FÓRUM
FÓRUM ‹ Multi-table turnaje (MTT) ‹ Nákup, prodej a výměna procent v MTT
Prodej % na King´s classic o 100 000 €
• Stránka 1 z 1
Prodej % na King´s classic o 100 000 €
Ahoj přátelé,
po delší době opět plánuji výlet na Rozvadov a tentokrát jsem si vybral turnaj, který by nemuselo hrát tak obrovské pole. Počítám, že počet hráčů se zastaví někde okolo čísla 500, což by bylo fajn
Jedná se o klasický turnaj s garancí 100 tisíc € za buy-in 180 € a já bych vám rád nabídl část akce.
Budu nabízet až 50% a mám v plánu to hrát s max 1 re-entry.
Tudíž to znamená: 2 x 180 = 360 .... 1% = 3,6€ , 5% = 18 € = 470 Kč.
Rád bych prodával aspoň min po 5 %
Kdo by měl zájem pište a doladíme převod. Samozřejmě, kdybych re-entry nevyužil, tak vzápětí provedu refund.
Předem díky moc a report samo z turnaje pojede zde na Aréně:-)
po delší době opět plánuji výlet na Rozvadov a tentokrát jsem si vybral turnaj, který by nemuselo hrát tak obrovské pole. Počítám, že počet hráčů se zastaví někde okolo čísla 500, což by bylo fajn

Jedná se o klasický turnaj s garancí 100 tisíc € za buy-in 180 € a já bych vám rád nabídl část akce.
Budu nabízet až 50% a mám v plánu to hrát s max 1 re-entry.
Tudíž to znamená: 2 x 180 = 360 .... 1% = 3,6€ , 5% = 18 € = 470 Kč.
Rád bych prodával aspoň min po 5 %

Kdo by měl zájem pište a doladíme převod. Samozřejmě, kdybych re-entry nevyužil, tak vzápětí provedu refund.
Předem díky moc a report samo z turnaje pojede zde na Aréně:-)

Re: Prodej % na King´s classic o 100 000 €
Tak prodáno 35% a zbývá ještě posledních 15%
Jinak rozhodl jsem se, že vyrazím hned na den 1A, který se hraje ve čtvrtek, takže prodej jede do dnešní půlnocipro lepší mou přehlednost, děkuji za pochopení

Jinak rozhodl jsem se, že vyrazím hned na den 1A, který se hraje ve čtvrtek, takže prodej jede do dnešní půlnocipro lepší mou přehlednost, děkuji za pochopení

Re: Prodej % na King´s classic o 100 000 €
Sold out.
Díky moc všem za důvěru a podporu! Tak snad tím turnajem propluji bez žádného zářezu, naopak třeba nějaký udělím
nám všem 
Díky moc všem za důvěru a podporu! Tak snad tím turnajem propluji bez žádného zářezu, naopak třeba nějaký udělím

• Stránka 1 z 1