Stránka 1 z 1

POKERSTARS LOBBY ZOOM

PříspěvekNapsal:stř 1. led 2020 19:42:12
od Vlcis
Ahoj. Už jsem to tady možná někde zahlédl, ale nemohu to teď aktuálně najít. Nevíte proč mi u PS klienta v lobby pro hraní Zoom her neukazuje celé vlajky protihráčů včetně počtu stolů na kolika sedí jak to bylo zvykem ještě nedávno?Něco se změnilo po upgradu PS nebo mám jen někde něco špatně zaškrtnuté?Nic jsem ale neměnil v nastavení. Viz. přidané foto níže. Předem děkuji za radu.Obrázek

Re: POKERSTARS LOBBY ZOOM

PříspěvekNapsal:čtv 2. led 2020 6:33:14
od Yntos
Ahoj, mají to tak všichni, nemyslím si, že by to byl nechtěný krok ze strany PS, spíše nechtějí, aby hráči viděli, kolik daný hráč hraje stolů (ochrana rekreantů). Můžeš to však obejít, když se na zoom budeš dívat přes normální stoly (vlevo nahoře přes cash), tam jsou vidět vlajky i počet stolů.

Re: POKERSTARS LOBBY ZOOM

PříspěvekNapsal:čtv 2. led 2020 7:40:02
od Lancelot1
Já si pořád myslím, že je to nějaká chyba. JohnyCrypton ze streamu to pořád vidí, nechápu jak je to možný.

Re: POKERSTARS LOBBY ZOOM

PříspěvekNapsal:čtv 2. led 2020 12:11:59
od vonH
Johny je ale pokerová celebrita. My obyčejní plebové tam máme jenom půl vlaječky. :-D

Re: POKERSTARS LOBBY ZOOM

PříspěvekNapsal:čtv 2. led 2020 13:18:05
od Vampiir142
Já mám celé vlaječky, včetně počtů entries.

Re: POKERSTARS LOBBY ZOOM

PříspěvekNapsal:čtv 2. led 2020 16:26:20
od Jamex
Já mam celé vlaječky, ale entries tam nemám :D a vcelku mi to vadí, protože jsem si podle toho dělal poznámky...

Někdo ví, jak to opravit nebo zda je to součást updatu od PS? Díky.

Re: POKERSTARS LOBBY ZOOM

PříspěvekNapsal:pát 3. led 2020 13:07:00
od mkury1
Jamex píše:
čtv 2. led 2020 16:26:20
Já mam celé vlaječky, ale entries tam nemám :D a vcelku mi to vadí, protože jsem si podle toho dělal poznámky...

Někdo ví, jak to opravit nebo zda je to součást updatu od PS? Díky.
ahoj, místo záložky zoom si otevři cash a tam máš vlaječky a počet stolů

Re: POKERSTARS LOBBY ZOOM

PříspěvekNapsal:pát 3. led 2020 17:10:46
od Vampiir142
Tak to já u cash mám jen vlaječky, ale počty stolů tedy nemám, mám je jen u ZOOMu


EDIT: Jasně už to vidím, chyba u mě. Já měl u cash nastavené Favorites a tam to nebylo, u All Games ano.