FÓRUM
FÓRUM ‹ Cash game ‹ 6-max cash game poradna Jakuba Hovorky
TP 4bet pot vs b,x,b
• Stránka 1 z 1
TP 4bet pot vs b,x,b
Poker Stars, $0.05/$0.10 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
Soupeř za 104 hand 24/22, agg 3,7 , 3bet 13 (30), 4bet 50 (4) - zatím hrál celkem loose
Tahle situace se mi stává teď poměrně často, že soupeři jdou bet, check, bet. Jak zahrajete turn a jak river?
Jak hrajete obecně KQ v raisovaných spotech? Dost často se mi stává, že se rozbíjím o AK, AQ... a mám je neskutečně ztrátové
SB: $10 (100 bb)
BB: $16.93 (169.3 bb)
UTG: $14.13 (141.3 bb)
MP: $10 (100 bb)
CO: $13.45 (134.5 bb)
Hero (BTN): $12.92 (129.2 bb)
Preflop: Hero is BTN with Q
K
2 folds, CO raises to $0.30, Hero raises to $0.90, 2 folds, CO raises to $2.18, Hero calls $1.28
Flop: ($4.51) 9
4
K
(2 players)
CO bets $2.15, Hero calls $2.15
Turn: ($8.81) 2
(2 players)
CO checks, Hero checks
River: ($8.81) 9
(2 players)
CO bets $9.12 and is all-in, Hero ???
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
Soupeř za 104 hand 24/22, agg 3,7 , 3bet 13 (30), 4bet 50 (4) - zatím hrál celkem loose
Tahle situace se mi stává teď poměrně často, že soupeři jdou bet, check, bet. Jak zahrajete turn a jak river?
Jak hrajete obecně KQ v raisovaných spotech? Dost často se mi stává, že se rozbíjím o AK, AQ... a mám je neskutečně ztrátové
SB: $10 (100 bb)
BB: $16.93 (169.3 bb)
UTG: $14.13 (141.3 bb)
MP: $10 (100 bb)
CO: $13.45 (134.5 bb)
Hero (BTN): $12.92 (129.2 bb)
Preflop: Hero is BTN with Q

2 folds, CO raises to $0.30, Hero raises to $0.90, 2 folds, CO raises to $2.18, Hero calls $1.28
Flop: ($4.51) 9

CO bets $2.15, Hero calls $2.15
Turn: ($8.81) 2

CO checks, Hero checks
River: ($8.81) 9

CO bets $9.12 and is all-in, Hero ???
[Ukázat] Spoiler:
calls $8.59 and is all-in
Results: $25.99 pot ($1.17 rake)
Final Board: 9
4
K
2
9
CO showed A
K
and won $24.82 ($11.90 net)
Hero showed Q
K
and lost (-$12.92 net)
Results: $25.99 pot ($1.17 rake)
Final Board: 9

CO showed A

Hero showed Q

Re: TP 4bet pot vs b,x,b
Jako proti hráči s takhle vysokým 4betem bych si to preflop jenom callnula. Když už to 3betnu, tak chci vidět, kolik CO skládá na 3bet .. pokud hodně, tak stojíš po jeho 4betu proti rangi, která dominuje to KQ. Pořád má na riveru v rangi AA, AK, KK, QQ a horší tu neshovne. River fold, prostě tu neporážíme toho dost co nám shovne imo a blafů lidi na nl10 nemívají při river shovech dost.
- The smallest act of kindness is worth more than the grandest intention. / Oscar Wilde
- Logic will take you from A to Z; imagination will take you everywhere. / Albert Einstein

- Logic will take you from A to Z; imagination will take you everywhere. / Albert Einstein

Ahoj. Do preflop hráče na CO většinou KQs callují, obvzlášť když to vypadá, že bude agresivně 4betovat. A do UTG/MP kde jsou pozice více tight bych je 3betoval. Vyjímka je když bude overcallovat na CO i dost horších hand tak jsem pro 3bet. Jinak pokud je hráč agresivní tak jdu river tady call na 9x by měl zpomalit ty máme v rangi my, Kx blokujem, takže bych ho tipnul na zoufály bluff. 

