FÓRUM
FÓRUM ‹ Živý poker (turnaje, cash game) ‹ Živé pokerové turnaje (reporty, výsledky...)
RS Savarin - Jumbo Special, ZOO Poker Festival
• Stránka 1 z 1
RS Savarin - Jumbo Special, ZOO Poker Festival
Tento týden probíhá v prostorách Rebuy Stars v Savarinu ZOO Poker Festival, který včera odstartoval High Rollerem o rovný milion korun, jenž si nakonec podmanil bez dealu Patrik Meca , gratuluji ke skvělému úspěchu
Ode dneška začínají turnaje s přeci jen trochu příznivějším BI pro většinu hráčů.
Úterý 21.8.
Prize pool 300 000 Kč
Start 18:00
Buy-in 1 000 Kč
Chips 100 000
Blindy 20/15 min
multi re-entry
Pozdní registrace do konce 10. levelu
Ke každému turnaji je navíc přiřazena nějaká zajímavá soutěž a pro tento turnaj to bude:
Hráč s největším stackem po konci late reg dostane hodnotný dárek. A nebylo by to Jumbo, kdyby cena nebyla spojená s posvátným slonem indickým.
Všem, kdo se zapojí, přeji

Ode dneška začínají turnaje s přeci jen trochu příznivějším BI pro většinu hráčů.
Úterý 21.8.
Prize pool 300 000 Kč
Start 18:00
Buy-in 1 000 Kč
Chips 100 000
Blindy 20/15 min
multi re-entry
Pozdní registrace do konce 10. levelu
Ke každému turnaji je navíc přiřazena nějaká zajímavá soutěž a pro tento turnaj to bude:
Hráč s největším stackem po konci late reg dostane hodnotný dárek. A nebylo by to Jumbo, kdyby cena nebyla spojená s posvátným slonem indickým.
Všem, kdo se zapojí, přeji

Re: RS Savarin - Jumbo Special, ZOO Poker Festival
mizitka píše:Ke každému turnaji je navíc přiřazena nějaká zajímavá soutěž a pro tento turnaj to bude:
Nechtěl bych dostat slona teda

Tvrdí borci vznikaj jedině v tvrdých podmínkách :D
Práce je vždy posledním zoufalým pokusem člověka, jak získat peníze
Blog- téměř každodenní challange
chiko píše:Nechtěl bych dostat slona teda![]()
Potkají se dva kamarádi:
- Jak se máš? Dlouho jsem tě neviděl.
- Výborně, člověče, pořídil jsem si slona.
- Slona? Co s ním?
- To je ti báječná věc. O krmení se nemusím starat, spase mi trávník, takže ho mám jak golfový hřiště, umyje mi auto, děti si ním hrají. No fakt skvělé.
- To zní dobře. Na kolik přijde takový slon?
- Tak většinou kolem třiceti tisíc, ale že jsi to ty, prodám ti ho za dvacet.
- Fajn, domluveno.
Potkají se po pár týdnech:
- Teda ty jsi mi dal! Trávník na sračku, stromy zlámaný, všude samá hovna,
rozsedl mi auto, děti se ho bojí a manželka se chce rozvádět!
- Nehezky mluvíš o sloníkovi, takhle ho neprodáš...
-
- PetaMexiko (offline)
- Obdržel: 1754 poděkování
Dnes in od prvního levelu a jelikož chci vyhrát slona , tak nenechavam nic náhodě a zatím jsem nevynechal jedinou handu, což mi za 15 min přineslo Up na 140k
Do hry zatím zasáhlo 78 hráčů a další stále přicházejí. Uvidíme, jak to dnes bude s garancí ...

Do hry zatím zasáhlo 78 hráčů a další stále přicházejí. Uvidíme, jak to dnes bude s garancí ...

mizitka píše:Dnes in od prvního levelu a jelikož chci vyhrát slona , tak nenechavam nic náhodě a zatím jsem nevynechal jedinou handu, což mi za 15 min přineslo Up na 140k![]()
Tak držím palce tobě i ostatním Aréňákům.
Původně jsem chtěl v rámci tréninku také naskočit, ale nakonec jsem turnaj vyhodnotil jako "málo podobný" charakteru EPT a tak můžete řádit beze mne. Já zasednu k pokerovým stolům až v Barceloně.

Takže ještě jednou:

-
- RekreacniREG (offline)
- Obdržel: 672 poděkování
Tak už jsem musel zajít pro re-entry. Aktivní pan otevře na utg a za ním jdou dva cally a já se do hry z blindu také namotam s KJo board J8852cchsd check komplet procheckovany, turn jdu bet z první a dva cally od těch původních calleru na riveru se rozhodnu dát 2/3 potu a jeden fold ,jenže druhý mi dává plnou. Tak se zamyslim a říkám si , že 8 nemá , tu by asi nějak izoloval proti té fd a lepší J jsem nevěřil , možná nějaký 55 ... A dost bustnutych hand tam vidím, tak to dávám a koukám do J8o .. no to mě opravdu nenapadlo, že s tímto bude na MP callovat utg open
No snad to bude na druhý život lepší.
Do hry zasahli klasicky všichni pražští hráči , včetně Oldy Trávníčka , Rakeťáka, Petra Kubenky či Mika Filatova.

