FÓRUM
FÓRUM ‹ Poker obecně ‹ Poker a zákon
Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
Re: Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
alkaatch píše:Banka to úplně není, ale to zrovna není důležité. Otázka je, jestli máš na Skrillu nějaké číslo účtu (jedinečný platební identifikátor). Pokud ano, tak pojede, pokud ne tak nepojede. Já si myslím že spíš nebude, ale fakt nevim.
Dekuji za odpoved. Celkove se ukazalo, ze bez PA bychom vsichni byli informacne....
jimmyjazz píše:Na dotaz ohledně Skrillu mi přišlo:
Take dekuji.

Mám otázky ohledně výpisu z účtu...na stars mám zadanej nově založenej (3dny zpátky) a ještě nemůžu udělat výpis za tak krátké období.
Je dobrý tam hodit jinej účet kt. nemám uvedenej ve stars cashieru, ale mám na něm docela dost a všechno je to z pokeru.
Je dobrý tam hodit jinej účet kt. nemám uvedenej ve stars cashieru, ale mám na něm docela dost a všechno je to z pokeru.
hA_FreY píše:Mám otázky ohledně výpisu z účtu...na stars mám zadanej nově založenej (3dny zpátky) a ještě nemůžu udělat výpis za tak krátké období.
Asi by jsi mel uvest ucet, ktery hodlas pouzivat. Banka ti posle za nejaky poplatek potvrzeni, ze je ucet tvuj.
Otazka na vedeni areny.... zkusite se poptat co bude s bodama? jestli je vycashujou nebo jestli proste smula? Poptal bych se na supportu, ale pochybuju ze budou mit nejaky info...

