FÓRUM
FÓRUM ‹ Poker obecně ‹ Poker a zákon
Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
Re: Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
Smazal jsem screenshot s vyjádřením Ondry z PS, je to jeho soukromá konverzace a na veřejné forum (minimálně ne na naše) se nehodí, díky za pochopení.
Rest? HA! There's plenty of time for rest in the grave. --Conan the Barbarian
Jakub Š. - blog o různých věcech
Jakub Š. - blog o různých věcech
Smazal jsem screenshot s vyjádřením Ondry z PS, je to jeho soukromá konverzace a na veřejné forum (minimálně ne na naše) se nehodí, díky za pochopení.
Ten screen prosím nikde neházejte, mluvil jsem s Ondrou a nepřeje si to, byla to jen neoficiální konverzace...už jsme to tady jednou dokonce mazali.
Resp. ta verifikace přes klienta nevím nevím, v tom ověření hráčů šlo hlavně o to, aby to bylo fyzické ověření,ne?
Verifikace přes klienta nebude, vím to jistě (na 99%).
Stejně mě láká ten ppi poker, zkoušeli jste to už někdo?
Jestli to nějaká ta Asie tak už jsme to tady řešili - hrát tam můžeš, výhry budou podléhat dani, takže jestli chceš platit 15% tak prosím.
If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is. (John von Neumann)
Alkaatchuv nepravidelny blog

hetmanek1337 píše:jeste ze uz jsem overenej! ale moc bych tomu taky neveril, nicmene tonouci se stebla chyta, takze snad to pojede!
Hmm..nevim jestli jsem ověřená, vybírala jsem jen přes neteller..
-
- JackieN (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
alkaatch píše:Smazal jsem screenshot s vyjádřením Ondry z PS, je to jeho soukromá konverzace a na veřejné forum (minimálně ne na naše) se nehodí, díky za pochopení.
Ten screen prosím nikde neházejte, mluvil jsem s Ondrou a nepřeje si to, byla to jen neoficiální konverzace...už jsme to tady jednou dokonce mazali.
A neřikal jestli je to vážně pravdivý info?

Ja s Ondrou taky mluvil a ten screen sem si smazal sam kdyz uz sme u toho... Ted probihaji nejaky dalsi kroky co mne psal a vsechno vypada ze je na dobre ceste. Mel bych s nim mluvit dneska vecer nebo zitra, kazdopadne bez jeho svoleni uz sem nic davat nebudu/nemuzu.
Kejml: overeni bude fyzicke, face to face, vic zatim napsat nemuzu
Kejml: overeni bude fyzicke, face to face, vic zatim napsat nemuzu
Jen 100% úsilí přinese 100% výsledky

Hmm..nevim jestli jsem ověřená, vybírala jsem jen přes neteller..
Ověřený jsou jen lidi kteří byli na EPT Praha koncem roku, ostatní se budou muset ověřit znova a to tak že někam zajdou osobně.
A neřikal jestli je to vážně pravdivý info?
No já s ním mluvil soukromě, až bude nějaké oficiální info tak to PS určitě dá vědět. Asi můžu prozradit že teď řešej jak to udělat s těma ověřeníma, je to s tím komplikované, určitě je potřeba někam zajít osobně, přinést nějaké doklady, nebude to zadarmo atd, přes klienta to nepůjde a CzechPoint zatím nefunguje...
If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is. (John von Neumann)

S čim mám počítat, když sem nedostal žádnou zprávu od 888 a mám tam od nich jakoby tu 888 vlaječku?
Podle mě ten mail nepřišel všem, ale vypnou to všem...já nedostal ani ten předchozí.

Žádá vůbec Party o licenci(je divný že jako jediná nijak nereaguje)? Nebude to tak,že pojede jen Bwin s licencí? Je přeci nesmysl aby jedna společnosti měla dvě licence a měla stim 2x tolik papírovaní nebo v jiných regulovaných trzích má bwin.party 2 různé licence?.
-
- diamondpro (offline)
- Obdržel: 6 poděkování
mail od RedBetu, ani nevim na jaký síti jede.
Hi,
We regret to inform you that, due to a review of recent regulatory changes in your country, redbet has decided to cease the operations.
Thus, after 31st January 2017 you will be able to login into your account, check your history and balance and request to withdraw any available funds, but you will not be able
to deposit or bet.
Should things change in the future we will contact you again.
Until then, please do not hesitate to contact our customer support service
for any questions or concerns.
Hi,
We regret to inform you that, due to a review of recent regulatory changes in your country, redbet has decided to cease the operations.
Thus, after 31st January 2017 you will be able to login into your account, check your history and balance and request to withdraw any available funds, but you will not be able
to deposit or bet.
Should things change in the future we will contact you again.
Until then, please do not hesitate to contact our customer support service
for any questions or concerns.
-
- diamondpro (offline)
- Obdržel: 6 poděkování
ja trochu porad nechapu, co muze na czech pointu nejet - oni prece nebudou mit za ukol udelat primo verifikaci pro PS, ale verifikaci fyzicke osoby obecne a ta fyzicka osoba ji pak pred PS, nebo ne? A czechpointje tu uz nekolik let, tak porad nechapu, v cem je ten problem s nimi...
https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482
I am really good at folding
I am really good at folding
Žádá vůbec Party o licenci(je divný že jako jediná nijak nereaguje)? Nebude to tak,že pojede jen Bwin s licencí? Je přeci nesmysl aby jedna společnosti měla dvě licence a měla stim 2x tolik papírovaní nebo v jiných regulovaných trzích má bwin.party 2 různé licence?.
Nevím jak to přesně je, ale ačkoliv je bwin.party jedna společnost, tak jsou to porstě dva brandy. V rámci licenčního řízení se třeba testuje klient a když má Party svůj a Bwin svůj tak se to musí udělat dvakrát atd. Jinak Party hned 1.1. vypnulo českou verzi webu a CZ verzi klienta nemá a Závodský říkal, že herny co nejsou v češtině blokovat nebudou

