Stránka 1 z 1

Dotazy k SnG Wizard 2

PříspěvekNapsal:ned 28. dub 2013 14:40:29
od T-fon
teď jsem si stáhnul wizarda dvojku a jsem teda dost zklamanej
SpoilerZobrazit
sngw2.jpg
krom toho, že opet nemuzem nastavit soupeřovu calling range dle svého, ale jen podle sklanskyho cisel, tak ten soft je asi dost zabugovanej, protoze jak je videt na obrazku, chybi tam nastaveni callu od BB kdyz vsichni ostatni foldnou...

Re: SnG wizard 2

PříspěvekNapsal:ned 28. dub 2013 14:48:51
od chiko
T-fon píše:teď jsem si stáhnul wizarda dvojku a jsem teda dost zklamanej
SpoilerZobrazit
sngw2.jpg
krom toho, že opet nemuzem nastavit soupeřovu calling range dle svého, ale jen podle sklanskyho cisel, tak ten soft je asi dost zabugovanej, protoze jak je videt na obrazku, chybi tam nastaveni callu od BB kdyz vsichni ostatni foldnou...
Je tam teda něco pro co je důvod se namáhat si ho stahovat tu dvojku ? :D

Re: SnG wizard 2

PříspěvekNapsal:ned 28. dub 2013 14:54:32
od T-fon
tak ono to zas tak namáhavý neni :)
jako líbí se mi, že se rovnou nainstaluje do HEM2, možná to ani žádnou samostatnou aplikaci nemá, takže je s tim pohodlnější práce, ale jinak pochybuju, že krom rozhraní vůbec něco zlepšili :?

Re: SnG wizard 2

PříspěvekNapsal:ned 28. dub 2013 15:00:15
od chiko
T-fon píše:tak ono to zas tak namáhavý neni :)
jako líbí se mi, že se rovnou nainstaluje do HEM2, možná to ani žádnou samostatnou aplikaci nemá, takže je s tim pohodlnější práce, ale jinak pochybuju, že krom rozhraní vůbec něco zlepšili :?
tak s tou námahou jsem to samozřejmě nemyslel doslova :D jen se bojím že tam na mě budou zkoušet nějaký komba když mám HM2 na svoje jmeno...a wizarda mám licenci na uplně jiný jmeno tak jestli se to nebude nějak bít když se to instaluje jakoby rovnou do HM2 jak řikáš :bandit: ...navíc jestli to nebude pak pomalé jako HM2 :D

Re: SnG wizard 2

PříspěvekNapsal:ned 28. dub 2013 15:16:53
od Shagy1710
Nevidim tam v SNG 2 nic viac ako v sng :mrgreen:

Akurat tam pridali do nazvu 2 ;)

Re: SnG wizard 2

PříspěvekNapsal:čtv 2. kvě 2013 9:13:23
od alkaatch
LOL, pokud si pamatuju tak hlavni tahak mel bejt ze range pujdou nastavovat libovolne. To vypada na velkej fail :zvraceni:

sng wiz 2

PříspěvekNapsal:pát 25. říj 2013 17:04:23
od kokotminut
Ahojte všichni.
Včerejšího dne jsem si stáhl beta verzi Sng wizardu 2 na 30 dnů zdarma. Vlastním legálně koupený Hem2, kdy wiz2 se jakoby stal součástí Hem2, ale už se nezobrazuje ta stará obrazovka wizardu se stolem a také se neumím dostat na kvíz, který ve wizardu byl. Kdysi jsem měl stáhnutou licenci zdarma na wiz 1 tak vím, že to šlo, ale tehdy jsem ještě neměl Hem2. Více mi vyhovovalo to staré zobrazení s tím klasickým startovním menu, kdy se otvírala turnajová složka a pak se načítaly turnaje, které tam byly přehedně a hlavně chronologicky handu po handě zobrazeny, teď je to nějaké chaotické a mně takové nastavení nevyhovuje. Tak jsem se chtěl zeptat zda někdo neví jestli se to nedá v Hem2 nějak přepnout na to klasické nastavení wizardu. O koupi uvažuju, ale pokud by nebyl dostupný ten kvíz a to klasické zobrazení tak ho nechci, kdy mi to připadá celé taková kostrbaté. Děkuji za odpovědi.
Petr

Re: sng wiz 2

PříspěvekNapsal:pát 25. říj 2013 17:15:52
od alkaatch
Ja teda doporucuju vsem ICMIZER, kterej je hodne vepredu pred SnGWizem....je tam neco noveho v te dvojce? Naposled sme se o tom bavili tady sng-wizard-2-t6097.html#.UmqKUFOHOYQ pred delsi dobou a pak uz jsem o tom nic neslysel.

Re: sng wiz 2

PříspěvekNapsal:pát 25. říj 2013 17:24:03
od T-fon
Koukám teda že s tim za půl roku teda moc nepohnuli, když furt nabízej beta verzi....
K tvýmu dotazu... obávám se, že jinak než integrovaný v HEM2 se to použít nedá (SW2 is based on the Holdem Manager 2 database engin)

Re: sng wiz 2

PříspěvekNapsal:pát 25. říj 2013 19:28:08
od kokotminut
Díky za odpovědi.

Re: SnG wizard 2

PříspěvekNapsal:pon 11. lis 2013 11:50:33
od T-fon
Pro dotaz od uživatele vakaruru bylo založeno nové téma: http://www.pokerarena.cz/forum/zmena-po ... oC2PJYvk_Y