FÓRUM
FÓRUM ‹ BLOGY hráčů ‹ BLOGY hráčů
Vocaaas - Jak jsem k arene prisel [MTT]
Re: Vocaaas - Jak jsem k arene prisel [MTT]
bigG píše:Kory8 píše:Btw ted sem se v systemu kouknul na Nethosovu fotku na obcance a jeste ted se valim smichy na zemi
lol tak to je pekny bordel ze se kazdy chvistek muze divat na fotky "do systemu" na to jsme to tam urcite neposilali...
Hledal jsem u Nethose datum narození, kdybych o něm psal v review. Nevím, co máš za problém. Je to standardní proces hledat podle fotky ID to, kolik danému hráči je a odkud je. Nikomu jsem tu fotku neposílal, takže jsem neporušil žádná pravidla.
"Whatever Thierry Henry achieves, his name will be forever associated with Highbury. And on the last day here, he has a hattrick. The King of Highbury." Martin Tyler
Kory 8 - Blog živých turnajů

Njn, předpokládám, že to je tak 7 let stará fotka a mám tam super dlouhý vlasy ne
?

“It's the questions we can't answer that teach us the most. They teach us how to think. If you give a man an answer, all he gains is a little fact. But give him a question and he'll look for his own answers.”
― Patrick Rothfuss, The Wise Man's Fear
Ahoj Víťo, když už teď skoro nebloguješ a pořád všude jen čtu, jak něco trefuješ, tak doufám, že další post přijde něco jako "Tak tohle jsem vyměnil za svýho peugeota" a ve spoileru nějaký Bentley přinejmenším
Co? Co?

Co? Co?

Tady někdo nečetl poslední příspěvky Koryho a Vocaaase po Té trefě.
Pak by o takových úletech nepsal.
visnak píše:Tady někdo nečetl poslední příspěvky Koryho a Vocaaase po Té trefě.

visnak píše:Tady někdo nečetl poslední příspěvky Koryho a Vocaaase po Té trefě.
Jsem si jisty, že to myslel ze srandy a s nadsázkou..

Jinak moc nebloguju ciste proto, že jsem hrozně línej!:D ale pak něco z Barcelony snad ještě sepisu i s fotkami..

Re: Vocaaas - online grind + %WSOP Circuit Rozvadov
Zdravím Vás, lidi.
Už je to dlouho, co jsem se ozval. Důvod je prostý a to spoustu práce..
Sice nejspíš nejsem nejpracovitější online grinder světa, ale rozhodně se neflákám
Jsou sice nějaké slabší týdny, kdy vypadnu z tempa ať už kvůli krátkému oddechu či rodinným povinnostem, ale i tak je můj herní objem vcelku slušný.
Dojmy z Barcelony si asi ještě chvilku nechám pro sebe. Blíží se poslední zastávka EPT v Praze a zároveň v historii, tak si nechám shrnutí až po jejím skončení a spojím oba podniky dohromady. Ještě než se tak stane se ale zúčastním tento víkend hlavního turnaje série WSOP Circuit s buy-inem 1650€ a ganrací 1 milion €!
Tudíž chci dát možnost vydělat i Vám, moji věrní souputníci..
Abyste si nemysleli, že celou dobu žiji pouze z květnové mega trefy, vyfiltroval jsem výsledky po 24. květnu až doteď. Nedal jsem tam akorát Winamax, protože žabožrouti hloupí nejsou schopní do statistik započítat mé pondělní 1. místo ve STARTERU a 2. místo v TOP 50
A PartyPoker je prostě zakletý, toho si nevšímejte..
Prodávám up to 30% s MU 1,21.
1% = 20€. Minimální nákup 5%.
Všechny zájemce prosím o rezervace formou soukromé zprávy.
Moje gheto kára bude mít tu čest na místo klání dopravit i dva ultra mega top reguláry, Michala Mrakeše a Míru "Nethose" Formana, tak nám přejte good luck ať je naše výprava úspešná!:)
See you soon a hodně zdaru!
E: 25% left
Už je to dlouho, co jsem se ozval. Důvod je prostý a to spoustu práce..

Dojmy z Barcelony si asi ještě chvilku nechám pro sebe. Blíží se poslední zastávka EPT v Praze a zároveň v historii, tak si nechám shrnutí až po jejím skončení a spojím oba podniky dohromady. Ještě než se tak stane se ale zúčastním tento víkend hlavního turnaje série WSOP Circuit s buy-inem 1650€ a ganrací 1 milion €!
Tudíž chci dát možnost vydělat i Vám, moji věrní souputníci..

