FÓRUM
FÓRUM ‹ Poker obecně ‹ Poker a zákon
Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
Re: Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
Kex33 píše:Ahoj, řešil už někdo převod pokerstars.cz na pokerstars.eu při vycestování? Údajně to není možné.
někde jsem tu zahlédl, že tě v takovém případě nechají založit druhý účet, ale (přirozeně) to veřejně moc neventilují, možné to určitě je podle toho, kolik českých MTT regů už vycestovalo
-
- PetaMexiko (offline)
- Obdržel: 1754 poděkování
Prosim vas, je tu nekde clanek, jak presne krok po kroku postupovat pri registraci a overeni totoznosti? stahl sem si klienta a zalozil ucet s kodem vasi tranky. dal tedy nevim presne co udelat. mam v klientu nekde vyplnit udaje o sobe a vlozit nejake ty dokumenty? kdyz pujdu na czechpoint a budu chtit overit co potrebuji? nejaky formular? adresu herny?
Dekuji moc za nakopnuti spravnym smerem

-
- SandyCZ (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
SandyCZ píše:Prosim vas, je tu nekde clanek, jak presne krok po kroku postupovat pri registraci a overeni totoznosti? stahl sem si klienta a zalozil ucet s kodem vasi tranky. dal tedy nevim presne co udelat. mam v klientu nekde vyplnit udaje o sobe a vlozit nejake ty dokumenty? kdyz pujdu na czechpoint a budu chtit overit co potrebuji? nejaky formular? adresu herny?
http://www.pokerarena.cz/rubriky/poker/pokerstars-cz-navod-na-registraci-zdarma_897.html
http://www.pokerarena.cz/rubriky/pokerstars/pokerstars-overeni-totoznosti-pro-ceske-hrace_11768.html
Urcite doporucuju vyuzit k tomu overeni radsi matricni urad pri nejblizsim obecnim uradu, stoji to stejne a na rozdil od Czech pointu je dobra sance, ze budou vedet, co po nich vlastne chces a jak to zaridit

PetaMexiko píše:Kex33 píše:převod pokerstars.cz na pokerstars.eu
někde jsem tu zahlédl, že tě v takovém případě nechají založit druhý účet, ale (přirozeně) to veřejně moc neventilují, možné to určitě je podle toho, kolik českých MTT regů už vycestovalo
A ti regove meli uz zalozeny ucet na PokerstarsCZ? Protoze nekteri tu psali ze hraji cesi na EU nebo partypokeru a nakonec se ukazalo ze ziji v zahranici a proste si jen zmenili adresu na tu zahranicni.
BTW. tohle nikdo nechce diskutovat a pritom by to dost lidi (teda abych hovoril za sebe tak pres prazdniny budu u pribuznych takze potrebuju vedet jestli to nejak pujde a predevsim jak konkretne) zajimalo tak co na to zalozit vlakno pristupny jenom za nejakych podminek (asi by stacilo registrace starsi nez tyden)?

-
- beastpoker (offline)
- Obdržel: 10 poděkování
jen takova odbocka k PartyPokeru. Uz vam promenili tickety na cash? Me totiz furt ne, celkem funny.. visi mi tam nastesti jenom necelejch 200$ pred tejdnem mi psali mail:
Nejak sem zapomnel to checknout, ale dneska to du vybrat a nikde nic..
- Kód: Vybrat vše
We received the answer from the relevant department.
I can confirm that we have converted the tickets (109$+2x22$) to cash on 15th April 2017.
We apologize for the delay.
Nejak sem zapomnel to checknout, ale dneska to du vybrat a nikde nic..

BTW. tohle nikdo nechce diskutovat a pritom by to dost lidi (teda abych hovoril za sebe tak pres prazdniny budu u pribuznych takze potrebuju vedet jestli to nejak pujde a predevsim jak konkretne) zajimalo tak co na to zalozit vlakno pristupny jenom za nejakych podminek (asi by stacilo registrace starsi nez tyden)?
Jestli to chceš jenom na prázdniny tak se na tebe asi vykašlou. Pro lidi kteří odjedou z ČR aby hráli odjinud to nějak jde, ale zase to chce nějakej účet za elektřinu z nového bydliště v jiné zemi atd.
If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is. (John von Neumann)
Alkaatchuv nepravidelny blog