No snad to bude na druhý život lepší.
Do hry zasahli klasicky všichni pražští hráči , včetně Oldy Trávníčka , Rakeťáka, Petra Kubenky či Mika Filatova.

Na první break odcházím s 115k. Turnaj se nám začíná trošku vyturbovat, tak snad se alespoň trošku zlepší produkce karet
Na tabuli zatím svítí 108/165 players, to znamená , že jsme teprve těsně za polovinou vybrání garance...
Já mám aktuálně na stole Oldu Trávníčka a 4 Francouze kamarády, tam bych viděl potenciál sbírat chipy, Olda mi nic jen tak nepustí

Na tabuli zatím svítí 108/165 players, to znamená , že jsme teprve těsně za polovinou vybrání garance...
Já mám aktuálně na stole Oldu Trávníčka a 4 Francouze kamarády, tam bych viděl potenciál sbírat chipy, Olda mi nic jen tak nepustí

Mám pana po levici, ktery otevírá všechny Handy a nebo re-raisuje . Tak si otevřu 77 z HJ a dostanu pěkny 3bet od něj, rozhodnu se si to nenechat líbit a dávám 4bet shove za 40BB (on má stejně) a dostávám call od AQo , zrovna musí něco najít
eso samozřejmě točené a já tak musím jít ještě pro jeden a zároveň poslední život .

Na druhý a poslední break, kdy je ještě možno dokupovat, jsem šel s 280k. Pokračovat budeme na 4k/8k, avg 240k. Ve hře 109/263 hráčů.
Nyní mám u stolu Petu Kubenku a Rakeťáka, oba mají starting, takže budou tocit jako o život, snad mi přijde nějaká pěkná ruka
Jinak tu soutěž vyhrál hráč s 850k a vyhrál voucher do indické restaurace, gratuluji !
Nyní mám u stolu Petu Kubenku a Rakeťáka, oba mají starting, takže budou tocit jako o život, snad mi přijde nějaká pěkná ruka

Jinak tu soutěž vyhrál hráč s 850k a vyhrál voucher do indické restaurace, gratuluji !

Na další break odchází 39 hráčů. Peníze jsou připraveni pro 27 nejlepších. Mincash činní 2600,- a první místo je ohodnoceno na 73100,- .
Pokračujeme na 20k/40k, AVG 670k , já mám 515k. Asi to bude trošku flipovana už
Pokračujeme na 20k/40k, AVG 670k , já mám 515k. Asi to bude trošku flipovana už

Bublinu jsem jakž takž přežil, potom jsem udělal jeden double na milión, ty jsem si podržel až na semifinálové stoly, kde jsem bez showdownu stoupl na aktuálních 2,4m. Pokracujeme na 100k/200k, avg 2,6m (13BB) a zbývá 10 hráčů.
Ve hře spolu se mnou je například Míra Prosa, Petr Kubenka, Petr Liesner.
Ve hře spolu se mnou je například Míra Prosa, Petr Kubenka, Petr Liesner.

Final jsem nakonec zařídil já, když jsem open shovnul AJo z CO a na SB mě dorovnal short s QTo.
Na finálovém stole jsem začínal jako 4. Na chipech a po chvilce přišla důležitá handa, kdy pán, na kterého už jsem měl nějaké info limpne z utg a já z utg1 rovnou shovnu KK za 18BB ( avg byl 12BB) a pan na utg se slovy to už musím dát , callnul s AJo.. board podržel a já šel na CL , nicméně za pár hand dostávám z BTN open shove za 11BB a lepim na BB s 88 a nevytacim do KJo. Poté už to byla zase jen push/fold fáze , až jsme se dostali do last 4 hráčů, kde naše stacky byly v rozmezí 11-15BB a tak jsme kyvnuli na deal. Zde je ofiko tabulka od floormana, jak dopadlo porcování medvěda
Dalším účastníkům dealu ještě jednou gratuluji
No a já se rozhodně ještě chystám na nějaký turnaj z této série a snad se bude dařit podobně !
Na finálovém stole jsem začínal jako 4. Na chipech a po chvilce přišla důležitá handa, kdy pán, na kterého už jsem měl nějaké info limpne z utg a já z utg1 rovnou shovnu KK za 18BB ( avg byl 12BB) a pan na utg se slovy to už musím dát , callnul s AJo.. board podržel a já šel na CL , nicméně za pár hand dostávám z BTN open shove za 11BB a lepim na BB s 88 a nevytacim do KJo. Poté už to byla zase jen push/fold fáze , až jsme se dostali do last 4 hráčů, kde naše stacky byly v rozmezí 11-15BB a tak jsme kyvnuli na deal. Zde je ofiko tabulka od floormana, jak dopadlo porcování medvěda

Dalším účastníkům dealu ještě jednou gratuluji

No a já se rozhodně ještě chystám na nějaký turnaj z této série a snad se bude dařit podobně !

• Stránka 1 z 1