FÓRUM
FÓRUM ‹ Poker obecně ‹ Poker a zákon
Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
Re: Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
kozzzak píše:Ahoj, neví někdo, jak to bude/ jak to má vypadat s pokerstars.fr v roce 2017?? Někde jsem četl, že od nového roku to mají nefrancouzským hráčům zatrhnout...
Mám tam (na můj běžný bankroll) docela dost peněz, vybírat se mi moc nechce, protože se mi ted celkem daří.
Nemá někdo nějaké info, Díky!
řeší se to přesně v tomto vlákně do kterýho píšeš o stránku až dvě zpět...píšou e sem podrobnosti o jednotlivejch hernách o kterých jsou známé aspoň nějaké informace.

Tvrdí borci vznikaj jedině v tvrdých podmínkách :D
Práce je vždy posledním zoufalým pokusem člověka, jak získat peníze
Blog- téměř každodenní challange
chiko píše:kozzzak píše:Ahoj, neví někdo, jak to bude/ jak to má vypadat s pokerstars.fr v roce 2017?? Někde jsem četl, že od nového roku to mají nefrancouzským hráčům zatrhnout...
Mám tam (na můj běžný bankroll) docela dost peněz, vybírat se mi moc nechce, protože se mi ted celkem daří.
řeší se to přesně v tomto vlákně do kterýho píšeš o stránku až dvě zpět...píšou e sem podrobnosti o jednotlivejch hernách o kterých jsou známé aspoň nějaké informace.
Jo díky, nevšiml jsem si...No nic, tak si dnes dám poslední nostalgickou "sešn" a sbohem pokerstars.fr.....

-
- kozzzak (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
Nevíte kdy se PP rozhodne jestli bude žádat o tu licenci nebo jak to bude? Já vůbec nevim jestli si mám ten bankroll radši vybrat nebo ne...
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá výmluvy.

Mr.Green píše:Nevíte kdy se PP rozhodne jestli bude žádat o tu licenci nebo jak to bude? Já vůbec nevim jestli si mám ten bankroll radši vybrat nebo ne...
Cus, taky by me to zajímalo. Hraju sice na bwin ale nerad bych prisel o lovaky. Asi to vyberu pro jistotu. Co vy???
-
- casper1986 (offline)
- Obdržel: 8 poděkování
od 22.12. 2016 nemohu se dostat na BETFAIR POKER! poraďte jak se tam prohryzat? děkuji pánové a dámy !! zajebanej Babiš!
viz.: Unfortunately the local laws in your country or region require us to prohibit you from using the Poker. Please contact Helpdesk if you believe that this has occurred in error.
viz.: Unfortunately the local laws in your country or region require us to prohibit you from using the Poker. Please contact Helpdesk if you believe that this has occurred in error.
-
- p2013 (offline)
p2013 píše:od 22.12. 2016 nemohu se dostat na BETFAIR POKER! poraďte jak se tam prohryzat? děkuji pánové a dámy !! zajebanej Babiš!
https://www.pokerarena.cz/rubriky/aktual ... evek-73324
Život není to, co chceme, ale to co máme. Arnošt Lustig

Mr.Green píše:Nevíte kdy se PP rozhodne jestli bude žádat o tu licenci nebo jak to bude? Já vůbec nevim jestli si mám ten bankroll radši vybrat nebo ne...
No já mám za to, že snad žádat chtějí. Kdyby tomu bylo jinak, dle mého už by o tom své CZ klienty nějak upozornili (alespoň teda doufám)... O nějakém přechodu na jinou sajtu zatím ani neuvažuju, takže roll tam nechávám. Myslím že i v případě toho nejhoršího, tedy že nebudou žádat o licenci by neměl být u této společnosti žádný problém s vyplacením peněz.
Žádné oficiální stanovisko PP asi zatím není k dispozici, jinak by o tom byl 100% velký článek na PA + kluci z PA už by chladili šáňo na tu slibovanou mega párty na počest PP a jeho vstupu na CZ trh

