FÓRUM
FÓRUM ‹ Pokerový software a hardware ‹ Holdem Manager poker software
Problémy s HM2
Re: Problémy s HM2
Nekrolog píše:Zdravim, mel nekdo nekdy tenhle problem? Posledni dobou mne hud prestal zobrazovat staty na hrace, kteri maji mezi svym jmenem mezeru nebo nejaky specialni znak
Dneska vyšel update, který tenhle probém řeší.
Zdarec,
Dnes mi nastal takovy problem, ze HM přestat ukazovat státy na stole. Handy se v pořádku importuji do Softwaru, jde se dívat na staty a grafy atd. ale už neimportuje na stůl. Nic jsem neměnil a i tak jsem povypínal všechny Firewally a antiviry ale nic se neděje. Nevíte kde by mohl byt problem? Diky
Dnes mi nastal takovy problem, ze HM přestat ukazovat státy na stole. Handy se v pořádku importuji do Softwaru, jde se dívat na staty a grafy atd. ale už neimportuje na stůl. Nic jsem neměnil a i tak jsem povypínal všechny Firewally a antiviry ale nic se neděje. Nevíte kde by mohl byt problem? Diky
Nevíte někdo? Včera me to dostalo vcelku dost do Tiltu, co zapříčinilo nějakou ztrátu Banku.
Jestrab15 píše:Nevíte někdo? Včera me to dostalo vcelku dost do Tiltu, co zapříčinilo nějakou ztrátu Banku.
V Site Setup máš všude zelený fajfky? A na jaké sajtě hraješ a jakej formát? Píše ti to na stole "Waiting for hands"? Máš všechno v ENG?
Hraji na PS limit small stakes. Vsechno víceméně mam dobre nastaveny když mi to předtim šlo v pořádku, proste jsem restaroval PC a už to nejde
.... A ano pise mi to "waiting ......"

Tak jestli fakt máš vše v angličtině a všude zelený fajfky, tak bych zkusil PS i HEM spustit jako správce (pr. tlačítko).
A pak už jedině drastický řešení udělat kompletní backup a HEM odinstalovat a znovu nainstalovat.
A pokud nic nepomůže, tak je pravděpodobný, že Amaya na tobě testuje zakázání HUDu. A pokud tě to teda přivádí na tilt, jak píšeš, tak až to zavedou celoplošně, tak světě vypukne anarchie. Ale ty máš tu výhodu, že na to budeš už pár měsíců připravenej...
A pak už jedině drastický řešení udělat kompletní backup a HEM odinstalovat a znovu nainstalovat.
A pokud nic nepomůže, tak je pravděpodobný, že Amaya na tobě testuje zakázání HUDu. A pokud tě to teda přivádí na tilt, jak píšeš, tak až to zavedou celoplošně, tak světě vypukne anarchie. Ale ty máš tu výhodu, že na to budeš už pár měsíců připravenej...
Jak jsem psal, mělo by být vše v pořádku ale teď jsem si vzpomněl, že když jsem měl starší verzi, tak mi PS poslalo tuhle hlášku :
Ale zvláštní je, že i při update HM mi to nějakou dobu šlo
Ale zvláštní je, že i při update HM mi to nějakou dobu šlo

Problémy s HM2
Nevíte někdo proč mi HUD ukazuje staty v Zoomu a v MTT kvalde za FPP(StarsCoin) se mi HUD nenačte?
Caute
Mam problem s HUD om na 888 poker
Ked si nadstavim okna so statmi aby boli pri spravnych hraoch a otvorim novy stol tak ich mam znovu rozhadzane
Viete nejak poradit aby ked si to nadstaim na jendom stole bolo rovnako na vsetkych???
http://tinypic.com/r/sesgfr/9
Mam problem s HUD om na 888 poker
Ked si nadstavim okna so statmi aby boli pri spravnych hraoch a otvorim novy stol tak ich mam znovu rozhadzane
Viete nejak poradit aby ked si to nadstaim na jendom stole bolo rovnako na vsetkych???
http://tinypic.com/r/sesgfr/9

HM2 potřebuji pomoct
Zdravím, stáhl jsem si trial HM2 a vůbec mi to nešlape.. Na Pokerstaru jsem si nastavil, aby se mi handy ukládali do D:\PokerHands\Hands a Tournament summaries do D:\PokerHands\Tournaments
První věc co nechápu, tak proč se mi vytvoří složka s mojím nickem na PokerStaru, kde se vytváří texťáky se záznamem hand a do uvedených složek se nic neukládá.
Druhá věc je, že mi nejde HM2. Nastavil jsem si tam Pokerstars, ale to je vše. Pomohl by mi někdo prosím? Jako je mi jasný, že tam musím nastavit cestu do složky k těm handám, které vytváří PokerStars, ale v HM2 mám 3 různe cesty do různých složek a nevím.. Když jsem tam nastavil D:\PokerHands\Hands a Tournament summaries do D:\PokerHands\Tournaments, tak to nejede a ani se nedivím, když ty složky jsou prázdné.
Pomůže někdo prosím? Každá rada bude fajn
První věc co nechápu, tak proč se mi vytvoří složka s mojím nickem na PokerStaru, kde se vytváří texťáky se záznamem hand a do uvedených složek se nic neukládá.
Druhá věc je, že mi nejde HM2. Nastavil jsem si tam Pokerstars, ale to je vše. Pomohl by mi někdo prosím? Jako je mi jasný, že tam musím nastavit cestu do složky k těm handám, které vytváří PokerStars, ale v HM2 mám 3 různe cesty do různých složek a nevím.. Když jsem tam nastavil D:\PokerHands\Hands a Tournament summaries do D:\PokerHands\Tournaments, tak to nejede a ani se nedivím, když ty složky jsou prázdné.
Pomůže někdo prosím? Každá rada bude fajn

