Tak včera, kdy jsem měl nakonec volnej den, se mi sakra nedařilo a už jsem měl opavdovou chuť s tim seknout. Vykašlat se ne NL25 a prostě jít a NL10. Pak jsem ale nechal vystidnout horkou hlavu a řekl jsem si, že to jen tak nevzdám. Kdyby mně nezařízlo několik okšlivejch Bad Beatů, tak jsem byl už skoro BE, ale nic naplat.
Řešilo se tady EV, tak postnu EV graf z tohoto měsíce.
A EV graf z NL25 za celý rok 2013
Je vidět, že stále jsem několik BIs nad EV a přesto jsem BE. Zhruba v polovině grafu je vidět, že přišel nějakej špatnej zlom v mojí hře, nehledě na monstrótní sešup po 180k hand.
Prostě NL25 ZOOM neporážim a v současný době jsem rakebak hráč. Ale chci se ještě pokusit to zlomit a až pokud by můj bankroll klesl za neúnosnou hranici pro NL25, přesunu se na NL10.
Možná budu muset přehodnotit, zda chci uspět v SuperNova challenge a hrát vysoký volume, nebo víc pracovat a hodiny strávené grinděním strávit učením a analyzováním a tím zvýšit winrate na úkor rakebacku.
Ideální by samozřejmě bylo najít nějakej kompromis. Rád bych znal vaše zkušenosti kolik času v poměru gring/education věnujete pokeru. Případně jaký je váš time management, pokud studujete, pracujete nebo cokoliv jinýho.
Díky a GL.
Poker diet - Fish and Chips