ja trochu porad nechapu, co muze na czech pointu nejet - oni prece nebudou mit za ukol udelat primo verifikaci pro PS, ale verifikaci fyzicke osoby obecne a ta fyzicka osoba ji pak pred PS, nebo ne? A czechpointje tu uz nekolik let, tak porad nechapu, v cem je ten problem s nimi...
Czechpoint měl začít tohle ověřování dělat od 1.1. dříve to nedělali. Řeší to ministerstvo vnitra v rámci toho nového zákona o praní špinavých peněz nebo co to je. A finance to jen chtěli využít na ten hazard. Jenže vnitro má taky zpoždění...

jak se zmenila situace s bwinem, ze zmizel ten clanek o zastaveni naboru cz hracu a herna se vratila do seznamu doporucenych na mainpage?
e: tak nic, po refreshnuti stranky clanek zas pribyl a herna ze seznamu zmizla
e: tak nic, po refreshnuti stranky clanek zas pribyl a herna ze seznamu zmizla

maaaarty píše:ja trochu porad nechapu, co muze na czech pointu nejet - oni prece nebudou mit za ukol udelat primo verifikaci pro PS, ale verifikaci fyzicke osoby obecne a ta fyzicka osoba ji pak pred PS, nebo ne? A czechpointje tu uz nekolik let, tak porad nechapu, v cem je ten problem s nimi...
Není to tak jednoduché - kámoš dělá v infocentru a má pod sebou i ten Czechpoint a říkal, že půjde teprve na nějaké školení a to možná až v březnu..Je jasné, že to ověření přes Czechpoint nemůže začít dříve než v dubnu..
alkaatch píše:Žádá vůbec Party o licenci(je divný že jako jediná nijak nereaguje)? Nebude to tak,že pojede jen Bwin s licencí? Je přeci nesmysl aby jedna společnosti měla dvě licence a měla stim 2x tolik papírovaní nebo v jiných regulovaných trzích má bwin.party 2 různé licence?.
Nevím jak to přesně je, ale ačkoliv je bwin.party jedna společnost, tak jsou to porstě dva brandy. V rámci licenčního řízení se třeba testuje klient a když má Party svůj a Bwin svůj tak se to musí udělat dvakrát atd. Jinak Party hned 1.1. vypnulo českou verzi webu a CZ verzi klienta nemá a Závodský říkal, že herny co nejsou v češtině blokovat nebudou

No to je pravda, to byla tehdy i otázka na Závodského, to jsem tu kdesi v tomto vlákně kopíroval..Takže myslíš, že ten PP nebude dočasně vůbec vypnutý? Zase na 2. stranu 888 taky mohli vypnout jen češtinu na webu a klienta mohli nechat běžet..No bude záležet, jak se rozhodne vedení PP..
Kejml1 píše:maaaarty píše:ja trochu porad nechapu, co muze na czech pointu nejet - oni prece nebudou mit za ukol udelat primo verifikaci pro PS, ale verifikaci fyzicke osoby obecne a ta fyzicka osoba ji pak pred PS, nebo ne? A czechpointje tu uz nekolik let, tak porad nechapu, v cem je ten problem s nimi...
Není to tak jednoduché - kámoš dělá v infocentru a má pod sebou i ten Czechpoint a říkal, že půjde teprve na nějaké školení a to možná až v březnu..Je jasné, že to ověření přes Czechpoint nemůže začít dříve než v dubnu..
Overovani ale nebude pres czech point. Ja to du zitra testnout, uz tim proslo nekolik hracu a vsichni maji verifikaci uspesne za sebou. Zitra sem muzu napsat jak to probehlo, pokud dostanu svoleni od Ondry Dreboty.
Jen 100% úsilí přinese 100% výsledky

Takže myslíš, že ten PP nebude dočasně vůbec vypnutý? Zase na 2. stranu 888 taky mohli vypnout jen češtinu na webu a klienta mohli nechat běžet..No bude záležet, jak se rozhodne vedení PP..
Nevím jestli to bude nebo nebude vypnuté, každopádně oni se od prvního ledna snažili dodržet alespoň to že nic nemají v češtině a určitě o licenci zájem mají, tak je otázka v jaké to je fázi...

Luke12 píše:Kejml1 píše:maaaarty píše:ja trochu porad nechapu, co muze na czech pointu nejet - oni prece nebudou mit za ukol udelat primo verifikaci pro PS, ale verifikaci fyzicke osoby obecne a ta fyzicka osoba ji pak pred PS, nebo ne? A czechpointje tu uz nekolik let, tak porad nechapu, v cem je ten problem s nimi...
Overovani ale nebude pres czech point. Ja to du zitra testnout, uz tim proslo nekolik hracu a vsichni maji verifikaci uspesne za sebou. Zitra sem muzu napsat jak to probehlo, pokud dostanu svoleni od Ondry Dreboty.
No možná pro PS, Ale co ostatní herny? A taky je otázka na kterých místech se to bude moct ověřit - pochybuju, že na tolika jako je Czechpoint..Jestli to bude tak jak předtím s Hiltonem, tak to je pro mě jako by nebylo - nepojedu kvůli ověření 350 km..
To je úplně jedno, ty si prostě někde necháš ověřit totožnost a na tom papíru co ti dají bude něco jako že to je pro účel hraní hazardních her na internetu. To není vázané na jednu hernu.