FÓRUM
FÓRUM ‹ Vše o portálu Poker-Arena.cz ‹ Návody na používání diskusního fóra
Turnaj za 2200 2.mil garance poslední flight
• Stránka 1 z 1
Turnaj za 2200 2.mil garance poslední flight
Posledních 33.hracu 16.postu do finále a itm 5k, jsem na button mám 119.5k (bb je 3k)avg je 90k otevíráme 8k SB má 55k fold a bb chipleader má 120k po chvilce posila allin 40bb!! Spíš horší hráč ale hrál vcelku normálně ptám se na názor call? či fold? Díky za názor rokmi
[Ukázat] Spoiler:
T:diamond: 

[Ukázat] Spoiler:
K:heart: 

Naposledy upravil rokmi dne pon 16. dub 2018 18:03:40, celkově upraveno 1

Re: Turnaj za 2200 2.mil garance poslední flight
Rokmi kamarade, nejsou uvedeny blindy ale pod to bylo za mene nez 25bb tak je to izy call 

KK_vp_AA píše:Rokmi kamarade, nejsou uvedeny blindy ale pod to bylo za mene nez 25bb tak je to izy call
Blindy uvedny jsou 1500/3000.
-
- stastna_ryba (offline)
- Obdržel: 33 poděkování
40bb je dost, bez infa na hráče jsem tu ve snapu s JJ a TT asi po chvilce callnu taky, 99 bych se vzhledem k situaci rozmýšlel. Nejčastěji tam vidím střední páry a AQ/AK/AJs. Občas samozřejmě vidíš i JJ-QQ, jejichž sílu se snaží zamaskovat tím velkým all-inem.
lahvik píše:40bb je dost, bez infa na hráče jsem tu ve snapu s JJ a TT asi po chvilce callnu taky, 99 bych se vzhledem k situaci rozmýšlel. Nejčastěji tam vidím střední páry a AQ/AK/AJs. Občas samozřejmě vidíš i JJ-QQ, jejichž sílu se snaží zamaskovat tím velkým all-inem.
Otázka do pléna, pokud by vám hráč na BB ukázal AQ/AK/AJs. Callnete v této situaci s těma TT?
-
- stastna_ryba (offline)
- Obdržel: 33 poděkování
stastna_ryba píše:lahvik píše:40bb je dost, bez infa na hráče jsem tu ve snapu s JJ a TT asi po chvilce callnu taky, 99 bych se vzhledem k situaci rozmýšlel. Nejčastěji tam vidím střední páry a AQ/AK/AJs. Občas samozřejmě vidíš i JJ-QQ, jejichž sílu se snaží zamaskovat tím velkým all-inem.
Otázka do pléna, pokud by vám hráč na BB ukázal AQ/AK/AJs. Callnete v této situaci s těma TT?
Rozhodně jo, protože je to ideální spot, jak se dostat na bigstack a pak tlačit bublinu a postoupit s ještě vyšším stackem.
• Stránka 1 z 1