FÓRUM
FÓRUM ‹ Poker obecně ‹ Poker a zákon
Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
Re: Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
Nové Město nad Metují bez problému. Dveře číslo 122. Měl jsem s sebou před-vytištěné papíry ze stáru. Nebyli vůbec potřeba. Všechno měli připravené. V pátek byli řádně zaškolení.
Mě nikdo nikdy neviděl , a nevidí a neuvidí ...
-
- SasaBelovUA (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
Mladá Boleslav dnes 20.2. taky už vědí....sice jsem lítal mezi CzechPointem....kanclem pro hazard a Matrikou...ale ve finále jsem ty správné dveře našel (ženský se celkem snažili). Zapomeňte na CzechPoint na magistrátu a na terminálu si navolte rovnou MATRIKA (dal jsem narození dítěte
) Tam jsou strašně fajn baby a už vědí...stačí říct, že chcete ověření Identifikace fyzické osoby na online hazard...jejich slova byla " to je ta společnost REEL?
no prostě už vědí. Dáte jim občanku a řidičák a oni vás vyzvou abyste počkali 20-30min.
Na pokladně vedle si zaplatíte poplatek 200,- a za 20-30min co si počkáte na chodbě vás vyzvou dovnitř a woala...papíry jsou vaše.

Na pokladně vedle si zaplatíte poplatek 200,- a za 20-30min co si počkáte na chodbě vás vyzvou dovnitř a woala...papíry jsou vaše.

jak to tak čtu, tak to vypadá, že úředníci po celé ČR pomalu začínají tušit co a jak
Má někdo zkušenosti z kraje Vysočina? Třebíč, Jihlava...

Lanther píše:jak to tak čtu, tak to vypadá, že úředníci po celé ČR pomalu začínají tušit co a jakMá někdo zkušenosti z kraje Vysočina? Třebíč, Jihlava...
Úředníci to už sice začínají zvládat, ale u PS to s tou nabídkou MTT pořád nějak vázne.

SvenMat píše:Lanther píše:jak to tak čtu, tak to vypadá, že úředníci po celé ČR pomalu začínají tušit co a jakMá někdo zkušenosti z kraje Vysočina? Třebíč, Jihlava...
Úředníci to už sice začínají zvládat, ale u PS to s tou nabídkou MTT pořád nějak vázne.
Taky čekám na MTT, myslím že malou náhradou by mohly být 180man SNG, než se to podaří nějak vyřešit.
My co se pokrem neživíme a nebudeme se kvůli tomu stěhovat, asi nemáme jinou možnost než doufat...

oclay104 píše:Ahoj, už to někdo zkoušel v Plzni? Uměj to tam?
Jdi na Krajsky urad ve Skroupove ul. Na info ti reknou kam jit. Uz tusila, ze to je "ta Malta". Za 10min hotovo.
Zdravím, mam dotaz...
Kdyz ted ověřím svoji osobu pro PS a zanedlouho změním trvalé bydliště zkomplikuje se mi po-té hraní ma PS nebo vyber peněz? Děkuji
Kdyz ted ověřím svoji osobu pro PS a zanedlouho změním trvalé bydliště zkomplikuje se mi po-té hraní ma PS nebo vyber peněz? Děkuji

-
- Francek345 (offline)
Ahoj,
je tento odkaz (https://www.pokerarena.cz/rubriky/poker/ ... a_897.html) už konečnej návod na založení účtu přes PA? Vidím tam překopávku na CZ klienta, tak to působí jako hotová věc.
Díky
Zdar a sílu
je tento odkaz (https://www.pokerarena.cz/rubriky/poker/ ... a_897.html) už konečnej návod na založení účtu přes PA? Vidím tam překopávku na CZ klienta, tak to působí jako hotová věc.
Díky
Zdar a sílu

-
- h4vel (offline)
h4vel píše:Ahoj,
Díky
Zdar a sílu
Jeste prosim vyckej. Dnes vydame oficialni navod.
Ask not what your Poker Arena can do for you--ask what you can do for your Poker Arena--special thanks to John F. Kennedy
SitkaCZ píše:h4vel píše:Ahoj,
Díky
Zdar a sílu
Jeste prosim vyckej. Dnes vydame oficialni navod.
OK

-
- h4vel (offline)
Už někomu party převedlo tickety na cash jak slibovali?

