FÓRUM
FÓRUM ‹ Živý poker (turnaje, cash game) ‹ Živé pokerové turnaje (reporty, výsledky...)
RS Prague poker Masters - Deep Turbo Championship o milion!
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: RS Prague poker Masters - Deep Turbo Championship o mili
Stále ve hře. Držím cca 65k. Nic moc, ale jeste se to dá

Mizitka vytoc za 12bb T8s do A9o a zase ma 130k, ja furt stejne 

Ja J high flush do K high flush a zaxhranilo me jen to, ze je souper jelito:D 15bb still ve hre

Pantau se ani nepochlubil, že už je venku, svuj short shovnul s 55 a dostal call od 88 , board bez pomoci.
No a Já po skoro 5 hodinách hrani poprvé točil flip o svuj turnajový a opet nevytoceno
, z utg1 otevřu 2,2x s AKo a dostanu od CauCaue klasických deset deka
priblizne 25BB, tak posílám plnou 35BB a on dorovnava s JJ board xxxJA a jde se domu
nevadí, ještě tento turnaj někdy zapnu, chci přeci tu trofej

No a Já po skoro 5 hodinách hrani poprvé točil flip o svuj turnajový a opet nevytoceno

Pravda, busto handu sem zapomnel, protoze sem insta regnul mistni cashovku 25/50 a musim rict, ze jestli nekdo rad mostujete, tak je potreba jit sem.

Tak nakonec sem s velkým trápením postoupil do dne 2. Poslední při BB 2000/4000 jsem měl vcelku pohodlný stack 200k, ale poslední level se nedařilo nic a nakonec si odnášim 105k, což teda vůbec neni dobrý. Škoda že nevím kdo je PanTau, pač možná by pro mě měl taky nějakou nálepku navíc. Ale nevadí.
všem kdo budou hrát další dny a uvidíme se v neděli 

PanTau píše:https://m.youtube.com/watch?v=bSFFYgjYuac
Napsali mi tri lidi kdo je Malfoy, tak snad po tomto videu to bude zrejme
A to jsem si myslel že jsem na světě z mejch vrstevníků jedinej ignorant co je takovej fanoušek HP že si plete Brumbála s Hagridem

Jo co je mostování?

Tvrdí borci vznikaj jedině v tvrdých podmínkách :D
Práce je vždy posledním zoufalým pokusem člověka, jak získat peníze
Blog- téměř každodenní challange
btw ako funguju tie viac denne turnaje ? nemate nejaky clanok kde to je vysvetlene
In the long run we are all dead
-
- tennajkrajsi (offline)
- Obdržel: 54 poděkování
tennajkrajsi píše:btw ako funguju tie viac denne turnaje ? nemate nejaky clanok kde to je vysvetlene
přesně nevím ted na co se ptáš? jako jak fungujou jednotlivé dny ve vicedenácich nebo co?

Tvrdí borci vznikaj jedině v tvrdých podmínkách :D
Práce je vždy posledním zoufalým pokusem člověka, jak získat peníze
Blog- téměř každodenní challange

In the long run we are all dead
-
- tennajkrajsi (offline)
- Obdržel: 54 poděkování
tennajkrajsi píše::D no nwm jak to funguje .. ale logicky som vydedukoval ze to to funguje ako phase turnaje na PS tj ze mozes hrat kolko dni chces a potom vo finalom dni sa ti spocitaju stacky z jednotlivých dni?
Ne. Postoupíš s tím stackem, co jsi nahrál v některém dni 1. Pokud bys hrál víc dnů jedna, tak můžeš postoupit s tím nejvyšším stackem, ale těch menších se musíš vzdát.
-
- RekreacniREG (offline)
- Obdržel: 676 poděkování
Omaha nevyšla, ale nevesim hlavu a hned naskakuji s ještě krásnými 50BB do dne 1B, snad zde budu mit větší štěstí!
jestli je ještě někdo ve hře , tak 

Konec re-entry.
Pokračujeme na 700/1400 , mam cca 60k, zbývá 96 hráčů.
Pokračujeme na 700/1400 , mam cca 60k, zbývá 96 hráčů.

Trosku jsem dva levely zkoušel tlačit na celý stul a pak se do me jeden hráč rozhodl zablufovat, když jsem zrovna mel AA, takže up na 155k
Pokračujeme na 1000/2000 , ve hře zbývá 71 hráčů.

Pokračujeme na 1000/2000 , ve hře zbývá 71 hráčů.

Napřed prohra AT <AQ shorta a pak prohra do dvou shortu AK do KQo a KTs board QxxQx.
Ale i tak mam na posledním breaku večera 120k, což bude 30BB, zbývají odehrát 3 levely, ve hře ještě 48 hráčů.
Ale i tak mam na posledním breaku večera 120k, což bude 30BB, zbývají odehrát 3 levely, ve hře ještě 48 hráčů.

Up na 213k, poslední dva levely před námi. Jinak omaha je v 8 lidech na prime bublině a avg je tam nádherných 45BB, jo pěkný turnaj
také cashovka dnes jede v plném proudu. Například na omaha 50/50 mají dva lidi za čarou 130k
pekna Prace 

Postup! už si ani skoro nepamatuji, co to je 
Z dneška jde do neděle 30 hráčů.
Nakonec zabaleno 254k, což v neděli bude 32BB. Na mě dobrý řekl bych

Z dneška jde do neděle 30 hráčů.
Nakonec zabaleno 254k, což v neděli bude 32BB. Na mě dobrý řekl bych

Tak už jsem na miste. Do dneska postoupilo 189 hráčů.
Já jsem si v rámci relaxace včera odskočil na turnaj v poněkud méně obvykle discipline a to ve fife 2018 na PS 4 a nejen , že to byl skvělý relax, ale navíc jsem to cele vyhrál
Dnes už jsem pres den shlednul par videí od alkaache a nyní už sedim na svem miste a jdu do boje
Já jsem si v rámci relaxace včera odskočil na turnaj v poněkud méně obvykle discipline a to ve fife 2018 na PS 4 a nejen , že to byl skvělý relax, ale navíc jsem to cele vyhrál

Dnes už jsem pres den shlednul par videí od alkaache a nyní už sedim na svem miste a jdu do boje

Kvůli velikemu zájmu došli normální žetony a tak museli přijít na řadu kartičky.
Vidim to zde poprvé

Vidim to zde poprvé

- Přílohy
-

• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4