Stránka 6 z 7

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:ned 8. zář 2019 14:15:26
od NoNameFish
y0k píše:Nejsem teď u PC, ale nedělej to takle. Je tam záložka convert chips. Přes tu ti to všechno převede na bb a přidáš si i Custom betbox. Takže budeš i sázku psát v bb. Pak musíš trošku polaborovat s nastavením, aby se ti nehighlightoval ten původní betbox..
Se s tím seru a ono to jde takhle :lol: :lol: moc díky za parádní tip :poklona:
zatím sem si tam dal jen ten default betbox v bb (přes původní v chipech) ale pak si s tím pohraju a udělám si nějaký pořádný přímo pro bb... mě štve, že to nemá nějaký "demo mode" aby to člověk mohl vyzkoušet nanečisto a ne při hře

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:ned 8. zář 2019 14:22:40
od y0k
Tak si dáš něco za pár centu. Nebo to možná poběží i na play money ne? Je to super program no, používám na PP i PS už několik let.. dokonce i píšu obcas nějaký nový nápady vyvojarovi a pár už jich i implementoval ;)

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:ned 8. zář 2019 14:56:29
od NoNameFish
Jen jsem si tady postěžoval, tak jsem to hned šel zkusit na playmoney a funguje to i tam (i když tam je menší stůl než o real a nejde to už zvětšit, tak se trošku rozhodí zobrazení) :)

Jinak poprosím snad o poslední radu: jak nastavit abych sázku kterou jsem ručně vypsal potvrdil enterem? Zkoušel jsem něco najít přímo v klientovi a nic. Přes PartyCaption by to mělo jít přes hotkey ale nevím co tam přesně nastavit.
Jde mi o to, že nastavím sázku jakou chci -> zmáčknu enter a vyšlu chipy na stůl.

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:čtv 12. zář 2019 14:58:19
od voki8
NoNameFish píše:Jen jsem si tady postěžoval, tak jsem to hned šel zkusit na playmoney a funguje to i tam (i když tam je menší stůl než o real a nejde to už zvětšit, tak se trošku rozhodí zobrazení) :)

Jinak poprosím snad o poslední radu: jak nastavit abych sázku kterou jsem ručně vypsal potvrdil enterem? Zkoušel jsem něco najít přímo v klientovi a nic. Přes PartyCaption by to mělo jít přes hotkey ale nevím co tam přesně nastavit.
Jde mi o to, že nastavím sázku jakou chci -> zmáčknu enter a vyšlu chipy na stůl.
Podařilo se vše vyřešit, nebo ještě je s tím nějaký problém? To se sázkou bych řešil tak, že bych si nastavil enter jako univerzální hotkey pro bet/raise v záložce hotkeys.

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:pát 14. úno 2020 15:34:13
od dawwwid
dobrý den páni hráči,
při all-in situaci (při fastforward pokeru) nevidím průběh hry ale jen panel all-in černým písmem v šedém poli, je to špatně nastavené v partycaption?

Děkuji pokud někdo bude vědět,zlobí mě to.

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:sob 15. úno 2020 13:34:10
od alkaatch
hide.png

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:sob 29. úno 2020 18:59:19
od dawwwid
Děkuji mnohokráte!

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:úte 14. dub 2020 15:03:02
od Lanther
je možné, že ta free verze funguje na max tři stoly u cashovky?

nebo to mám jen blbě nastavené?

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:úte 14. dub 2020 15:07:54
od alkaatch
Free verze netuším, ale stojí to 30usd na rok = méně než 3usd/měsíc a to se určitě vyplatí za to co všehcno to umí...

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:sob 25. dub 2020 0:23:02
od Bloodswin
Ahoj, není tu někdo kdo by pomohl s nastavením partycaption? Odměna jistá - Praha. Prosím o kontakt na email: patrikwanka@gmail.com

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:sob 25. dub 2020 0:54:06
od alkaatch
Napiš sem co potřebuješ...

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:sob 25. dub 2020 1:11:45
od Bloodswin
alkaatch píše:
sob 25. dub 2020 0:54:06
Napiš sem co potřebuješ...
Já bych potřeboval tak nějak kompletní seznámení s tím :D procházel jsem různé video návody na YT, ale nešlo mi třeba v HUDu při přidání nového panelu sním posouvat a mám ho pořád napevno v levém horním rohu..

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:sob 25. dub 2020 1:44:54
od alkaatch
HUD posuneš tak, že na něj zmáčkneš pravou myší, držíš a jedeš. Jinak je nějaké video o tady ode mě: https://www.pokerarena.cz/rubriky/party ... 15467.html Ale není tam zdaleka všechno co to umí.

Napiš co bys potřeboval za funkce a já ti to tady zkusím vysvětlit...

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:sob 25. dub 2020 14:40:44
od Bloodswin
Díky, ted jsem při nastavování narazil na další problém. Když si dám panel s call odds a pot odds tak se mi na CG neukazují žádné výsledky a tag mám nastavený správně

Při nastavení panelu bet 3BB a on click se mi na CG NL 0,10/0,25 sází jako bych byl na 1/2

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:sob 25. dub 2020 21:08:49
od alkaatch
Můžeš mi udělat screenshot?:grinning: Odds si nikde zobrazovat nenechám, takže nevím. A ten 3bb nevím jistě o čem přesně mluvíš, ale do formula si napuš něco jako 3*bb jestli jde o sizing v bigblindech. Když tam dáš jen 3 tak je to v USD myslím.

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:sob 25. dub 2020 23:23:07
od Lanther
Jen pro jistotu, je potreba spustit nejen party caption ale i klienta PP jako spravce. Jinak to blbne a funguji jen nektere funkce.

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:úte 23. čer 2020 11:01:53
od Koni TRus
ktera verze funguje na PP.cz ?

Attention!
If you play in .com zone, then use the latest version of PartyCaption. For es/fr/nj use v1.87f3

Latest version:
PartyCaption v1.97a

Previous versions:
PartyCaption v1.97
PartyCaption v1.96l
PartyCaption v1.96k
PartyCaption v1.96g
PartyCaption v1.96f
PartyCaption v1.96d
PartyCaption v1.96c
PartyCaption v1.96a
PartyCaption v1.96
PartyCaption v1.95g
PartyCaption v1.95f
PartyCaption v1.95e
PartyCaption v1.95d

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:úte 23. čer 2020 12:03:15
od alkaatch
Vždy aktualizuju na nejnovější verzi, PP.cz je v poolu s .com.

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:úte 23. čer 2020 12:21:49
od Koni TRus
alkaatch píše:
úte 23. čer 2020 12:03:15
Vždy aktualizuju na nejnovější verzi, PP.cz je v poolu s .com.
dik za odpoved, prave checkujem tve video Hints&Tips na Partycaption a tam ma zaujala kolonka HEM2 prave jsem si myslel ze nejak to jde propojit s datatbzi a ze bych ukladal HH z PP , a teda Hand2note by teda mohlo fungovat ? nejak to tam maji jako banner nakolko vubec netusim uz ktery software lze nebo nelze pouzivat nakolik se to dost casto meni v terms.

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal:úte 23. čer 2020 13:09:06
od alkaatch
To ti fungovat nebude. Na Party jde používat v podstatě jen PartyCaption na ty hotkeys, poznámky, převádění chipů na BB atd.