátu:
- Dočtu nashromážděné knihy / Druhý díl od J.Littla a Moshmana stg strategii.
- Budu mít více času zapracovat na anglině.
- Tady nic, tady prostě relax
2) Prodloužil jsem předplatné HR což právě chci využít pro nějaké studie v tomhle nehracím období a taky zjistit, zda využívám maximum funkcí tohoto programu.
- Náhodně budu rozebírat odehrané turnaje z duben - Cokoliv špatně co může vést ke špatným výkonům[/b] a přiznat si, že při downswingu nejde hra k lepšímu a ani není standartní abc , ale prostě je horší anebo nemastná neslaná
3) Zahraju si zase pár live turnajů v G4G Pardubice, menší a i ten Major se 150k garancí a klasické BigFriday. Navštívím i HK Černigov, kde je v podstatě stejná základna regů.
Pokud bych se s někým osobně pobavil a domluvil, něbo někdo jen tak chtěl, tak zajedu i někam dál, udělat si výlet a potkat jiné mě neznámé lidi, prověřit jinou lokalitu... Že by jiné G4G?
Po relaxovém květnu v červnu zdar, snad to bude zase "nahecované" a "odhodlané" jako nikdy
Nenapsal jsem větší dobu než jsem měl v plánu.
Nebudu nic vymýšlet ani chodit kolem horké kaše, ale online downswing kterým procházím není úplně senzační záležitost, hraní mě teď nebaví, motivaci jakoby odešla a vše jde o to pomaleji a přijde mi to hrozně náročné-náročné zvládat tolik aktivit a všeho kolem pokeru jako dřív.
Docela zajímavé je, že osobně se mi daří, v práci pohoda, doma klid a není důvod si myslet že mě ovlivňuje nějaká "osobní záležitost" nebo nešvar jinde, live mě baví a když už tak se jdu spíše odreagovat než pro pár stovek, výhra v desítkách tisíc by ale byla jiné omeleta:)
Trochu to shrnu, nastíním plán, ujasním pár věcí.
1) Duben byl odehrán ve volume mých možností a květen bude celý relaxový, nějaké to sag pro udržení silver a asi i pinknutí něčeho pro odreagování od mého formátu:
- Dočtu nashromážděné knihy / Druhý díl od J.Littla a Moshmana stg strategii.
- Budu mít více času zapracovat na anglině.
- Tady nic, tady prostě relax

2) Prodloužil jsem předplatné HR což právě chci využít pro nějaké studie v tomhle nehracím období a taky zjistit, zda využívám maximum funkcí tohoto programu.
- Náhodně budu rozebírat odehrané turnaje z duben - Cokoliv špatně co může vést ke špatným výkonům[/b] a přiznat si, že při downswingu nejde hra k lepšímu a ani není standartní abc , ale prostě je horší anebo nemastná neslaná

3) Zahraju si zase pár live turnajů v G4G Pardubice, menší a i ten Major se 150k garancí a klasické BigFriday. Navštívím i HK Černigov, kde je v podstatě stejná základna regů.
Pokud bych se s někým osobně pobavil a domluvil, něbo někdo jen tak chtěl, tak zajedu i někam dál, udělat si výlet a potkat jiné mě neznámé lidi, prověřit jinou lokalitu... Že by jiné G4G?

Po relaxovém květnu v červnu zdar, snad to bude zase "nahecované" a "odhodlané" jako nikdy

