FÓRUM
FÓRUM ‹ Poker obecně ‹ Poker a zákon
Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
Re: Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
Mohou drive zabanovani hraci, jeste z PS.COM (nebo EU) si zalozit novy ucet, verifikovat se a hrat? Co na to zakon a co na to PS? Nebavili jste se tu o tom nekde?
-
- mcrens (offline)
mcrens píše:Mohou drive zabanovani hraci, jeste z PS.COM (nebo EU) si zalozit novy ucet, verifikovat se a hrat? Co na to zakon a co na to PS? Nebavili jste se tu o tom nekde?
Ti co dostali BAN tak ho normálně mají dál .. Nic se nemění
-
- Daniel Rusz (offline)
- Obdržel: 6 poděkování
Sice nehraju cash ale nechapu proc nezapli vsechny limity zoom. Jestli za tim nahodou taky nebude neco vice nez jen bug.

Zdravím, koukám teda že vytvoření nového účtu už funguje přes klienta. Stačí tedy jen jako marketingový kód zadat pokerarena.cz a nemusím tu klikat na nějaké odkazy?

pinkysek píše:Zdravím, koukám teda že vytvoření nového účtu už funguje přes klienta. Stačí tedy jen jako marketingový kód zadat pokerarena.cz a nemusím tu klikat na nějaké odkazy?
Jistota je udělat obojí, ale marketingový kód má větší váhu než odkaz, jestli jde zadat.
Připravím ještě během dopoledne návod.
-
- PetaMexiko (offline)
- Obdržel: 1631 poděkování
Like_a_G6 píše:Tip pro lidi, co se chystaj vybírat z PP a mají nevyužité loyalty points:
V points storu je super výhodnej ticket do TITLE FIGHT $215 za 1720 bodů pro jakejkoliv status. Jde ho koupit jen 2x týdně. Nepoužitelný tickety pak PP čechům převede na cash. Samotný loyalty points by měly podle supportu taky převést (nevim kdy), ale neví se s jakym kurzem, jestli něco hnusnýho, nebo něco na úrovni toho nejvyšího statusu. Každopádně pochybuju, že to bude lepší kurz než na tom title fightu.
Diky za radu, mel jsem 1780bodu, takze to bylo super vyhodny!

Ask not what your Poker Arena can do for you--ask what you can do for your Poker Arena--special thanks to John F. Kennedy
Blog - SitkaCZ nejen o práci na portálu Poker-Arena.cz a pokerových turnajích

Zdar všichni, možná zbytečné obavy, ale radši se zeptám: někdo tady před nedávnem psal, že šel na úřad pro to ověření a koukali na něj jak z jara, co že to po nich chce. Je tady někdo z Olomouckého kraje, kdo šel na MÚ (v Olomouci nebo Uničově) a vše v pohodě vyřídil? Nerad bych si totiž vytvořil účet a pak zjistil, že sehnat to ověření do 30 dnů bude problém. Díky za vaše odpovědi 

Title fight určitě dobrý, ještě bylo hodně výhodný Saturday Uppercut, ale ten teď nějak nevidím ve storu. Na těch ticketech je super, že ty akční jako Titlew fight jsou za dobrou cenu i bez VIP statusu.
If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is. (John von Neumann)
Alkaatchuv nepravidelny blog

Alkaatchuv nepravidelny blog

SitkaCZ píše:Like_a_G6 píše:Tip pro lidi, co se chystaj vybírat z PP a mají nevyužité loyalty points:
V points storu je super výhodnej ticket do TITLE FIGHT $215 za 1720 bodů pro jakejkoliv status. Jde ho koupit jen 2x týdně. Nepoužitelný tickety pak PP čechům převede na cash. Samotný loyalty points by měly podle supportu taky převést (nevim kdy), ale neví se s jakym kurzem, jestli něco hnusnýho, nebo něco na úrovni toho nejvyšího statusu. Každopádně pochybuju, že to bude lepší kurz než na tom title fightu.
Vám to jde koupit? U všeho chybí počet bodů za kolik to můžu pořídit a nikde nemůžu nákup potvrdit.
-
- Sobo (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
ja to koupil pred chvilkou.
Ask not what your Poker Arena can do for you--ask what you can do for your Poker Arena--special thanks to John F. Kennedy

