FÓRUM
FÓRUM ‹ Poker obecně ‹ Poker a zákon
Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
Re: Poker v CZ od noveho roku (updatovane info)
Aktuální zpráva:
Pokerstars.cz bude spuštěn 16.2., ale bude nutné vybrat starý zůstatek.
Pokerstars.cz bude spuštěn 16.2., ale bude nutné vybrat starý zůstatek.
připravujeme se na spuštění naší nové sítě PokerStars.CZ ve čtvrtek 16. února, ale abychom váš přístup k široké nabídce her online co nejvíce usnadnili, musíte vybrat svůj aktuální zůstatek účtu Stars.
Až spustíme software PokerStars.CZ, bude k dispozici proces založení účtu, který vám pomůže založit účet PokerStars.CZ s využitím stávajících údajů. Než to však budete moct udělat, musíte zde vybrat své prostředky. Předpisy nám bohužel nedovolují jednoduše převést prostředky na váš nový účet Stars PokerStars.CZ, a proto je musíte vybrat.
Pro vybrání svého zůstatku a dalších prostředků, včetně Turnajových peněz (T-Money), StarsCoin a vstupenek do turnajů, které všechny převedeme na hotovost, klikněte na tlačítko níže nebo navštivte „Pokladna“ ve svém účtu Stars právě teď. Pokud to uděláte právě teď, zajistíte si, že budete připraveni k založení nového účtu PokerStars.CZ a vložení prostředků co nejjednodušším způsobem. Rovnou tím získáte přístup ke svým oblíbeným hrám.
Brzy vás budeme znovu kontaktovat s podrobnostmi o tom, kdy přesně budete moci začít hrát na PokerStars.CZ.
Pokud máte jakékoli dotazy nebo připomínky, neváhejte prosím kontaktovat náš tým zákaznické podpory.
Ještě jednou děkujeme za vaši trpělivost.
Až spustíme software PokerStars.CZ, bude k dispozici proces založení účtu, který vám pomůže založit účet PokerStars.CZ s využitím stávajících údajů. Než to však budete moct udělat, musíte zde vybrat své prostředky. Předpisy nám bohužel nedovolují jednoduše převést prostředky na váš nový účet Stars PokerStars.CZ, a proto je musíte vybrat.
Pro vybrání svého zůstatku a dalších prostředků, včetně Turnajových peněz (T-Money), StarsCoin a vstupenek do turnajů, které všechny převedeme na hotovost, klikněte na tlačítko níže nebo navštivte „Pokladna“ ve svém účtu Stars právě teď. Pokud to uděláte právě teď, zajistíte si, že budete připraveni k založení nového účtu PokerStars.CZ a vložení prostředků co nejjednodušším způsobem. Rovnou tím získáte přístup ke svým oblíbeným hrám.
Brzy vás budeme znovu kontaktovat s podrobnostmi o tom, kdy přesně budete moci začít hrát na PokerStars.CZ.
Pokud máte jakékoli dotazy nebo připomínky, neváhejte prosím kontaktovat náš tým zákaznické podpory.
-
- Aquakabela (offline)
- Obdržel: 5 poděkování
Aquakabela píše:připravujeme se na spuštění naší nové sítě PokerStars.CZ ve čtvrtek 16. února, ale abychom váš přístup k široké nabídce her online co nejvíce usnadnili, musíte vybrat svůj aktuální zůstatek účtu Stars.
Chápu tedy dobře že budeme dělat nový učet s novým nickem atd?
-
- eumol (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
Anoooo
ja už si hledal nájem na slovensku a porovnával to s nabídkama práce v Praze
jsem zachráněn

ITM% is the most useless stat in poker. Those with the highest ITM% are the biggest nits, and don't make much money, if any at all.
U stolů jste sami sobě tím nejhorším soupeřem.
-
- medvidek98 (offline)
- Obdržel: 495 poděkování
Cemu nerozumis na větě " s využitím stávajících údajů? " 

Čili ve čtvrtek založím nový nick, poté v pátek si musím skočit na úřad, zaplatit si 200 kč a ověřit svojí totožnost a následně to vyscreenovat a poslat na support, aby mi to ověřili a mohu hrát? Nebo jak to bude... sorry,jsem v tom laik a už ať hraji...
A Hilton platí nebo ne?:DD
Díku dík
Díku dík

-
- svobodaprojevu (offline)
- Obdržel: 8 poděkování
zeptam se uplne hloupe..
jakym stylem si mohu vybrat zustatek? bankovni prevod mi pise, ze je dostupny az nad 45k euro, karta mi odkazuje na kartu co uz neexistuje.. a na skrill si to davat nechci..pac jak sem si tu precetl bych odsud asi pak nemel vkladat na novy ucet..
diky za tipy..
jakym stylem si mohu vybrat zustatek? bankovni prevod mi pise, ze je dostupny az nad 45k euro, karta mi odkazuje na kartu co uz neexistuje.. a na skrill si to davat nechci..pac jak sem si tu precetl bych odsud asi pak nemel vkladat na novy ucet..
diky za tipy..