"Svět patří těm, co se neposerou"
Charles Bukowski
-
- FoRzzA88cz (offline)
- Obdržel: 332 poděkování
Už jsem to psal o stránku dříve a evidentně zbytečně...psal jsem si se supportem Party Pokeru a bylo mi řečeno že o licenci zažádáno mají. Veškeré ostatní dotazy mi zatím zodpovědět nemohli a mám si prej počkat, že budu včas informován.
-
- Sparta1893 (offline)
- Obdržel: 2 poděkování
Sparta1893 píše:Už jsem to psal o stránku dříve a evidentně zbytečně...psal jsem si se supportem Party Pokeru a bylo mi řečeno že o licenci zažádáno mají. Veškeré ostatní dotazy mi zatím zodpovědět nemohli a mám si prej počkat, že budu včas informován.
Nevšiml jsem si, tak ok.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá výmluvy.

zdravím nevíte někdo jak to bude s WILLIAM HILL
-
- ladin (offline)
Zdravim,
mam dotaz ohledne hrani z ciziny, jsem samo obcan CR akorat ted par mesicu bydlim ve Svycarsku.
Nejaka moznost jak aktivovat ps.com ze Svycarska?
Dalsi dotaz bude mozno hrat na ps.fr ze svycarska na mem uctu?
Bude mozno si zalozit kancelar nebo neco obdobneho v jine zemi, ve ktere bude povoleno hrat na fr sajtach?
Jde mi o to hlavne hrat na Winamaxu a ps.fr .... ten com me az tak netrapi. Fr denni chleba
Diky za rady a odpovedi, s pozdravem Piskot
mam dotaz ohledne hrani z ciziny, jsem samo obcan CR akorat ted par mesicu bydlim ve Svycarsku.
Bude mozno si zalozit kancelar nebo neco obdobneho v jine zemi, ve ktere bude povoleno hrat na fr sajtach?
Jde mi o to hlavne hrat na Winamaxu a ps.fr .... ten com me az tak netrapi. Fr denni chleba

-
- piskot724 (offline)
piskot724 píše:Zdravim,
kozzzak píše:
Ahoj, neví někdo, jak to bude/ jak to má vypadat s pokerstars.fr v roce 2017?? Někde jsem četl, že od nového roku to mají nefrancouzským hráčům zatrhnout...

No kdyby sis to recetl poradne neptam se na to same co ty.....Zajima me jak to bude s hranim ze Svycarska. Psal jsem na support obou heren tak jsem zvedavy co mi napisi.....
-
- piskot724 (offline)
piskot724 píše:No kdyby sis to recetl poradne neptam se na to same co ty.....Zajima me jak to bude s hranim ze Svycarska. Psal jsem na support obou heren tak jsem zvedavy co mi napisi.....
Já to práveze cetl na co jsi se ptal

Příspěvekod alkaatch » stř 14. pro 2016 9:46:59
Už jsem ti psal předtím. Winamax nebude mít .cz licenci, hodně bych se tomu divil když ji nemá v žádném státě kde je regulace. Třeba v UK měl Winamax docela hodně hráčů a taky se stáhnul. Pokud si ale zařídíš adresu mimo ČR a fyzicky na ní budeš a budeš na ní mít ověřenej účet u Winamaxu, tak to imo není problém. Pak to asi ještě bude chtít bankovní účet u nějaké banky mimo CZ aby ti případně neblokovali platby. Všechno samozřejmě bez záruky - ale takhle to chápu já.

nemate nejake info jak to bude trebarz s 888poker, betsson, nordicbet?

zdravim dostal sem odpověd od herny expekt,ale je to v angličtině kterou zrovna moc neovládám,mužete mi prosím někdo pomoc s překladem.
Thank you for contacting us. Don’t wait for an email! Get an instant answer to your question through our live chat from 10h to 23h CET.
We regret to inform you that we are closing Czech market by the end of December 2016.
Therefore, there is no possibility to play anymore on our site.
We would like to apologies for any inconvenience caused by the above situation.
In order to process the withdrawal of your outstanding balance kindly provide us the following documents:
- current and official copy of personal bank statement with following details: name of the bank, personal details, account number,
- a copy of your ID, passport or driving licence (in colour, full size, both sides and clearly visible).
Please attach the documents to your player account (My account-> Documents) or send to support@expekt (add your username in the subject of an e-mail). The documents should not exceed 5000 KB (min. 50 KB), types of files: JPG, GIF and PDF.
Please be informed that any unused bonuses will be removed from your account.
Kindly note that if you have pending bets, these will be voided and stakes will be credited on your account.

