FÓRUM
FÓRUM ‹ Poker obecně ‹ Poker a zákon
Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
Re: Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
M0RGAN píše:Kejml1 píše:"Zbytečně vybrat všechny peníze ze všech heren a pak je tam zase vkládat (slušná kurzová ztráta)
Tak vybrat na Skrill nebo Neteller ve měně herního účtu. Nebo si založ eurový či dolarový účet s kartou.
Skrill mám jen v Kč, ale i kdybych ho měl v dollarech, tak si nepomůžu..Pak bych musel z dollarového účtu skrillu vybrat na český účet v Kč a zase ztráta, to samé jako když budu mít bankovní účet v eurech nebo dolarech (eurový účet mám u fia), ale pak když to budu chtít převést na Kč, tak mi banka dá stejně horší kurz, než je střed.. Karty mám všude jen mastercard, takže ta ztráta mě nemine..Nejvyhodnější výběr je pro mě z PS, kdy si v pokladně směním dolary za eura, které pak odešlu na eurový účet a pak mi to kámoš normálně vymění za Kč v aktuálním kurzu, jenže ne vždy mi to může vyměnit. A např. z 888 to takhle ani nejde - to mi smění z dolarového účtu a pošlou mi to v eurech (samozřejmě ve špatném kurzu) na eurový účet..
no tam je problem, ze sice muzes vybrat v dolaech na skrill, ale uz z toho pak nemuzes vkladat, takze jsi v <>.
nicmene, pokud mas ucet v €, tak si proste na nej vyber a ten si pak navaz na nove ucty v hernach a deposituj v €. nebo tak tohle je muj plan
nicmene, pokud mas ucet v €, tak si proste na nej vyber a ten si pak navaz na nove ucty v hernach a deposituj v €. nebo tak tohle je muj plan

stejne to nema, marmelade!
more rake is better!
vynasim rozumy u vsech formatu, ale nehraju je ;)
Blog SNG HU: https://www.pokerarena.cz/forum/hetmanek-blog-sng-hu-t6150.html
more rake is better!
vynasim rozumy u vsech formatu, ale nehraju je ;)
Blog SNG HU: https://www.pokerarena.cz/forum/hetmanek-blog-sng-hu-t6150.html
-
- hetmanek1337 (offline)
- Obdržel: 410 poděkování
Kejml1 píše:Skrill mám jen v Kč, ale i kdybych ho měl v dollarech, tak si nepomůžu..Pak bych musel z dollarového účtu skrillu vybrat na český účet v Kč a zase ztráta, to samé jako když budu mít bankovní účet v eurech nebo dolarech (eurový účet mám u fia), ale pak když to budu chtít převést na Kč, tak mi banka dá stejně horší kurz, než je střed.. Karty mám všude jen mastercard, takže ta ztráta mě nemine..Nejvyhodnější výběr je pro mě z PS, kdy si v pokladně směním dolary za eura, které pak odešlu na eurový účet a pak mi to kámoš normálně vymění za Kč v aktuálním kurzu, jenže ne vždy mi to může vyměnit. A např. z 888 to takhle ani nejde - to mi smění z dolarového účtu a pošlou mi to v eurech (samozřejmě ve špatném kurzu) na eurový účet..
Já myslím, že vkládat ze Skrillu či Netelleru půjde i nadále, jen cashoutovat budeme přinejhorším pouze na BÚ. Aspoň přesně takhle to funguje na francouzském regulovaném trhu.
Jinak třeba v Equa bank můžeš založit tři účty (USD, EUR, CZK) k jedné platební kartě. Vedení účtů by mělo být bez poplatků, ty jsou jen za zahraniční platby - i ty přijaté z eurozóny. Ale nic hrozného. Já si ho tam zakládal včera, abych měl jeden bankovní (troj)účet čistě jen na poker. Karta bude až tak za dva týdny, takže poznatky z praxe zatím nemám. Pokud půjde i nahrát peníze zpátky na Pokerstars bez poplatku za platbu kartou, případně to pořešit přes normální vklad převodem, tak by ses měl poplatkům vyhnout. Co se směny na koruny týče, tak se dá použít nějaká online směnárna. Byla mi doporučena Exchange , ale taky jsem ještě netestoval v praxi. Ale ty jejich kurzy vypadají solidně blízko u sebe. https://www.exchange.cz/deviza.php

Já myslím, že vkládat ze Skrillu či Netelleru půjde i nadále, jen cashoutovat budeme přinejhorším pouze na BÚ. Aspoň přesně takhle to funguje na francouzském regulovaném trhu.
U nás to asi nepůjde a jestli jo tak oběma směry...
If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is. (John von Neumann)
Alkaatchuv nepravidelny blog

Treba Tisport nabizi skrill normalne jako platebni moznost . Tak kdyz to jde tam, proc by to neslo na pokerstars.