toto mi zaslali takze ideal
Dobrý den,
děkujeme za Váš email a trpělivost při čekání na odpověď. Omlouváme se za zdržení. V současné době vyřizujeme obrovské množství emailů, což bohužel negativně ovlivňuje rychlost našich odpovědí.
Za chybu s nefunkčním odkazem se omlouváme a chtěli bychom Vás požádat o použití následujícího odkazu, který Vás navede na klienta PokerStars.EU a do pokladny, kde můžete požádat o výběr Vašeho aktuálního zůstatku.
pro Android https://we.tl/NVvEJiyAkG
pro Windows https://we.tl/3ecMjCoQ1Y
nebo pro MAC https://we.tl/ibt1ahY4Tn
linky budou funkční do 21. února 2017
Co se týče Skrill, můžete ho použít pro výběr a následně po přesunu účtu na .CZ licenci opět pro vklad. Samozřejmě můžete použít i jakoukoliv jinou metodu.
Zde posíláme všeobecné informace ohledně možností výběru: Minimální částka / doba zpracování / časová lhůta pro přičtení peněz / požadavky
- Visa a Entropay: 95 EUR/ do 72 hodin / do 10 pracovních dní / předchozí vklad v posledních 12 měsících
- Přímý bankovní převod : 1 EUR / do 72 hodin / 3-5 pracovních dní / bankovní účet v zemi uvedené na Vašem účtu
- Neteller: 1 USD / do 72 hodin/ okamžitě / žádné
- Skrill: 0.05 USD/ do 72 hodin / okamžitě / žádné
- Webmoney: 10 EUR/ do 72 hodin/ ihned/ předchozí vklad během 12 měsíců
- Wire bankovní převod: 45,500 EUR / do 72 hodin / 3-5 pracovních dní / bankovní účet v zemi uvedené na Vašem účtu
Jakmile provedete žádost o výběr, bude Vám zaslán automatický email na Vaši registrovanou adresu s detaily transakce.
Ohledně verifikace - jelikož jste osobní ověření v Hiltonu již absolvoval, pak bude stačit už jenom zaslat Vaši občanku (nebo jiný identifikační doklad jako řidičák nebo pas) a nejnovější výpis z účtu. Na úřad už nemusíte jít.
Doufáme, že tato odpověď je uspokojující. Pokud máte jakékoliv další dotazy, napište nám. Rádi Vám vyjdeme vstříc.
S pozdravem
Magy♣
Zákaznická podpora Stars
Dobrý den,
děkujeme za Váš email a trpělivost při čekání na odpověď. Omlouváme se za zdržení. V současné době vyřizujeme obrovské množství emailů, což bohužel negativně ovlivňuje rychlost našich odpovědí.
Za chybu s nefunkčním odkazem se omlouváme a chtěli bychom Vás požádat o použití následujícího odkazu, který Vás navede na klienta PokerStars.EU a do pokladny, kde můžete požádat o výběr Vašeho aktuálního zůstatku.
pro Android https://we.tl/NVvEJiyAkG
pro Windows https://we.tl/3ecMjCoQ1Y
nebo pro MAC https://we.tl/ibt1ahY4Tn
linky budou funkční do 21. února 2017
Co se týče Skrill, můžete ho použít pro výběr a následně po přesunu účtu na .CZ licenci opět pro vklad. Samozřejmě můžete použít i jakoukoliv jinou metodu.
Zde posíláme všeobecné informace ohledně možností výběru: Minimální částka / doba zpracování / časová lhůta pro přičtení peněz / požadavky
- Visa a Entropay: 95 EUR/ do 72 hodin / do 10 pracovních dní / předchozí vklad v posledních 12 měsících
- Přímý bankovní převod : 1 EUR / do 72 hodin / 3-5 pracovních dní / bankovní účet v zemi uvedené na Vašem účtu
- Neteller: 1 USD / do 72 hodin/ okamžitě / žádné
- Skrill: 0.05 USD/ do 72 hodin / okamžitě / žádné
- Webmoney: 10 EUR/ do 72 hodin/ ihned/ předchozí vklad během 12 měsíců
- Wire bankovní převod: 45,500 EUR / do 72 hodin / 3-5 pracovních dní / bankovní účet v zemi uvedené na Vašem účtu
Jakmile provedete žádost o výběr, bude Vám zaslán automatický email na Vaši registrovanou adresu s detaily transakce.
Ohledně verifikace - jelikož jste osobní ověření v Hiltonu již absolvoval, pak bude stačit už jenom zaslat Vaši občanku (nebo jiný identifikační doklad jako řidičák nebo pas) a nejnovější výpis z účtu. Na úřad už nemusíte jít.
Doufáme, že tato odpověď je uspokojující. Pokud máte jakékoliv další dotazy, napište nám. Rádi Vám vyjdeme vstříc.
S pozdravem
Magy♣
Zákaznická podpora Stars
-
- raad (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
PP vypnuli právě v den avizovaného spuštění PS, fakt náhoda..
Resp. PP si chtěl chtěl namastit kapsu před spuštěním PS a teď už to raději vypnul..I když nechápu, co by se stalo, kdyby to vypnuli třeba až ke konci měsíce.Třeba aspoň postoupili v jednáních o licenci..
Tohle jsem našel na konkurenčním webu: "Jestli jste na hernu vstoupili před méně než dvěma lety, měl by se podle našich informací váš afilliate automaticky přesunout pod nový účet."
Ale pokud si člověk vytvoří úplně nový účet (ne ten s předvyplněnými údaji od PS), tak by to stejně mělo být jedno..

Tohle jsem našel na konkurenčním webu: "Jestli jste na hernu vstoupili před méně než dvěma lety, měl by se podle našich informací váš afilliate automaticky přesunout pod nový účet."
Ale pokud si člověk vytvoří úplně nový účet (ne ten s předvyplněnými údaji od PS), tak by to stejně mělo být jedno..
Naposledy upravil Kejml1 dne čtv 16. úno 2017 15:38:41, celkově upraveno 1
Jsem asi úplný jelito
ale jak se dostanu k .cz verzi?
Update jsem udělal a furt mi tam svítí .eu

Update jsem udělal a furt mi tam svítí .eu
maroscz píše:Na PS.eu teď nejsou v nabídce scheduled MTTs, jen timed turnaje. Vypadá to, že shodí celé stáry a zapnou to už s náma.
Ty MMT tam nevidíme jen my, jinak normálně jedou, tak snad nebudem i bez MTT, za chvíli by mělo být jasno.
Je možný že je problém s těma garancema jak jsem psal, to se určitě časem nějak vyřeší/vymyslí, může to být v nějakém provizorním módu než se dořeší všechno...
If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is. (John von Neumann)
Alkaatchuv nepravidelny blog

Alkaatchuv nepravidelny blog

proč nikdo nevybírá normálně na kartu ? vybral jsem v průběhu několika let ze stárů přes 800 000,- a nikdy žádný problém ani vedlejší poplatky... jinak má už někdo nový účet ?