We regret to inform you that we are closing Czech market by the end of December 2016.
Therefore, there is no possibility to play anymore on our site.
We would like to apologies for any inconvenience caused by the above situation.
In order to process the withdrawal of your outstanding balance kindly provide us the following documents:
- current and official copy of personal bank statement with following details: name of the bank, personal details, account number,
- a copy of your ID, passport or driving licence (in colour, full size, both sides and clearly visible).
Please attach the documents to your player account (My account-> Documents) or send to support@expekt (add your username in the subject of an e-mail). The documents should not exceed 5000 KB (min. 50 KB), types of files: JPG, GIF and PDF.
Please be informed that any unused bonuses will be removed from your account.
Kindly note that if you have pending bets, these will be voided and stakes will be credited on your account.
-
- pavelx (offline)
ve zkratce.. píšou Ti, že Expekt končí na českým trhu, takže už tam nemůžeš dál hrát a máš jim poslat kopii bankovního výpisu a občanky (popř. ŘP nebo pasu), aby ti mohli poslat peníze, co tam máš..
Život není to, co chceme, ale to co máme. Arnošt Lustig

B WIN REPLAY:
Vážený pán,
ďakujeme za Váš e-mail.
Ohľadom plánovaných legislativných zmien v Českej Republike Vás môžeme uistiť, že Vaše peniaze sú bezpečí a že budeme aj naďalej ponúkať svoje služby za normálnych okolností. Ďalej upozorňujeme, že sme v kontakte s českým regulátorom s cieľom požiadať o licenciu k januáru 2017.
Prosíme Vás, aby ste sa v prípade ďalších otázok a nejasností na nás opäť obrátili. Pracovníci nášho oddelenia podpory a služieb zákazníkom Vám radi pomôžu.
S priateľským pozdravom
Vaša zákaznícka služba premium
Vážený pán,
ďakujeme za Váš e-mail.
Ohľadom plánovaných legislativných zmien v Českej Republike Vás môžeme uistiť, že Vaše peniaze sú bezpečí a že budeme aj naďalej ponúkať svoje služby za normálnych okolností. Ďalej upozorňujeme, že sme v kontakte s českým regulátorom s cieľom požiadať o licenciu k januáru 2017.
Prosíme Vás, aby ste sa v prípade ďalších otázok a nejasností na nás opäť obrátili. Pracovníci nášho oddelenia podpory a služieb zákazníkom Vám radi pomôžu.
S priateľským pozdravom
Vaša zákaznícka služba premium
„I přes všechno negativní co s sebou poker nosí, my hráči nikdy nepřestaneme milovat tuhle jedinečnou hru" "PJAY"

Právě mi napsali z Winamaxu, že z legislativních důvodů zavírají můj účet a zbývající prostředky mi posílají na registrovaný bankovní účet. Měl jsem tam 13 centů a za příjem peněz z cizí měny dám bance 150kč, super 

Luky píše:Právě mi napsali z Winamaxu, že z legislativních důvodů zavírají můj účet a zbývající prostředky mi posílají na registrovaný bankovní účet. Měl jsem tam 13 centů a za příjem peněz z cizí měny dám bance 150kč, super
To jsou ty vaše spořky... U FIO se platí 20 Kč, teď nově mám Equa, kde se platí 0 Kč.
Ale Winamax fakt nechápu, všechno jsem si vybral, do posledního centu, ale stejně mi něco poslali:
Podle mě to je asi hodnota bodů...