radimak píše:SandyCZ píše:Prosim vas, je tu nekde clanek, jak presne krok po kroku postupovat pri registraci a overeni totoznosti? stahl sem si klienta a zalozil ucet s kodem vasi tranky. dal tedy nevim presne co udelat. mam v klientu nekde vyplnit udaje o sobe a vlozit nejake ty dokumenty? kdyz pujdu na czechpoint a budu chtit overit co potrebuji? nejaky formular? adresu herny?
http://www.pokerarena.cz/rubriky/poker/pokerstars-cz-navod-na-registraci-zdarma_897.html
http://www.pokerarena.cz/rubriky/pokerstars/pokerstars-overeni-totoznosti-pro-ceske-hrace_11768.html
Urcite doporucuju vyuzit k tomu overeni radsi matricni urad pri nejblizsim obecnim uradu, stoji to stejne a na rozdil od Czech pointu je dobra sance, ze budou vedet, co po nich vlastne chces a jak to zaridit
diky za odkazy.
řídil sem se vsim co tam je, ale asi uz je to trochu starsi, jelikoz to neni uplne presne, ale pro orientaci to staci.
mam jen jeden problem, byl sem na matrice aby mi vystavili tu listinu o identifikaci, to probehlo snad vcelku vporadku, a tak sem predni stranu toho dokumentu spolu s vypisem z uctu poslal na stary, a prisel mi email ze to neni overene. Musim tedy poslat jeste neco?
-
- SandyCZ (offline)
Ridil ses vsim co tam je ? A presto si naskenoval a poslal jen predni stranu + vypis z banky ? A stale se divis, ze to nemas overene ? Ja se teda vubec nedivim, ze to nemas overene, protoze podle toho co pises si jim tam poslal tak pulku toho co po tobe chteji, ale to ty urcite vis, kdyz ses ridil vsim co tam je, ze ano ? 

-
- petr987987 (offline)
- Obdržel: 45 poděkování
Mam dotaz, udelaji mi na uradech to overeni totoznosti jen na cestovni pas (nebo ridicak)? Momentalne totiz u sebe nemam obcansky prukaz - tak jestli ma cenu overeni vubec zkouset.
-
- bazantl (offline)
bazantl píše:Mam dotaz, udelaji mi na uradech to overeni totoznosti jen na cestovni pas (nebo ridicak)? Momentalne totiz u sebe nemam obcansky prukaz - tak jestli ma cenu overeni vubec zkouset.
Potřebuješ dva doklady totožnosti, klidně pas a tramvajenku.
-
- PetaMexiko (offline)
- Obdržel: 1754 poděkování
dotaz-vite někdo co je s party pokrem a s jinyma hernama?jde mi o turnaje protože si myslim že pokerstars měl sice jako první licenci ale nabitka tak max pro rekreačni hrače.Stěhovat se mi nechce a ani nemohu-poker zatím jako vedlejšak.letos sem měl plan prosadit se v MTT a zatím teda studuji a čekam.praxe jen sitka.diky
poker82AA píše:dotaz-vite někdo co je s party pokrem a s jinyma hernama?jde mi o turnaje protože si myslim že pokerstars měl sice jako první licenci ale nabitka tak max pro rekreačni hrače.Stěhovat se mi nechce a ani nemohu-poker zatím jako vedlejšak.letos sem měl plan prosadit se v MTT a zatím teda studuji a čekam.praxe jen sitka.diky
nevypadá to moc nadějně..... ale jak se aspon trosku bude vedet neco víc tak to určitě bude do pár hodin na úvodní stránce v článku

Tvrdí borci vznikaj jedině v tvrdých podmínkách :D
Práce je vždy posledním zoufalým pokusem člověka, jak získat peníze
Blog- téměř každodenní challange
Ahoj, naivně jsem si včera myslel,že po ranním mailu z PS ve kterém mě gratulují k úspěšnému ověření mě už nic nebrání ve hře.
A tak jsem vyslal manželku na nákup pay safe cards.Kupodivu ani moc nebrblala.Když jsem se celý žhavý chystal ke vkladu, všiml jsem si dalšího mailu z PS. V něm se píše, že pokud se neověřím do 30 dnů,bude mi účet uzavřen.
Za tohle by se asi styděli i v Kocourkově a pověstná španělská vesnice by se červenala. A protože nechci hrát z neověřeného??? účtu, tak jsem vklad a tím i hru musel odložit.
Potkalo někoho něco podobného?

Edit Po mém dotazu ,jak to vlastně je, mi jako odpověd zaslali navlas stejný mail jako ten první. 

Nevíte náhodou někdo, jestli osobní ověření se váže jen ke konkrétní osobě nebo i k adrese? Jde mi o to, že když se teď ověřím a za dva měsíce změním trvalé bydliště (zůstane v ČR), tak jestli se budu muset ověřit znova nebo ne?
Dneska jsem se byl nechat ověřit a v tom formuláři je vyplněn můj trvalý pobyt

Trvalý pobyt nebo pobyt/bydliště? Podle zákona by to mělo být podle bydliště, ne podle trvalého pobytu.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Bydli%C5%A1t%C4%9B
https://cs.wikipedia.org/wiki/Bydli%C5%A1t%C4%9B
If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is. (John von Neumann)

Nesouvisí to třeba s tím, že je ten turnaj dvoudenní?