Ví někdo info ohledně Zoom varianty? Jestli budou v dohledné době vyšší limity než NL2? Psal jsem na support v pátek a od té doby zatím žádná odpověď.
-
- Sobo (offline)
Ahoj,mám dotaz
účet již mám plně ověřený prostředky z eu.jsem převedl na skrill, ze skrillu na cz.v plné výši a byly připsány. Můj dotaz je kdybych chtěl v budoucnu vkládat nové prostředky na účet cz. jakým je to možno udělat nejvýhodnějším pro mě způsobem. Myslel jsem, že to půjde přímým vkladem z mého účtu, ale tuto možnost mi pokladna nenabizí. Posílat opět prostředky na skrill a dále na cz. nebo použít malé paysafecard a cz. je zbytečně podle mého názoru drahé. Nemáte někdo typ na lepší metodu vkladu. Díky za případné náměty.
účet již mám plně ověřený prostředky z eu.jsem převedl na skrill, ze skrillu na cz.v plné výši a byly připsány. Můj dotaz je kdybych chtěl v budoucnu vkládat nové prostředky na účet cz. jakým je to možno udělat nejvýhodnějším pro mě způsobem. Myslel jsem, že to půjde přímým vkladem z mého účtu, ale tuto možnost mi pokladna nenabizí. Posílat opět prostředky na skrill a dále na cz. nebo použít malé paysafecard a cz. je zbytečně podle mého názoru drahé. Nemáte někdo typ na lepší metodu vkladu. Díky za případné náměty.
-
- raad (offline)
zdravim,
mam problem na samem zacatku verifikace, a to ze nemuzu v nabidce najit spravnou kombinaci mistka kde jsem se narodil (Praha, Nemocnice Na Bulovce, Liben). V 'Province of birth' jsou jen dve moznosti Praha vychod/zapad a ani jedna neodpovida - a v ani jedne neni Liben nebo cokoli podobneho.
Prehlizim neco?
mam problem na samem zacatku verifikace, a to ze nemuzu v nabidce najit spravnou kombinaci mistka kde jsem se narodil (Praha, Nemocnice Na Bulovce, Liben). V 'Province of birth' jsou jen dve moznosti Praha vychod/zapad a ani jedna neodpovida - a v ani jedne neni Liben nebo cokoli podobneho.
Prehlizim neco?
- Přílohy
-
-
Jj musis dat "Hlavní město Praha".
Mají to pod písmenem H.
Mají to pod písmenem H.
Jelikož jsem tu již dříve četl, že měl někdo podobný problém s tím, že si založil nový účet a poté s ověřením toho účtu, tak bych se podělil o svojí zkušenost. Od čtvrtka jsem řešil s Pokerstars, že jsem si zakládal nový účet teď v únoru a že prostě nemám z toho účtu prozatím žádný výpis. Posílal jsem jim milion screenshotu z elektronickýho bankovnictví různý potvrzení o transakcích a prostě mi nic neuznali a pořád mi chodili automatické odpovědi že jim chybí kde bude vidět IBAN, SWIFT a adresa. Dneska jsem tedy znova požádal o změnu bankovního účtu v klientovi, tak uvidím jak se to bude dál vyvíjet protože na podpoře sedí asi úplný dementi co umí posílat pořád dokola jen automatické zprávy.
Proto pokud jste si někdo zakládal nový účet a nemáte z něj stále výpis, tak si tam dočasně vyplňte nějaký starší účet ze kterého výpis máte.
edit. Když jsem jim poslal žádost o změnu bankovního účtu a v příloze rovnou přiložil výpis z toho účtu tak mi opět přišel robotický email, že tento účet se neshoduje s účtem zadaným při registraci
Tak já už nevím jestli tam sedí úplný debilové co ani nečtou co jim člověk píše nebo si z lidí jen prostě dělají prdel
Proto pokud jste si někdo zakládal nový účet a nemáte z něj stále výpis, tak si tam dočasně vyplňte nějaký starší účet ze kterého výpis máte.
edit. Když jsem jim poslal žádost o změnu bankovního účtu a v příloze rovnou přiložil výpis z toho účtu tak mi opět přišel robotický email, že tento účet se neshoduje s účtem zadaným při registraci

Proc si v internetovém bankovnictví nevygeneruješ mimořádný výpis na email?

ITM% is the most useless stat in poker. Those with the highest ITM% are the biggest nits, and don't make much money, if any at all.
U stolů jste sami sobě tím nejhorším soupeřem.
-
- medvidek98 (offline)
- Obdržel: 497 poděkování
medvidek98 píše:Proc si v internetovém bankovnictví nevygeneruješ mimořádný výpis na email?
Zařídil jsem si účet u Equa bank a řekl bych že tato možnost tam není, nebo jsem jí nikde nenašel... Ale když mi to nebyli schopní udělat ani na pobočce tak si spíše myslím, že tam není
Kari píše:medvidek98 píše:Proc si v internetovém bankovnictví nevygeneruješ mimořádný výpis na email?
Zařídil jsem si účet u Equa bank a řekl bych že tato možnost tam není, nebo jsem jí nikde nenašel... Ale když mi to nebyli schopní udělat ani na pobočce tak si spíše myslím, že tam není
ok pokud není tak není Equa bank nemám nemohu soudit ale je to zvláštní.

ITM% is the most useless stat in poker. Those with the highest ITM% are the biggest nits, and don't make much money, if any at all.
U stolů jste sami sobě tím nejhorším soupeřem.
-
- medvidek98 (offline)
- Obdržel: 497 poděkování