Zdárec PA,
trošku jinak než pevně nastavenou laťkou...
Popíjím kafíčko, Spotify jede, čtu tady úspěchy z WSOP a tak si říkám že už jsem docela dost dlouho nic nenapsal, nehral, nevyhral, seru na to docela teď xD
Jinak, aktivní volno od pokeru stále trvá, ale to došlo i mě
v létě to asi ani nejde xD kluci grindeři, sté bohové, já asi jen polobůh, mě v létě nějak chybí magi
Ale jinak, kluci ve Vegas...to se prostě čte dobře, dost jim to závidím a fakt pořád doufám, že se tam taky podívám.
Vlastně to pojat jako slušně drahou dovolenou taky nemusí být úplně od věci. Naplánovat to na pár let dopředu, jet tam s tím, že seš na dovolený a máš budget na to si vyhodit z kopítka to taky není špatný když nad tím přemýšlím. Ale budget
No
-každý měsíc si dát stranou 1k CZ, ročně máš 12k, za deset let 120k a za 50let máš 600k CZK, to mi akorát bude 78 a to už se mi asi nebude nikam moc chodit ven...
Začnu, začnu zase grindit ty svoje ušmudlaný 2,5tky, trochu oprášit tu myš, to si pište!
Jinak tady čtu, že další členové PA hrají v pardubické pobočce, to je good, pokecáme, možná že i ta Seč na víkend dopadne, ale...nevím nevím. V pátek musíte všíchni z PA z okolí Pardubic do G4G, dáme nějaký pohodový večer, popijem
Dobrá nálada prostě trvá
trošku jinak než pevně nastavenou laťkou...
Popíjím kafíčko, Spotify jede, čtu tady úspěchy z WSOP a tak si říkám že už jsem docela dost dlouho nic nenapsal, nehral, nevyhral, seru na to docela teď xD

Jinak, aktivní volno od pokeru stále trvá, ale to došlo i mě

Ale jinak, kluci ve Vegas...to se prostě čte dobře, dost jim to závidím a fakt pořád doufám, že se tam taky podívám.
Vlastně to pojat jako slušně drahou dovolenou taky nemusí být úplně od věci. Naplánovat to na pár let dopředu, jet tam s tím, že seš na dovolený a máš budget na to si vyhodit z kopítka to taky není špatný když nad tím přemýšlím. Ale budget

No

Začnu, začnu zase grindit ty svoje ušmudlaný 2,5tky, trochu oprášit tu myš, to si pište!
Jinak tady čtu, že další členové PA hrají v pardubické pobočce, to je good, pokecáme, možná že i ta Seč na víkend dopadne, ale...nevím nevím. V pátek musíte všíchni z PA z okolí Pardubic do G4G, dáme nějaký pohodový večer, popijem

Dobrá nálada prostě trvá

PJAY píše:
No-každý měsíc si dát stranou 1k CZ, ročně máš 12k, za deset let 120k a za 50let máš 600k CZK, to mi akorát bude 78 a to už se mi asi nebude nikam moc chodit ven...
![]()
Ono se to nezdá ale jak říkáš nedej bože člověk všechno prostřelí a z měsíční dovolené kde si dáš event každej druhej den za 1K USD v prumeru a je to vejlet přes 300 000,- na naše

Hlavní moderátor

Cauves PA
moje dovolená od pokeru jedu, navíc to je ještě okořeněný jinou pohodou, kdy drahá polovička navštěvuje svoji rodinu na slovensku a já pod záštitou moc práce V práci zůstavám a prožívám zas jeden z těch "jiných" týdnu v roce:)
Uklízím, peru, vařím a přemýšlím co to dělám.
Pak se ptám sám sebe co vlastně chci dělat, no dostanu se zase k pokeru, totálnímu nasazení a chuť se podělit s náladou.
Dnes si pustím takovou podovolení session, kdy to pomalu zapínám. Abych taky něco ukázal, ukážu a vy posoudíte, ať je můj blog trochu zajímavý pro ty 3 lidi co to čtou:) V plánu nemám nic, strategii taky ne, dneska prostě jdu hrát tak jako jet na kole. Nic neočekávám, nebudu se vychloubat plarizovaným 3betem když jsem už po tom měsící skoro zapomněl co to je, jsem prostě jen zvědavý co předvedu po dlouhé pauze, víkendu plných půlitrů a nulovém úspěchu na live G4G, kde se s klukama fakt parádně bavíme, ale to nic terefování dlouho po sobě mě pěkně začíná s**t
Takže jedu, stáry a PT4 exe a zítra ať to neprodlužuju nahodím takový strasně silný a shrnující report
(mě)
PJAY
moje dovolená od pokeru jedu, navíc to je ještě okořeněný jinou pohodou, kdy drahá polovička navštěvuje svoji rodinu na slovensku a já pod záštitou moc práce V práci zůstavám a prožívám zas jeden z těch "jiných" týdnu v roce:)
Uklízím, peru, vařím a přemýšlím co to dělám.