-
- Pe7r (offline)
Ahoj,
možná blbá otázka, ale neví někdo jestli bude na klientovi pokerstars.cz v nastavení možnost angličtiny, aby šel HM2?
Vím, že podle toho nového zákona, tam musí být věty jako ,,Hazard může být návykový atd.,,, tak aby tam ta možnost vůbec byla.
Díky.
možná blbá otázka, ale neví někdo jestli bude na klientovi pokerstars.cz v nastavení možnost angličtiny, aby šel HM2?
Vím, že podle toho nového zákona, tam musí být věty jako ,,Hazard může být návykový atd.,,, tak aby tam ta možnost vůbec byla.
Díky.
-
- natamaty (offline)
Rekne mi nekdo, jak prevedu vsechny Starscoins na cash? Zbyva mi poslednich 11 Starscoins a nevim, co s tim:)
Luxcz píše:Rekne mi nekdo, jak prevedu vsechny Starscoins na cash? Zbyva mi poslednich 11 Starscoins a nevim, co s tim:)
Oni ti to převedli sami .. 11 Starcoins je nic .. Nevyměnitelné, prostě ti to smažou.
-
- Daniel Rusz (offline)
- Obdržel: 6 poděkování
Luxcz píše:Rekne mi nekdo, jak prevedu vsechny Starscoins na cash? Zbyva mi poslednich 11 Starscoins a nevim, co s tim:)

Daniel Rusz píše:Luxcz píše:Rekne mi nekdo, jak prevedu vsechny Starscoins na cash? Zbyva mi poslednich 11 Starscoins a nevim, co s tim:)
Oni ti to převedli sami .. 11 Starcoins je nic .. Nevyměnitelné, prostě ti to smažou.
Sami neprevedli nic. Musel jsem vyuzit VIP cash rabates ve VIP storu a smenit to. Nejmensi cash rabate je ale 100 SC.
888 píše:Luxcz píše:Rekne mi nekdo, jak prevedu vsechny Starscoins na cash? Zbyva mi poslednich 11 Starscoins a nevim, co s tim:)
![]()
videt ze si
![]()
![]()
![]()
daj ich na czcharitu
Bez trolit jinam. Pisou, ze se ma smenit vsechno, co je na ucte. Tak jsem se ptal, jak na to. Zdrz se komentaru, nikdo na tebe neni zvedavy

Luxcz píše:Daniel Rusz píše:Luxcz píše:Rekne mi nekdo, jak prevedu vsechny Starscoins na cash? Zbyva mi poslednich 11 Starscoins a nevim, co s tim:)
Sami neprevedli nic. Musel jsem vyuzit VIP cash rabates ve VIP storu a smenit to. Nejmensi cash rabate je ale 100 SC.
Směnili jsme všechny vaše stávající prostředky, včetně Turnajových peněz (T-Money), StarsCoin a vstupenek do turnajů, a přidali je k vašemu peněžitému zůstatku. Protože je váš současný zůstatek nižší než minimální částka některých možností výběru, nabízíme vám možnost darovat prostředky našim partnerským charitativním organizacím v oblasti zodpovědného hraní.*
Víc bych neřešil.
-
- Daniel Rusz (offline)
- Obdržel: 6 poděkování
Daniel Rusz píše:Luxcz píše:Daniel Rusz píše:Luxcz píše:Rekne mi nekdo, jak prevedu vsechny Starscoins na cash? Zbyva mi poslednich 11 Starscoins a nevim, co s tim:)
Směnili jsme všechny vaše stávající prostředky, včetně Turnajových peněz (T-Money), StarsCoin a vstupenek do turnajů, a přidali je k vašemu peněžitému zůstatku. Protože je váš současný zůstatek nižší než minimální částka některých možností výběru, nabízíme vám možnost darovat prostředky našim partnerským charitativním organizacím v oblasti zodpovědného hraní.*
Víc bych neřešil.
Diky, to jsem chtel vedet:)
A převod peněz bude tedy nutný asi převodem z učtu vidte?
Platby pomoci paysafecard a podobné už asi funkční nebudou
Platby pomoci paysafecard a podobné už asi funkční nebudou
-
- eumol (offline)
Včera večer jsem psal na support, jestli mohou poskytnout nové informace. Tentokrát mě slušně odbyli a řekli, že nic nového není. Ze vzteku jsem vybral všechny peníze.. Tedy kromě 0.04 dollarů, které musím vybrat dodatečně. Tímto bych chtěl upozornit ostatní, aby nepodceňovali i takto malé částky. U Winamaxu jsem výběr peněz ignoroval, jelikož jsem měl na účtu méně než 1 euro. Kdo by chtěl vybírat takové drobné, že? Nicméně, tyhle drobáky mi později automaticky poslali na bankovní účet ve dvou platbách a za každou jsem zaplatil 200 kč SEPA platbu poplatek. Takže pozor na to, pokud jste ze Stárů vybírali přímo na bankovní účet a jednalo se o SEPA platby.
Pe7r píše:zeptam se uplne hloupe..
diky za tipy..
Musíš dát výběr přímým bankovním převodem, teď jsem to dával a bez problémů..Nejdřív jsem dolary přeměnil v pokladně na eura a pak jsem to odeslal na svůj eurový účet. To co popisuješ je asi nějaký wire transfer..
Plukovník píše:Včera večer jsem psal na support, jestli mohou poskytnout nové informace. Tentokrát mě slušně odbyli a řekli, že nic nového není. Ze vzteku jsem vybral všechny peníze.. Tedy kromě 0.04 dollarů, které musím vybrat dodatečně. Tímto bych chtěl upozornit ostatní, aby nepodceňovali i takto malé částky. U Winamaxu jsem výběr peněz ignoroval, jelikož jsem měl na účtu méně než 1 euro. Kdo by chtěl vybírat takové drobné, že? Nicméně, tyhle drobáky mi později automaticky poslali na bankovní účet ve dvou platbách a za každou jsem zaplatil 200 kč SEPA platbu poplatek. Takže pozor na to, pokud jste ze Stárů vybírali přímo na bankovní účet a jednalo se o SEPA platby.
No tak to se vyplatí..Co to máš proboha za banku? Já si nedávno nechal poslat peníze z Gibraltaru na eurový účet u fio banky a stálo mě to jen 20 Kč.