Zdravím,
stáhl jsem si dnes normálního klienta PS.cz do PC a založil jsme si účet bez problémů, ale jelikož PS stále v databázi má můj starý účet, tak si nemůžu ověřit, jak telefon, tak ani adresu či jméno.
Mám teda čekat, až PS smaže databázi, nebo si zkrátka musím přesnou jen účet z eu na .cz bez možnosti mít nové ID?
stáhl jsem si dnes normálního klienta PS.cz do PC a založil jsme si účet bez problémů, ale jelikož PS stále v databázi má můj starý účet, tak si nemůžu ověřit, jak telefon, tak ani adresu či jméno.
Mám teda čekat, až PS smaže databázi, nebo si zkrátka musím přesnou jen účet z eu na .cz bez možnosti mít nové ID?
-
- Luko_cz (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
Spajky píše:Zdar všichni, možná zbytečné obavy, ale radši se zeptám: někdo tady před nedávnem psal, že šel na úřad pro to ověření a koukali na něj jak z jara, co že to po nich chce. Je tady někdo z Olomouckého kraje, kdo šel na MÚ (v Olomouci nebo Uničově) a vše v pohodě vyřídil? Nerad bych si totiž vytvořil účet a pak zjistil, že sehnat to ověření do 30 dnů bude problém. Díky za vaše odpovědi
Ahoj.
Rád bych se zeptal na totéž pro Kalovy Vary.Jestli máte někdo zkušenost tak dejte info.
díky

Luko_cz píše:Zdravím,
PS ti musi dovolit si overit si novy ucet. Pokud ti to nepovoli, tak porusi zakon. Proste to po nich musis chtit a oni nemaji jinou moznost.

Čus Argo, já mám zkušenost z Olomouckého kraje, byl jsem na úřadě v Mohelnici, paní sice říkala že to letos dělá poprvé a že jí to bude trvat asi hodinku, tak jsem se za hodinu vrátil a měla všechno a správně nachystaný, už jsem to i poslal na stáry ( i Se skenem z výpisu z účtu z banky ) a ti mi včera napsali že účet byl ověřen. Platil jsem 200kč. 

Luko_cz píše:Zdravím,
Já to mám taky tak. Předpokládám, že jsi tam ještě nic nevložil jako já. Je tam nastavený limit na vklad na ty 3k Kč. Takže předpokládám, že mě to vyzve k ověření, až ten limit pro vklad překročím.

SitkaCZ píše:Like_a_G6 píše:Tip pro lidi, co se chystaj vybírat z PP a mají nevyužité loyalty points:
Já taky děkuji - měl jsem 1725 (not kidding), takže úplná pecka

Rest? HA! There's plenty of time for rest in the grave. --Conan the Barbarian
Jakub Š. - blog o různých věcech
Jakub Š. - blog o různých věcech
Jakub Š. píše:SitkaCZ píše:Like_a_G6 píše:Tip pro lidi, co se chystaj vybírat z PP a mají nevyužité loyalty points:
Já taky děkuji - měl jsem 1725 (not kidding), takže úplná pecka![]()
Je to tak že já si koupím ten ticket a oni mě to pak převedou na love? Mám akorát 1800 bodů.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá výmluvy.

Zkoušel jsem teď jedno sitko. PT4 a Table Optimizer jede bez problému.
Už tu má někdo plně ověřený účet a hraje bez omezení? nebo to ještě nemá smysl ted řešit a počkat
-
- diamondpro (offline)
- Obdržel: 6 poděkování
hele kuci, nevíme jak teda s rb? nějaký mince mám nahraný už, ale jaksi nám ve VIP storu chybí možnost je vyměnit za peníze