Dnes si pustím takovou podovolení session, kdy to pomalu zapínám. Abych taky něco ukázal, ukážu a vy posoudíte, ať je můj blog trochu zajímavý pro ty 3 lidi co to čtou:) V plánu nemám nic, strategii taky ne, dneska prostě jdu hrát tak jako jet na kole. Nic neočekávám, nebudu se vychloubat plarizovaným 3betem když jsem už po tom měsící skoro zapomněl co to je, jsem prostě jen zvědavý co předvedu po dlouhé pauze, víkendu plných půlitrů a nulovém úspěchu na live G4G, kde se s klukama fakt parádně bavíme, ale to nic terefování dlouho po sobě mě pěkně začíná s**t

Takže jedu, stáry a PT4 exe a zítra ať to neprodlužuju nahodím takový strasně silný a shrnující report

PJAY

Ahoj...
Předevčírem zítra bylo včera a dnes není zítra když jsem to řekl předevčírem, tak.
zapomněl jsem, že večer jde fotbal, tak vzhledem k tomu jak to tu vedu, nechtěl jsem nasazovat nijak silné tempo na rozjezd a odehrál jsem celé...4...turnaje. Ano je to tak a jak se dalo čekat, po dlouhé době hraje človek hezky čistě, ale ho*no mi to bylo platný když to stejně nevytočím:) Né, bavilo mě to, neska si pinknu taky ať nezapomenu na Pokerstars ikonu.
Shrnuto
1) Podle HRC jsem odehrál v PF fázi (<15) cca 108her a vypadá to že,
- EV-kriticky zahraná jedná henda, na tu se dívám..a po MP1 Openshove 15bb call allinuju s 96s 3bb z LJ...pohoda, udělám zas:)
- BE6her
- EV zcela + 26hend
-Zbytek tak ňák foldy
2) Zmíním poslední hendy z turnajů
- [27/27]
##########################################
PokerStars Game 155266784360 / Tournament
Table 1604561301 13 -
Blinds : 100/200 - Ante 20.0
9 players
[SB] LacniP (990)
[BB] bongoking213 (1498)
[1] God.Flach (2793)
[2] PokerGrander (5177)
[3] pohodik (1573)
[4] Krist�nka32 (3512)
[5] xbet_kiddi (1086)
[6] Mm27135 (3367)
[But] elver_oasis (2338)
Mm27135 :Qd :Kh Initial Pot: 480
God.Flach folds
PokerGrander folds
pohodik folds
Krist�nka32 raises to 400
xbet_kiddi folds
Mm27135 is All in
elver_oasis folds
LacniP folds
bongoking213 folds
Krist�nka32 calls 2947
### FLOP ### :7h :3c :Js Pot: 7174
### TURN ### :Jd Pot: 7174
### RIVER ### :8d Pot: 7174
Krist�nka32 shows :Td :Ts
Mm27135 shows :Qd :Kh
Krist�nka32 wins 7174 from the main pot with Two pairs, jacks and tens
Tady to měl být podle HRC ICM 3b cca s 20%, tak to jsem se tam vešel 2x...pohoda, Kristynka to nemá moc EV+ ten call na muj 3b
Table 1604567770 17 -
Blinds : 15/30 - Ante 4.0
8 players
[SB] stojan_84 (1468)
[BB] Kluzo7 (1405)
[1] editha52 (2488)
[2] llbllOllyll (1079)
[3] mehdidani (1378)
[4] fasle (1458)
[5] walde89 (2746)
[But] Mm27135 (1478)
Mm27135 :8c :8s Initial Pot: 77
editha52 folds
llbllOllyll folds
mehdidani folds
fasle folds
walde89 calls 30
Mm27135 raises to 105
stojan_84 folds
Kluzo7 folds
walde89 raises to 210
Mm27135 calls 105
### FLOP ### :6c :4c :Qh Pot: 497
walde89 bets 90
Mm27135 raises to 300
walde89 raises to 600
Mm27135 is All in
walde89 calls 664
### TURN ### :2s Pot: 3025
### RIVER ### :Td Pot: 3025
walde89 shows :Ac :As
Mm27135 shows :8c :8s
walde89 wins 3025 from the main pot with A Pair of aces
Tady tady jsem to odstřelil...posuďte sami
Table 1604571202 15 -
Blinds : 125/250 - Ante 25.0
9 players
[SB] iam_gaspar1 (2586)
[BB] Mm27135 (2352)
[1] ezzlyy (10899)
[2] vergesss (3136)
[3] briis85 (3183)
[4] AndreiPataa (1985)
[5] freemaNBM (3419)
[But] GoWhiskey (2200)
Mm27135 :Qh :Kh Initial Pot: 575
ezzlyy folds
vergesss folds
briis85 folds
AndreiPataa folds
freemaNBM raises to 525
GoWhiskey folds
iam_gaspar1 folds
Mm27135 raises to 1500
freemaNBM is All in
Mm27135 is All in
### FLOP ### :6c :7d :Jh Pot: 6046
### TURN ### :3h Pot: 6046
### RIVER ### :Qs Pot: 6046
Mm27135 shows :Qh :Kh
freemaNBM shows :As :Ah
freemaNBM wins 1067 from side pot n°1 with A Pair of aces
freemaNBM wins 4979 from the main pot with A Pair of aces
Tady standart
zapomněl jsem, že večer jde fotbal, tak vzhledem k tomu jak to tu vedu, nechtěl jsem nasazovat nijak silné tempo na rozjezd a odehrál jsem celé...4...turnaje. Ano je to tak a jak se dalo čekat, po dlouhé době hraje človek hezky čistě, ale ho*no mi to bylo platný když to stejně nevytočím:) Né, bavilo mě to, neska si pinknu taky ať nezapomenu na Pokerstars ikonu.
Shrnuto
1) Podle HRC jsem odehrál v PF fázi (<15) cca 108her a vypadá to že,
- EV-kriticky zahraná jedná henda, na tu se dívám..a po MP1 Openshove 15bb call allinuju s 96s 3bb z LJ...pohoda, udělám zas:)
- BE6her
- EV zcela + 26hend
-Zbytek tak ňák foldy
2) Zmíním poslední hendy z turnajů
- [27/27]
Table 1604561301 13 -
9 players
[SB] LacniP (990)
[BB] bongoking213 (1498)
[1] God.Flach (2793)
[2] PokerGrander (5177)
[3] pohodik (1573)
[4] Krist�nka32 (3512)
[5] xbet_kiddi (1086)
[6] Mm27135 (3367)
[But] elver_oasis (2338)
God.Flach folds
PokerGrander folds
pohodik folds
xbet_kiddi folds
Mm27135 is All in
elver_oasis folds
LacniP folds
bongoking213 folds
Krist�nka32 calls 2947
Tady to měl být podle HRC ICM 3b cca s 20%, tak to jsem se tam vešel 2x...pohoda, Kristynka to nemá moc EV+ ten call na muj 3b
Table 1604567770 17 -
Blinds : 15/30 - Ante 4.0
8 players
[SB] stojan_84 (1468)
[BB] Kluzo7 (1405)
[1] editha52 (2488)
[2] llbllOllyll (1079)
[3] mehdidani (1378)
[4] fasle (1458)
[5] walde89 (2746)
[But] Mm27135 (1478)
Mm27135 :8c :8s Initial Pot: 77
editha52 folds
llbllOllyll folds
mehdidani folds
fasle folds
walde89 calls 30
Mm27135 raises to 105
stojan_84 folds
Kluzo7 folds
walde89 raises to 210
Mm27135 calls 105
### FLOP ### :6c :4c :Qh Pot: 497
walde89 bets 90
Mm27135 raises to 300
walde89 raises to 600
Mm27135 is All in
walde89 calls 664
### TURN ### :2s Pot: 3025
### RIVER ### :Td Pot: 3025
walde89 shows :Ac :As
Mm27135 shows :8c :8s
walde89 wins 3025 from the main pot with A Pair of aces
Tady tady jsem to odstřelil...posuďte sami
Table 1604571202 15 -
Blinds : 125/250 - Ante 25.0
9 players
[SB] iam_gaspar1 (2586)
[BB] Mm27135 (2352)
[1] ezzlyy (10899)
[2] vergesss (3136)
[3] briis85 (3183)
[4] AndreiPataa (1985)
[5] freemaNBM (3419)
[But] GoWhiskey (2200)
Mm27135 :Qh :Kh Initial Pot: 575
ezzlyy folds
vergesss folds
briis85 folds
AndreiPataa folds
freemaNBM raises to 525
GoWhiskey folds
iam_gaspar1 folds
Mm27135 raises to 1500
freemaNBM is All in
Mm27135 is All in
### FLOP ### :6c :7d :Jh Pot: 6046
### TURN ### :3h Pot: 6046
### RIVER ### :Qs Pot: 6046
Mm27135 shows :Qh :Kh
freemaNBM shows :As :Ah
freemaNBM wins 1067 from side pot n°1 with A Pair of aces
freemaNBM wins 4979 from the main pot with A Pair of aces
Tady standart