Podle mě nabídnou nějaký automatizovaný postup, v rámci kterého převedou starý účet na nový zkopírováním údajů a s penězi to udělají tak, že je jako formálně vrátí z dosavadního účtu a hned přijmou na nový účet. Navíc tam bude proces autorizace nového účtu s limitem do 30 dní. Dělat to jinak by mi přišlo krkolomné. Samozřejmě si počkám, jak to ve skutečnosti bude.
Treba Tisport nabizi skrill normalne jako platebni moznost . Tak kdyz to jde tam, proc by to neslo na pokerstars.
Nejdříve to vypadalo že to nepůjde, pak že jo, pak zase že ne a nevím kde jsme skončili.
Podle mě nabídnou nějaký automatizovaný postup, v rámci kterého převedou starý účet na nový zkopírováním údajů a s penězi to udělají tak, že je jako formálně vrátí z dosavadního účtu a hned přijmou na nový účet. Navíc tam bude proces autorizace nového účtu s limitem do 30 dní. Dělat to jinak by mi přišlo krkolomné. Samozřejmě si počkám, jak to ve skutečnosti bude.
To jsme si původně mysleli, ale dneska na té tiskovce MF to znělo jinak. Ale taky to může být nepřesná informace, nebo jen špatně pochopená novináři...
If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is. (John von Neumann)

M0RGAN píše:Kejml1 píše:Skrill mám jen v Kč, ale i kdybych ho měl v dollarech, tak si nepomůžu..Pak bych musel z dollarového účtu skrillu vybrat na český účet v Kč a zase ztráta, to samé jako když budu mít bankovní účet v eurech nebo dolarech (eurový účet mám u fia), ale pak když to budu chtít převést na Kč, tak mi banka dá stejně horší kurz, než je střed.. Karty mám všude jen mastercard, takže ta ztráta mě nemine..Nejvyhodnější výběr je pro mě z PS, kdy si v pokladně směním dolary za eura, které pak odešlu na eurový účet a pak mi to kámoš normálně vymění za Kč v aktuálním kurzu, jenže ne vždy mi to může vyměnit. A např. z 888 to takhle ani nejde - to mi smění z dolarového účtu a pošlou mi to v eurech (samozřejmě ve špatném kurzu) na eurový účet..
Jinak třeba v Equa bank můžeš založit tři účty (USD, EUR, CZK) k jedné platební kartě. Vedení účtů by mělo být bez poplatků, ty jsou jen za zahraniční platby - i ty přijaté z eurozóny. Ale nic hrozného. Já si ho tam zakládal včera, abych měl jeden bankovní (troj)účet čistě jen na poker. Karta bude až tak za dva týdny, takže poznatky z praxe zatím nemám. Pokud půjde i nahrát peníze zpátky na Pokerstars bez poplatku za platbu kartou, případně to pořešit přes normální vklad převodem, tak by ses měl poplatkům vyhnout. Co se směny na koruny týče, tak se dá použít nějaká online směnárna. Byla mi doporučena Exchange , ale taky jsem ještě netestoval v praxi. Ale ty jejich kurzy vypadají solidně blízko u sebe. https://www.exchange.cz/deviza.php
Tak tohle už vypadá docela dobře, budu na to muset mrknout a pořádně to prostudovat..A tu kartu dostaneš Mastercard nebo Visu?
Kejml1 píše:Tak tohle už vypadá docela dobře, budu na to muset mrknout a pořádně to prostudovat..A tu kartu dostaneš Mastercard nebo Visu?
Mastercard https://www.equabank.cz/bezny-ucet/platebni-karty

