Stránka 12 z 12

Re: PT4 - problémy s HUD

PříspěvekNapsal:sob 28. bře 2020 15:49:15
od _Radge_
Mě se občas stane a problém je v tom, že se nějaká historie špatně uloží a nemůže to HM přelouskat, tak smažu vždy neuploadnutou HH ve složce kde se mi ukládá HH z PS. Restartnu PC a už vše zase jede. A doporučuji zkontrolovat nastavení pro autoimport HH v HM.

Re: PT4 - problémy s HUD

PříspěvekNapsal:ned 29. bře 2020 18:00:27
od Robertxxxxx
Tak jsem zkusil downgrade PT a to mi pak nenajel vůbec a házelo to nějakou chybu v souvislosti s časem (na fóru jsem se dočetl, že to souvisí nějak s rokem 2020 a vyšla na to aktualizace právě). Zkusil jsem přeinstalovat stáry a včera to krásně jelo dohromady spolu a dnes už zase jakmile nahodím k zoomu reg stůl, tak to zmrzne :cry:

Re: PT4 - problémy s HUD

PříspěvekNapsal:ned 29. bře 2020 18:20:17
od Robertxxxxx
Teď jsem ještě prubnul změnit v PS: table appearance - table graphics a vyškrtnout tu fajfku u enable... a nahodit import hand v PT než jsem zapl PS klienta a jede to (zatím).

Re: PT4 - problémy s HUD

PříspěvekNapsal:ned 29. bře 2020 19:23:26
od Vampiir142
_Radge_ píše:
sob 28. bře 2020 15:49:15
Mě se občas stane a problém je v tom, že se nějaká historie špatně uloží a nemůže to HM přelouskat, tak smažu vždy neuploadnutou HH ve složce kde se mi ukládá HH z PS. Restartnu PC a už vše zase jede. A doporučuji zkontrolovat nastavení pro autoimport HH v HM.
Mně něco podobného občas udělal i Hand2note, že některé odehrané handy nanečetl. Ale mě nijak nepomohlo znovu načíst uložené soubory z HH. Nepomohlo ani když jsem si nechal zaslat HH od pokerstaru na email. Prostě to něco nenačetlo a bůh, nebo čert ví proč.

Re: PT4 - problémy s HUD

PříspěvekNapsal:sob 4. dub 2020 20:56:52
od slater
ahojte. mul už niekto z vas takýto problém s PT4 ??

Re: PT4 - problémy s HUD

PříspěvekNapsal:sob 4. dub 2020 22:01:32
od Jamex
na zacatku roku 2020 - vyresil to update na aktualni verzi

Re: PT4 - problémy s HUD

PříspěvekNapsal:ned 5. dub 2020 8:38:07
od slater
ďakujem za radu, vyzerá to že to pomohlo :)

Re: PT4 - problémy s HUD

PříspěvekNapsal:ned 28. čer 2020 14:49:06
od chaozz.iex
Zdravím, mám menší problém s PT na PS. Hraju Zoom a všiml jsem si ze HUD funguje, ale neukládají se žádné handy. Na .CZ hraju první den předtím jsem delší dobu hrál na .DK, ale tohle by asi nemělo mít vliv?

Re: PT4 - problémy s HUD

PříspěvekNapsal:ned 28. čer 2020 16:09:35
od alkaatch
Pravděpodobně přechod na ante u zoomu, dokud PT4 nevydá aktualizace tak to bude blbnout.

Re: PT4 - problémy s HUD

PříspěvekNapsal:ned 28. čer 2020 19:01:46
od Kibib95
Nevím jak to mají ostatní, ale u mě žádnej problém s přechodem na ante není. Spíš budeš mít něco špatně nastaveného.