FÓRUM
FÓRUM ‹ Poker obecně ‹ Poker a zákon
Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
Re: Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
RoCCaLLiPTiS píše:co se teda dá hrát za turnaje
Jen ty co
a) nemaji garanci (t.j. pod timhle bodkem prakticky nic)
b) nemaji pozdni registraci (takze se nelze registrovat po startu turnaje a nehrozi ze by se nevybrala pulka registrace)
RoCCaLLiPTiS píše:jestli to má cenu se vůbec registrovat,
Pokud chces hrat mtt tak nema. Pokerstars jsou v cechach dobry jen pro cash game a to je zastaraly koncept od ktereho se ustupuje k modernim hernim formatum (a to bud rad ze ti tenhle stat dovoli jezdit normalnim autem protoze brzo tady bude povinne licencovan jen parni stroj jako jedina bezpecna forma osobni silnicni dopravy a pred vozidlem pobezi chlap s praporkem - coz oceni obzvlaste lide cekajici na sanitku ale hlavni je bezpecnost ovecek).
RoCCaLLiPTiS píše:protože tady ten stát je jeden velkej shit.
Vzdycky jsem si rikal jaktoze to ty blbci po druhe svetove nechali dojit tak daleko a zavcasu nezdrhli. Vzdycky jsem byl presvedcenej ze ta revoluce probehla "pre noc" a lide sli spat ve svobodne zemi a probudili se v koncentraku. Dalsi generace nas (lidi co se vcas nezaridi) budou mit za uplne stejny blbce co nepochopitelne nechapali zjevny vyvoj a kam to vede.
Kremen píše:Zdravim, máte někdo info o PP nebo 888? Bez MTT to bude stejná bída jako na PS, ale tak jsem zvědavý člověk![]()
![]()
Psali na konkurenci ze 888 se na to uz vyprdli. Partypoker zadny oficialni ani neoficialni udaje nepousti ven ale spekuluje se ze v radu mesicu mozna (pokud se na to nevyprdnou).
Nóblhóch píše:byl jsem se ověřit v Hiltonu ... v čem je problém ... že mám v ID speciální znak - ó. A že mě teda žádají, ať si ID změním, pošlu tři návrhy blablabla...
Chapu to spravne ze anglicka mutace pokerstars podporuje ceske znaky a ceska mutace na nich zhavaruje? HAHA.
pahedujal píše:RoCCaLLiPTiS píše:co se teda dá hrát za turnaje
Jen ty co
a) nemaji garanci (t.j. pod timhle bodkem prakticky nic)
b) nemaji pozdni registraci (takze se nelze registrovat po startu turnaje a nehrozi ze by se nevybrala pulka registrace)RoCCaLLiPTiS píše:jestli to má cenu se vůbec registrovat,
Pokud chces hrat mtt tak nema. Pokerstars jsou v cechach dobry jen pro cash game a to je zastaraly koncept od ktereho se ustupuje k modernim hernim formatum (a to bud rad ze ti tenhle stat dovoli jezdit normalnim autem protoze brzo tady bude povinne licencovan jen parni stroj jako jedina bezpecna forma osobni silnicni dopravy a pred vozidlem pobezi chlap s praporkem - coz oceni obzvlaste lide cekajici na sanitku ale hlavni je bezpecnost ovecek).RoCCaLLiPTiS píše:protože tady ten stát je jeden velkej shit.
Vzdycky jsem si rikal jaktoze to ty blbci po druhe svetove nechali dojit tak daleko a zavcasu nezdrhli. Vzdycky jsem byl presvedcenej ze ta revoluce probehla "pre noc" a lide sli spat ve svobodne zemi a probudili se v koncentraku. Dalsi generace nas (lidi co se vcas nezaridi) budou mit za uplne stejny blbce co nepochopitelne nechapali zjevny vyvoj a kam to vede.
Zdar,
dík za stručný rozpis, jakože s tím MTT to slušne dosrali, co si budem povídat.
Jak to vypadá se ZOOMem? Ten aspon doufám hrát jde, jelikož to je tak jediná věc na kterou si najdu v pokeru čas (práce) a dá se tam slušně nahrabat.
No ještě se budu hodně rozmýšlet jestli se budu registrovat nebo ne, uvidíme, třeba to je všechno moc unáhlený a časem to padne do starých kolejí (ale moc tomu nedávám).
At se daří.
-
- RoCCaLLiPTiS (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
ahoj,
rychlý dotaz. Samozřejmě lehce prokrastinuju ověření účtu na PS. Co se stane, když mi vyprší ta 30ti denní lhůta? Mám útrum forever nebo když vše dodám, tak mě za unblocknout?
díky předem,
s pozdravem,
já
rychlý dotaz. Samozřejmě lehce prokrastinuju ověření účtu na PS. Co se stane, když mi vyprší ta 30ti denní lhůta? Mám útrum forever nebo když vše dodám, tak mě za unblocknout?
díky předem,
s pozdravem,
já
Bejbi nebude sedět v koutě!
-
- Bandit Queen (offline)
- Obdržel: 168 poděkování
Nestane se vůbec nic, vyprší ti platnost dočasného neověřeného konta a můžeš si založit nové - pokud použiješ jiný email a přihlašovací údaje, tak se můžeš například regnout přes Poker-Arenu 

