od Rufik606
čtv 20. čer 2019 12:55:37
čtv 20. čer 2019 12:55:37
Čus, Já a Johnnycrypton velice známý streamer už se nějaký ten pátek pereme s CG na pokerstars, já hraju NL16 a Johnny skáče mezi NL16 a NL25, dá se říct, že hry jakž takž porážíme, ale chceme víš, THE DREAM OF 50-100NL. Snažíme se hrát a studovat jak nejlépe umíme ale chybí nám třetí do party.
Hledáme hráče 25NL+, který by byl ochotný přidat se do naší studijní skupiny, přispěl svýmy vědomostmi a přidal třetí pohled na hru. Jsem si jistý, že by jsme z toho benefitovali všichni tři. Už spolu s Johnnym pracujeme pěkných pár měsíce a spolu jsme se ve hře opravdu posunuli. Hledáme někoho, kdo by po té době přišpěl elánem a stejným zápalem do hry, vzhledem k našemu lehkému úpadku motivace.
Spolupráce bude spočívat v:
- každodenní studijní spolupráci (talky o handách, rozbory v softwarech atd.)
- mentální podpora v life-changing swingách
Poďte do toho!
JAK SE ŘÍKÁ: " VÍC HLAV VÍC VÍ"
Hledáme hráče 25NL+, který by byl ochotný přidat se do naší studijní skupiny, přispěl svýmy vědomostmi a přidal třetí pohled na hru. Jsem si jistý, že by jsme z toho benefitovali všichni tři. Už spolu s Johnnym pracujeme pěkných pár měsíce a spolu jsme se ve hře opravdu posunuli. Hledáme někoho, kdo by po té době přišpěl elánem a stejným zápalem do hry, vzhledem k našemu lehkému úpadku motivace.
Spolupráce bude spočívat v:
- každodenní studijní spolupráci (talky o handách, rozbory v softwarech atd.)
- mentální podpora v life-changing swingách
Poďte do toho!
JAK SE ŘÍKÁ: " VÍC HLAV VÍC VÍ"