FÓRUM
FÓRUM ‹ BLOGY hráčů ‹ BLOGY hráčů
superegoid
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: superegoid
[Ukázat] Spoiler:
To si takhle při sobotě pinkáte pár turnájků... 

[Ukázat] Spoiler:
Na bublině, kde se krásně nachipováváte
, se odehraje handa, kde někdo squeezuje K9o na SB

[Ukázat] Spoiler:
Šup si hned k němu píšete poznámku: "sQueeze K9o SB proti MP openu a BTN callu 50BB deep"
[Ukázat] Spoiler:
Zároveň máte samozřejmě zaplý hotkeys (např. na Q)
[Ukázat] Spoiler:
PokerStars - 400/800 Ante 100 NL - Holdem - 9 players
Hand converted by PokerTracker 4
MP+2: 5,760 (VPIP: 28.57, PFR: 16.67, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 7)
Hero (CO): 33,182
BTN: 64,269 (VPIP: 23.08, PFR: 18.46, 3Bet Preflop: 11.76, Hands: 66)
SB: 69,276 (VPIP: 100.00, PFR: 0.00, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 7)
BB: 18,355 (VPIP: 0.00, PFR: 0.00, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 7)
UTG: 10,759 (VPIP: 25.64, PFR: 17.95, 3Bet Preflop: 5.00, Hands: 39)
UTG+1: 27,329 (VPIP: 14.29, PFR: 14.29, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 7)
MP: 39,868 (VPIP: 14.29, PFR: 0.00, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 7)
MP+1: 46,610 (VPIP: 33.33, PFR: 33.33, 3Bet Preflop: -, Hands: 3)
9 players post ante of 0, SB posts SB 400, BB posts BB 800
Pre Flop: (pot: 2,100) Hero has
fold, fold, MP raises to 2,000, fold, fold, Hero raises to 33,082 and is all-in, fold, SB calls 32,682, fold, MP raises to 39,768 and is all-in, SB calls 6,686
Flop: (114,318, 3 players)
Turn: (114,318, 3 players)
River: (114,318, 3 players)
SB shows
(High Card, Ace)
Main Pot [100,946]: (Pre 14%, Flop 2%, Turn 0%)
Side Pot#1 [13,372]: (Pre 24%, Flop 2%, Turn 0%)
MP shows
(One Pair, Aces)
Main Pot [100,946]: (Pre 51%, Flop 96%, Turn 100%)
Side Pot#1 [13,372]: (Pre 76%, Flop 98%, Turn 100%)
Hero shows
(High Card, Ace)
Main Pot [100,946]: (Pre 36%, Flop 2%, Turn 0%)
MP wins 114,318
Hand converted by PokerTracker 4
MP+2: 5,760 (VPIP: 28.57, PFR: 16.67, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 7)
Hero (CO): 33,182
BTN: 64,269 (VPIP: 23.08, PFR: 18.46, 3Bet Preflop: 11.76, Hands: 66)
SB: 69,276 (VPIP: 100.00, PFR: 0.00, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 7)
BB: 18,355 (VPIP: 0.00, PFR: 0.00, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 7)
UTG: 10,759 (VPIP: 25.64, PFR: 17.95, 3Bet Preflop: 5.00, Hands: 39)
UTG+1: 27,329 (VPIP: 14.29, PFR: 14.29, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 7)
MP: 39,868 (VPIP: 14.29, PFR: 0.00, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 7)
MP+1: 46,610 (VPIP: 33.33, PFR: 33.33, 3Bet Preflop: -, Hands: 3)
9 players post ante of 0, SB posts SB 400, BB posts BB 800
Pre Flop: (pot: 2,100) Hero has

fold, fold, MP raises to 2,000, fold, fold, Hero raises to 33,082 and is all-in, fold, SB calls 32,682, fold, MP raises to 39,768 and is all-in, SB calls 6,686
Flop: (114,318, 3 players)

Turn: (114,318, 3 players)

River: (114,318, 3 players)

SB shows

Main Pot [100,946]: (Pre 14%, Flop 2%, Turn 0%)
Side Pot#1 [13,372]: (Pre 24%, Flop 2%, Turn 0%)
MP shows

Main Pot [100,946]: (Pre 51%, Flop 96%, Turn 100%)
Side Pot#1 [13,372]: (Pre 76%, Flop 98%, Turn 100%)
Hero shows

Main Pot [100,946]: (Pre 36%, Flop 2%, Turn 0%)
MP wins 114,318
[Ukázat] Spoiler:

Moje zápisky o MTT, životě a tak vůbec
"Go as far as you can see; when you get there, you'll be able to see further." - J.P.Morgan
-
- FadeOrHoldz (online)
- Obdržel: 140 poděkování
Nějakou dobu jsem teď nepsal, tak jsem si řek, že to napravím a dám vědět, co je nového.
Vím, že píšu docela dlouhé posty a někomu to třeba nevyhovuje, takže po vzoru jednoho PGC z 2+2 jsem na konci příspěvku napsal tl;dr shrnutí hlavních bodů
Poslední příspěvek jsem psal někdy během července a chvilku po tom jsem si dal od pokeru pauzu. Byl totiž srpen, který byl velice horký a já v posledních letech zjišťuju, že mi tohle roční období nevyhovuje. Připadá mi, že se mi z horka jakoby vypíná mozek a ztrácím jakoukoli motivaci. Někdo nerad zimu, já léto. Když vám je v zimě zima, tak si prostě obléknete nějaký ten svetr navíc, uděláte si teplý čaj a zabalíte se do deky, ale co má člověk dělat v létě? Může se válet doma nahej, ale stejně má chuť ze sebe ještě svlíknout kůži. Může si dát každou chvilku sprchu, ale než se po ní osuší, tak se potí znova a ani naplnit každý nápoj z půlky ledem nepomáhá. Naštěstí už nám tohle období pominulo, a tak se všechno vrací do starých dobrých kolejí
__________________________________________ _
Přes léto jsem taky dost pracoval na novém bytě. Koupě nemovitosti je v dnešní době docela stresující gamble. Si to vemte - chcete si pořídit vlastní bydlení, kvůli kterému se na hezkých pár let zadlužíte, a na prohlídce bytu máte vlastně jen pár minut na to, pozjišťovat, jak co vypadá, kde co drží/ nedrží, těsní/netěsní a tak trochu kupujete zajíce v pytli, protože majitelé vám samozřejmě o negativních částech moc rádi vyprávět nebudou a přece se jim tam nebudete ve všem dopodrobna šťourat, když tam ještě bydlí.
Tak jsme koupili byt a po předání bytu začali přicházet na ty malé detaily, které se na první pohled zdají ok, ale když se v tom začnete víc hrabat, celý byt na vás skoro spadne.
Já mám ale rád výzvy a především jsem přesně tohle chtěl - moct si všechno zařídit přesně tak, jak chci. Takže jsme strhali všechny omítky a tapety ze zdí (na jedné konkrétní zdi jsme napočítali 7 vrstev na sobě
), vytapetovali a vymalovali nanovo, v jednom pokoji i vyměnili podlahu a teď každý víkend pracujeme na dalších a dalších věcech. Aktuálně ale už je to ta příjemná část - nakupujeme/vyměňujeme spotřebiče a nábytek, stavíme poličky a skříně a instalujeme různé doplňky, abychom si to zútulnili. Je to super - prostě si jen člověk sedne do pokoje a přemýšlí, co by se kam hodilo, jak to tam nejlépe navrtat, jaké barvy a materiály vybrat atd atd.
Na jednu stranu už z toho máme plnohodnotný byt, kterému nic důležité nechybí, ale pořád máme fůru nápadu na vylepšování. Takže mám spoustu motivace se posouvat v pokeru dál, aby na to taky byly chechtáky.
To mě tudíž vede k poslední dvojčásti postu a tou je poker. Jelikož je začátek října, tak teď vlastně "slavím" přesně rok od svého návratu k onlinu a následnému založení blogu. Začal jsem v loňském říjnu verifikací na úřadě a depositem 100 $ na PS, kde jsem se pustil do 2,5$ 180man SNG a 1-2$ MTT s cílem udělat větší bankroll a přesunout se k větším MTT a větším sitkům.
Plán se podařil, podle mě, na výbornou. Aktuálně hrávám 3,5$+R 180man SNG a MTT do 22 $. Odehrál jsem velkou spoustu final tablů, díky čemuž už se i na nich cítím komfortně, zlepšil jsem jak svoji technickou hru, tak především tehdejší můj největší leak - mentální aspekt hry. Mám nyní více vybalancované PF range a jsem si jistější v postflop hře a bez sizingu.
Po každé session si kontroluju výsledky a díky tomu vím o tom, že mi v grafu chybí minimálně tři TOP3 umístění za dohromady cca 850 $. To mi dělá následující statistiku (započítal jsem ty tři výsledky, takže je to od oka, v grafu níže jsou ty bez nich):
Počet odehraných turnajů: 2090
Počet hand: 118 000
Počet odehraných hodin: 524
Celkový profit: 4000 $
Celkové ROI: 45 %
Hodinovka: 7,5 $
BB/100: 10,6
All-in adjusted BB/100: 7,5
Aby ten cashier nebylo jen pomyslné čísílko, tak jsem k oslavě ročního profitu vybral něco přes 1000 $, které nyní reinvestuju. Pořídil jsem si skříň a pár drobností do bytu, byli jsme na fajn večeři, mám permanentku do fitka a do bazénu + cvičební plán od AthleanX, pár korun jsem si odložil na akciové fondy a objednal si z Amazonu několik knížek:
Aktuální plán do nejbližších měsíců je přečíst a především vstřebat info z nových knih a pravidelně cvičit.
Další kratší cíle jsou vrátit se ke hraní na akustickou kytaru - přes rok jsem na to nešáhl a nějak už si nic nepamatuju a bolí mě z toho prsty
. A dále VAŘIT a hodně - zaprvé dost ušetřím, zadruhé chci kvalitněji jíst a neobjednávat si dovoz/nechodit jíst ven a zatřetí si chci zvednout svůj kuchařský um. Neřekl bych, že vařit neumím, míchaná vajíčka udělám na jedničku a nějaké standardní věci jako vývary, chili, guláše, steaky a maso se zeleninou a přílohy udělám bez problému, ale jíst se přece musí, tak proč to neumět dobře 
Zároveň chci přijít na to, co dál. Kvůli novým knihám asi budu trochu prozkoumávat zákoutí CG stolů a uvidím, jestli mi ten formát nyní nesedne víc (kdysi jsem ho hrával často, ale pak mě chytly turnaje). Zároveň možná v příštím roce začnu jednou za čas obrážet nějaké živé CG, nebo turnaje v Rozvadově (možná i Savarin nebo Showdown, ale ani jedno z těch prostředí se mi nijak extra nelíbilo).
Určitě i budu nadále do konce roku hrát online turnaje, jen ne pravidelně a přijde mi zbytečné o tom reportovat, takže si tu blog odložím do začátku nového roku nebo do doby, než si vymyslím nějaké nové konkrétní pokerové cíle (to bude spíš dříve než později
). Na příští rok by mi nevadilo znovu zečtyřicetinásobit původní BR
, aktuálně by mi to udělalo skoro mega českých, což už by bylo velice příjemné. Ale to jsou zatím jen takové sny a vize. Fóru se ale každopádně budu nadále aktivně i pasivně věnovat.
Majte sa
Short verze aneb TL;DR:
- léto je nanic, jupí že skončilo
- nový byt stál hodně práce, ale už se nám krásně bydlí a pořád ho vylepšujeme
- "slavím" rok od svého návratu k onlinu
- grafy a statistiky v postu
- vybral jsem část BR na rozmazlování se a reinvestici do sportu a pokeru
- dám si chvilku na oddych a popřemýšlím o nových cílech
.
Vím, že píšu docela dlouhé posty a někomu to třeba nevyhovuje, takže po vzoru jednoho PGC z 2+2 jsem na konci příspěvku napsal tl;dr shrnutí hlavních bodů

