Stránka 2 z 2

Re: SnG Wizard

PříspěvekNapsal:pátek 23. prosinec 2011 13:46:19
od chiko
Jo tak už je to asi lepší:D okey díky

Re: SnG Wizard

PříspěvekNapsal:sobota 07. leden 2012 16:27:34
od iragaines
Ja mam SnG wizard stazenej, je to trial na 30 dni,ale absolutne nevim, jak s nim pracovat a za 2 dny jsem tomu neprisel na kloub. Mate li nekdo na link na nejakej navod, klidne i v anglictine, tak sem s nim,protoze jinak vzteky asi neco rozflakam,
diky

Re: SnG Wizard

PříspěvekNapsal:sobota 07. leden 2012 16:57:15
od SitkaCZ
Ahoj, zkousel jsi uz toto Alkacovo video?
http://www.online-poker-zdarma.cz/rubri ... _1574.html

Re: SnG Wizard

PříspěvekNapsal:sobota 07. leden 2012 17:10:23
od Bandit Queen
iragaines píše:Ja mam SnG wizard stazenej, je to trial na 30 dni,ale absolutne nevim, jak s nim pracovat a za 2 dny jsem tomu neprisel na kloub. Mate li nekdo na link na nejakej navod, klidne i v anglictine, tak sem s nim,protoze jinak vzteky asi neco rozflakam,
diky

nevíš jak pracovat s Wizardem?? bejbi, počkej, až si jednou pořídíš Holdem manager, to budeš ztracenej jak Maďar v kukuřici :-D
ale jinak Lukášovo video je dobrej odpich ;)

Re: SnG Wizard

PříspěvekNapsal:sobota 07. leden 2012 17:16:46
od iragaines
Koukal jsem na to a je to pro me spanelska vesnice. Nelamte si s tim hlavu,ja se hlavne musim jit nekam uklidnit,jsem nejakej totalne vynervovanej a treba zitra nebo pozitri,az si k tomu sednu, tak to pro me bude pochopitelny. Mozna.... :lol:

Re: SnG Wizard

PříspěvekNapsal:pondělí 05. březen 2012 22:25:30
od Daviddon
Ahoj,

mám dotaz ohledně SNG Wizardu.. co to znamená, když kliknu na to options a nastavim si "chip equity mod" nebo nenastavim ?
Většinou mi to hodí právě opačněj výsledek.. ;-D
když mám zapnutej chip equity mod tak mám pushovat a když nemám tak mi to doporučuje fold..

dík za radu..;-)

Re: SnG Wizard

PříspěvekNapsal:pondělí 05. březen 2012 22:48:46
od hoacin
Chip equity mód asi neřeší ICM. Prostě ti to spočte, kolik chipů ta akce udělá, ale nepřepočte to na tournament equity pomocí ICM algoritmu. Myslím, že to tak bude, ale na Wiz tu jsou větší experti, tak když tak radši počkej až to někdo potvrdí... :)

Re: SnG Wizard

PříspěvekNapsal:úterý 06. březen 2012 23:00:19
od Daviddon
No to sem si taky říkal, ale proč by se to menovalo "chip equity mod" když by to neřešilo equity

když to je zaplý, tak to ukazuje v chipech.. + či -
a když to nemám zaplý tak to ukazuje v nějakejch divnej číslech.. někdy třeba 17 nebo 5 atd.. myslel sem si že sou to procenta peněz, který mi průměrně náleží, při tom rozpoložení stacků, který sou.., ale často to vůbec neodpovídá..

týhle funkci fakt nerozumim..

prosim poraďte.. ;-D

Re: SnG Wizard

PříspěvekNapsal:sobota 10. březen 2012 12:14:38
od Daviddon
https://www.pokerarena.cz/rubriky/videa ... _1574.html
tak sem našel odpověď - alkáč to tady rozebírá v tomhle videu
14:17

;-)

Re: SnG Wizard

PříspěvekNapsal:sobota 10. březen 2012 13:35:59
od LudvikCS
Prepáč že sme ti nevedeli poradiť, ale super že si si to teda našiel sám práve v spomínanom výukovom videu od alkáča :)

Re: Dotazy k SNG Wizard

PříspěvekNapsal:pátek 20. březen 2015 23:21:25
od Snakei
Ahoj, mel bych takovej fishy dotazek. SnG Wizard pouzivam cca tyden a nejak nedokazu prijit na to, jestli jde nejak nastavit vlastni vyplatni strukturu, jako v ICMIZERu? Diky za radu.

Re: Dotazy k SNG Wizard

PříspěvekNapsal:sobota 21. březen 2015 9:54:02
od T-fon
Jestli používáš jedničku, tak tam to nejde. Jedině proklikat všechny ty nabízené herny, jestli tam tu strukturu nenajdeš.

Re: Dotazy k SNG Wizard

PříspěvekNapsal:sobota 21. březen 2015 12:48:49
od 19bob70
Snakei píše:Ahoj, mel bych takovej fishy dotazek. SnG Wizard pouzivam cca tyden a nejak nedokazu prijit na to, jestli jde nejak nastavit vlastni vyplatni strukturu, jako v ICMIZERu? Diky za radu.
tools/User Defined Tournament Structures