-
- jeymont (offline)
- Obdržel: 0 poděkování
Základní věc - máš nastaveno, aby se ti HH ukládala v angličtině? Pokud ne, nikdy to fungovat nebude 

Ahoj, chci si vytvořit svůj tag, abych furt nemusel filtrovat ruzny buy-iny SNG pres "More filters".
Dám Managee Tags, vytvořím nový pro Party Poker... a on se mi nezobrazí v záložce Filter for Tag! Proč? Jak tohle řešíte vy?
Děkujů.
Dám Managee Tags, vytvořím nový pro Party Poker... a on se mi nezobrazí v záložce Filter for Tag! Proč? Jak tohle řešíte vy?
Děkujů.
FISH

Problémy s HM2
Ahoj. V poslední době se mi stává, že mi HEM2 po nějaké chvíli co zapnu stoly přestane pracovat a úplně se vypne. Když ho zapnu znovu, tak se spustí, HUD se načte a zase to chvíli beží a po nějaké chvíli se mi zase vypne. Zkoušel jsem to pouštět jako správce, přeinstalovávat, ale stává se to pořád. Nevíte čím by to mohlo být a co s tím?Díky dopředu za info.
Kubex píše:Ahoj, chci si vytvořit svůj tag, abych furt nemusel filtrovat ruzny buy-iny SNG pres "More filters".
Děkujů.
Tuhle funkci jsem nikdy nepoužíval a koukám, že mně osobně se třeba u Party Pokeru zobrazují jen 4 z těch 11 defaultních tagů a nově vytvořenej taky ne. To bude chtít asi dotaz na support...
Vlcis píše:Ahoj. V poslední době se mi stává, že mi HEM2 po nějaké chvíli co zapnu stoly přestane pracovat a úplně se vypne. Když ho zapnu znovu, tak se spustí, HUD se načte a zase to chvíli beží a po nějaké chvíli se mi zase vypne. Zkoušel jsem to pouštět jako správce, přeinstalovávat, ale stává se to pořád. Nevíte čím by to mohlo být a co s tím?Díky dopředu za info.
Zkus optimalizaci databáze (Database - Mainternance), ale to asi problém nevyřeší.
Jakým způsobem jsi HEM přeinstaloval? Pokus jsi ho jen přeplácnul, to určitě nepomůže. Asi to bude chtít kompletní odinstalaci, vč. databáze. A pak novou čistou instalaci a naimportovat všechny handy/turnaje znova.
Vlcis píše:Ahoj. V poslední době se mi stává, že mi HEM2 po nějaké chvíli co zapnu stoly přestane pracovat a úplně se vypne. Když ho zapnu znovu, tak se spustí, HUD se načte a zase to chvíli beží a po nějaké chvíli se mi zase vypne. Zkoušel jsem to pouštět jako správce, přeinstalovávat, ale stává se to pořád. Nevíte čím by to mohlo být a co s tím?Díky dopředu za info.
Mal som tento isty problem s pokertrackerom, support PT4 mi poradil nainstalovat najnovsiu verziu PostgreSQL databazy a pomohlo to.

Pre istotu si ale predtym ako to spravis zalohuj tu staru cez Backup v HEMe.
http://www.postgresql.org/download/
Život lidskej je tak složitej, že život člověka je proti tomu úplnej hadr.
Zdravim
Mam nasledovny problem a potrebujem poradit...
Ked si nadstavim HUD staty na jenom stole aby boli pri spravnych hracoch a zapnem druhy stol tak ich mam opar rozhadzane.
Skusal som to nadstavit v HM advanced settings fix HUD layout aj remember selection ale nic nepomaha.
Prikladam screeny
http://postimg.org/image/lc99xtl5h/
http://postimg.org/image/6omhvv4x3/
Mam nasledovny problem a potrebujem poradit...
Ked si nadstavim HUD staty na jenom stole aby boli pri spravnych hracoch a zapnem druhy stol tak ich mam opar rozhadzane.
Skusal som to nadstavit v HM advanced settings fix HUD layout aj remember selection ale nic nepomaha.
Prikladam screeny
http://postimg.org/image/lc99xtl5h/
http://postimg.org/image/6omhvv4x3/

filip44 píše:...Ked si nadstavim HUD staty na jenom stole aby boli pri spravnych hracoch a zapnem druhy stol tak ich mam opar rozhadzane...
Jdi do Site Settings a u iPokeru si nastav Preferred Seating.
Jinak v tom Advanced Settings mám zaškrtlé úplně jiné položky, proč to netušim, ale na Titanu to funguje

Mám to trochu jinak než T-fon, odzkoušené na Bet at home, což je taky skin iPokeru a funguje bez potíží

[Ukázat] Spoiler: