Stránka 10 z 11

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:pon 7. říj 2019 21:26:55
od natamaty
Mě to Cash out handy načítá, mám HM2, ale je fakt, že nějakou starší verzi, neaktualizoval jsem už tak rok.

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:ned 3. lis 2019 11:13:00
od StayGold!14
čaute, mám HM 2 low stakes, takže do NL 50 CG. Neumím nikde v nastavení HUDu, najít přidání poznámek k hráčům. Je možné, že to je jen v tý Full verzi? :plac:

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:čtv 2. led 2020 17:07:39
od vojta268
Nechci zakladat nove vlakno tak se ptam zde. Behem poslednich dvou let jsem nenahral prakticky nic a zajima me jak je na tom HM3, zda-li uz jsou fixnute KO turnaje, zda-li je vyresen problem s allin adj., rebuy... celkove vzato jestli se pro sitka / mtt nejak extra oplati investice do HM3 nebo se jedna jen o "zkrasleni" software ktery nic noveho nenabizi.

Diky

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:čtv 26. bře 2020 20:41:03
od Milan15000
ahojte, môže sa používať holdem manager v pokerstars? viem, že niaky čas to chceli zakázať, ale neviem ako to funguje teraz. Ďakujem

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:čtv 26. bře 2020 20:54:58
od HAAANZ
Milan15000 píše:
čtv 26. bře 2020 20:41:03
ahojte, môže sa používať holdem manager v pokerstars? viem, že niaky čas to chceli zakázať, ale neviem ako to funguje teraz. Ďakujem
Ano, můžeš.

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:úte 14. dub 2020 20:23:49
od AReidA
Zdravím , prosím poradil by mi někdo jak mam nastavit aby se mi Hud v HM2 objevoval na cash game zoom stolech ?? Na regular stolech a i v turnajích se mi zobrazí , ale na zoomu ne. Díky za radu :) , btw : hraju na Pokerstars

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:úte 14. dub 2020 20:29:57
od KK_vp_AA
AReidA píše:
úte 14. dub 2020 20:23:49
Zdravím , prosím poradil by mi někdo jak mam nastavit aby se mi Hud v HM2 objevoval na cash game zoom stolech ?? Na regular stolech a i v turnajích se mi zobrazí , ale na zoomu ne. Díky za radu :) , btw : hraju na Pokerstars
Máš poslední verzi HM2? A pak druhá otázka máš zapnuté to grafické rozhraní Aurory nebo to máš vypnutý?

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:úte 14. dub 2020 20:32:16
od AReidA
Jo poslední bych měl mit , žádnou aktualizaci mi to nenabízí , to grafický rozhraní mam zaplý

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:úte 14. dub 2020 20:48:09
od KK_vp_AA
AReidA píše:
úte 14. dub 2020 20:32:16
Jo poslední bych měl mit , žádnou aktualizaci mi to nenabízí , to grafický rozhraní mam zaplý
Mě pomohlo vypnout tu auroru, vyzkoušej a dej vědět .. Popřípadě zkus zagooglit je tam hodně odkazu k tomuhle kde se to řešilo.

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:úte 14. dub 2020 20:49:42
od AReidA
ok zkusím , to mě nenapadlo , ja už něco zkoušel co mi radil HM2 support ale stejně mi to nepomohlo.

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:úte 14. dub 2020 20:59:29
od KK_vp_AA
AReidA píše:
úte 14. dub 2020 20:49:42
ok zkusím , to mě nenapadlo , ja už něco zkoušel co mi radil HM2 support ale stejně mi to nepomohlo.
zkus tenhle odkaz třeba https://forums.holdemmanager.com/showth ... p?t=538937

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:úte 14. dub 2020 21:09:41
od AnakinKJ
Přihlaš na stránky Holdem Manager a zkus restartovat svojí licenci, pak by to mělo fungovat. Nedávno jsem to taky řešil. To stejný se dá udělat, když se vám nespustí HM a dává to hlášku a vadný licenci na databázi PostgreSQL. Někdy stačí třeba i jen přeinstalovat databázi PostgreSQL

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:úte 14. dub 2020 21:11:44
od KK_vp_AA
AnakinKJ píše:
úte 14. dub 2020 21:09:41
Přihlaš na stránky Holdem Manager a zkus restartovat svojí licenci, pak by to mělo fungovat. Nedávno jsem to taky řešil. To stejný se dá udělat, když se vám nespustí HM a dává to hlášku a vadný licenci na databázi PostgreSQL. Někdy stačí třeba i jen přeinstalovat databázi PostgreSQL
Já to nemám registrovaný a funguje mi to, tím si nemyslím že by to mohlo být... Ano reinstalace PosgreSQL je taky řešení tak jako nejprve odbackovat nastavení a kompletně HM2 a postgre přeinstalovat :-)

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:úte 14. dub 2020 21:58:36
od AReidA
Tak vypnutí Aurory nepomohlo a resetování licence taky ne :( .

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:stř 15. dub 2020 0:27:21
od Im_I
Proc pouzivate hm2 a ne hm3?

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:stř 15. dub 2020 11:47:10
od AnakinKJ
Im_I píše:
stř 15. dub 2020 0:27:21
Proc pouzivate hm2 a ne hm3?
Kdo má HM2, tomu to stačí. Nemá cenu dávat peníze navíc, když se tyhle softy postupně všude zakazujou. A podle mě to Pokerstars v budoucnu nemine.

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:ned 19. dub 2020 8:56:55
od galilel
Ahoj. Funguje hud ( hm2) na PS cash game? Nějakou dobu jsem tu nehrál a nějak to zlobí.

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:ned 19. dub 2020 11:41:31
od KK_vp_AA
galilel píše:
ned 19. dub 2020 8:56:55
Ahoj. Funguje hud ( hm2) na PS cash game? Nějakou dobu jsem tu nehrál a nějak to zlobí.
Tuším že ti to blbne u ZOOMu, co? Jednoduché řešení vypni auroru (to je ten nový design), udělej update na poslední verzi HM2 a když to nepomůže tak odinstaluj kompletně HM2 a i PostgreSQL databazi a nainstaluj to celé znovu :-)

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:ned 19. dub 2020 11:57:26
od galilel
Nejde mi to u ničeho. A Aurora se vypne kde? Jinak díky .

Re: Dotazy k HM2

PříspěvekNapsal:ned 19. dub 2020 12:03:50
od galilel
Pohoda. Už to mám. Stačilo fakt vypnout auroru. Díky