Poslední příspěvek jsem psal někdy během července a chvilku po tom jsem si dal od pokeru pauzu. Byl totiž srpen, který byl velice horký a já v posledních letech zjišťuju, že mi tohle roční období nevyhovuje. Připadá mi, že se mi z horka jakoby vypíná mozek a ztrácím jakoukoli motivaci. Někdo nerad zimu, já léto. Když vám je v zimě zima, tak si prostě obléknete nějaký ten svetr navíc, uděláte si teplý čaj a zabalíte se do deky, ale co má člověk dělat v létě? Může se válet doma nahej, ale stejně má chuť ze sebe ještě svlíknout kůži. Může si dát každou chvilku sprchu, ale než se po ní osuší, tak se potí znova a ani naplnit každý nápoj z půlky ledem nepomáhá. Naštěstí už nám tohle období pominulo, a tak se všechno vrací do starých dobrých kolejí

Přes léto jsem taky dost pracoval na novém bytě. Koupě nemovitosti je v dnešní době docela stresující gamble. Si to vemte - chcete si pořídit vlastní bydlení, kvůli kterému se na hezkých pár let zadlužíte, a na prohlídce bytu máte vlastně jen pár minut na to, pozjišťovat, jak co vypadá, kde co drží/ nedrží, těsní/netěsní a tak trochu kupujete zajíce v pytli, protože majitelé vám samozřejmě o negativních částech moc rádi vyprávět nebudou a přece se jim tam nebudete ve všem dopodrobna šťourat, když tam ještě bydlí.
Tak jsme koupili byt a po předání bytu začali přicházet na ty malé detaily, které se na první pohled zdají ok, ale když se v tom začnete víc hrabat, celý byt na vás skoro spadne.
Já mám ale rád výzvy a především jsem přesně tohle chtěl - moct si všechno zařídit přesně tak, jak chci. Takže jsme strhali všechny omítky a tapety ze zdí (na jedné konkrétní zdi jsme napočítali 7 vrstev na sobě

