FÓRUM
FÓRUM ‹ Živý poker (turnaje, cash game) ‹ Živé pokerové turnaje (reporty, výsledky...)
RS Savarin - Jumbo Deepstack 150 000 Kč
• Stránka 1 z 1
RS Savarin - Jumbo Deepstack 150 000 Kč
Dnes jsem se rozhodl vyrazit na další akční turnaj a cíl je jasný, konečně prolomit smolnou sérii a podívat se do ITM! 
A co se dnes hraje?
Jumbo deep stack
Prize pool 150 000 Kč
Start 18:00
Chips 100 000
Blindy 20/15 minut
Multi Re-Entry
Pozdní registrace do konce 10. Levelu
Všem, kteří se zapojí, přeji

A co se dnes hraje?
Jumbo deep stack
Prize pool 150 000 Kč
Start 18:00
Chips 100 000
Blindy 20/15 minut
Multi Re-Entry
Pozdní registrace do konce 10. Levelu
Všem, kteří se zapojí, přeji

Re: RS Savarin - Jumbo Deepstack 150 000 Kč
In hned od prvního levelu a na hodinách po 20 minutách svítí rovných 100 entries.

Když koukám na arenackou výpravu na Rozvadove, tak se skoro stydím, že nemám žádné tetování 
Nicméně dnes mi konečně došel můj nový miláček...

První úspěch, do prvního breaku jsem nevypadl
peak jsem měl 230k, ale nakonec na break odcházím s 190k, což bude 63BB..

Jinak z breaku, šel jsem si sednout do vedlejší místnosti, kde obycejne jsou +-4 lidé a dneska?
Zjistil jsem, že se jedná o anglicky zájezd cca 70 turistů, kteří budou dneska a zítra hrát zdejší turnaj, to by mělo být pro mě EV+ ne?

Zjistil jsem, že se jedná o anglicky zájezd cca 70 turistů, kteří budou dneska a zítra hrát zdejší turnaj, to by mělo být pro mě EV+ ne?

mizitka píše:Když koukám na arenackou výpravu na Rozvadove, tak se skoro stydím, že nemám žádné tetování
Miro neboj se nic... Ja se take nicim nehonosim. Ne ze bych o tom neuvažoval, ale kdyz mne bylo jako PJAYovi, tak frceli pouze KOTVY

Gl v Praze

Tak se nám to tu trochu rozjelo.
Nejdříve do mého openu a 3 callu BB posílá plnou za 26BB, s 55 se nenechám vyhnat a tocim úspěšně do T3o. Potom další pan open shove z utg 23BB s J3o, což jsem dal z BB s A9s jenže trojka točená
No a pak klíčová handa. Otevřu s T9o z co na 2.2bb, a calluji blindy flop 922hhc XX já cbet, calluje pouze Sb, turn 8d Sb X já bet 2/3potu 16BB a dostanu přetoč na 45BB (za čarou si nechal 45BB) dám si dvě minutky na zamyšlení a pak na základě historie s panem mu dávám plnou a dostanu snap, což nevidím rád, jenže pan otočí pouze J8o! River 9 je super a já stoupam na 800k, což nyní po breaku je přesně 100BB. Avg je 256k a právě i skončila možnost dokupu.
Na tabuli také svítí 95/245 entries. To není špatné
Nejdříve do mého openu a 3 callu BB posílá plnou za 26BB, s 55 se nenechám vyhnat a tocim úspěšně do T3o. Potom další pan open shove z utg 23BB s J3o, což jsem dal z BB s A9s jenže trojka točená

No a pak klíčová handa. Otevřu s T9o z co na 2.2bb, a calluji blindy flop 922hhc XX já cbet, calluje pouze Sb, turn 8d Sb X já bet 2/3potu 16BB a dostanu přetoč na 45BB (za čarou si nechal 45BB) dám si dvě minutky na zamyšlení a pak na základě historie s panem mu dávám plnou a dostanu snap, což nevidím rád, jenže pan otočí pouze J8o! River 9 je super a já stoupam na 800k, což nyní po breaku je přesně 100BB. Avg je 256k a právě i skončila možnost dokupu.
Na tabuli také svítí 95/245 entries. To není špatné

Tak teď to byla bída, navíc jsem musel s AQo udělat 3bet fold, na další break odcházím s 600k, což je i avg a zároveň jen 20BB, zbývá 40 hráčů, dnes je připraveno 20 ITM, tak uvidíme, jakou budu mít push fold formicku 

Tak to bylo pěkně divoký.
Napřed prohraju za 20BB AQ<AK, zbydou mi 3 BB, pak AK>KJ a KQ >88 a jsem zpátky na avg, pak ale zase prohravam důležitou tocku AKs <55<77 (samo pan se 77 si limpne utg, pak jde shove s 55 za 10BB a já reshove za 26BB a utg to samo dolepi
Takže pád na 6 BB a s nimi jdu do boje po chvilce, když co open shove za 10BB s QJo a já na BB easy call s AKs, jenže board 5563 J mě posílá domu 10 míst před penězi. Tak zase jindy přátelé
Napřed prohraju za 20BB AQ<AK, zbydou mi 3 BB, pak AK>KJ a KQ >88 a jsem zpátky na avg, pak ale zase prohravam důležitou tocku AKs <55<77 (samo pan se 77 si limpne utg, pak jde shove s 55 za 10BB a já reshove za 26BB a utg to samo dolepi

Takže pád na 6 BB a s nimi jdu do boje po chvilce, když co open shove za 10BB s QJo a já na BB easy call s AKs, jenže board 5563 J mě posílá domu 10 míst před penězi. Tak zase jindy přátelé

• Stránka 1 z 1