FÓRUM
FÓRUM ‹ Multi-table turnaje (MTT) ‹ Nákup, prodej a výměna procent v MTT
Prodej % Pokerstars Cup
• Stránka 1 z 1
Prodej % Pokerstars Cup
Ahoj,
asi jako všichni ostatní hráči, co mají rádi live hru, i já už netrpělivě vyhlížím příští týden a s tím spojený začátek pokerového festivalu pod záštitou Pokerstars v Praze v Hiltonu.
Ovšem zvolím trochu jinou taktiku, jak je vidět, většina skvělých hráčů se chystá na Eureku, já jsem si ovšem vybral na začátek festivalu turnaj: Pokerstars Cup, který pojede souběžně s Eureka main eventem v termínu 8.-12.12.I z tohoto faktu soudím, že hráčské pole bude v CUPU o mnoho lehčí.
Chtěl bych vám z tohoto turnaje nabídnout část akce, tady jsou parametry:
Buy-in 330 Euro
nabízím k odkupu 50 %
1% = 3,3 Euro
Platby bych přijímal na B.Ú., na PartyPoker, nebo klidně i hotově.
Doufám, že Vocaaas a ostatní aréňáci ovládnou Eureku a já si zatím v klidu propluji v Pokerstar cupu třeba až pro trofej
Díky moc za pozornost a hodně štěstí při hře.
M.
asi jako všichni ostatní hráči, co mají rádi live hru, i já už netrpělivě vyhlížím příští týden a s tím spojený začátek pokerového festivalu pod záštitou Pokerstars v Praze v Hiltonu.
Ovšem zvolím trochu jinou taktiku, jak je vidět, většina skvělých hráčů se chystá na Eureku, já jsem si ovšem vybral na začátek festivalu turnaj: Pokerstars Cup, který pojede souběžně s Eureka main eventem v termínu 8.-12.12.I z tohoto faktu soudím, že hráčské pole bude v CUPU o mnoho lehčí.
Chtěl bych vám z tohoto turnaje nabídnout část akce, tady jsou parametry:
Buy-in 330 Euro
nabízím k odkupu 50 %
1% = 3,3 Euro
Platby bych přijímal na B.Ú., na PartyPoker, nebo klidně i hotově.
Doufám, že Vocaaas a ostatní aréňáci ovládnou Eureku a já si zatím v klidu propluji v Pokerstar cupu třeba až pro trofej

Díky moc za pozornost a hodně štěstí při hře.
M.

Re: Prodej % Pokerstars Cup
Je to sice flipovana ale věřim ze to dobře dopadne.
Beru všechno za face je to povinnost
nebo aby někdo nebyl smutnej tak vezmu za 100e kdyby se neprodalo beru zbytek.
Beru všechno za face je to povinnost

• Stránka 1 z 1