PS se nám vyjasňují, ale co další? Nějaké novinky třeba o PP, resp. Bwin? Na Bwinu zatím vše jede jako za starých časů...
Dneska tam zrovna řešili, že pokud herna nedělá nic v češtině, tak tím neporušuje zákon a může žádat o licenci. Takže to je důvod proč PP a Bwin zatím jedou tak jak jedou - cz veri klienta neměli a web vypnuli hned 31.12. (alespoň Party).

alkaatch píše:Dneska tam zrovna řešili, že pokud herna nedělá nic v češtině, tak tím neporušuje zákon a může žádat o licenci. Takže to je důvod proč PP a Bwin zatím jedou tak jak jedou - cz veri klienta neměli a web vypnuli hned 31.12. (alespoň Party).
Ještě závodský říkal třetí podmínku, že nesmí cílit reklamou na české uživatele, což se zrovna na pokerarene děje.
mart444 píše:Ještě závodský říkal třetí podmínku, že nesmí cílit reklamou na české uživatele, což se zrovna na pokerarene děje.
Kde prosímtě?
-
- PetaMexiko (offline)
- Obdržel: 1754 poděkování
PetaMexiko píše:mart444 píše:Ještě závodský říkal třetí podmínku, že nesmí cílit reklamou na české uživatele, což se zrovna na pokerarene děje.
Kde prosímtě?
Ten hlavní reklamní banner nahoře ?
alkaatch píše:Dneska tam zrovna řešili, že pokud herna nedělá nic v češtině, tak tím neporušuje zákon a může žádat o licenci. Takže to je důvod proč PP a Bwin zatím jedou tak jak jedou - cz veri klienta neměli a web vypnuli hned 31.12. (alespoň Party).
Nerozumím tomu. Bwin klient je komplet v češtině, což na první pohled odporuje výše napsanému.
mart444 píše:Ten hlavní reklamní banner nahoře ?
ten anglickej? ten cílí na zahraniční hráče
-
- PetaMexiko (offline)
- Obdržel: 1754 poděkování
Bwin klient je komplet v češtině, což na první pohled odporuje výše napsanému.
Měl jsem za to, že Bwin to má stejně jako PP, který CZ klienta nemá. Bwin to ale každopádně nějak aktivně řeší, takže možná jde jen o ten web a ne o klienta.

Na PokerArenu chodi spousta lidi ze Slovenska a take spousta lidi, kteri mluvi cesky ale nebydli v CR. Treba z UK mame opravdu zajimavou navstevnost a tam zije velka ceska komunita. Tedy ty bannery opravdu cili na hrace mimo CR i kdyz to nekdy jsou cesi. Dle Google Analytics je to celkem hodne lidi.
Ask not what your Poker Arena can do for you--ask what you can do for your Poker Arena--special thanks to John F. Kennedy
Zdravím, jsem tu nový a mám jeden dotaz, chtěl bych vybrat cca 100 dolarů ale naposledy jsem vkládal před půl rokem, mezitím karta vypršela a mám novou takže mi to tuhle možnost nenabízí, ze supportu mi napsali že musím nejdřív vložit menší částku novou kartou, ale teď vkládat samozřejmě nijak nejde...a kvůli 100 dolarům se mi zakládat v bance eurovej účet nechce, nebo internetovou peněženku kterou k ničemu jinému nepoužívám....děkuji
Kejml1 píše:M0RGAN píše:Kejml1 píše:Skrill mám jen v Kč, ale i kdybych ho měl v dollarech, tak si nepomůžu..Pak bych musel z dollarového účtu skrillu vybrat na český účet v Kč a zase ztráta, to samé jako když budu mít bankovní účet v eurech nebo dolarech (eurový účet mám u fia), ale pak když to budu chtít převést na Kč, tak mi banka dá stejně horší kurz, než je střed.. Karty mám všude jen mastercard, takže ta ztráta mě nemine..Nejvyhodnější výběr je pro mě z PS, kdy si v pokladně směním dolary za eura, které pak odešlu na eurový účet a pak mi to kámoš normálně vymění za Kč v aktuálním kurzu, jenže ne vždy mi to může vyměnit. A např. z 888 to takhle ani nejde - to mi smění z dolarového účtu a pošlou mi to v eurech (samozřejmě ve špatném kurzu) na eurový účet..
Jinak někdo tady psal o tom roklen..Vypadá to, že to má ještě lepší kurz než exchange a je to úplně bez poplatku pro transakce nad 1000e. https://www.roklen.cz/roklenfx/