Rest? HA! There's plenty of time for rest in the grave. --Conan the Barbarian
Jakub Š. - blog o různých věcech
Jakub Š. píše:Nestane se vůbec nic, vyprší ti platnost dočasného neověřeného konta a můžeš si založit nové - pokud použiješ jiný email a přihlašovací údaje, tak se můžeš například regnout přes Poker-Arenu
a přijdu o love, které tam mám?

-
- Bandit Queen (offline)
Můžeš si vybrat svůj vklad (do výše 3 tisíc Kč), ale ne výhry...takže záleží, jak ti to šlo 

Chtel jsem uzavrit ucet na PS a udelat si novy pres PA. Tak jsem se prihlasil na PS ucet, abych zjistil co a jak,protoze dnes mi vyprsela 30 denni lhuta pro overeni. Bohuzel se mi pri nalogovani ukazal zustatek 0 dolaru a vyskocilo okno, kde chteli pro vyber penez doplnit chybejici udaje. Kdyz jsem v podstate proklikal registracni formular, ze vsechny udaje tam sedi, tak mi to oznamilo, ze mam 30 dni na overeni uctu. V podstate jde o reset uctu, ktery prodlouzi registracni dobu na dalsich 30 dni.
PS: jeste je tam moznost volby odmitnuti penez asi ....
PS: jeste je tam moznost volby odmitnuti penez asi ....
-
- enpsyro (offline)
Operátoři mají ze zákona povinnost po vypršení 30 denní lhůty na ověření účtu, aby vrátili nevyužitý vklad do výše 3 000 Kč...tohle vypadá jako další snaha PS obejít pokud možno co nejvíce zákon. Napsal bych na support, že chci vrátit nevyužité prostředky, pak bych si normálně odinstaloval soft, vymazal cookies a založil nový účet přes PA (pozor pro jistotu až od středy 22. března) s jiným emailem a ten si normálně ověřil.
Tak jsem zjistil, ze zablokovali pro me vsechny hry na PS, takze nevim, kde ted jsem
. Jestli to je prodlouzeni 30 denni doby ci co.

-
- enpsyro (offline)
Zdravim vsechny chci se jen zeptat ktera sekce na uradu ma tohle overovani na starosti ? Pochybuju ze tam bude nekdo neco vedet tak at nelitam od certa k dablu a usetrim svuj drahoceny cas. Dik za info 

Khaaya píše:Zdravim vsechny chci se jen zeptat ktera sekce na uradu ma tohle overovani na starosti ? Pochybuju ze tam bude nekdo neco vedet tak at nelitam od certa k dablu a usetrim svuj drahoceny cas. Dik za info
odbor vnitrnich veci, anebo matricni urad, podle uradu. konkretne potrebujes "verejnou listinu o identifikaci fzyicke osoby", to uz se doptas

Mne ten novej CZ ucet blokli s tim, ze musim penize vybrat. Ucet mi zrusej a budu muset pouzivat svuj puvodni, co sem mel na eu, respektive predtim na com. Psal sem jim, ze to je urcite proti ceskymu zakonu, ale prej je to jedina moznost, jak hrat dal pro hrace, co uz na PS nejakej ucet meli.. Asi 3x me ubezpecili, ze je vse v souladu se zakonem a jina moznost pro me neni.. No, zatimto necham a uvidim, co ostatni..
- Kód: Vybrat vše
Potvrzujeme, že informace jsou správné.
Hráči musí použít své původní údaje (ze svého původního účtu) k vytvoření účtu na .CZ platformě.
Dovolujeme si Vás tedy požádat, abyste použil své stávající Stars ID a jednoduše se přihlásil ke svému původnímu účtu.
Po přihlášení budete přesměrováni na webovou aplikaci rychlé založení účtu, kde Vás krok po kroku provedeme.
Pokud již nemáte software, můžete si stáhnout software PokerStars.EU nebo PokerStars.CZ z našich webových stránek.

Ověřování na poště (Czech pointu) funguje? Zkoušel to někdo?
-
- Bandit Queen (offline)
Byl jsem ověřovat v týdnu a paní na MU říkala, že to ještě nefunguje a asi dlouho fungovat nebude...

Bandit Queen píše:Ověřování na poště (Czech pointu) funguje? Zkoušel to někdo?
Jsem se ptal známé co tam pracuje a ty vůbec neví která bije ,takže nic

Jaasek píše:Zpet na eu to je skvela zprava nebo ne?
on to myslí spíš tak, že ho tlačí k "převodu" toho starého účtu na CZ
-
- PetaMexiko (offline)
- Obdržel: 1754 poděkování