Na jednu stranu už z toho máme plnohodnotný byt, kterému nic důležité nechybí, ale pořád máme fůru nápadu na vylepšování. Takže mám spoustu motivace se posouvat v pokeru dál, aby na to taky byly chechtáky.
To mě tudíž vede k poslední dvojčásti postu a tou je poker. Jelikož je začátek října, tak teď vlastně "slavím" přesně rok od svého návratu k onlinu a následnému založení blogu. Začal jsem v loňském říjnu verifikací na úřadě a depositem 100 $ na PS, kde jsem se pustil do 2,5$ 180man SNG a 1-2$ MTT s cílem udělat větší bankroll a přesunout se k větším MTT a větším sitkům.
Plán se podařil, podle mě, na výbornou. Aktuálně hrávám 3,5$+R 180man SNG a MTT do 22 $. Odehrál jsem velkou spoustu final tablů, díky čemuž už se i na nich cítím komfortně, zlepšil jsem jak svoji technickou hru, tak především tehdejší můj největší leak - mentální aspekt hry. Mám nyní více vybalancované PF range a jsem si jistější v postflop hře a bez sizingu.
Po každé session si kontroluju výsledky a díky tomu vím o tom, že mi v grafu chybí minimálně tři TOP3 umístění za dohromady cca 850 $. To mi dělá následující statistiku (započítal jsem ty tři výsledky, takže je to od oka, v grafu níže jsou ty bez nich):
Počet odehraných turnajů: 2090
Počet hand: 118 000
Počet odehraných hodin: 524
Celkový profit: 4000 $
Celkové ROI: 45 %
Hodinovka: 7,5 $
BB/100: 10,6
All-in adjusted BB/100: 7,5
Aby ten cashier nebylo jen pomyslné čísílko, tak jsem k oslavě ročního profitu vybral něco přes 1000 $, které nyní reinvestuju. Pořídil jsem si skříň a pár drobností do bytu, byli jsme na fajn večeři, mám permanentku do fitka a do bazénu + cvičební plán od AthleanX, pár korun jsem si odložil na akciové fondy a objednal si z Amazonu několik knížek:
- Deep Work - Cal Newport (kniha o budování koncentrace v dnešní době)
- No-Limit Hold'em for Advanced Players: Emphasis on Tough Games - Matthew Janda
- Applications of No-Limit Hold'em: a Guide to Understanding Theoretical Sound Poker - Matthew Janda
- Essential Poker Math - Alton Hardin
- The Mental Game of Poker - Jared Tandler
Aktuální plán do nejbližších měsíců je přečíst a především vstřebat info z nových knih a pravidelně cvičit.
Další kratší cíle jsou vrátit se ke hraní na akustickou kytaru - přes rok jsem na to nešáhl a nějak už si nic nepamatuju a bolí mě z toho prsty

Zároveň chci přijít na to, co dál. Kvůli novým knihám asi budu trochu prozkoumávat zákoutí CG stolů a uvidím, jestli mi ten formát nyní nesedne víc (kdysi jsem ho hrával často, ale pak mě chytly turnaje). Zároveň možná v příštím roce začnu jednou za čas obrážet nějaké živé CG, nebo turnaje v Rozvadově (možná i Savarin nebo Showdown, ale ani jedno z těch prostředí se mi nijak extra nelíbilo).
Určitě i budu nadále do konce roku hrát online turnaje, jen ne pravidelně a přijde mi zbytečné o tom reportovat, takže si tu blog odložím do začátku nového roku nebo do doby, než si vymyslím nějaké nové konkrétní pokerové cíle (to bude spíš dříve než později

Majte sa

Short verze aneb TL;DR:
- léto je nanic, jupí že skončilo
- nový byt stál hodně práce, ale už se nám krásně bydlí a pořád ho vylepšujeme
- "slavím" rok od svého návratu k onlinu
- grafy a statistiky v postu
- vybral jsem část BR na rozmazlování se a reinvestici do sportu a pokeru
- dám si chvilku na oddych a popřemýšlím o nových cílech
.

