Čau borci, už to tu zapadá prachom tak sem hodím aspoň nejaké zhrnutie za minulý rok a nejaké ciele.
Minulý rok môžem zhodnotiť ako dosť úspešný čo sa pokru týka.
Myslím že som pracoval na hre celkom dosť a zároveň aj udržiaval solid volume. Keď som začínal s pokrom mal som cieľ sa tým živiť čo sa mi momentálne darí. Teraz by bolo možno fajn nájsť nejakú ďalšiu motiváciu ale nevidím v pokri dlhodobú budúcnosť a nechcem to hrať for living tak o pár rokov. Stačí mi keď si dokážem spraviť nejaký príjem a zabezpečiť si tým veci čo potrebujem k životu.
Ale späť teda k 2015.
Väčšinu času som hral 6max HT na ktorých mi to točilo fakt dobre a na varianciu si sťažovať určite nemôžem (narozdiel od roku 2014). Zopár mesiacov som hral spiny od 7s-30s no nevychádzalo to podla predstáv tak som ich radšej nechal tak a prešiel späť na 6maxy.
Splnil som si môj primárny ciel a to bola SN takže spokojnosť.
Poker ciele 2016
(dávam si ich z momentálych očakávaní ak zostanem po celý rok pri HT 6max ale kludne sa môžem počas roka rozhodnúť hrať niečo iné a pod. čiže nie je to niečo čo musím splniť, len nejaké smerovanie.
1. Odohrať mesačne 5-10k t /ročne max 100k (viac určite nie nech mam aj nejaký RL haha)
2. Nahrať aspoň 150k vpp
3. Stále pracovať na svojej hre a neupadnúť do stavu že už budem len tlačiť peniaze.
RL ciele
1. Udržať si vegetariánsku stravu
2. Neustále sa zlepšovať v angličtine a zároveň úspešne ukončiť nultý ročník na výške.
Priložil by som aj nejaké grafy ale keďže som si počas roka niekoľkokrát vymazával databázu tak je to nemožné.
Čiže aspoň takto za minulý rok+ zopár hviezdičiek k tomu ako bonus.