V pátek hoši, čus.

PJAY píše:
- [27/27]
Table 1604561301 13 -
9 players
[SB] LacniP (990)
[BB] bongoking213 (1498)
[1] God.Flach (2793)
[2] PokerGrander (5177)
[3] pohodik (1573)
[4] Krist�nka32 (3512)
[5] xbet_kiddi (1086)
[6] Mm27135 (3367)
[But] elver_oasis (2338)
God.Flach folds
PokerGrander folds
pohodik folds
xbet_kiddi folds
Mm27135 is All in
elver_oasis folds
LacniP folds
bongoking213 folds
Krist�nka32 calls 2947

Zdarek, Jirvey to myslel dobře a má pravdu. Měl jsem to počítat "ještě" v této fázi jako ChipEV pro širší range. Ale jinak nejsem pořád ve shodě s tím, že 180many počítat až do FT EVčkem, já prostě v late fázi ten ICM přísnější model preferuju, i když není třeba ještě zajímavé ITM. Četl jsem, radil jsem se, nechám si zas poradit, ale lidi na to mají odlišné názory tak to zkusím podle sebe, s rezervou a otevřený dalším připomínkám tomuhle tématu - Používání modelu CHIPEV / ICM v ne-ITM late fázích turnaje.
No, pátek...
kluci z PA co to reprezentují mi nechali volný třetí pruh na dálnici a byl jsem nezastavitelný a pořád v levém!
Dobrá forma a historky předbíhající jejich pověst tentokrát nikoho moc nezajímala, jelikož samolepka ani tričko PA nikde:)
No popravdě, pivo jedno, 2 zelený čaje a jídlo se ráno ukázalo jako dobře promyšlený plán...
Bylo až neuvěřitelné kolik pořadatel doplácel vzhledem k tomu, že jsme hráli max 2 stoly s garancí 45k za 500/500rb + 1x re.
Jen díky lehkému poli a volnému levému pruhu jsem po dealu v5ti bral 2.flek
Stůl plný nováčku tedy nepotřeboval nějaké velké vzrušení při dohadování dealu a myslím, že kluci opět rádi navštíví pobočku s úsměvem na tváři, o to jde ne...Nálada prostě dobrá
Další pátek tedy přinesu formu, obličej sebevědomého šoféra a bez respektu k ostatním to opět zařadím a pojedu, a to i přes PA samolepky!!
K online scéně toho nemám tolik, snad jen, že na to pořád prdím, občas zapnu a po 2h vypnu...
PJAY
No, pátek...
kluci z PA co to reprezentují mi nechali volný třetí pruh na dálnici a byl jsem nezastavitelný a pořád v levém!
Dobrá forma a historky předbíhající jejich pověst tentokrát nikoho moc nezajímala, jelikož samolepka ani tričko PA nikde:)
No popravdě, pivo jedno, 2 zelený čaje a jídlo se ráno ukázalo jako dobře promyšlený plán...
Bylo až neuvěřitelné kolik pořadatel doplácel vzhledem k tomu, že jsme hráli max 2 stoly s garancí 45k za 500/500rb + 1x re.
Jen díky lehkému poli a volnému levému pruhu jsem po dealu v5ti bral 2.flek

Další pátek tedy přinesu formu, obličej sebevědomého šoféra a bez respektu k ostatním to opět zařadím a pojedu, a to i přes PA samolepky!!

K online scéně toho nemám tolik, snad jen, že na to pořád prdím, občas zapnu a po 2h vypnu...
PJAY

• Stránka 1 z 2 • 1, 2