Abyste si nemysleli, že celou dobu žiji pouze z květnové mega trefy, vyfiltroval jsem výsledky po 24. květnu až doteď. Nedal jsem tam akorát Winamax, protože žabožrouti hloupí nejsou schopní do statistik započítat mé pondělní 1. místo ve STARTERU a 2. místo v TOP 50

[Ukázat] Spoiler:
Prodávám up to 30% s MU 1,21.
1% = 20€. Minimální nákup 5%.
Všechny zájemce prosím o rezervace formou soukromé zprávy.
Moje gheto kára bude mít tu čest na místo klání dopravit i dva ultra mega top reguláry, Michala Mrakeše a Míru "Nethose" Formana, tak nám přejte good luck ať je naše výprava úspešná!:)

See you soon a hodně zdaru!

E: 25% left
Protrápil jsi se tam včera aspoň na první pokus? Já, jestli ti mám ještě pořád fandit
fandil bych ti samozřejmě i bez toho, ale takhle je to víc od srdce 

-
- PetaMexiko (offline)
- Obdržel: 1627 poděkování
Na re-entry neměl éčka. Tak proto hrál jak připos.anej
a neudělal víc.

“It's the questions we can't answer that teach us the most. They teach us how to think. If you give a man an answer, all he gains is a little fact. But give him a question and he'll look for his own answers.”
PetaMexiko píše:Protrápil jsi se tam včera aspoň na první pokus? Já, jestli ti mám ještě pořád fanditfandil bych ti samozřejmě i bez toho, ale takhle je to víc od srdce
Ano bylo to na první pokus

A nehral jsem priposrane ale tak, jak situace dovolila

Re: Vocaaas - WSOP Circuit Rozvadov
Zdravím Vás.
Tak včerejší main event byl celkem porod. Celková absence spotů i prémiových hand spolu s minimem jakkoli trefných boardu vyústilo v pád na 13 tisíc a od te doby se má účast zuzila na boj o přežití. Většina 3betu a restealu se s ohlasem nesetkala, az z cca 16k jsem se dostal do ai konfrontace s
do
. naštěstí se King objevil už na flopu a zbytek byl bez nervů. Dále už jen pár stealu bez odporu a zabalil jsem si 43. Inu aspoň je to na poprvé a mam víc než starting 
Dnes jsme s Nethosem naskocili do 6maxu sedím tu ja a 4 regove
i když z toho dva takový slabší..ale stejně nic moc.
Počet entries už se přehoupl přes 100 tak už se dá mluvit v celku o zajímavém turnaji. GL to us.
E: tak 6max zatím v pohodě mam přes 60k na avg 26 tak snad se nestane nějaká nehoda. Vysypal se do mě vytiltovanej Polák.
Tak včerejší main event byl celkem porod. Celková absence spotů i prémiových hand spolu s minimem jakkoli trefných boardu vyústilo v pád na 13 tisíc a od te doby se má účast zuzila na boj o přežití. Většina 3betu a restealu se s ohlasem nesetkala, az z cca 16k jsem se dostal do ai konfrontace s

Dnes jsme s Nethosem naskocili do 6maxu sedím tu ja a 4 regove

Počet entries už se přehoupl přes 100 tak už se dá mluvit v celku o zajímavém turnaji. GL to us.
E: tak 6max zatím v pohodě mam přes 60k na avg 26 tak snad se nestane nějaká nehoda. Vysypal se do mě vytiltovanej Polák.
WHERE'S MY FUCKING MONEY!
"Whatever Thierry Henry achieves, his name will be forever associated with Highbury. And on the last day here, he has a hattrick. The King of Highbury." Martin Tyler

Kory8 píše:WHERE'S MY FUCKING MONEY!
No grindim na to abych je vydělal

Zkušene jsem si rukou otočil kartu když jsem postoval pozdě ante, za ni přistál Janek a na výměnu jsem dostal dalšího Janka:D pak už stačilo jen 3b callnout shove od A4s a up na 100 tisíc

Zato jsem prohrál 26k eff all in když pan poslal J5 moje AT nemělo šanci..
Tak se nám z toho stává flipovana. Hlavne z důvodu kompletně vynechanych levelu takže za moment spadne avg pod 20bb. Sedim na 100k při 1500/3000/400 další level 2,5/5k/500
Tak jsem přezil klinickou smrt kdy jsem stackoffnul
do
na
river
nasledne jeden vydareny cold 4bet a mam 200k na avg 110 při 34 left, 17 itm.

Lost 180k pot TT do A4o obv stylem Board J6532 na průměru 140 vázne perfektní není divu ze kurva live nikdy nic nevyhraju
zbylo mi 180k = 30bb

Tak po včerejší vyčerpávající jízdě az do ranních hodin se mi blbe usínalo a dnes je to tedy znát :/ porad se potacim v červené zóně ale aspoň mam na stole Natálku Hoff a Piera Neuvilla