Stránka 55

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal: pon 07. bře 2016 13:18:16
od Snakei
Zkoušel jsem upravit stůl pomocí layout, ale bohužel se nějak nepodařilo nahodit poznámky, prostě nefungujou a nemůžu si je teď ani zadávat. Jde z PP nějak odinstalovat ten laylout, nebo musím přeinstalovat klienta? Pokud přeinstaluju klienta, přijdu o poznámky? Díky za radu.

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal: pon 07. bře 2016 16:33:04
od smyles
ty poznámky by měli jít zazálohovat skopírováním souboru, do kterýho se ukládaj, měl bys ho najít někde v instalační složce, pak by mělo stačit to přeinstalovat a hodit tam ten soubor

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal: pon 07. bře 2016 19:17:16
od Snakei
No, snad to najdu.:)

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal: stř 09. bře 2016 10:48:19
od Snakei
Tak jsem poznámky nenašel, ale zůstali i po reinstalu. :)

hotkeys - Check/Fold

PříspěvekNapsal: čtv 04. srp 2016 19:45:31
od honys
Ahoj, hraju fastforward na PP s pomocí PartyCaptiona a včera mi začal blbnout hotkeys na fold.
Call + Bet/Raise normálka funguje.
Nejdřív se mi ukáže tlačítko s nápisem Forward Fold (dokud na mě nepříjde řada), když v tu chvíli stihnu hotkeys na Check/Fold, tak dobrý - ale jak na mě příjde řada, změní se najednou popiska na tlačítku na Fold a pak už můžu foldnout
jen ručně najetím myši. Hrozná votrava, za chvilku 2 stacky v řiti jak mě to sr....

Je tady někdo, kdo hraje fast s PC a taky mu to blbne???? Nebo mám něco zvoranýho v nastavení???

předem dík

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal: čtv 04. srp 2016 20:04:59
od kacvo
Nazdar,
Stiahni si najnovšiu verziu PC . Mne to už ide v pohode...

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal: pát 05. srp 2016 4:24:00
od honys
paráda, díkes :)

Re: FF počet otevřenejch stolů na PP

PříspěvekNapsal: pát 02. zář 2016 18:07:57
od honys
Ahoj, já se omlouvám že tenhle svůj dotaz dubluju z fora na PP, ale tam to nějak zapadlo ...

Hraju na PartyPokeru fast a při zprovozňování PartyCaptionu jsem na návodovém videu koukal, že pomocí PartyCaptionu
jde nastavit ukazování, kolik má protihráč otevřených stolů.
Kdybych se zbláznil, nic takovýho se mi nedaří a nedaří. Hledám u PartyPokeru tabulku "Search your selected players" (jak bylo v návodovým videu) a nic nevidím. Blbě koukám, nebo už to je všechno jinak??? Neporadil by pls někdo????

Sice hraju jen blbou NL4, ale zdá se mi, že i tady je dobrý vědět, jestli někdo hraje na 4. stolech a k tomu třeba MTT,
nebo jestli se lopotí jako já na 1. stolu.
Nevíte někdo???? Díkes

Re: FF počet otevřenejch stolů na PP

PříspěvekNapsal: pát 02. zář 2016 20:17:03
od smyles
honys píše:Nevíte někdo???? Díkes

dřív šlo v klientu vyhledat hráče přes ten player search (i když to museli lidi mít povolený k vyhledání), každopádně teď už sem to tam nikde nenašel,
takže v party caption tohle zrovna nejde pravděpodobně z důvodu že to z PP odstranili

FF má výhodu v tom, že loby zobrazuje kolik má kdo otevřenejch stolů na limitu

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal: pát 02. zář 2016 20:30:43
od alkaatch
Teď to má každej defaultně zaškrtnutý a nejde to povolit...

search.png
search.png (7.4 KiB) Zobrazeno 3135 krát

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal: ned 04. zář 2016 17:39:26
od honys
chlapi dík :)

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal: stř 04. led 2017 19:40:03
od KozeLL
Ahoj, při zapnutém party caption mi nevyskočí aktivní stůl na první místo, ale zůstane vespodu (přes table manager mám udělaný stack). Nevíte čim by to mohlo být? Při vypnutém party caption funguje vše jak má.

Nastavení table manageru, jak ho nastavit aby se mi to takto nebugovalo? Případně jak udělat stack + 3 vybrané stoly mimo stack? Díky

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal: stř 10. črc 2019 22:53:18
od roman2731994
Zdravim,prave jsem nainstaloval party caption,par veci co chci jsem tam nastavil,ale kdyz si zaskrtnu hud,aby mi fungovalo na jake jsem pozici v turnaji atd. tak mi cely stul zezelena,kdyz zase odskrtnu ty funkce HUD tak to nedela,nevi nekdo co s tim? hodim sem i screen jak to vypada a co tam mam nastavene. Diky

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal: čtv 11. črc 2019 1:25:48
od alkaatch
Tipuju že to je tím background - invisible.

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal: čtv 11. črc 2019 6:23:10
od roman2731994
tím to není,to je jen barva k pozadí čísla na jaké jsem pozici.
EDIT: už to mám,bylo to v Table hihglight něco zaškrtnuté... :potlesk:

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal: stř 17. črc 2019 18:37:32
od Uexy
ahoj,
chtěl jsem si dnes nainstalovat PartyCaption z https://sites.google.com/site/partycaption/downloads , nicméně při instalaci mi to nejdřív začal blokovat antivir, a po nainstalování mi to shodilo a zamklo do virový truhly s tím, že je tam problém s IDP.generic ...nevíte někdo, co s tím a jestli je to vůbec problém? popřípadě jestli to mám odignorovat a hodit tomu výjimku?

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal: stř 17. črc 2019 18:55:26
od voki8
Podle mě buď hodit výjimku, nebo počkat na partycaption update. Těžko říct, co je lepší. Vzpomínám si, že mi to taky někdy dělalo, už ani 100% nevím, jak jsem to vyřešil. Myslím ale, že sám jsem výjimku nedával, protože jsem byl líný hledat, jak se to dělá. Takže jsem prostě počkal den nebo dva a pak už to šlo.

Re: Party caption - HELP

PříspěvekNapsal: stř 17. črc 2019 19:09:42
od Uexy
voki8 píše:Podle mě buď hodit výjimku, nebo počkat na partycaption update. Těžko říct, co je lepší. Vzpomínám si, že mi to taky někdy dělalo, už ani 100% nevím, jak jsem to vyřešil. Myslím ale, že sám jsem výjimku nedával, protože jsem byl líný hledat, jak se to dělá. Takže jsem prostě počkal den nebo dva a pak už to šlo.


aha, ok takže to nebude nic závažnýho... si to povolím...chtěl jsem se pro jistotu zeptat, kdybych to náhodou stáhnul z nějaký pochybný stránky zavirovaný nebo tak...

dík za rychlou odpověď