"Go as far as you can see; when you get there, you'll be able to see further." - J.P.Morgan
-
- FadeOrHoldz (online)
Co je cvičební plán od AtleanX ?
jako ta videa znám, ale neumím si představit co mě pošlou za cvičební plán nebo jak to funguje ?
nejsou to vyhozený peníze když tam má tunu videí z kterých si člověk vezme víc než ze samotnýho plánu?
Ale fakt netuším jak to vypadá a že něco takového nabízej tak to nekritizuju 

Tvrdí borci vznikaj jedině v tvrdých podmínkách :D
Práce je vždy posledním zoufalým pokusem člověka, jak získat peníze
Blog- téměř každodenní challange
Už jsem si to pořídil, ale popravdě to zatím jen tak okoukávám.
Pár měsíců jsem teď nedělal silový cvičení a kdybych měl naráz najet na 5x týdně trénink, tak vydržim tak 14 dní
.
Takže prozatím budu posilovat doma a chodit do bazénu + postupně přidám nějakou tu návštěvu fitka a až se trochu "rozcvičím", tak se na to vrhnu.
To, co mám, je 90denní tréninkový plán, kde je od pondělí do pátku (nebo jak si to nastavíš) trénink - střídá se tam posilování a cardio, a pak dva dny odpočinek. Tréninky se pořád obměňují, takže si třeba při cvičení tricepsů tělo nenavykne na jeden konkrétní pohyb, ale procvičíš je komplexně.
Ke každému cviku (a je jich hodně) je vždycky i párminutové video o správné technice, čeho se vyvarovat apod. Taky se přímo u těch cviků dostaneš k diskusi, kde se ostatní třeba ptaj a mezi sebou i včetně toho trénera si radí. Zároveň je tam i jídelní plán, který můžeš a nemusíš dodržovat. Každopádně je to dobrá inspirace.
Pak je tam spousta dalších fíčur jako odklikávání si vlastního progressu, různé challenge, bodovací systém atd atd.
Prozatím to vypadá celkem slibně. Když si vezmu, že za tu cenu bych měl tak 4-5 hodin s trenérem naživo, tak mi tohle vyhovuje víc, protože k tomu mám lifetime přístup a když bych třeba rok necvičil, tak se nemusím bát, že všechno zapomenu a nebudu vědět co a jak.
Až se na tu 90denní challenge vrhnu, tak podám konkrétnější report
Pár měsíců jsem teď nedělal silový cvičení a kdybych měl naráz najet na 5x týdně trénink, tak vydržim tak 14 dní

Takže prozatím budu posilovat doma a chodit do bazénu + postupně přidám nějakou tu návštěvu fitka a až se trochu "rozcvičím", tak se na to vrhnu.
To, co mám, je 90denní tréninkový plán, kde je od pondělí do pátku (nebo jak si to nastavíš) trénink - střídá se tam posilování a cardio, a pak dva dny odpočinek. Tréninky se pořád obměňují, takže si třeba při cvičení tricepsů tělo nenavykne na jeden konkrétní pohyb, ale procvičíš je komplexně.
Ke každému cviku (a je jich hodně) je vždycky i párminutové video o správné technice, čeho se vyvarovat apod. Taky se přímo u těch cviků dostaneš k diskusi, kde se ostatní třeba ptaj a mezi sebou i včetně toho trénera si radí. Zároveň je tam i jídelní plán, který můžeš a nemusíš dodržovat. Každopádně je to dobrá inspirace.
Pak je tam spousta dalších fíčur jako odklikávání si vlastního progressu, různé challenge, bodovací systém atd atd.
Prozatím to vypadá celkem slibně. Když si vezmu, že za tu cenu bych měl tak 4-5 hodin s trenérem naživo, tak mi tohle vyhovuje víc, protože k tomu mám lifetime přístup a když bych třeba rok necvičil, tak se nemusím bát, že všechno zapomenu a nebudu vědět co a jak.
Až se na tu 90denní challenge vrhnu, tak podám konkrétnější report

-
- FadeOrHoldz (online)
Ale jo tak to zní docela dobře, asi to cloveku usetri i cas nez si to vyhledávat sám všechno. Ale 5 dní v týdnu bych uz asi umrel
snazím se poctive 3 dny a asi me to stací
ikdyz jsem měl období kdy jsem jel 4 ale to jsem byl zbytecne moc zbitej
Ale mozná i protože jsem ten 1 den ubral si ted pripadám nejak "sušejší" než predtím 

Tvrdí borci vznikaj jedině v tvrdých podmínkách :D
Práce je vždy posledním zoufalým pokusem člověka, jak získat peníze
Blog- téměř každodenní challange
• Stránka 2 z 2 • 1, 2