MaxikDD
Naše mysl má naprosto stejné možnosti jako naše ruce – může svět nejen uchopit, ale také jej změnit.
Colin Wilson
Naše mysl má naprosto stejné možnosti jako naše ruce – může svět nejen uchopit, ale také jej změnit.
Colin Wilson
-
- P.i.e.t.r.o._l. (offline)
- Obdržel: 88 poděkování
Predlop call, jak uz se tu reklo. Spis by me zajimalo, proc jsi 3betoval, tvuj myslenkovy pochod?
- board nedošel ideálně na bluff a jako magor se nejeví, slabší Kx tu neshovne, jsem schopný tu vidět KJo třeba v jeho rangi, ale to půjde max nějaky small value bet vs PP jako 88/JJ/QQ. on sam QQ podle me shovnout nemuze, to je otaci na bluff. As played river je fold. Může i on mít lucky 9x sem tam, když je tak loose a jinak tu ma AA, KK anebo AK. Ani na split si myslím, že nemůžem doufat.
- board nedošel ideálně na bluff a jako magor se nejeví, slabší Kx tu neshovne, jsem schopný tu vidět KJo třeba v jeho rangi, ale to půjde max nějaky small value bet vs PP jako 88/JJ/QQ. on sam QQ podle me shovnout nemuze, to je otaci na bluff. As played river je fold. Může i on mít lucky 9x sem tam, když je tak loose a jinak tu ma AA, KK anebo AK. Ani na split si myslím, že nemůžem doufat.
** CzechMyCard **
KQs mám v 3betu pro value BTN vs CO proti většině hráčům. Navíc na něj jsem neměl moc statistik ohledně těch foldů/callů na 3bet. Jen 4 situace

Preflop se mi urcite KQs zda v teto pozici jako dobrý kandidát na 3bet/call, hlavně pokud je soupeř aggro, budeme dominovat jeho 4betting range (KJo, KXs, QTs, Q9s, QJo atd.).
Naopak proti tight hráčům to chceme mít v callu.
Postflop se mi to jeví jako standard, otázka jsou opět populační tendence regu na daném limitu. Imo na preparovanem boardu se snižují bluffovaci frekvence, ale těžko říct. My jsme na topu range (nebo jakou lepsi handu tu máme? Do aggro hráče AK imo vždy PF shovujeme), takže nezahazuju.
Postflop se mi to jeví jako standard, otázka jsou opět populační tendence regu na daném limitu. Imo na preparovanem boardu se snižují bluffovaci frekvence, ale těžko říct. My jsme na topu range (nebo jakou lepsi handu tu máme? Do aggro hráče AK imo vždy PF shovujeme), takže nezahazuju.

Úspěšný člověk je ten, jenž ráno vstane, večer si lehne a mezitím dělá, co ho baví.
Vždy to vypadá jako nemožné, dokud to někdo neudělá.
yntos-ucici-se-pulec-cg-t15123.html
"Rozhodujem sa v živote oveľa viac emocionálne ako by som si myslel."
Yntos píše:Preflop se mi urcite KQs zda v teto pozici jako dobrý kandidát na 3bet/call, hlavně pokud je soupeř aggro, budeme dominovat jeho 4betting range (KJo, KXs, QTs, Q9s, QJo atd.).
Kdyby tam 4betoval KJo, KXs, QTs, Q9s, QJo atd. tak ten call s KQs dává určitě smysl. Jen jsem teda ještě neviděla na NL10 v SD po 4betu ani jednu z těchhle hand

- The smallest act of kindness is worth more than the grandest intention. / Oscar Wilde

• Stránka 1 z 1