-
- realBe1ng990 (offline)
- Obdržel: 3 poděkování
kdyz to udelam pres PA, tak to nema zadnej vliv na platnost/neplatnost overeni v Hiltonu, right?
https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482
I am really good at folding
I am really good at folding
.
Naposledy upravil svistik dne sob 15. dub 2017 9:35:21, celkově upraveno 2
maaaarty píše:kdyz to udelam pres PA, tak to nema zadnej vliv na platnost/neplatnost overeni v Hiltonu, right?
JJ, urcite si ten novy ucet udelej pres PA. Stahnout pres link http://www.pokerarena.cz/herny/pokerstars/ a pokud to pujde pouzit jeste marketingovy kod "pokerarena.cz"
Hlavne nedelat zadny rychly prevod. Mel bys mit pravo i na novy nick. Je to proste novy ucet. Jen to overeny z Hiltonu pak fakt nevim, protoze tam jsi uvadel svuj nick. Takze mozna pak budes muset overit znovu.
Ask not what your Poker Arena can do for you--ask what you can do for your Poker Arena--special thanks to John F. Kennedy
zdravím
díky za zásobování informacemi.
měl bych zájem o založení nového učtu přes Vaši affil, s použitím jiného nicku, nemáte někdo info jestli nebude problém např. s registračním emailem, nebo skrill emailem, když bude uz jednou pouzity u starého neaktivního učtu z pokerstars.eu ? nebo ty se jako takové kompletně zruší, tím pádem by neměl být problém ?
točkám zdar!

měl bych zájem o založení nového učtu přes Vaši affil, s použitím jiného nicku, nemáte někdo info jestli nebude problém např. s registračním emailem, nebo skrill emailem, když bude uz jednou pouzity u starého neaktivního učtu z pokerstars.eu ? nebo ty se jako takové kompletně zruší, tím pádem by neměl být problém ?
točkám zdar!

-
- bator (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
bator píše:zdravím
točkám zdar!
![]()
![]()
![]()
Problem by to byt nemel, toto napsala podpora PS
Dobrý den Františku,
děkujeme za Váš email.
Pokuď využijete možnosti rychlého založení účtu, při které převedeme všechny Vaše stávající informace, změna affiliate nebude možná.
Pokud si však změnit affiliate například na pokerarénu, budete si muset vytvořit nový účet na Pokerstars .CZ. V takovém případě ale budete muset začít úplně od začátku, žádné informace nebudou převedeny a také Vás musíme upozornit, že nebudete moci využít nabídky bonusu za první vklad.
V případě jakýchkoli dalších otázek jsme Vám plně k dispozici.
S pozdravem
Dominik
Zákaznická podpora Stars
Ask not what your Poker Arena can do for you--ask what you can do for your Poker Arena--special thanks to John F. Kennedy
Redivus píše:Otazka na vedeni areny.... zkusite se poptat co bude s bodama? jestli je vycashujou nebo jestli proste smula? Poptal bych se na supportu, ale pochybuju ze budou mit nejaky info...
BUMP ... chapu ze nabirani novejch lidi do aff. je dulezitejsi, ale bylo by mozny napsat tenhle dotaz?

.
Naposledy upravil svistik dne sob 15. dub 2017 9:35:03, celkově upraveno 1
tickety a body nám všem převedli na peníze, který musíte cashoutnout, máte je v cashieru
.
Naposledy upravil svistik dne sob 15. dub 2017 9:34:49, celkově upraveno 1